karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
ay cnm cok geçmiş olsun..allah korusun öyle düşünme..

Duşa girip ayaklarına termafor koysaydın.Şimdi nasılsın acaba?Eğer hala kendine gelemediysen nacizane fikrimdir ki yakı yapıştır,vücudu hemen ısıtıyor.Çok üzüldüm cidden.

ay cnm cok geçmiş olsun..allah korusun öyle düşünme..

Duşa girip ayaklarına termafor koysaydın.Şimdi nasılsın acaba?Eğer hala kendine gelemediysen nacizane fikrimdir ki yakı yapıştır,vücudu hemen ısıtıyor.Çok üzüldüm cidden.

şimdi iyiyim kızlar.ama kasıklarım da hafif sancı var(

yakı yapıştırmayı düşünüyrm zaten ama bende çok kaşıntı yapıyorrr.bi süre sonraa

mutlulukkkk rüyamdaaaa senle ilgili bişeyeçok seviniyoruz.hamileydin rüyamda...inşallah bu ay gerçek olur.

günaydın kızlar haftanız cok ama cok güzel gecsin insallah cok guzel haberler duyacagimiz ve cok sevinecegimiz bi hafta olur insallah cok umutlu ve mutluyum :)))))

günaydın kızlar haftanız cok ama cok güzel gecsin insallah cok guzel haberler duyacagimiz ve cok sevinecegimiz bi hafta olur insallah cok umutlu ve mutluyum :)))))

gunaydin canim insallah diledigin gibi olur.ruyan sana da cikabilir bu arada gerci ins ikinize de cikar.hadi hayirlisi :) hehehhahehe

geçmiş olsun canım beni dikkat et kendinee..
mutlulukkkk rüyamdaaaa senle ilgili bişeyeçok seviniyoruz.hamileydin rüyamda...inşallah bu ay gerçek olur.

ayyyyyyyyy canımmm inşaalahh rüyan hepimize çıkarr:):)

kızlar çıldırmak üzereyimm.kürtajdan sonra bi türlü düzelemedimm.en son gittiğim doktor lekemin durmaması ve yaptığı ulturasonda enfeksiyon kapmışsın dedii bende biliyorum.hap yazmıştı ara kanama yaşıcaksın onun 2 yada 3 günü gelirsin dedi.bende bugn kırmızıları gördüm sevindim ama sabahtan beri sadece 10kuruş büyüklüğünde bi lekem varrr.bi türlü iyleşemedim şimdiye 3.adetimin olması lazımdı normal şartlarda 4cüyü beklio olacaktımmm.napacamı şaşırmış durumdayım

kizlar ben yeni geldim doktordan.hersey normalmis.yani rahim , yumurta vs . tr'deki doktorum b12 vermisti.bu da dalga gecti niye kullaniyomusum.saglikliymisim.gerek yokmus vs.adetin 3. gunu baslayip 5 gun boyunca icecegim bir hap verdi.yumurta guclendirici.klomen tarzi galiba.hamile kalincada duruma gore aylik veya haftalik igne yapacakmis.ins.hemen hamile kalirim yarabbimmmmmm.amin.yalniz kafam karisti ve cok soru sordum diye bunu sormadim.icimde kaldi.bilenlerden rica ediyorum cevaplayin lutfen; sol yumurtalikta yumurta vardi bikac tane gordum.ama sagda yoktu yada ben goremedim.soru su ki her ay sirayla ve sadece bir yumurtalikta mi yumurta oluyor? ya da benim sag yumurtalikta is yokmu? kafam karisti bilen duyan haber etsin noluuur

slm canim inan senin adina cok uzuluyorum.kurtajin ustune bide bu tuzu biberi olmus.ama bundada vardir bir hayir.bugunumuze de sukur.bence bu ara kanama olabilir demis ya hani.

her ay bi taraftan yumurtlanır cnm normal şartlarda.ben hep soldan yumurtluyrm sağ tarafım çalışmıyor
slm canim inan senin adina cok uzuluyorum.kurtajin ustune bide bu tuzu biberi olmus.ama bundada vardir bir hayir.bugunumuze de sukur.bence bu ara kanama olabilir demis ya hani.

ara kanama sevindim önce ama gelmiyokii gene leke şeklinde geliyor

her ay bi taraftan yumurtlanır cnm normal şartlarda.ben hep soldan yumurtluyrm sağ tarafım çalışmıyor

ara kanama sevindim önce ama gelmiyokii gene leke şeklinde geliyor

ah keske doktor amacli ankara gibi buyuk bi sehre gitseniz esinle.hem iyi bir muayene olurdun hemde biraz uzaklasirdin cevreden.kafan dagilirdi.
bide canim sen 2 ayda 1 mi yumurtluyorsun ozaman ?

ah keske doktor amacli ankara gibi buyuk bi sehre gitseniz esinle.hem iyi bir muayene olurdun hemde biraz uzaklasirdin cevreden.kafan dagilirdi.
bide canim sen 2 ayda 1 mi yumurtluyorsun ozaman ?

sağ taraftan 4yıllık evliliğim sürecinde 1 defa yumurtladım oda küçüktü.tüp bebekte iilaçlarla sağdanda soldanda yumurtlamıştım.her ay soldan oluyor benimkiii.bazen soldakide byümüyor.offf ben ergenlikten beri kadınlık bölgemle uğraşıyrm.23yaşındayım 9 yaşında adet oldum.14 yıldır kadın doğumcudan çıkmıyorum çok erken adet oldum çocuk yaşta mantar oldum mantarıim bacaklarıma kadar yayıldı başıma gelmeyen kalmadı.evlendim vajinusmus oldum sonra da çocuğum olmadııı ne çektiysemmm şeyimden çektimmm.gerçekten bi kadının herşeyi orasından başlarmışşş.14 yıldır ne çektiğimi bir ben bir allah bilir

Tatlım farklı bir dr.a git diycem lakin git git nereye kadar zaten yeterince gitmişsin.Soğansuyu kürü tavsiye edicem.Bizzat bir arkadaşım denedi ve sonuç aldı.Karar senin.Acil şifalar dilerim cnm en kısa zamanda iyileşirsin ve inşlh bu genç yaşında çektiklerinin mükafatını görürsün.

Son düzenleme:

zaten kürtajdan sonra 3. doktorum en çok bunan memnun kaldım.adamın dediği gibi ara kanamam var ama çok çokkk azzz.sorunnn bende ve çare bulunmuo.1haftadır soğan kürü yapıyrm zaten cnm saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…