- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.521
ay cnm cok geçmiş olsun..allah korusun öyle düşünme..slm kızlarrrr. beni merak etmsinizz saolun insnaın sanalda olsa birilerini merak etmesii ne güzel bi dostluk hepinize teşekkrler.
dün başıma çok kötü bişey geldi.zaten kürtajda enfeksiyon kapmışım.dün 2saat yağmurda kaldım soğukta.mahsur kaldım eve gelemedimmm.eve geldiğimden iç çamaşırlarıma kadar sırıl sıklamdımmm pantolonum ayakkabım kabanımın giyileceği kalmadııı.şimdiii tüplerime bişey olur die korkuyorummmmmmm
slm kızlarrrr. beni merak etmsinizz saolun insnaın sanalda olsa birilerini merak etmesii ne güzel bi dostluk hepinize teşekkrler.
dün başıma çok kötü bişey geldi.zaten kürtajda enfeksiyon kapmışım.dün 2saat yağmurda kaldım soğukta.mahsur kaldım eve gelemedimmm.eve geldiğimden iç çamaşırlarıma kadar sırıl sıklamdımmm pantolonum ayakkabım kabanımın giyileceği kalmadııı.şimdiii tüplerime bişey olur die korkuyorummmmmmm
ay cnm cok geçmiş olsun..allah korusun öyle düşünme..
Duşa girip ayaklarına termafor koysaydın.Şimdi nasılsın acaba?Eğer hala kendine gelemediysen nacizane fikrimdir ki yakı yapıştır,vücudu hemen ısıtıyor.Çok üzüldüm cidden.
günaydın kızlar haftanız cok ama cok güzel gecsin insallah cok guzel haberler duyacagimiz ve cok sevinecegimiz bi hafta olur insallah cok umutlu ve mutluyum :)))))
selam canım hoşgeldin boşver takma ben de senin gibi bu aralar alışverişe düştüm napıyım:):)yarında misafirim var yemeğe ..hep istiyorum ki buraya sıradaki yazışım bebe haberi olsun sıradaki okuduğumda bebek haberi olsun inşallah güze olacak hadi az kaldı bir gayret:):)
aynen canim buyuk heyecanla aciyorum hamile haberi alayim diye ki umutlanayim.guzel haberler vereyim diye ama ins birgun o da olacak allahin izniyle.bugun dr randevum var kizlar bu arada.ultrasonla baktiginda aaa sen zaten hamilesin dese bana ustune adet gormussun vs..cok saglikli bir bebis deseeeeeeeee.ah ahhhhhhhh imkansizi hayal edip istiyorum ama hayal kirikligi yasayacagimi da biliyorum.bu arada bana manyak diyenleri de duyuyorum buradan ona gore :)
inşallah cnm ya amingunaydin canim insallah diledigin gibi olur.ruyan sana da cikabilir bu arada gerci ins ikinize de cikar.hadi hayirlisi :) hehehhahehe
selam canım hoşgeldin boşver takma ben de senin gibi bu aralar alışverişe düştüm napıyım:):)yarında misafirim var yemeğe ..hep istiyorum ki buraya sıradaki yazışım bebe haberi olsun sıradaki okuduğumda bebek haberi olsun inşallah güze olacak hadi az kaldı bir gayret:):)
aynen canim buyuk heyecanla aciyorum hamile haberi alayim diye ki umutlanayim.guzel haberler vereyim diye ama ins birgun o da olacak allahin izniyle.bugun dr randevum var kizlar bu arada.ultrasonla baktiginda aaa sen zaten hamilesin dese bana ustune adet gormussun vs..cok saglikli bir bebis deseeeeeeeee.ah ahhhhhhhh imkansizi hayal edip istiyorum ama hayal kirikligi yasayacagimi da biliyorum.bu arada bana manyak diyenleri de duyuyorum buradan ona gore :)
inşşşşşş derr doktorr hamilseinn diyee nasip canım hiç beklemediğin an da olur belkide hayırlısı olsunn moralini bozmaa
eşimle bizde birazck konuşabildik hafta sonu kafayı çok takıyosun isteyince olacak diyoo henüz korunmayı bırakmadıkda biz 6 ay bitti kaybedeli doktorumun önerdiği süre doldu yani hayırlısı bakalım eşimde tamam deyince olacak Allahın izniyle yani beraber istemek lazım bide bizimki şimdilik erken buluyo da bilmiyorum bakalım nasip kısmet hayırlısı olsn ben de eskisi kadar takmıyorum çünkü kendi bedenimize zarar veriyoruz olan bize oluyo stresden başına herşey geliyo insanın rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnn
geçmiş olsun canım beni dikkat et kendinee..slm kızlarrrr. beni merak etmsinizz saolun insnaın sanalda olsa birilerini merak etmesii ne güzel bi dostluk hepinize teşekkrler.
mutlulukkkk rüyamdaaaa senle ilgili bişeyeçok seviniyoruz.hamileydin rüyamda...inşallah bu ay gerçek olur.
