karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
off kızlar rüyalardan bahsetmşsiniz..canım inş rüyan gerçek olur..hamile kadının rüyası dogru çıkar derlerdi de inanmazdım...başımıza gelecek ya inanıyorum artık.cinsiyetlerini bilmiyodum.daha 3 aylık hamileyken rüyamda dogum yapıyodum.ikizlerimden kız olanı doguyo melek gibi cok güzel ama erkek yok..niye dogmadı diye cok korkuyorum rüyamda.aynı rüyayı bi daha gördüm ve cok geçmeden oglumu kaybetmştm..ogluşumdan 2 ay sonrada kızımı kaybettim..ikiside melek oldu..cinsyetleride dogru çıktı.oglumun dogmamasıda.

Arkadaşlar herşy zor geliyorda dogum gibi zor bi deneyimi yaşayıpta BOMBOŞ çıkmak öyle zor geliyorki..özellikle ilk deneyimi olana daha zor sanki..oysaki ne umutlarımız hayallerimiz vardı..
Hiç bi zorluk çekmeden yavrusunu kucagına alanlara çok özeniyorum.bizde öyle olacakmıyız acaba..sonra düşünüyorumda bu bizim imtihanımız rabbim bunu yaşamamızı istedi sabrımızı sınadı..gerçekten rabbim dert veriyor ama sabrınıda veriyor..

''Çaresizlik'' Allah'tan gelen en güzel işarettir...
Duanın vaktinin geldiğini gösterir.
Süzülüyorsa gözlerden yaşlar..
Rabbim seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir..

Yaşadıklarınız gerçekten de çok üzücü Rabbim kimseye yaşatmasın bende o acıları yaşayanlardan biriyim ilk gebeliğim de bebeğim karnım da öldü.Kürtaja girdim rahim açılmadığı için kürtajı yapamadılar ilaçlarla sancılarla düşük yaptım psikolojim tamamen bozuldu günlerce ağladım.Sonra ikinci gebelik sonuç yine hüsran düşük yaptım.Ve üçüncü gebelik dünyalar güzeli bir kızım oldu çok da sağlıklı onu kucağıma aldıktan sonra diğer acılarımı unuttum.Şimdi dördüncü gebelik oğlum olacak inş. şu an herşey yolunda rabbim acısını yaşatmasın inş.Sağlıkla doğmasını bekliyorum.

Dediğiniz gibi bunlar bizim sınavımız rabbim daha kötüsünden korusun inş.Yüce rabbim kimseye kaldıramayacağından fazlasını yüklemez.Rabbim size de sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin inş.

canım bnm rabbim evlatlarını sana bagışlasın..inş oglunuda hayırlısyla saglıklı bi şekilde kucagına alırsın..rabbim o güzel evlat duygusunu tattırmış sana inş zamanı gelince hayırlıyla bzde yaşarız o güzel duyguyu..ben cok korktum dogumda 7 aylıktı karnımda kalbi durdu sorunsuz giden bi gebelikti bütün tahlilerm temz çıktı ama kısmet deglmş işte..sancılar fln bide makattan dogdu bebegm iki büklüm zordu baya ama atlattık o günleri..bakamadım hiç bi şekilde.3 ay oldu mezarına gidemedm..

slm kızlar.nasılsınız.ceza aldığım için kk dan uzaklaştrıldım.cezam bugün bitti.
geçmişe bakamadımmm.ben prşmb günü doktora gittim smear testi verdim.haftaya alıcam.hiç yumurtlamamışımmm

''Çaresizlik'' Allah'tan gelen en güzel işarettir...
Duanın vaktinin geldiğini gösterir.
Süzülüyorsa gözlerden yaşlar..
Rabbim seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir..

Buna bayıldım cnm ne güzel yazmışsın.Nasılda mana yüklü.Belleğe kaydediyorum.

