karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Ben okadar kolay kabullenemedim malesef, bir de bazen herşey üstüste gelir... benim biraz öyle oldu, 2 gebelik kaybı, stressli bir iş hayatı, ailemden uzakta... Birçok şeye yalnız katlandım, 2. kaybımı anneme söyleyemedim bile üzülmesin benim için daha fazla diye, bir çok şeye yalnız katlandım Bende şimdi daha iyiyim, ama bazen canını en sevdiklerin daha bi acıtır, bi arkadaşımla yaşadım bunu en hassas dönemimde neredeyse hamileliğindeki gelişmeleri saniye saniye anlattı bana, oysaki çok sevsemde onu hiç merak etmiyordum...Ama diyemedim tabi anlatma nolur bana ben zaten biliyorum bunları diye:) Şimdi malesef uzaklaşarak çözüm bulmaya çalışıyorum, çünkü dayanamıyorum Ama geçicek biliyorum...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
maonyaaa,
E_M_A+,
sznrndz,
MERTAN,
asaletlimm,
fatmak58

Son düzenleme:

Evet canım gerçekten geçecek.Çevrende böyle insanların bulunması gayet normal kimisi bilinçsizce acıtır canını kimisi gözüne gözüne sokar her şeyi.Benim çevremde de vardı çünkü.Ben bir süre uzaklaştım evet sonra canımı yakan biri de olsa aradım konuştum artık o söylemeden ben sormaya başladım hamilelik nasıl diye bebeği olanları aradım ziyaretlerine gittim.Kızımın kokusunu aldım o cennet kokulu meleklerde.Ve inş Rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar verecek inşallah gönülden inanıyorum

off kızlarr bugünn acıı içinde acı yaşıyrmm ama ateş düştüğü yeri yakıyor.
sabah aile toplantısına gittik benden 3yıl sonra evlenen 2 gelin vardıı bebekleriyle geldilerrr.bebeklerini aldım sevdim.ama içim yandıııorda kendimi çok eksik hissettim.kimse bana bişey ima etmedi benim kurdum beni yedii sadece.herkes çocuklarıyla ilgilenirken bende hep bulaşık yıkadım çünkü tek boşta kalan bendim
bu belki küçük bi ayrıntı ama benim için çok eksiklik

az öncede kayınvalidem aradı eşimin kuzeni doğum yapmış.aramızda 2 ay vardıı.benimki yaşasa 2ay sonrada benim doğumum olacaktı..
kv tuttu telefonu kıza verdi benimd ekonuştum gözün aydın geçmiş olsun die.ama içim kanadıı.bilmiyorum benmi yanlış düşünüyrm.allah korusun kuzeninin bebeğine bişey olsaydı ben doğum yapsaydım onun annesi arayp kızına verebilirmiydii.

Ay kıyamam sana canım.Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin de sende bebişlerinle oyalan gittiğin yerlerde.1 dk yerinde oturmana bile fırsat vermesin afacanlar inşallah koş onların peşinden emi

Verirdi canım verirdi hiç merak etme... malesef insanların bi çoğunda empati kurma denen şey gelişmediği için bazı şeyleri sadece insan başına gelince anlayabiliyo... ama yine de Yüce Allah'ım düşmanımıza yaşatmasın böyle şeyler... Biraz da bizim sinirlerimiz çok bozuk biz çok yıprandık herşey bize batıyo... Üzüntünü öyle iyi anlıyorum ki...O da emin ol aynısını yaşadığım için

Asla Sahip Olamadığın Şeyler İçin ÜZÜLME... KISMETİNDE VARSA Onlar Seni Bulur, ZAMANI GELİNCE...!

uyumak çocuğum olana kadar uyanmamak istiyorumm
herşy üstüste geliyor bitanem..sabretmemiz lazım yapcak bşy yok..bazen küçük bi cocuk bile canımızı yakıyor.ama işte cocuk ne blsin işte..yegenm 3 yaşında yanında kucagıma bi akrabanın bebegini aldmda.o senin degil ki sizin bebegnz nerde dedi herksn içinde.öyle canm yandı ki kendimi zor tuttum..

Bende uyumak istyrum..
Bence kimse bizden bşy beklememeli hele de herşy daha yeniyken..ne gözünüz aydın demeye nede hamile görmeye tahammülümüz yok..sabır sadece sabır istiyorm rabbmden hepimiz için..

banada ben hamileymişim haberim yok 10 yaşınd abi kız çocuğu çokta severim kendisini uzaktan bi akrabamız maonya abla senin bebeğin yokmu dediiio saf haliyle söyledi, hani herkesin bebeği varya ben tuafına gittim günlerce ağlamıştım meğer hamileymişim.

kızlar smear testini aldım tanıda: benign hücresel değişiklikler inflamasyon yazıooo.doktor hafif iltihap var önemli değil dedii.zaten doktorlara göre hiç bişey önemli değillll

merhaba evet bana da öyle rahimden ilaç verdiler suni sancı yapıyomş öyle serum sancısı değil ikide bi baktılar açılma varmı yokmu kaç kişi elle baktı bende 17 saatte falan doğum yaptım anca su kendiliğinden geldi bende sonunda ( çok acı bi tecrübeydi normal doğumdan o kadar korkarken kaderde bu günleride yaşamak varmışş... arkadaşımın arkadaşı idi o son 2 ayını hastanede geçirmiş yatarak kontrolde ikizden ikize kan tranfüzyonu teşhisi söylenmiş ona da lazerle operasyon olacak mış ki birini kaybetmiş sonra diğeri yaşamış birini alabilmiş kucağına 1 ay gibi içerde kalmış ölü olan bebek ... evet ben kaybedeli nerdeyse 7 ay olacak. kornumayı yeni yeni bıraktık gibi aslında tam anlamıyla bırakmadık yani eşim korunuyo işin aslı ben kullanmıyorum o da geri çekilme ondan şu an acaba olabilirmi diye şüpheliyim adetim2 gün gecikti şu an sanmıyorumda bilmiyorum hayırlısı eşim biraz erken buluyo 1 sen geçmiş olsn doğumun üstünden diyor ama ben istiyorum artık doktor 6 ay önermişti zaten bana.... inşallah bundan sonra güzel günler görürürz hayırlı haberler veririz hep beraberrr

Kizlar cok heycnliym asalelim hamile test yapmis 2.cizgi pembe cikmis cok mutlu oldum darisi bize olsun ins

selam kızlar adetim geçeli 4gün oldu bugün test yaptım 2. Çizgi pembe çıktı varmı yokmu anlayamadık ama eczacıya sordum var dedi yinede içim rahat etmedi yarın kan testi yaptırcam hayırlısı olur inşallah benim için birer ayetel kürsi okurmusunuz allah isteyen herkeze versin inşallah

Maşallahhhh Topiğimizin bir uğuru daha olacak inşallah.Senin ve bebişin için bir ayetel kürsi okudum canım.Darısı bizlere ve tüm isteyenlere inşallahhhh AMİNNN

Maşallahhhh Topiğimizin bir uğuru daha olacak inşallah.Senin ve bebişin için bir ayetel kürsi okudum canım.Darısı bizlere ve tüm isteyenlere inşallahhhh AMİNNN

allah razı olsun canım yarın netleşecek inşallah 2kayıptan sonra rabbim yüzümü güldürür inşallah. Darısı sizlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…