- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.501
evet evet incir kürünü dene ben onu yaptım. hatta içine havuçta kesip attıp çatlamayı kolaylaştırıyomuş. kaliteli yumurtlama yaptırıyormuş. eşime de keçiboynuzu kürü yaptım 3 ay boyunca kavga döğüş içirdim ona :) herakşam içmicem diyip durdu ama zorla içirdim herakşam olumlu yönlerini anlattım bıkmadan işte soğuk algınlığınnı önlüyo hastalıklardan koruyo spermleri çoğaltıyo say say sayy vallahi ben ondan daha çok bıkmıştım hazırlamaktan içirmeye çalışmaktan ama belli etmedim tabi... :)
Haklısın cnm niye kızalım ki,ümit dünyası bizimki.Nereden bişiler duysak uygulamaya çalışıyoruz işte.Bende okudum etkilerini filan lakin bikere kullanıcam napim.Yada incir kürümü yapsam acaba?
Emacım tez günde hep beraber hamiş kalalımda okuyalım inşlh.
Hiç kimseye bakma cnm söylenilenlere aldırma.Bundan sonra hepimiz olumlama yapıyoruz.Evrene bebişlerimiz için güzel mesajlar yollayıp "artık bu göbişler büyüyecek" diyoruz.
İncir+havuç var evde hemen kaynatayım,sabah akşam mı içelim?Eşim keçiboynuzu içiyor sağolsun kendisi kaynatıyor zaten:)
canım ya artık pek girmiyorsun özlüyoruz seni inşallah bu defa olur bende mi klomen alsam daha önce kolay hamile kalıyordum ama şimdilerde öyle deil canım sıkma canını bu defa olacak allahın izniyle öptüm seni arayı açma
Mutluluk canım yazını okuyunca çok mutlu oldum bitanem.Herşey iyi olacak inş Rabbimin izniyle.
Cnnm üzülme ne olur Rabbim yüzümüzü güldürecek inş.
kızlar nasılsınzzz.buara pek girmiosunuz.özellikle mutluluk ve maonya.sizlere okadar alıstım ki.tuaf oluo yazıalarınızı göremeyınce.maggie ve yorgun bulutlar sızler naslsınız.iyi bakın bebişlerimize.minkedy inşallah işe yarar klomen.bu ay olmazsa bende mi baslasam senden heveslendımşaka bi yana allah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsallah.emaa sende bu ara oek girmion.beğenilerin dısında girdigini anlamıyrumm yaprakcım sen nsılsın.en sn konstuktan snra bıda göremedım seni.cnnm sende üzülme duymazlıktan gel yapabılısan.sncta dogum yapmssın kolay degıl .allah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsalah.mutluluk ınsallah klomen ıse yarar detayları sürekli yaz merakederım snraa veeeee bana gelinceee dün iki damla kahve leke gördüm peçetede.ılk sıldım kahve snra pembe gıbıydı.cook ama cok üzüldüm erken adet oluom dıye.snra baktım bısey yok.bgnde hıcbısey yok.dün merkeze ındık esimle mesafe 8 9 km kar oldugu ıcın bı ılerı bı gerı derken saatlerce yolda kaldık ama mecburduk ınmeye kargom gelmstı.dedıgım kave leke eve gelınce lavabya gdınce oldu..bgn tık yok neden olur kı acabaa:44::44::44:
inşallah en yakın zamanda bebeğin senle olur cnm saglıklı bı sekılde.biz iyiyiz senin adına sevındım ben hakkride yasıom bura yurtdısı gıbı dıye hep isyandayım allah yardımcın olsun.nete girme konusna gelınce haklısında alıskanlık olmsu yahuu :))herkese merhaba.nasilsiniz kizlar? hizli bir sekilde baktim yazdiklariniza ins hepin(m)iz en kisa zamanda butun hayallerimize kavusuruz.ben sonunda londrada turk bir kadin dogumcu buldum.pzt randevum var.genel muayene olacam sonrasinda da neler olacagini gorecez :) ins allahim bana bu doktor vesilesiyle saglikli bir cocuk verecek.nete girmemeye calisiyorum pek.yemek, temizlik, alisveris, ..vs ile kendimi oyalamaya calisiyorum.cunku girince baktigim seyler genelde bebek, dusuk vs oluyor.butun gun onu dusunuyorum.buda yipratiyor beni.herneyse sizden ne haber?