inşaallah canımm allah tan umut kesilmez neden olmasınnn:):)
inşşşşşş derr doktorr hamilseinn diyee nasip canım hiç beklemediğin an da olur belkide hayırlısı olsunn moralini bozmaa
eşimle bizde birazck konuşabildik hafta sonu kafayı çok takıyosun isteyince olacak diyoo henüz korunmayı bırakmadıkda biz 6 ay bitti kaybedeli doktorumun önerdiği süre doldu yani hayırlısı bakalım eşimde tamam deyince olacak Allahın izniyle yani beraber istemek lazım bide bizimki şimdilik erken buluyo da bilmiyorum bakalım nasip kısmet hayırlısı olsn ben de eskisi kadar takmıyorum çünkü kendi bedenimize zarar veriyoruz olan bize oluyo stresden başına herşey geliyo insanın rabbim herkesin gönlüne göre versinnnnn
evet canım her şeyin temeli stres bi kurtulabilsek sorunda bitecek her şeyin hayırlısı artık:):)
kızlarrrr iki gün sonra yumurta kontrolü umarım her şey yolunddır.hepinizi öpüyorummm:):)
bu arada emacımmm ,meggiecim,yaprkcım,yorgunbultlarr nerdesiniz???
selamlar...
mutlulukkkk rüyamdaaaa senle ilgili bişeyeçok seviniyoruz.hamileydin rüyamda...inşallah bu ay gerçek olur.
kızlar çıldırmak üzereyimm.kürtajdan sonra bi türlü düzelemedimm.en son gittiğim doktor lekemin durmaması ve yaptığı ulturasonda enfeksiyon kapmışsın dedii bende biliyorum.hap yazmıştı ara kanama yaşıcaksın onun 2 yada 3 günü gelirsin dedi.bende bugn kırmızıları gördüm sevindim ama sabahtan beri sadece 10kuruş büyüklüğünde bi lekem varrr.bi türlü iyleşemedim şimdiye 3.adetimin olması lazımdı normal şartlarda 4cüyü beklio olacaktımmm.napacamı şaşırmış durumdayım
her ay bi taraftan yumurtlanır cnm normal şartlarda.ben hep soldan yumurtluyrm sağ tarafım çalışmıyorkizlar ben yeni geldim doktordan.hersey normalmis.yani rahim , yumurta vs . tr'deki doktorum b12 vermisti.bu da dalga gecti niye kullaniyomusum.saglikliymisim.gerek yokmus vs.adetin 3. gunu baslayip 5 gun boyunca icecegim bir hap verdi.yumurta guclendirici.klomen tarzi galiba.hamile kalincada duruma gore aylik veya haftalik igne yapacakmis.ins.hemen hamile kalirim yarabbimmmmmm.amin.yalniz kafam karisti ve cok soru sordum diye bunu sormadim.icimde kaldi.bilenlerden rica ediyorum cevaplayin lutfen; sol yumurtalikta yumurta vardi bikac tane gordum.ama sagda yoktu yada ben goremedim.soru su ki her ay sirayla ve sadece bir yumurtalikta mi yumurta oluyor? ya da benim sag yumurtalikta is yokmu? kafam karisti bilen duyan haber etsin noluuur
slm canim inan senin adina cok uzuluyorum.kurtajin ustune bide bu tuzu biberi olmus.ama bundada vardir bir hayir.bugunumuze de sukur.bence bu ara kanama olabilir demis ya hani.
her ay bi taraftan yumurtlanır cnm normal şartlarda.ben hep soldan yumurtluyrm sağ tarafım çalışmıyor
ara kanama sevindim önce ama gelmiyokii gene leke şeklinde geliyor
ah keske doktor amacli ankara gibi buyuk bi sehre gitseniz esinle.hem iyi bir muayene olurdun hemde biraz uzaklasirdin cevreden.kafan dagilirdi.
bide canim sen 2 ayda 1 mi yumurtluyorsun ozaman ?
kızlar çıldırmak üzereyimm.kürtajdan sonra bi türlü düzelemedimm.en son gittiğim doktor lekemin durmaması ve yaptığı ulturasonda enfeksiyon kapmışsın dedii bende biliyorum.hap yazmıştı ara kanama yaşıcaksın onun 2 yada 3 günü gelirsin dedi.bende bugn kırmızıları gördüm sevindim ama sabahtan beri sadece 10kuruş büyüklüğünde bi lekem varrr.bi türlü iyleşemedim şimdiye 3.adetimin olması lazımdı normal şartlarda 4cüyü beklio olacaktımmm.napacamı şaşırmış durumdayım
Tatlım farklı bir dr.a git diycem lakin git git nereye kadar zaten yeterince gitmişsin.Soğansuyu kürü tavsiye edicem.Bizzat bir arkadaşım denedi ve sonuç aldı.Karar senin.Acil şifalar dilerim cnm en kısa zamanda iyileşirsin ve inşlh bu genç yaşında çektiklerinin mükafatını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?