- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.861
sanada canımmmm:):)
iyiyiz tatlım sen nasılsın:):)
hoşbulduk canım nasılsın neler yapıyorsun:):)iyi olmana çok sevindim tatlımhosgeldin mutluluk canim benim...baktim topik bostu Bi nasilsiniz diyim dedim..bende iyiyim
mutluluk canim benim simdi ilk sayfada okudum senin yazdiklarini basin saolsun kuzum benim..inslalah rabbim tekrar yasatmasin canim benimm
hoşbulduk canım nasılsın neler yapıyorsun:):)iyi olmana çok sevindim tatlım
çok teşekkür ederim tatlım çok sağol rabbim bir daha ne bana ne de hiç kimseye yaşatmasın inşaallah..en yskın zamandada göbüşlerimizi doldursun
ayy cnm benim inan çok üüzldümm benim yaşadığım acıyı sen 5kez yaşamızsın rabbim mufakatını versin.peki snein triodlerine baktılamrısaol bitanem inslalah rabbim hepimize o günleri gösteriri inslalah...
birinci ikinci ve besinci bebeklerim 8.haftalikti 4.bebek 5 haftalikti 3.bebegim ise 15 haftalikti kaybettigimde
inşşyazılarınızı okudum da gözyaşlarıma hakim olamadım...
Kimse yalnız değil...
herkes ilk başına geldiğinde bir tek benim başıma geldi zannediyor.
ama iyi ki şu net varmış da milletin neler yaşadığına şahit oluyoruz...
ALLAH BİR KULU İMTİHAN EDİYORSA O KUL KORKMASIN ARTIK..SEVİNSİN..
ÇÜNKÜ GÜZEL GÜNLER PEK YAKINDIR...
bugünlerd eolman lazımm.eğer olmazsan hemen doktora git.çok beklemekızlar ben kürtaj olalı 45 gün oldu hala regl olmadım kürtajdan sonra 40 günü aşınca regl olan varmı
bende duymuştum ama hiç denemedim.selam arkadaşlar nasılsınız
benim bata 1gün kaldı karbonatla gebelik testini duydunuzmu ben her ay adetim geçtiğinde yapıyordum hep dibe çöküyordu ama az önce yaptım kabardı hemde fos fos bembeyaz köpürdü... Çok şaşkınım :) siz daha önce denedinizmi? Denediyseniz sonuç ne çıktı?
sanada cnmMutlu pazarlar...
nasilsiniz kizlariyi hafta sonlari diyecem ama kimseyok galiba topikteeee
yok canım ne sakıncası olsun.ilk bebeğimdi tüp bebekle olmuştu.bir sürü takip klomen vs. hep yumurta negatif sonuç sonra iğneere verilen fazla tepki çok yumurta ve tüp bebek.Rabbim böyle vesile kılacakmış ama olmadı sonu gelmedi.htakdir dışında hiç bir sebep bulunamadı.dileğim benim seninn hepimizin bir daha kayıp yaşamaması canım benim...lamin mutlulugum amin
canim eger bi sakincasi yoksa yavrunu neden kaybettin bi sebep bulundumu bide ilk cocugunmuydu diye soracaktimm:26::26:
yok canım ne sakıncası olsun.ilk bebeğimdi tüp bebekle olmuştu.bir sürü takip klomen vs. hep yumurta negatif sonuç sonra iğneere verilen fazla tepki çok yumurta ve tüp bebek.Rabbim böyle vesile kılacakmış ama olmadı sonu gelmedi.htakdir dışında hiç bir sebep bulunamadı.dileğim benim seninn hepimizin bir daha kayıp yaşamaması canım benim...l
günaydınlar ve iyi haftalar olsun inşallah..dün itibariyle adet gördüm hafif sancılı şekilde..31inde gelmesini bekliyordum yada daha geç çünkü pko olduğu için adetlerim geç gelirdi genelde ama erken geldi şaşırdım ve üzüldüm..kontrolde 1 tane yumurtam vardı hamile kalma ihtimalim yüksekti ama kısmet değilmiş..her ay yeni umut ama o 1 ay geçmek bilmiyo..allahım daha fazla aratmasın inşallah..
günaydınlar ve iyi haftalar olsun inşallah..dün itibariyle adet gördüm hafif sancılı şekilde..31inde gelmesini bekliyordum yada daha geç çünkü pko olduğu için adetlerim geç gelirdi genelde ama erken geldi şaşırdım ve üzüldüm..kontrolde 1 tane yumurtam vardı hamile kalma ihtimalim yüksekti ama kısmet değilmiş..her ay yeni umut ama o 1 ay geçmek bilmiyo..allahım daha fazla aratmasın inşallah..
cnmm inşş bu 9ay boyunca göremyeceğin son adetin olurrrr.bendede hiç yumurta yok bu ay bakalım prşmb günü ne diyecek doktorum
canım benim nasip kısmett inşaallah son adetindir bir dahakine bebişin seninle olur tatlım benim...
inşallah son olur canım..seninde geç yumurtlama olmuştur belki doktordan sonra güzel haberlerle gelirsin inşallah..
kızlar nerdesinizzzzzzz
off kızlar rüyalardan bahsetmşsiniz..canım inş rüyan gerçek olur..hamile kadının rüyası dogru çıkar derlerdi de inanmazdım...başımıza gelecek ya inanıyorum artık.cinsiyetlerini bilmiyodum.daha 3 aylık hamileyken rüyamda dogum yapıyodum.ikizlerimden kız olanı doguyo melek gibi cok güzel ama erkek yok..niye dogmadı diye cok korkuyorum rüyamda.aynı rüyayı bi daha gördüm ve cok geçmeden oglumu kaybetmştm..ogluşumdan 2 ay sonrada kızımı kaybettim..ikiside melek oldu..cinsyetleride dogru çıktı.oglumun dogmamasıda.
Arkadaşlar herşy zor geliyorda dogum gibi zor bi deneyimi yaşayıpta BOMBOŞ çıkmak öyle zor geliyorki..özellikle ilk deneyimi olana daha zor sanki..oysaki ne umutlarımız hayallerimiz vardı..
Hiç bi zorluk çekmeden yavrusunu kucagına alanlara çok özeniyorum.bizde öyle olacakmıyız acaba..sonra düşünüyorumda bu bizim imtihanımız rabbim bunu yaşamamızı istedi sabrımızı sınadı..gerçekten rabbim dert veriyor ama sabrınıda veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?