karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

okudum cnm.eğer 2.çizgi 1 kaç dk içind eçıktıysa kesin kes gebesin cnm.silik yada belirgin çıkmasıı önemlid eğil.ben 2aylıkken meraktan yapmıştım onda bile silik çıkmıştıııı.hayırlı olsun bu sefer rabbim kucağına almayı nasip etsin

herkezden allah razi olsun...
benim test 5 6 dk icinde belirdi silik cikti gec dollenme olabilir belki ondandir yarin kan testinde kesinlesir insallah

Asaletlim cnim okudum ayetel kürsi ni darisi hayirlisiyla bize olsun insallah

İnşallah canım, bu sefer herşey güzel olsun... Önce senin yüzün gülsün sonra da sırasıyla bizim...

Ahhh kızlar darısı bizlere inşallahhhh ve tüm isteyenlere AMİNNN

Son düzenleme:
asaletlimm cnm benm yazını görür görmez okudum..inşallah hamilesindr..hayırlısıyla saglıklı bi şekilde kucagına alırsın yavrunu..yarın hemen bildir kan tahlilini merak edyrz...hergün dua ediyorm hepimize inşallah zamanı gelince hayırlısyla hepimizin kucagı dolacak..cok sevindim cnm senin adına darısı başımıza

herkezden allah razi olsun...
benim test 5 6 dk icinde belirdi silik cikti gec dollenme olabilir belki ondandir yarin kan testinde kesinlesir insallah

canım hayırlı olsun :) benim de 4.gün gölge gibi idi hatta eşim yok dedi. silik pembe falan bike değildi gölge diye çok da umutlanmadım ama bikaç saat sonra kuruyunca o gölge daha bi belirginleşti sanki ve dayanamayıp hemen acile koştuk :) 198 çıkmıştı değerim... umarım bebişin gelmiştir sana ve sağ salim alırsın kucağına :)

Meggieeeee neden kayboluyorsunuz ortalıktan kuzum.Yorgunbulutlarda kayıp.Arada girip iyi haberlerinizi yazın yazın ki umut olun bizlere.Nasılsınız bakalım herşey yolunda mı inşallah canımmmm

Meggieeeee neden kayboluyorsunuz ortalıktan kuzum.Yorgunbulutlarda kayıp.Arada girip iyi haberlerinizi yazın yazın ki umut olun bizlere.Nasılsınız bakalım herşey yolunda mı inşallah canımmmm

EMA'cım canım kaybolmuyorum aslında hep burdayım takip ediyorum hepinizi... ben sanki yazarsam sizleri üzermişim gibi geliyor... Allahın izniyle hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz biran önce inşallah. ben iyiyim biraz bulantı,halsizlik var bir de kese yanında kanama alanı çıktı 2 haftadır evde yatıyorum dinleniyorum ama geçmedi kanama alanı. umarım herşey iyi olur hepimiz için... hepinizi çok seviyorum benim melek annelerim...

Düşünceli arkadaşım benim ama bu kadar düşünceli de olma kızıyorum bak.Burada hepimiz beraber üzüldük zor zamanlarımızı paylaştık şimdi sırayla güzel günler bekliyor hepimizi bırakta sevincimizi de paylaşalım.Topiğimizin ilk uğurunungüzel haberlerini alalım inşallah.Yat dinlen çok dikkat et kendine ve miniğine :) Bizi habersiz bırakırsan üzülürüz unutma.Bizde seni seviyoruz canım

çok tatlısın EMA gerçekten çok pozitif enerji saçan birisin :) çok da iyi br arkadaşsın buradaki herkes çok iyi sağolun arkadaşlar... yazarım tabiki bırakır mıyım hiç sizleri... zor günde yanımda oldunuz iyi günde sırtımı dönüp işim bitti diye gider miyim... yakında haberlerinizi bekliyorum herkesin... dualarımdasınız... öptüm çok...

O senin güzel görüşlerin canımmmm.Gitmezsin tabii aferin sana :) Dualarını hiç eksik etme bizlerden bende çok öptüm canım

Ahhh kızlar darısı bizlere inşallahhhh ve tüm isteyenlere AMİNNN
amiiiiin canım

amin cnm sende bebeğini saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşallah
canım yat dinlen.kendini hiç yorma sıkılırsan hep burdayız biz.inşallah en yakın zamanda bizlerde hayırlı haberleri veririz öpüyorum

canım arkadaşlarım evde değilim telden çok zor yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum asaletlim canım kocaman sevindim bize de dua et canım benim öpüyorum hepinizi . Allah a emanet olun .

slm kızlar pek uğrayamıyorum biraz rahatsızım çok kötü soğuk almışım dinleniyorum bu arada asaletlim canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah

kızlar bu arada benim burda doğulu bir komşum var annesi kadın hastalıklarının hepsinden anlıyor dün yanına gittim normalde adet olmuştum ama az az geliyordu kadın karnıma dokunduğu gibi senin adetin azmı geliyor diye sordu evet dedim rahmin kaymış düzelteyim bak görürsün ne olacak dedi masaj yapar gibi rahmimi düzeltti hicte acıtmadı birden adetim eskisi gibi gelmeye başladı hemde 3. günümdü bana dediki doğumda karnına çok bastırmışlar mahvetmişler seni ondan kaymış rahmin düzelmeyene kadarda hamile kalmayacaktın çünkü tüplerin yeride değişmiş birde rahminde küçük iki et parçası var oda engel dedi şok oldum çünkü gerçektende bende iki küçük polip var kadın 30 yıldır bu isi yapiyor para falanda almıyor iltihabımda varmış onun içinde süt maydanoz kürü önerdi valla kadın aklıma yattı doktorumdan daha cok ilgilendi bakalım bana bu ay hamile kalırsın allahın izniyle dedi kızlar bakalım işe yarayacak mı? sizlerde ne var ne yok?

mutluluk rüyamda seni gördüm takvim ekliodun.aa bu kız hamıleyse neden sölemedı dırek takvım ekledı kı dıom .bu ay ıkı oldu seni göreli :))

merhaba canim eminim ise yarayacaktir bu cunku bende gecen sene nisanda ayni rahim cektirme islemini yaptirdim.ama benimki cok aciliydi .ertesi ay hemen hamile kaldim.ondan once 1 seneyi gecmisti hamile kalamamam.keske tr'de olsamda tekrar yaptirabilsem.bu arada sut maydonoz kuru ne canim bizimlede paylasirsan seviniriz.
gelecek ay senden mutlu haberi bekliyorum.

asaletlim canim cok cok sevindim.allah tamamina erdirsin insallah.hadi bakalim bize dua et simdi bos durmak yok oyle :)

diger butun arkadaslarim nasilsiniz?allahin izniyle hersey guzel olacak.bizimde yuzumuz gulecek.az daha sabredelim.mukafatini alacaz insallah.opuyorum hepinizi :x

canım arkadaşlarım evde değilim telden çok zor yazıyorum hepinizi çok çok öpüyorum asaletlim canım kocaman sevindim bize de dua et canım benim öpüyorum hepinizi . Allah a emanet olun .

Yeni dua listesi hazır canım haberin olsun sende Allah a emanet ol

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin.İnş güzel haberlerini alırız canım

ben o ebelere çok iananıyrm kızlarrr.eskinin doktorları işte hemde daha bilinçliler elle anlıolar.şimdikiler güya teknolojik makinayla bile anlamıolarrr.süt maydonoz kürü dediği buharına oturuluan kürmü???

inş rabbim rast getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…