karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

merhaba kızlar biraz canım sıkkındı o dönem şimdi daha iyiyim işler yoğun ama bi bakıyım dedim ne var ne yok yeni durumlar var mı??? geçmiş kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı kabul etsinn inşşş. kendinize iyi bakın şimdilikk

Saol cnm,ortalıktan pek kaybolma merak ettirme kendini.

selam canlarımmmmmm nasılsınız??karneleri verdim 10 günlük vicdan azabı ve e-okul stresi sona erdi:):):)ne alemdesiniz:):)

ayyyyyy inşaallah canım yaa hadi güzel haberle gel ...

selam canlarımmmmmm nasılsınız??karneleri verdim 10 günlük vicdan azabı ve e-okul stresi sona erdi:):):)ne alemdesiniz:)

Hadi geçmiş olsun bakalım cnm,bu tatile ihtiyacımız vardı dimi.Bizde karneleri dağıttıktan sonra arkadaşlarla bruncha gittik,patlayana kadar yiyip eğlenip güzel bir gün geçirdik.

selam canlarımmmmmm nasılsınız??karneleri verdim 10 günlük vicdan azabı ve e-okul stresi sona erdi:):):)ne alemdesiniz:):)

insallah canim karnimda cok fena bi agri var mideme vuran bi sanci var bide cok afedersin tuvaletimi yapamiyorum ne yaptiysam yok bisey sancim ondanda olabilirr bana baska ne onersiniz canim yaa

Hadi geçmiş olsun bakalım cnm,bu tatile ihtiyacımız vardı dimi.Bizde karneleri dağıttıktan sonra arkadaşlarla bruncha gittik,patlayana kadar yiyip eğlenip güzel bir gün geçirdik.

süperr çok iyi yapmışsınız canımmm:):)

insallah canim karnimda cok fena bi agri var mideme vuran bi sanci var bide cok afedersin tuvaletimi yapamiyorum ne yaptiysam yok bisey sancim ondanda olabilirr bana baska ne onersiniz canim yaa

adetine kaç gün var tatlım?*

idrar tahlili yap istersen canım,ağrı yoğunlaşırsa doktora git olmaz mı?

gunum gecmeden test yapmak istemiyorum ama gecmezse giderim dr aa aslinda utaniyorum nasil anlatcam kabiz oldum dr bey mi dicem hahahah bizim aile dr u erkek o yuzden cekiniyorum yaa bol bol su iciyorum meyve yemeye calisiyorum bi sure boyle idare edecem bakalim...
bi sorum olcak gece ruya anlatilirmi????

olsun canım yap bakalım ne olacak sonuç hayırlısı olsun...
rüyanın kötü olanın anlatmamak gerek diye biliyorum yoksa anlatma zamanı önemli değil:):)

ayyyyyyy inşaallah canımmm hayra yoralım hayır olsun:)

insallah kuzum ama ben fazla kapilmak istemiyorum 6 yildir her ay aceba hamilemiyim pisikolojisi beni cok yipratti o yuzden 10 gun gecmeden test yapmayi dusunmuyorummm kaybettigim bebegimin kiz olacaginida bana ruyamda soylemislerdi aslinda ama yinede fazla kapilmak istemiyorum cunku cok yoruldum canimm yaaa

merhaba kızlar nasılsınız
ben ilk defa yazıyorum kürtajın üzerinden 6 ay geçti 2 ay denemedik toparlanmaya çalıştık bu 4.ayımız bu ayıda bitirdik kısmet öbür aya sabırla bebeğimizi bekliyoruz ayları sayıyoruz hatta günleri (aynı hamile kadın gibi yazmışım ama değilim malesef)
inşallah tez zamanda rabbim bizede nasip eder evlerimizin neşesi bereketi gelir inşallah

merhaba canım hoşgeldin inşaallah rabbim tez zamanda sana güzel hayırlı evlatlar ihsan etsin...

bilirim canım benim bilmez miyim bende pcosla uğraşalı çok oldu hep acabalarla geçen yıllar bekleyelim sabredelim derdimiziden büyük Rabbimiz var canım...

Yeni durumlar şimdilik yok canım ama zamanla olur inş.Ayrıca sende yeni durumlarla gelirsin inşallaahhhh

İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın? Bu arada yeni dua listesi hazır unutma topiğe uğra canım benim

guzel ruyaydi cok guzel hemde insallah dogru cikar....ruyamda biri bana artik sen hamilesin diyorduuu ayyy ayni gercek gibiydi

Rüyaların gerçek olsun inşallah canım AMİN

Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.Evlerimizin neşesi bereketi gelir inşallah yazmışsın ya gerçekten evimizde neşe eksik.Bende yaşayan bir ev olsun istiyorum.Bebek sesleri yükselen bir ev gerçekten yaşayan bir ev.İnşallah o günlerde gelecek Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…