karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

İncir+havuç var evde hemen kaynatayım,sabah akşam mı içelim?Eşim keçiboynuzu içiyor sağolsun kendisi kaynatıyor zaten:)

Amin canım benimmm inşallah o günlerde gelecek.Bence de cnnm minikedy nin yazdığı gibi olumlu düşünüyoruz güzel düşünüyoruz ki herşey güzel olsun tamam mı bitanem

İncir+havuç var evde hemen kaynatayım,sabah akşam mı içelim?Eşim keçiboynuzu içiyor sağolsun kendisi kaynatıyor zaten:)

evet cnm 6-7 kuru inciri kaynamış suya at 5dk sonra dilimlediğin havuçları da at(1 adet havuç) 15 dk kaynat. sabah ve akşam yemeklerden önce iç aç karnına. ama hergün taze yapmalısın... 24 gün böyle devam edicen sonra 7 gün ara vericen 24 gün daha içicen ve kür bitecek...senin eşin bilinçliymiş ozaman :) benimki çok nazlanıyodu :)

yumurta takibini de öneririm ama çünkü ne zaman yumurtlayacağını ve de yumurta kalitesini anlıyosun o ay... gerçi çok da anlaşılmadı benim ki yaa... sanırım stresten olmuyo bizim kızlar çünkü şimdi düşününce ben hamile kaldığım günü hesapladım. hangi gün biliyo musunuz? doktorun bu ay olmaz yumurtan yeterli olgunluğa erişmemiş ama sen gene de gün aşırıya devam et dediği gün. o gün 16.günümdü ve yumurtam 15.9 mm idi ve o akşam sırf günaşırıyı bozmamak için birlikte olduk ama ben hamile kalamıcam düşüncesiyle ilişkiye girdim hatta hemen ayağa kalktım duşa gittim ki en az yarım saat yatardım başka zamanlarda... nasıl olsa bu akşam olmaz bu ay olmucak diye düşünüyodum.. okadar umutsuzdum öylesineydi yani... ve Allahın işi o boyuttaki yumurta çatlamış... sanırım iş beyinde bitiyor... biz kafamıza takıyoruz ve olmuyor bunu bana hep söylerlerdi ama düşünmeden edemezdim acaba tutcak mı diye... keşke düşünmemenin bir yolu olsa... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

selam canım benim dün de bir yerlerdeydim giremedim ama geldim şimdi :):)napıyosun,naıl gidiyor canım?

Mutluluk canım yazını okuyunca çok mutlu oldum bitanem.Herşey iyi olacak inş Rabbimin izniyle.

Cnnm üzülme ne olur Rabbim yüzümüzü güldürecek inş.

emacım çok teeşkkür ederim çok naziklsin .sen neker yapıyorsun?

bugün klomenin 4. günü yarın son çarşamba yumurta kontrolü kızlar bana dua edin yaa lütfenn...siz de hep duamdasınız inşaallah her şey güzel olacak biz de mutlu günleri yazıcaz.bir de aklıma bşyler takılıyor şimdi kolmen içiyorum incir ya da soğan kürü ne bileyim onları yapsam sorun olur mu acaba??

herkese merhaba.nasilsiniz kizlar? hizli bir sekilde baktim yazdiklariniza ins hepin(m)iz en kisa zamanda butun hayallerimize kavusuruz.ben sonunda londrada turk bir kadin dogumcu buldum.pzt randevum var.genel muayene olacam sonrasinda da neler olacagini gorecez :) ins allahim bana bu doktor vesilesiyle saglikli bir cocuk verecek.nete girmemeye calisiyorum pek.yemek, temizlik, alisveris, ..vs ile kendimi oyalamaya calisiyorum.cunku girince baktigim seyler genelde bebek, dusuk vs oluyor.butun gun onu dusunuyorum.buda yipratiyor beni.herneyse sizden ne haber?

kızlar nasılsınzzz.buara pek girmiosunuz.özellikle mutluluk ve maonya.sizlere okadar alıstım ki.tuaf oluo yazıalarınızı göremeyınce.maggie ve yorgun bulutlar sızler naslsınız.iyi bakın bebişlerimize.minkedy inşallah işe yarar klomen.bu ay olmazsa bende mi baslasam senden heveslendımşaka bi yana allah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsallah.emaa sende bu ara oek girmion.beğenilerin dısında girdigini anlamıyrumm yaprakcım sen nsılsın.en sn konstuktan snra bıda göremedım seni.cnnm sende üzülme duymazlıktan gel yapabılısan.sncta dogum yapmssın kolay degıl .allah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsalah.mutluluk ınsallah klomen ıse yarar detayları sürekli yaz merakederım snraa veeeee bana gelinceee dün iki damla kahve leke gördüm peçetede.ılk sıldım kahve snra pembe gıbıydı.cook ama cok üzüldüm erken adet oluom dıye.snra baktım bısey yok.bgnde hıcbısey yok.dün merkeze ındık esimle mesafe 8 9 km kar oldugu ıcın bı ılerı bı gerı derken saatlerce yolda kaldık ama mecburduk ınmeye kargom gelmstı.dedıgım kave leke eve gelınce lavabya gdınce oldu..bgn tık yok neden olur kı acabaa:44::44::44:

