- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.841
Yaşadıklarınız gerçekten de çok üzücü Rabbim kimseye yaşatmasın bende o acıları yaşayanlardan biriyim ilk gebeliğim de bebeğim karnım da öldü.Kürtaja girdim rahim açılmadığı için kürtajı yapamadılar ilaçlarla sancılarla düşük yaptım psikolojim tamamen bozuldu günlerce ağladım.Sonra ikinci gebelik sonuç yine hüsran düşük yaptım.Ve üçüncü gebelik dünyalar güzeli bir kızım oldu çok da sağlıklı onu kucağıma aldıktan sonra diğer acılarımı unuttum.Şimdi dördüncü gebelik oğlum olacak inş. şu an herşey yolunda rabbim acısını yaşatmasın inş.Sağlıkla doğmasını bekliyorum.
Dediğiniz gibi bunlar bizim sınavımız rabbim daha kötüsünden korusun inş.Yüce rabbim kimseye kaldıramayacağından fazlasını yüklemez.Rabbim size de sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin inş.
yazılarınızı okudum da gözyaşlarıma hakim olamadım...
Kimse yalnız değil...
herkes ilk başına geldiğinde bir tek benim başıma geldi zannediyor.
ama iyi ki şu net varmış da milletin neler yaşadığına şahit oluyoruz...
ALLAH BİR KULU İMTİHAN EDİYORSA O KUL KORKMASIN ARTIK..SEVİNSİN..
ÇÜNKÜ GÜZEL GÜNLER PEK YAKINDIR...
aminnn canim benimmCanım benim herkesin 1 veya 2 bebeği cennette beklerken senin 5 bebeğin bekliyor inş.Rabbim şefaatlerine nail eylesin.Bu dünyada da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
İnşallah canım inşallah yakındır güzel günler
Bende kk da okumuştum bu testi inş bebişin seninledir canım
ayy canim insallah bende cok heyecanliyim insallah hamile kalmisimdir akintilarim hala devam ediyor kasiklarim batiyor ara sira gozum karariyor ve cok siskinligim var karnim davul gibi oldu resmen ayy fazla kapilmaya korkar oldum taktir allahin hayirlisi artik cnm...geçen ay denedım bende burdan duymustum ama dıbe cökmüştü zaten adette oldum bak heycanlandım şimdi
insallah canim bide igne testi varmis onu da okudunmu ayrintili bilmiyorum onu....Canım benim herkesin 1 veya 2 bebeği cennette beklerken senin 5 bebeğin bekliyor inş.Rabbim şefaatlerine nail eylesin.Bu dünyada da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
İnşallah canım inşallah yakındır güzel günler
Bende kk da okumuştum bu testi inş bebişin seninledir canım
iğne testi ne oluo cnm duymadım hıc.inşallah güzel heberlerle gel cnmayy canim insallah bende cok heyecanliyim insallah hamile kalmisimdir akintilarim hala devam ediyor kasiklarim batiyor ara sira gozum karariyor ve cok siskinligim var karnim davul gibi oldu resmen ayy fazla kapilmaya korkar oldum taktir allahin hayirlisi artik cnm...
insallah canim bide igne testi varmis onu da okudunmu ayrintili bilmiyorum onu....
iğne testi ne oluo cnm duymadım hıc.inşallah güzel heberlerle gel cnm
canım bence kan testi yaptır acabalarda kurtulmus olursun diğer bilinmedik garantı olmayann yöntemlerden se lan tesı yaptırıpgarantıye almak sanırım daha ıyı yınede sen bılırsın ınsallah vardr cok mutlu olurumhepberaber insallah burda yeniden hamile olacagiz ben inaniyorum canim...
igne testi idrari pet bardaga yapiyosun icine igneyi koyup agzini kapatip 8saat bekletiyormussun eger igne kararirsa hamile oluyormussun ben denedim bir kere igne kararmadi hatta parlaklasmisti :)))) adet olmustum tabi neyse....
benim adetim gecen ay 4 gun gecikmisti hamilelik idrarda 7.GUNDE YADA 12.gunde belli oluyormus bekleyecegim bende erkenden yapip husrana ugramak istemiyorum.....
canım bence kan testi yaptır acabalarda kurtulmus olursun diğer bilinmedik garantı olmayann yöntemlerden se lan tesı yaptırıpgarantıye almak sanırım daha ıyı yınede sen bılırsın ınsallah vardr cok mutlu olurum
cnm bnm 22 23 gün var..17si bat.18 subat dogum gnüm.inşallah hediyemi bebğim verir.buda bı umut ıstee..eşim pazartesi gelck allah nasip ederse..cabuk gel yumurtlama gunum geccek dıom hehehebiraz bekleyip test yapacagim canim ogrendigim zaman mujdeyi veririm...
sende durumlar nasil...batina nekadar var?
