- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.881
canım hamilesindir belki.ama sen yine deyok dıosan bı doktoruna mutlaka görün.arada da gel özletme kendini.slm kızlar nasılsınız tel den giriyorum oyüzden alıntı yapamadım aramıza yeni katılanlar var allah sizlerede sabır versin kızlar benim adetlerim gecikmeye başladı hamile değilim biliyorum bende pko dan şüpheleniyorum kafayı yiyecem bu hafta içi doktoruma gideyim en iyisi
kızlarrr ya bu ay kimseden bi gelişme yok mu?güzel haberler falan..
teşekkür ederim sen naıslınben geldim canım nasılsın?
ben varımm tetlımm adetime 1 haftadan az zzaman vardı gebe kaldımdakızlarrr nasılsınız ? yeni gelişmeler yok mu demiştim sende yokmu demişti bi arkadaşım var mı bilmiyorum valla geç döllenme olurmu yani adete 4-5 gün kala ilişkiden yani sanmıyorum bende bi ihtimal nasip ya hayırlısı bakalım
selam aynen bende rüyamda gördüm ikizdi benimde o akşam bi arkadşla konuştum onunda ikizmiş ve birini kaybetmiş karnında biri sağlıklı doğmuşş. rüyamda nasıl alıyorum birini kaybetmişim diğerine beni bırakma diye sana da bişey olmasın diye kontrole gittiğimde 3-4 gün önce kalbi durmuş dedi küçük gözüken bir sonraki gün gene gititğimde diğerinin kalbi durmuştu(( çok acı 25 haftalıktılar ve suni sancılarla normal doğum yaptırdılar rabbim bi daha yaşatmasınn ne bana ne düşmanıma dahi evlat acısı göstermesin ilk hamileliğimdi nasip olmadı 6buçuk ayı geçti hala mezarlarına gidemedim içim acıoo
rabbim herkese gönlündekini nasip etsin hepimizin kucağına sağlık sıhhat mutlulukla nasip etsinnn
kızlar benden bu ay ümit yok eşimin 3 gunluk görev 12 gune patladı ve hala gelmedı yarın gelcek allah nasıp ederse..buarada ovulasyon testi yaptım dun koyu cıft cızgı cıktı bgnde sılık cızgı oda gectı benm bu ay boşa gittti neysee hayırlısı degılmıs anlasılan
canm bnm yaşadıklarımız aynı..benmde ilkti..bende oglumu 21 haftalk kızımı 27 haftalık kaybettm..ikiz olunca aynı acıyı iki kere yaşamş oldm..arkadaşını merak ettm bebegini kaç haftalık kaybetti ikiz eşi kaç haftalk dogdu..bomboş kaldık..hiç bi yere sıgamıyorum hep bi eksik yanım var..2 gündr cnm cok sıkılıyo ya.. Sana 6 bucuk ay olmş..ne zaman korunmayı bıraktın...ben 3 ay oldu adetimi bekliym oldktn sonra bırakıcm..bana suni sancı vermedlr alttan bi ilaç verdlr o rahmi acıyomş..sürekli elle muayene sancılar fln 20 saatte dogm yaptm..ebe suyumu patlatmasa olacagı yoktu..böyle anlattıkça sanki o günlere dönüyorum...inşallah bundan sonrası güzel olacakk rabbimin izniyle
kızlarrr nie kims euğramıo topiğeeeeeeeee
ttmm cım sen ovolosyon geçmiş demede yrn maç yapın sabaha kadar kalkma ayaklarınıda havaya dikkkk
çokk geçmiş olsun cnmmm.normal doğum yapanlara kendimden çok üzülüyorum.göz göre göre allahım yardımcınız olsun.benimkide 3aylıktı ama 2.5aylıkken kalbi durmuş dilim altına hap verdiler 2saat saat sonra kürtaj dediler.ama yarım saat sonra karnım parçalandıı oramı dışarı çıkacak zannedimmm.meğersem o hap rahim açıcıymış 2saati beklemeden hemen beni kürtaja aldılar ama doktor gelmedii kıvrana kıvranaaa 1saatten fazla doktoru bekledimmmdüşündükçe ben nasıl yaşamışım o olaylarıı diyorummm
ttmm cım sen ovolosyon geçmiş demede yrn maç yapın sabaha kadar kalkma ayaklarınıda havaya dikkkk
çokk geçmiş olsun cnmmm.normal doğum yapanlara kendimden çok üzülüyorum.göz göre göre allahım yardımcınız olsun.benimkide 3aylıktı ama 2.5aylıkken kalbi durmuş dilim altına hap verdiler 2saat saat sonra kürtaj dediler.ama yarım saat sonra karnım parçalandıı oramı dışarı çıkacak zannedimmm.meğersem o hap rahim açıcıymış 2saati beklemeden hemen beni kürtaja aldılar ama doktor gelmedii kıvrana kıvranaaa 1saatten fazla doktoru bekledimmmdüşündükçe ben nasıl yaşamışım o olaylarıı diyorummm
merhaba kızlar nasılsınız?
Benim bat 3gün geçti...
zor cnm hepimiz öyle diyoruz..insan kendini o an okadar çaresiz hissedyoki çok kötü..sabaha kadar anneme ben yapamicam nasl olcak dayanamıyrm dye cok inledm durdm ama rabbim dayanma gücü veryor..insan hayret edyo nsl olmş diye ama allaha cok şükür o günler geride kaldı ama asla unutulmicak..ben sancı odasında tek başıma dogm yapıydum..artık hissedysun bebegn geldgni cok zor..o an öyle cok üşüdüm ki titriydm..sonra benden bi ter boşandı..her yerimden boncuk boncuk ter akıyo..yardm edn dye bagırınca ebe geldi dogum başlamş diyip götrdüler..o an herşy senin elinde oluyo onu farkettm..normal dogmda kimseden fayda yok dogumu tek başına yapıyosun..sancı gelince bütün gücünle ıkınıcan başkada bşy yok..insan ölüyorm zannedyo çatlicam sanki..keşke o ana dair herşy silinse cok acıyo veryo..sen herşyi yaşa dogumu fln gör acı cek elde var sıfır..Allahım nolur düşmanıma bile verme kimseye yaşatma böyle bi acıyı..
Kızlar hepnizden güzel haberler bekliyorumm
merhaba kızlar nasılsınız?
Benim bat 3gün geçti...
( Dramatik, üzücü, insanın tüyleri diken diken oluyo Ama unutmalıyız... Bazen o anlar hiç hafızamdan silinmiyecek gibi geliyo ( Üstelik aynı şeyi iki kere yaşamak ( Tam oldu derken ikincisininde ellerinin arasından kayıp gittiğini görmek, en sevdiklerinin bile çaresizce olup biteni izlemesi ( Offf Allahım bizlere güç ver...
Hiç bilmezdim bi hamile gördüğüm zaman gözlerimin dolacağını, en sevdiğim arkadaşlarımdan hamile diye uzaklaşacağımı( Herkesi kendimden uzaklaştıracağımı... Geçecek, hepimiz için hepsi geçecek inşallah... Burda bebek müjdeleri vereceğiz, bu sefer sevinç gözyaşlarımız olacak inşallah:) Herşeyi unutmaya çalışalım ve herşeyin güzel olacağına inanalım:)
Ne bekliyorsun canım test yapsana inş bebişin seninledir :)
Hadi hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?