- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.901
inşallah benimledir yarın test alıp yapacam
Çok sevdiğim insanlardan bile uzaklaştık haklısın canım ama ben yavaş yavaş atlatıyorum bu durumu galiba.Üzerine üzerine gidiyorum inatça bu saçma duygularımın ve şimdi hamile insanları kolaylıkla kabullenip yaklaşıyorum onlara.Kaçmak çözüm değilmiş anladım
Ben okadar kolay kabullenemedim malesef, bir de bazen herşey üstüste gelir... benim biraz öyle oldu, 2 gebelik kaybı, stressli bir iş hayatı, ailemden uzakta... Birçok şeye yalnız katlandım, 2. kaybımı anneme söyleyemedim bile üzülmesin benim için daha fazla diye, bir çok şeye yalnız katlandımBende şimdi daha iyiyim, ama bazen canını en sevdiklerin daha bi acıtır, bi arkadaşımla yaşadım bunu en hassas dönemimde neredeyse hamileliğindeki gelişmeleri saniye saniye anlattı bana, oysaki çok sevsemde onu hiç merak etmiyordum...Ama diyemedim tabi anlatma nolur bana ben zaten biliyorum bunları diye:) Şimdi malesef uzaklaşarak çözüm bulmaya çalışıyorum, çünkü dayanamıyorum Ama geçicek biliyorum...
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
maonyaaa,
E_M_A+,
sznrndz,
MERTAN,
asaletlimm,
fatmak58
off kızlarr bugünn acıı içinde acı yaşıyrmm ama ateş düştüğü yeri yakıyor.
sabah aile toplantısına gittik benden 3yıl sonra evlenen 2 gelin vardıı bebekleriyle geldilerrr.bebeklerini aldım sevdim.ama içim yandıııorda kendimi çok eksik hissettim.kimse bana bişey ima etmedi benim kurdum beni yedii sadece.herkes çocuklarıyla ilgilenirken bende hep bulaşık yıkadım çünkü tek boşta kalan bendim
bu belki küçük bi ayrıntı ama benim için çok eksiklik
az öncede kayınvalidem aradı eşimin kuzeni doğum yapmış.aramızda 2 ay vardıı.benimki yaşasa 2ay sonrada benim doğumum olacaktı..
kv tuttu telefonu kıza verdi benimd ekonuştum gözün aydın geçmiş olsun die.ama içim kanadıı.bilmiyorum benmi yanlış düşünüyrm.allah korusun kuzeninin bebeğine bişey olsaydı ben doğum yapsaydım onun annesi arayp kızına verebilirmiydii.
off kızlarr bugünn acıı içinde acı yaşıyrmm ama ateş düştüğü yeri yakıyor.
sabah aile toplantısına gittik benden 3yıl sonra evlenen 2 gelin vardıı bebekleriyle geldilerrr.bebeklerini aldım sevdim.ama içim yandıııorda kendimi çok eksik hissettim.kimse bana bişey ima etmedi benim kurdum beni yedii sadece.herkes çocuklarıyla ilgilenirken bende hep bulaşık yıkadım çünkü tek boşta kalan bendim
bu belki küçük bi ayrıntı ama benim için çok eksiklik
az öncede kayınvalidem aradı eşimin kuzeni doğum yapmış.aramızda 2 ay vardıı.benimki yaşasa 2ay sonrada benim doğumum olacaktı..
kv tuttu telefonu kıza verdi benimd ekonuştum gözün aydın geçmiş olsun die.ama içim kanadıı.bilmiyorum benmi yanlış düşünüyrm.allah korusun kuzeninin bebeğine bişey olsaydı ben doğum yapsaydım onun annesi arayp kızına verebilirmiydii.
uyumak çocuğum olana kadar uyanmamak istiyorumm
herşy üstüste geliyor bitanem..sabretmemiz lazım yapcak bşy yok..bazen küçük bi cocuk bile canımızı yakıyor.ama işte cocuk ne blsin işte..yegenm 3 yaşında yanında kucagıma bi akrabanın bebegini aldmda.o senin degil ki sizin bebegnz nerde dedi herksn içinde.öyle canm yandı ki kendimi zor tuttum..uyumak çocuğum olana kadar uyanmamak istiyorumm
herşy üstüste geliyor bitanem..sabretmemiz lazım yapcak bşy yok..bazen küçük bi cocuk bile canımızı yakıyor.ama işte cocuk ne blsin işte..yegenm 3 yaşında yanında kucagıma bi akrabanın bebegini aldmda.o senin degil ki sizin bebegnz nerde dedi herksn içinde.öyle canm yandı ki kendimi zor tuttum..
Bende uyumak istyrum..
Bence kimse bizden bşy beklememeli hele de herşy daha yeniyken..ne gözünüz aydın demeye nede hamile görmeye tahammülümüz yok..sabır sadece sabır istiyorm rabbmden hepimiz için..
canm bnm yaşadıklarımız aynı..benmde ilkti..bende oglumu 21 haftalk kızımı 27 haftalık kaybettm..ikiz olunca aynı acıyı iki kere yaşamş oldm..arkadaşını merak ettm bebegini kaç haftalık kaybetti ikiz eşi kaç haftalk dogdu..bomboş kaldık..hiç bi yere sıgamıyorum hep bi eksik yanım var..2 gündr cnm cok sıkılıyo ya.. Sana 6 bucuk ay olmş..ne zaman korunmayı bıraktın...ben 3 ay oldu adetimi bekliym oldktn sonra bırakıcm..bana suni sancı vermedlr alttan bi ilaç verdlr o rahmi acıyomş..sürekli elle muayene sancılar fln 20 saatte dogm yaptm..ebe suyumu patlatmasa olacagı yoktu..böyle anlattıkça sanki o günlere dönüyorum...inşallah bundan sonrası güzel olacakk rabbimin izniyle
Kizlar cok heycnliym asalelim hamile test yapmis 2.cizgi pembe cikmis cok mutlu oldum darisi bize olsun ins
Kizlar cok heycnliym asalelim hamile test yapmis 2.cizgi pembe cikmis cok mutlu oldum darisi bize olsun ins
ayy ne güzel bi haberr.bu tpik çok uğurluuu maşallahhh sıraylaaa herkess gebe kalıooooooooooooo
selam kızlar adetim geçeli 4gün oldu bugün test yaptım 2. Çizgi pembe çıktı varmı yokmu anlayamadık ama eczacıya sordum var dedi yinede içim rahat etmedi yarın kan testi yaptırcam hayırlısı olur inşallah benim için birer ayetel kürsi okurmusunuz allah isteyen herkeze versin inşallah
MaşallahhhhTopiğimizin bir uğuru daha olacak inşallah.Senin ve bebişin için bir ayetel kürsi okudum canım.Darısı bizlere ve tüm isteyenlere inşallahhhh AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?