karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
mutluluk canim benim simdi ilk sayfada okudum senin yazdiklarini basin saolsun kuzum benim..inslalah rabbim tekrar yasatmasin canim benimm

hoşbulduk canım nasılsın neler yapıyorsun:):)iyi olmana çok sevindim tatlım

bende topik topik düsük olan varmi neden kaybetmisler onlara bakiyom simdilikev isimi yaptim bi yeemk kaldi evde yalnizim biraz agirdan aliyom yemek isini

romatizmada düsüge neden oluyomus somdi dr arayisi pesindeyim bide ona baktirim düsüklerimle alakasi varmi diyee

çok teşekkür ederim tatlım çok sağol rabbim bir daha ne bana ne de hiç kimseye yaşatmasın inşaallah..en yskın zamandada göbüşlerimizi doldursun

amin mutlulugum amin

canim eger bi sakincasi yoksa yavrunu neden kaybettin bi sebep bulundumu bide ilk cocugunmuydu diye soracaktimm:26::26:

mutluluk 27
doktora gittiğimd e18.günüm olacakk hem smeara hem yumurtama bakacak.ben çok geç yumurtluyrm

saol bitanem inslalah rabbim hepimize o günleri gösteriri inslalah...

birinci ikinci ve besinci bebeklerim 8.haftalikti 4.bebek 5 haftalikti 3.bebegim ise 15 haftalikti kaybettigimde
ayy cnm benim inan çok üüzldümm benim yaşadığım acıyı sen 5kez yaşamızsın rabbim mufakatını versin.peki snein triodlerine baktılamrı
inşş
kızlar ben kürtaj olalı 45 gün oldu hala regl olmadım kürtajdan sonra 40 günü aşınca regl olan varmı
bugünlerd eolman lazımm.eğer olmazsan hemen doktora git.çok bekleme
bende duymuştum ama hiç denemedim.
Mutlu pazarlar...
sanada cnm
nasilsiniz kizlar iyi hafta sonlari diyecem ama kimseyok galiba topikteeee

ben geldim tatlım.avatarın çok şirin

maonyaa tesekkürler canim avatarimi begendigin icinn

evet bitanem 5 bebek kaybettim sonuncusuna daha yeni 1 ay oldu...tiroid dahil herseye bakildi su an sadece kan pihtilasmasi tesbit edildi..aam igne kullandim son 3 hamileligimde yine devam etmedi...dr romatizmadan kaynaklanabilir diyo simdi iyi bi dr arastiriyorum bide ona baktiracam...yada bi daah hamilelik olursa bagisikligi dahada ggüclendirmek icin kortizon kullanacam bide ..rabbim hepimizin yardimcisi olsun................

Son düzenleme:
amin mutlulugum amin

canim eger bi sakincasi yoksa yavrunu neden kaybettin bi sebep bulundumu bide ilk cocugunmuydu diye soracaktimm:26::26:
yok canım ne sakıncası olsun.ilk bebeğimdi tüp bebekle olmuştu.bir sürü takip klomen vs. hep yumurta negatif sonuç sonra iğneere verilen fazla tepki çok yumurta ve tüp bebek.Rabbim böyle vesile kılacakmış ama olmadı sonu gelmedi.htakdir dışında hiç bir sebep bulunamadı.dileğim benim seninn hepimizin bir daha kayıp yaşamaması canım benim...l

anladim kuzum benim..insallah rabbim meleginin kardesini en kisa sürede gönderiri...bebek özlemiyle yanan kimseninde kucagini bos koymasin insallah....

günaydınlar ve iyi haftalar olsun inşallah..dün itibariyle adet gördüm hafif sancılı şekilde..31inde gelmesini bekliyordum yada daha geç çünkü pko olduğu için adetlerim geç gelirdi genelde ama erken geldi şaşırdım ve üzüldüm..kontrolde 1 tane yumurtam vardı hamile kalma ihtimalim yüksekti ama kısmet değilmiş..her ay yeni umut ama o 1 ay geçmek bilmiyo..allahım daha fazla aratmasın inşallah..

cnmm inşş bu 9ay boyunca göremyeceğin son adetin olurrrr.bendede hiç yumurta yok bu ay bakalım prşmb günü ne diyecek doktorum

canım benim nasip kısmett inşaallah son adetindir bir dahakine bebişin seninle olur tatlım benim...

slm kızlar nasılsınız tel den giriyorum oyüzden alıntı yapamadım aramıza yeni katılanlar var allah sizlerede sabır versin kızlar benim adetlerim gecikmeye başladı hamile değilim biliyorum bende pko dan şüpheleniyorum kafayı yiyecem bu hafta içi doktoruma gideyim en iyisi

selam aynen bende rüyamda gördüm ikizdi benimde o akşam bi arkadşla konuştum onunda ikizmiş ve birini kaybetmiş karnında biri sağlıklı doğmuşş. rüyamda nasıl alıyorum birini kaybetmişim diğerine beni bırakma diye sana da bişey olmasın diye kontrole gittiğimde 3-4 gün önce kalbi durmuş dedi küçük gözüken bir sonraki gün gene gititğimde diğerinin kalbi durmuştu (( çok acı 25 haftalıktılar ve suni sancılarla normal doğum yaptırdılar rabbim bi daha yaşatmasınn ne bana ne düşmanıma dahi evlat acısı göstermesin ilk hamileliğimdi nasip olmadı 6buçuk ayı geçti hala mezarlarına gidemedim içim acıoo
rabbim herkese gönlündekini nasip etsin hepimizin kucağına sağlık sıhhat mutlulukla nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…