Allah kolaylık versin cnm yaw zor wala bu hava şartlarında kolay diil.Senin durumunu iyice merak etmeye başladım hamişmisin acaba?hadi hayırlısı:)[/QUOTE amin cnm bende cok merak edıom valla.bi ümitsizliğe kaplıom bıde acaba dıommm
selam canım benim dün de bir yerlerdeydim giremedim ama geldim şimdi :):)napıyosun,naıl gidiyor canım?
emacım çok teeşkkür ederim çok naziklsin .sen neker yapıyorsun?
bugün klomenin 4. günü yarın son çarşamba yumurta kontrolü kızlar bana dua edin yaa lütfenn...siz de hep duamdasınız inşaallah her şey güzel olacak biz de mutlu günleri yazıcaz.bir de aklıma bşyler takılıyor şimdi kolmen içiyorum incir ya da soğan kürü ne bileyim onları yapsam sorun olur mu acaba??
kızlar nasılsınzzz.buara pek girmiosunuz.özellikle mutluluk ve maonya.sizlere okadar alıstım ki.tuaf oluo yazıalarınızı göremeyınce.maggie ve yorgun bulutlar sızler naslsınız.iyi bakın bebişlerimize.minkedy inşallah işe yarar klomen.bu ay olmazsa bende mi baslasam senden heveslendımşaka bi yana allah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsallah.emaa sende bu ara oek girmion.beğenilerin dısında girdigini anlamıyrumm yaprakcım sen nsılsın.en sn konstuktan snra bıda göremedım seni.cnnm sende üzülme duymazlıktan gel yapabılısan.sncta dogum yapmssın kolay degıl .allah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsalah.mutluluk ınsallah klomen ıse yarar detayları sürekli yaz merakederım snraa veeeee bana gelinceee dün iki damla kahve leke gördüm peçetede.ılk sıldım kahve snra pembe gıbıydı.cook ama cok üzüldüm erken adet oluom dıye.snra baktım bısey yok.bgnde hıcbısey yok.dün merkeze ındık esimle mesafe 8 9 km kar oldugu ıcın bı ılerı bı gerı derken saatlerce yolda kaldık ama mecburduk ınmeye kargom gelmstı.dedıgım kave leke eve gelınce lavabya gdınce oldu..bgn tık yok neden olur kı acabaa:44::44::44:
Mutluluk canım yazını okuyunca çok mutlu oldum bitanem.Herşey iyi olacak inş Rabbimin izniyle.
Cnnm üzülme ne olur Rabbim yüzümüzü güldürecek inş.
Ttmm Yüce Mevlam hüsrana uğratmasın herşey dilediğin gibi olsun hayırlısıyla canım.
Yaprk bende düşündüm klomeni hayırlısı bakalım canıımıniçi
Yorgunbulutlar yazdıkların çok sempatik olmuş.Arada gir habersiz bırakma bizi canım.Abe bizde seni öpeyrukromanla karadeniz karıştı
Minikedy hadi bakalım son hızla çalışmalara devam canım.İnş en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
Maonyaa hala kayıplarda birde ondan haber alsaydık rahatlayacam inş.
anladım cnm..pek girmeyincee merak ettim sizi..redüksiyon olayı varsa oda sıcak gelmedi bana.inşallah hemen hamile kalıırız da grek kalmaz.bide anladıgım kadarıyla klomen doktor kontrolu sart gibi .yani işi tehlikeye atmamak acısından.olabılır cnm zaten ya iltihap ya da bebek safak 5hafta sonu eşim ve çocuklarım evde pek uğrayamıyorum canım sen ne yapıyorsun bende klomeni düşünmedim deil ama ondan da korkuyorum ya üçüz dördüz olsa bu defa redüksiyon yapmak zorunda kalacam oda beni çok yıpratır herşey ayrı dert anlayacağın hakkımızda hayırlısı olsun kahverengi leke iltihaptan olabilir sen kendini sıcak tut sıkı giyin tabi bu havalarda da fazla çıkma hamilede olabilirsin dikkatli ol öptüm seni
herkese merhaba.nasilsiniz kizlar? hizli bir sekilde baktim yazdiklariniza ins hepin(m)iz en kisa zamanda butun hayallerimize kavusuruz.ben sonunda londrada turk bir kadin dogumcu buldum.pzt randevum var.genel muayene olacam sonrasinda da neler olacagini gorecez :) ins allahim bana bu doktor vesilesiyle saglikli bir cocuk verecek.nete girmemeye calisiyorum pek.yemek, temizlik, alisveris, ..vs ile kendimi oyalamaya calisiyorum.cunku girince baktigim seyler genelde bebek, dusuk vs oluyor.butun gun onu dusunuyorum.buda yipratiyor beni.herneyse sizden ne haber?
iyiyim canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle gelişmelerden haberdar et öpüyorum seni
evet hadi her şeyn hayırlısı hoşgeldin bu arada...şubat ayı biizm tekrar denemeye başlama ayımız bu ayın sonunda tekrar doktora gideceğim umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalabilirim bebeğim seni özlemle bekliyorum
Slm kızlar.bilgisayarım yok onun için tlfden girip haber vereyim dedimm.geçmişi okuyamıyrm umarım hepiniz iyisinizdir.
iyiyiz cnm sen nasılsın bizde merak ettik seni nerelerdesin diyeee.nasıl oldun.Slm kızlar.bilgisayarım yok onun için tlfden girip haber vereyim dedimm.geçmişi okuyamıyrm umarım hepiniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?