- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Yani yanlış anlamayın ama ben de yeni annem bebeğimi susturmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum çok xor ama bunu da gecenin 2 sinde sabahın 6 sına kadar balkonda değil yatak odamda sakinleştirmeye çalıştım. Mutlaka üst veya alt komşum duymuştur ama bayanın bahsettiği gibi de net değil.Evli degilsiniz sanirim anne de degilseniz anlayamazsiniz...eminim annesi de cok rahatsiz dir ama iki cocuk annesi olarak cocuk hele bebek buyutmek hic kolay degil grcekten cok zor..uyumayan aglayan bir bebegi uyutmak susturmak imkansiz bazen.kapayin caminizi uyuyun..anne olunca cok iyi anlayacaksiniz eminolun..
Ins bigun sizinde kolik bebeginiz olmazda yasamazsiniz o caresizligi...sinirleri bozuldn siz misiniz yoksa o annemi? Esas dusuncesiz sizsiniz
Cocugum oadan önce ust kat komsumuzun bebegi oldu gece onun aglamalari ile uyanirdik ve cogunlukla uyuyamazdik uzulurduk bebege..bigun bile keyfimuz vardi tuh ailenin dusuncesizligine vak drmedik! Bebek o bebek.sizde bi zahmet idare edverin kolik gecicic bi durum.az.disinizi sikin bu kadar kötu olmayin.gidin komsunuza biseye ihtiyac varmi diye sorun
Niye? Benim işim yok mu? Benim çocuğum değil ki? Neden babası uyanmıyor da BEN uyanıyorum? Yukarıdaki mesajda anlattım ben derdimi, eğer isterseniz okuyabilirsiniz. İyi sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?