karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Bende peş peşe 2 düşük yaptım, sizinki umut etmek için güzel bir hikaye:)

Bende bu yazıyı okuyunca boğazım düğümlendi, gözyaşlarımı tutamadım yine... Hem kaybettiğim bebeklerim, hem için için yeniden hamile kalma ve doğurma isteği, hemde işyerinde içinde bulunduğum yoğun stress ve çıkmaz(( Diyorum ki Allah'ım ben 1 derdimle uğraşamadan 2. 3. niye(( Belkide yakında yüzüm gülecektirde ondandır( Allah beterinden saklasın...

aminnn canim benimm

geçen ay denedım bende burdan duymustum ama dıbe cökmüştü zaten adette oldum bak heycanlandım şimdi
ayy canim insallah bende cok heyecanliyim insallah hamile kalmisimdir akintilarim hala devam ediyor kasiklarim batiyor ara sira gozum karariyor ve cok siskinligim var karnim davul gibi oldu resmen ayy fazla kapilmaya korkar oldum taktir allahin hayirlisi artik cnm...
insallah canim bide igne testi varmis onu da okudunmu ayrintili bilmiyorum onu....

iğne testi ne oluo cnm duymadım hıc.inşallah güzel heberlerle gel cnm

iğne testi ne oluo cnm duymadım hıc.inşallah güzel heberlerle gel cnm

hepberaber insallah burda yeniden hamile olacagiz ben inaniyorum canim...
igne testi idrari pet bardaga yapiyosun icine igneyi koyup agzini kapatip 8saat bekletiyormussun eger igne kararirsa hamile oluyormussun ben denedim bir kere igne kararmadi hatta parlaklasmisti :)))) adet olmustum tabi neyse....
benim adetim gecen ay 4 gun gecikmisti hamilelik idrarda 7.GUNDE YADA 12.gunde belli oluyormus bekleyecegim bende erkenden yapip husrana ugramak istemiyorum.....

canım bence kan testi yaptır acabalarda kurtulmus olursun diğer bilinmedik garantı olmayann yöntemlerden se lan tesı yaptırıpgarantıye almak sanırım daha ıyı yınede sen bılırsın ınsallah vardr cok mutlu olurum

biraz bekleyip test yapacagim canim ogrendigim zaman mujdeyi veririm...
sende durumlar nasil...batina nekadar var?

biraz bekleyip test yapacagim canim ogrendigim zaman mujdeyi veririm...
sende durumlar nasil...batina nekadar var?
cnm bnm 22 23 gün var..17si bat.18 subat dogum gnüm.inşallah hediyemi bebğim verir.buda bı umut ıstee..eşim pazartesi gelck allah nasip ederse..cabuk gel yumurtlama gunum geccek dıom hehehe

cnm bnm 22 23 gün var..17si bat.18 subat dogum gnüm.inşallah hediyemi bebğim verir.buda bı umut ıstee..eşim pazartesi gelck allah nasip ederse..cabuk gel yumurtlama gunum geccek dıom hehehe

ayy canim benim aman kendini sicak tut usutme esinede keciboynuzu pekmezi yedir....
ben belimin altina yastik kullandim her seferinde :)))) sende deniyormusun bu yontemii :))))

bitanemmm merhabalarrr.iyisin umarım.canım ben o topiğin adresin iaradım bulamadım nerden gireceğim isen link verdiğinde açıyorum yoksa bulamıyorum...

canımmm o günlerde gelecek inşaallah hepimiz mutluluğumuzu yazıcaz buralara inanalım ve destek olalım her şey güzel olacak tatlım...

canım benim neden peki doktorun takibe alalcak mı allah kolaylık versin canım...

ayyyyyyyyyy çokk heyecanlandımmm hadi gel güzel haberlerle tatlım...

rabbim mutluluğunu gönderecektir sıkıntının ardından canım...

aminnn canim benimm

yasakhayalcim o ne kadar özel bir söz öyle sağolpaylaştığın için canım...

canoo sanada geçmiş olsun canım...
kızlarr hepinizi çoköpüyorummm yüzünüz en yakında mutlulukla gülsünn sevinciniz daim olsun acılarınız bir bir kaybolsun öpüyorummmmmmmmmmmm:):)gerçek sahibe emanetsiniz...

hadi bakalım güzel haberler doğum gününsde gelsin canım...

kızlarrr bana dua ediyor musunuzzzz:):):)1 hafta sonra ben de öğrenicem sonucu..ama hiç bir belirti yok şu anda hayırlısı mevlamızdan...

bikere denedim çıkmadıgını gördüm ama herzaman olmuo ama esım gelsın denıcem
ben faydasini gordum canim herkez bu yontemi tavsiye ediyor bide gece iliskiye gir yat hic kalkma sabah dusunu alirsin ben arada oyle yaptim...

kızlarrr bana dua ediyor musunuzzzz:):):)1 hafta sonra ben de öğrenicem sonucu..ama hiç bir belirti yok şu anda hayırlısı mevlamızdan...

canim benim allah gonlunden geceni hayirlisiyla verir insallah...

mutluluk senden nbr cnm gelişmeler ne alemde..rüyama girdin inşallah gercekte olur

ayy canımmm yaa çok sağol ..ihtimalli günler bitince bekleme sürecine girdim ya nasipdedim.bir belirtim yok ama hayırlısı artıkk inşaallah benmi senin hepimizin hayali hayırlısıyla gerçek olur canım...

Yok canım hiç duymadım iğne testini

Dualarımız seninle canım benim.İnş bebişin seninledir

nasilsiniz kizlar iyi hafta sonlari diyecem ama kimseyok galiba topikteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…