cnm bnm 22 23 gün var..17si bat.18 subat dogum gnüm.inşallah hediyemi bebğim verir.buda bı umut ıstee..eşim pazartesi gelck allah nasip ederse..cabuk gel yumurtlama gunum geccek dıom hehehe
Yeni durumlar şimdilik yok canım ama zamanla olur inş.Ayrıca sende yeni durumlarla gelirsin inşallaahhhh
İyiyiz hamdolsun canım sen nasılsın? Bu arada yeni dua listesi hazır unutma topiğe uğra canım benim
Geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.Evlerimizin neşesi bereketi gelir inşallah yazmışsın ya gerçekten evimizde neşe eksik.Bende yaşayan bir ev olsun istiyorum.Bebek sesleri yükselen bir ev gerçekten yaşayan bir ev.İnşallah o günlerde gelecek Rabbimin izniyle
off kızlar rüyalardan bahsetmşsiniz..canım inş rüyan gerçek olur..hamile kadının rüyası dogru çıkar derlerdi de inanmazdım...başımıza gelecek ya inanıyorum artık.cinsiyetlerini bilmiyodum.daha 3 aylık hamileyken rüyamda dogum yapıyodum.ikizlerimden kız olanı doguyo melek gibi cok güzel ama erkek yok..niye dogmadı diye cok korkuyorum rüyamda.aynı rüyayı bi daha gördüm ve cok geçmeden oglumu kaybetmştm..ogluşumdan 2 ay sonrada kızımı kaybettim..ikiside melek oldu..cinsyetleride dogru çıktı.oglumun dogmamasıda.
Arkadaşlar herşy zor geliyorda dogum gibi zor bi deneyimi yaşayıpta BOMBOŞ çıkmak öyle zor geliyorki..özellikle ilk deneyimi olana daha zor sanki..oysaki ne umutlarımız hayallerimiz vardı..
Hiç bi zorluk çekmeden yavrusunu kucagına alanlara çok özeniyorum.bizde öyle olacakmıyız acaba..sonra düşünüyorumda bu bizim imtihanımız rabbim bunu yaşamamızı istedi sabrımızı sınadı..gerçekten rabbim dert veriyor ama sabrınıda veriyor..
slm kızlar.nasılsınız.ceza aldığım için kk dan uzaklaştrıldım.cezam bugün bitti.
geçmişe bakamadımmm.ben prşmb günü doktora gittim smear testi verdim.haftaya alıcam.hiç yumurtlamamışımmm
selam arkadaşlar nasılsınız
benim bata 1gün kaldı karbonatla gebelik testini duydunuzmu ben her ay adetim geçtiğinde yapıyordum hep dibe çöküyordu ama az önce yaptım kabardı hemde fos fos bembeyaz köpürdü... Çok şaşkınım :) siz daha önce denedinizmi? Denediyseniz sonuç ne çıktı?
Bende bu yazıyı okuyunca boğazım düğümlendi, gözyaşlarımı tutamadım yine... Hem kaybettiğim bebeklerim, hem için için yeniden hamile kalma ve doğurma isteği, hemde işyerinde içinde bulunduğum yoğun stress ve çıkmaz(( Diyorum ki Allah'ım ben 1 derdimle uğraşamadan 2. 3. niye (( Belkide yakında yüzüm gülecektirde ondandır ( Allah beterinden saklasın...
aminnn canim benimm
bikere denedim çıkmadıgını gördüm ama herzaman olmuo ama esım gelsın denıcemayy canim benim aman kendini sicak tut usutme esinede keciboynuzu pekmezi yedir....
ben belimin altina yastik kullandim her seferinde :)))) sende deniyormusun bu yontemii :))))
cnm bnm 22 23 gün var..17si bat.18 subat dogum gnüm.inşallah hediyemi bebğim verir.buda bı umut ıstee..eşim pazartesi gelck allah nasip ederse..cabuk gel yumurtlama gunum geccek dıom hehehe
ben faydasini gordum canim herkez bu yontemi tavsiye ediyor bide gece iliskiye gir yat hic kalkma sabah dusunu alirsin ben arada oyle yaptim...bikere denedim çıkmadıgını gördüm ama herzaman olmuo ama esım gelsın denıcem
hadi bakalım güzel haberler doğum gününsde gelsin canım...
kızlarrr bana dua ediyor musunuzzzz:):):)1 hafta sonra ben de öğrenicem sonucu..ama hiç bir belirti yok şu anda hayırlısı mevlamızdan...
mutluluk senden nbr cnm gelişmeler ne alemde..rüyama girdin inşallah gercekte olur
ayy canim insallah bende cok heyecanliyim insallah hamile kalmisimdir akintilarim hala devam ediyor kasiklarim batiyor ara sira gozum karariyor ve cok siskinligim var karnim davul gibi oldu resmen ayy fazla kapilmaya korkar oldum taktir allahin hayirlisi artik cnm...
insallah canim bide igne testi varmis onu da okudunmu ayrintili bilmiyorum onu....
hadi bakalım güzel haberler doğum gününsde gelsin canım...
kızlarrr bana dua ediyor musunuzzzz:):):)1 hafta sonra ben de öğrenicem sonucu..ama hiç bir belirti yok şu anda hayırlısı mevlamızdan...
mutlu pazarlar...
nasilsiniz kizlarIyi hafta sonlari diyecem ama kimseyok galiba topikteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?