Allah kolaylık versin cnm yaw zor wala bu hava şartlarında kolay diil.Senin durumunu iyice merak etmeye başladım hamişmisin acaba?hadi hayırlısı:)

inşallah en yakın zamanda bebeğin senle olur cnm saglıklı bı sekılde.biz iyiyiz senin adına sevındım ben hakkride yasıom bura yurtdısı gıbı dıye hep isyandayım allah yardımcın olsun.nete girme konusna gelınce haklısında alıskanlık olmsu yahuu :))

iyiyim canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle gelişmelerden haberdar et öpüyorum seni

hafta sonu eşim ve çocuklarım evde pek uğrayamıyorum canım sen ne yapıyorsun bende klomeni düşünmedim deil ama ondan da korkuyorum ya üçüz dördüz olsa bu defa redüksiyon yapmak zorunda kalacam oda beni çok yıpratır herşey ayrı dert anlayacağın hakkımızda hayırlısı olsun kahverengi leke iltihaptan olabilir sen kendini sıcak tut sıkı giyin tabi bu havalarda da fazla çıkma hamilede olabilirsin dikkatli ol öptüm seni

canım bende düşünüyorum bakalım 1 yada 2 ay deneyelim doğal yolla olmazsa kullanırım artık ama redüksiiyon sorunu var onda da üçüz yada daha fazla bebek tutma olasılığı oluyor mesela dördüz olsa ikisini 12 haftalık olunca sonlandırıyorlar bu problemide göz önünde tutmak lazım ama inşallah klomene gerek kalmaz hepimiz doğal yollarla hamile kalırız allahın izniyle

anladım cnm..pek girmeyincee merak ettim sizi..redüksiyon olayı varsa oda sıcak gelmedi bana.inşallah hemen hamile kalıırız da grek kalmaz.bide anladıgım kadarıyla klomen doktor kontrolu sart gibi .yani işi tehlikeye atmamak acısından.olabılır cnm zaten ya iltihap ya da bebek safak 5

şubat ayı biizm tekrar denemeye başlama ayımız bu ayın sonunda tekrar doktora gideceğim umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirim bebeğim seni özlemle bekliyorum

selam canım hoşgeldin boşver takma ben de senin gibi bu aralar alışverişe düştüm napıyım:):)yarında misafirim var yemeğe ..hep istiyorum ki buraya sıradaki yazışım bebe haberi olsun sıradaki okuduğumda bebek haberi olsun inşallah güze olacak hadi az kaldı bir gayret:):)

ccanım benim bir kaç gün negatif enerji yaymamak için girmedim şimdilerdede ya bir yere gidiş ya bize geliş:):)bunlala uğraşıyorum .bu arada senin ki üstüne görme olabilir dikkat et üşütme sakın hadi güzel haberlerini bekliyorum öptüm canım:):)

iyiyim canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle gelişmelerden haberdar et öpüyorum seni

tamam canım benmi haber vericem çarşamba yumurta kontrolü var.normalde 13. gün diye biliyorum ama 11. gün çağırdı doktorumhayırlısı inşallah.bu arada bende olsada çoğul olsa inşallah:):)

şubat ayı biizm tekrar denemeye başlama ayımız bu ayın sonunda tekrar doktora gideceğim umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirim bebeğim seni özlemle bekliyorum
evet hadi her şeyn hayırlısı hoşgeldin bu arada...

bugün bende göremedim emayı ,meggie ve yorgunbulutları kış telaşında herkes sanırım:):)canlar ya bu arada ben bal-çörek otu-tarçın karışımı kullanıcam sorun olmaz değil mi yarın başlasam yani adetimin 9. günü olmuş oluyor.sizce kullanıyım mı?öpüyorum hepinizi gerçek sahibe emanetsiniz...

Slm kızlar.bilgisayarım yok onun için tlfden girip haber vereyim dedimm.geçmişi okuyamıyrm umarım hepiniz iyisinizdir.

Slm kızlar.bilgisayarım yok onun için tlfden girip haber vereyim dedimm.geçmişi okuyamıyrm umarım hepiniz iyisinizdir.

merhaba canım.bizde özlemiştik seni.haber verme imkanın olduğu süreve iyi olduğunu bilmek isteriz.öpüyorum gerçek sahibe emanet ol.

ema bitanemm,yaprkımm,ttmm,,yorgunbulutlarmm,meggiemmmmm,canımm,maonyamm,minikedym,secondlifeimm,superisimm ve daha aklıma gelen gelmeyen herkese mutlu umutlu harika sevinçlerle dolu kocamannn bir günaydın diliyorummm:):):)

slm kızlarrrr. beni merak etmsinizz saolun insnaın sanalda olsa birilerini merak etmesii ne güzel bi dostluk hepinize teşekkrler.

dün başıma çok kötü bişey geldi.zaten kürtajda enfeksiyon kapmışım.dün 2saat yağmurda kaldım soğukta.mahsur kaldım eve gelemedimmm.eve geldiğimden iç çamaşırlarıma kadar sırıl sıklamdımmm pantolonum ayakkabım kabanımın giyileceği kalmadııı.şimdiii tüplerime bişey olur die korkuyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…