Geçmiş olsun maonyacım,neden yumurtlamadığını mı araştırıcaklar, smear niye? Bu yumurtlama için bazı kürler var,internetten bi bak istersen cnm

Geçmiş olsun maonyacım,neden yumurtlamadığını mı araştırıcaklar, smear niye? Bu yumurtlama için bazı kürler var,internetten bi bak istersen cnm

guatır ve pko var cnm bende kiloluyumda.onun için yumurtlamam çok zayıf.smear testi rahimde iltihap mantar tütü şeyler varmı die bakılıoyor.soğan incir havuç kürü birde bal tarçın çörek otunu biliyrm yumurtlamak için başka bildiğin varsa söyle cnm

merhaba canim.bende merak ediyordum nerelerdesin diye.hosgeldin tekrar aramiza.ins testin normal cikar.yumurta guclendirmek icin ilac verir heralde doktorun uzulme ne olur.en azindan sen sorun ne onu biliyorsun ve ona gore onlem alabilirsin ben sorunu bile bilmiyorum

guatır o kadar zor bişey ki cnm.ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım.ve gebelik elde etmem çok zor.

zaten yumurta güçlendirici ilaç kullanıdm cnm ama yine yok

arkadaslar hepinize cok gecmis olsun ve basiniz saolsun..malesefki ben 5 bebek kaybettim...tek sorun kan pihtilasmasi görünüyo simdilik..

ankete baktimda cogunlukla ya pihtilasmadan yada erken dogumla kaybetmisiz meleklerimiz..rabbim yardimcimiz olsun..kimsenin kucagini bos koymasin insalalah

canim benim seni cok iyi anliyorum benim kizimda 7 aylikti bebegimin oldunu ogrendigim an dogum dan falan korkmadim cunku evlat acisi varken diger acilar viz gelirdi artik bana benim dogum kolay oldu 3 nefeste dogurdum dogumdan once belimden epidural igne yaptirdim ondan hissetmedim fazla...
allah kimseyi evlatiyla sinamasin dermansiz dert vermesin rabbim....

Canım benim sana da çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.Kaybettiğin bebeklerin her biri ne kadarlıktı canım

çok geçmiş olsun

Canım benim sana da çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.Kaybettiğin bebeklerin her biri ne kadarlıktı canım

saol bitanem inslalah rabbim hepimize o günleri gösteriri inslalah...

birinci ikinci ve besinci bebeklerim 8.haftalikti 4.bebek 5 haftalikti 3.bebegim ise 15 haftalikti kaybettigimde

yazılarınızı okudum da gözyaşlarıma hakim olamadım...
Kimse yalnız değil...

herkes ilk başına geldiğinde bir tek benim başıma geldi zannediyor.

ama iyi ki şu net varmış da milletin neler yaşadığına şahit oluyoruz...

ALLAH BİR KULU İMTİHAN EDİYORSA O KUL KORKMASIN ARTIK..SEVİNSİN..

ÇÜNKÜ GÜZEL GÜNLER PEK YAKINDIR...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız
benim bata 1gün kaldı karbonatla gebelik testini duydunuzmu ben her ay adetim geçtiğinde yapıyordum hep dibe çöküyordu ama az önce yaptım kabardı hemde fos fos bembeyaz köpürdü... Çok şaşkınım :) siz daha önce denedinizmi? Denediyseniz sonuç ne çıktı?

geçen ay denedım bende burdan duymustum ama dıbe cökmüştü zaten adette oldum bak heycanlandım şimdi

saol bitanem inslalah rabbim hepimize o günleri gösteriri inslalah...

birinci ikinci ve besinci bebeklerim 8.haftalikti 4.bebek 5 haftalikti 3.bebegim ise 15 haftalikti kaybettigimde

Canım benim herkesin 1 veya 2 bebeği cennette beklerken senin 5 bebeğin bekliyor inş.Rabbim şefaatlerine nail eylesin.Bu dünyada da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

ALLAH BİR KULU İMTİHAN EDİYORSA O KUL KORKMASIN ARTIK..SEVİNSİN..

ÇÜNKÜ GÜZEL GÜNLER PEK YAKINDIR...

İnşallah canım inşallah yakındır güzel günler

Bende kk da okumuştum bu testi inş bebişin seninledir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…