karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
kandiliniz mübarek olsun güzel anne adaylarııı

Seninde kandilin mübarek olsun canım

Hayırlı kandiller canım.İnş canım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz

Gözünaydın canım bundan sonra herşey gönlünce olsun inş hayırlı kandiller canım

Canlarım,sevgili arakadaşlarım;Mübarek Mevlid Kandilinizi kutluyorum.Peygamber Efendimiz(SAV) doğumu hürmetine Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin.Amin.

Amin canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

canım benim cok sağol..ben şimdi namaz kılıp hepimize dua etçem.kağıttan dediklerine bakcam yardımın için saol öpüyorum hepinizi

kızlar ya bu doktorun verdiği çıktıda koagülasyon yazıo altındada APTTyazıo aralık 25 41 olması gerekırken 43,74 yazıo.koagülasyon nette kan pıhtulasması yazıo bılen varsa yorum atabılrmı.

canlarımmmmmmmmmmm iki cihan güneşimizin doğumu olan kandilimiz mübarek olsun.rabbim habibinin hürmetine bizlerin kucağını doldursun birbirimizi duada unutmayalım inşaallah....

Neler yapıyorsun,durumların nasıl?

Canım kusura bakma nette fazla kalamadım şimdi okudum yazını iyiyim hamdolsun sen nasılsın canım benim

canlarımmmmmmmmmmm iki cihan güneşimizin doğumu olan kandilimiz mübarek olsun.rabbim habibinin hürmetine bizlerin kucağını doldursun birbirimizi duada unutmayalım inşaallah....

Aminnn kuzum Rabbim hiç birimizin kucağını boş koymasın inşallah

kızlarrr çoooook ama çok mutsuzum .eşim cumartesı göreve gitti 3 günlüğüne hala yok ve 1hafta uzucakmıs.dün hastane için indiğimde pasta siperişini verdim hediyerlrini aldım okadar cok güzel doğum günü hayal ettim ki su an çok ama çok kötüyüm..neden hep uzayan görevler bana denk gelir.nefret ediyorum bu işten.şimdi vanda atlayıp vana gitçem yarın alcam pastamı da ...eşimde gel dedi.inşallah bugun plan değişir de eşim sağ salim evimize gelir..

allah tez vakitte kavustursun canim anliyorum seni insallah allah gonlune gore versin...
bu arada tanidinmi beni...

kızlar ya bu doktorun verdiği çıktıda koagülasyon yazıo altındada APTTyazıo aralık 25 41 olması gerekırken 43,74 yazıo.koagülasyon nette kan pıhtulasması yazıo bılen varsa yorum atabılrmı.

ttmm canım bu pıhtı testleri biraz karışık bi durum. koagulasyon pıhtı araştırması demek zaten. ben tüm yazımı bu işe adadığım için epey bilgili oldum. senin devlet hast. yaptırdığın o testler en basiti aynı güne verirler sonucu. INR, APT, APTT fln yapılmıştır. bunlarda düşüklük varsa pıhtı olayın kesin var demektir. ama senin yüksek çıkmış. bunlar tek başına pıhtı sorununu belirleyici değil. benim bunlar normal çıktı ama ben yetinmedim tüm yaz tıp fak. gittim durdum diğer özel testleri yaptırmak için. özel hastanelerin hepsi yapılsalar bile pahalı. yani 2 milyarlık test yaptırdım ama tıp fak. olduğu için ödemedim tabi. bu testlerin adları faktör 5, faktör 5 leiden, protein s ve protein c, antitrombin, fibrinojen, homosistein, antikardiyolupus... daha adını şuan hatırlamadığım bir sürü test. bunlar özel testler dediğim gibi heryerde yapılamıyor. mesela benim lupus değerim düşük çıktı, protein s yüksek çıktı. faktör 5 leiden genetik bir test bunda da 2 genimde mutasyon çıktı. biri heterizogot biri homozigot. buyüzden ben kan sulandırıcı iğne vuruluyorum şuan. ama benim riskli gebelik doktorum bana değerlerim ne çıkarsa çıksın iğne önermişti en başında. çünkü ilk bebeğinde düşük yapan kadının diğer hamileliğinde de düşük riski artıyormuş. iğne koruma amaçlı sana veya bebeğe zararı yok demişti. şubatta yine tıp fak. riskli gebelik doktoruna gidicem birde hematolojiye gidicem. ben bu testleri hematolojide yaptırdım. kadın doğumcular pek yazmıyorlar. böyle işte. ilk bebeğimde hamileliğim çok iyi gidiyordu hiç bir sıkıntı yoktu hani düşük riskim olsa hani kanamam olsa aklımın bi köşesinde belki düşer düşüncesi yer alırdı. ama yoktu güle oynaya gittiğim rutin muayene beni hayatımın en büyük şokuna uğrattı. çok araştırdım neden olabilir diye. profösörler, riskli gebelik uzmanları hepsi küçük bbir pıhtı tıkamıştır bebeğe giden damarları başka açıklaması olamaz dediler genetik bir sorun yoksa. oyüzden bu testler için çok uğraştım her bir test için özel randevu verdiler aynı gün yapılmadı git gel su yolu olmuştu artık bana bide yaşadığım şehirde değil tıp fak. böyle işte yine aklına takılan bişey olursa sor canım :) umarım yardımcı olabilmişimdir :)

canım doktor devlet hastanesinde yapılan herseyi yapalım dedi.ve bunları yaptı 2 3 tane daha bişey var.ama detayına egitim ve arastırma hastanesi bakar dedi.benim anlamadıgım ne bilio musun bnmkı 2 3 deger fazla ya hani bu var mı demek oluo.yani patolojı dısında bısey yapılmadı ben dahiliye doktorna gttım sonucların cıktısını verdi bide kadın doguma göstercem salı günü.aklıma takıldı ben diğerlerini burda yaptramıom tek bı tane hastane var.baska da yok dedıgın gıbı zaten bıgun ıcınde sonucu aldım yanı sıızın doktrların yaptıgı gıbı arastrılmadı benim içime şüphe düştü şimdi iki deger de olsa fazla cıkması pıhtılasma yok dedı doktor ama fazla cıkmıs nasık yok dedi ki

Ah bitanem ahh tez zamanda kavuşursunuz inşlh.Sağ salim sarılın birbirinize;eşine seninle ve bebişle(en kısa zamanda gelecek olan) sağlıklı uzun yıllar dilerim.

:) canim insaat yaparken demiri coksa saglam bina olur derler ya lafin gelisi iste.allahin dedigi olur tabii ki biz ne kadar saglam is yapsakta :)

:)) Anladım canım, hani dedim o nasılsa bizde öyle sağlam atalım:)) Amann dediğin gibi herşey bahane... Şimdi aklımda sürekli ne iyi yumurtlatır, sperme c vitamini vs vs gidip gidip geliyo:)) Bu ay son kez korunuyorum, önümüzdeki ay yeniden çeşitttt çeşittt maceralara atılacağım:)) Hani diyorum meşgul etmiyeyim kafamı şunlarla yok mümkün değil olmuyor...

kızlar nasılsınız ben asaletlim kkdan men edildiğim için yeni hesap açtım.
Kızlar batıma 4gün var ve benim çok fazla akıntım var günlük pet kullanıyorum neden olabilir sizce? Ben kızıma hamile kaldığımda aynı böyle olmuştu...

Hadi hayırlısı bakalım cnm belirtiler başlamış güzel haber yakındır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…