Karşı apartman balkonunda ağlayan bebek

Vurun, daha ölmedi!

Kimse kusura bakmasın ama konu sahibi haklı.
Üstüne basa basa bebeğin balkonda da susmadığını söylemiş. O zaman annenin balkonda bakma ısrarı nedir? "Ama o bebek" diyip her şeyi kendinize hak göremezsiniz. Kimse de sizin halinizi düşünüp içlenmek zorunda değil. Önlem alması gereken de rahatsız olan değil rahatsız edendir.

Not: Anneyim

Benim ailemde bu konuda biraz düşüncesizdir.İnanın bu konunun bir benzerinden bahsetti annem ve ben anneme çok kızdım. Komşular yattıkları odayı değiştirmişler yeğenimin balkonda ağlama sesi yüzünden..Çocuktur çocuk anlamaz yaz kış gece gündüz balkon oda.. Orada yetişkinler düşünceli davranmalılar.Sonuna kadar haklısın benim kendi ailemde olsa bu tarz şeylere taviz vermem.

Iki cocuk annesiyim
Bazi yorumlari dehset icinde okudum
Ne demek millet anlayis gostersin?
Empati kurmak bu kadar mi zor?
Benim bebegim aglayacak diye neden tum sokak uykusundan olsun yahu?

Benim de bebegim bazen geceleri cok agliyor , ertesi gun ust komsumdan ozur diliyorum , sagolsun hicbir zaman laf etmediler hatta o aglayinca uzuluyoruz hasta mi diye endiseleniyoruz diyorlar
Ama bu demek degil ki her agladiginda bende rahat bir sekilde aman millet uyumazsa uyumasin bebek bu canim diye dusuniyim

Ne kadar anlayissiz bir toplumuz ya

Gurultuyu kim yapiyorsa onun utanmasi , cozum aramasi gerekirken konu sahibi yerden yere vurulmus

Evet bebekler agliyor ama bu tum mahalleyi her gece ayakta tutmak icin gecerli bir sebep degil

40 yilda bir olsa zaten konu sahibi de sesini cikarmazdi diye dusunuyorum ama hergece balkonda bebek aglatilmaz

Bebegin annesi klima alip bebegini evde tutacak , bebek agliyor diye tum sokak klima almayacak

Ben cocuklara tahammul gosterilmeli hatta anirsalar bile gulup gecmeli diyen tayfadanimdir. Ama bir siniri olmali, gunduz makul saatlerde cocukluklarini dibine kadar yasamalilar

Ama aksam saat 8-9 dan sonra gurultu yapmasina izin vermemeli. Benim bir hastaligim varmis bebekken, her gece uyanir deli gibi aglarmisim. Babam da her gece beni alir evden cikarir gezdirirmis, hem ev ahalisi hem komsular rahatsiz olmasin diye.

Konu sahibi haklisiniz ama dusunememis olabilirler. Bence bir uyarin tatli dille,, devam etmez diye umuyorum.

Birde konu sahibinin bebegi yok diye.. ordan vurmaya calisiyolar. Yani anne olmasam gercekten hakli mi bu kadinlar diye dusunurum. Cocuk bu ilk bi kac ay aglayacak yani kacari yok. Birde balkonda susmuyoki:) sussa zaten sorun yok.. balkonda aglatmanin mantigini biri aciklasin o vakit beni ikna etsin:))

Karşı apartmanım çok değişik, tam bizimkiler dizisi gibi 7 24 balkonda yaşayan etrafı gözetleyen torun bakan ikiz çocuk büyüten sürekli gelen geçene bağıran her türlü tip var.
Akşama kadar sokaktalar, anneler de yanlarında
İkizler var anneleri aşırı agresif, çocuklar ağladıkça daha çok bağıran balkonda bile döven bir tip
Üst katımdaki komsumun eşi tam ala deli denen cinsten, yeni kız bebeği var, aşırı iyi geldi pamuk gibi bi adam geldi
Bir akşam ikizler çok ağladı, ama sanki kesiyorlar cocukları
Adam balkonda, sigarısını tüttürmeye devam ediyor
Üst katımdaki çıktı, basbas bagırmaya başladı, yahu gir bi bak bu çocukları öldürüyomu kesiyomu su kadın artık bağırtmasın aglatmasın yazıktır günahtır benim cocuklarımı hiç duydunuzmu dedi
Adam sanane lan ister severim ister keserim dedi, çocuk benim değilmi dedi
Haydaa, ortalık bir anda şenlendi, sonuç iki tarafında 20 şey kişi toplayıp kapışması Hatta gelenlerden biri pompaluyı kapmış gelmiş
Bir şekilde anlaştılar, ama 3 aydır o bagıran ikizler gitti, mutlu anne mutlu cocuk geldi, ne aglamak ne bagırmak ne kadın sesi kaldı.
Birde alt katındaki cocukta cıt cıkarmaz oldu Ben bu işten hiç bişey anlamadım
Konu sahibi, mahalleden bir kaç kişi ile gidin ziyarete bi konusun, neden aglar bu cocuk?
Bakalım tavırları nasıl ne var ne yok ne diyecekler

Ne saçma sapan yorumlar yapılmış.

Çocuğun annesi insanlara saygı duymayip ağlayan çocuğunu balkona cikarsin ama bütün mahalle empati yapmak zorunda.

Böyle insanlara yüklü bir para cezası verilmesi gerekir. Saygı duymuyorsa da en azından ceza korkusundan toplu yaşamanın kurallarına uyarlar.

Bana mı süper zeka dediniz? Keşke alıntılamaya da cesaret etseydiniz. Böyle gözümden kaçabilir. O zaman polis çağırsın, çünkü yasal olarak yapcek bir şey yok

Ben gercekten anlayamiyorum insanlari
Herkesin cocugu tum toolumdan onemli
Ondan sonra zaten kendini herkesten ustun sayan , toplum kurallarina uymayan , ariza tipler yetisiyor bu ulkede

Cocuk tabi ki aglar ama her gece insanlar bu sekilde rahatsiz edilmez

Hasta oluyorum cidden

Yazık miniğin bir derdi mi var acaba

Aynen o asosyal tipler nerden turuyo saniyosun? Ahanda bole ana babalardan

Havanin kac derece oldugunun farkindaysaniz o bebek cami pencereyi kapatirsa ne olur dusundunuzmu sizdeki can evet ama sizde bi zamanlar bebektiniz klima vantilator acabilirsiniz o bebek bunlardanda yararlanamaz kusura bakmayin cok buyuk konusuyorsunuz iki gun sonra sizide gorurruz diorm

Ağlayan bir bebeğe sahip olan mı klima taktırıp camı pencereyi kapatıp içeri girmeli sizce yoksa sabaha kadar uyuyamayan tüm sokak mı? Bence ilki!
Bence rahatsız olan. Çünkü konu sahibinin üslubu berbat. Bebekle zerre empati yapmıyor. Gidip konuşmayı denemek yerine buraya bebeğin doğmasını ben mi istedim yazan biri uzlaşamaz. Çocuğu sapanla vurmaya çalışacak hali yok ya katlanacak ya da kendi çözüm bulacak çünkü üslup

Arkadaşım balkonda da susmuyor diyor çocuk. sussa kimse çıkarmasına bir şey demiyor zaten. susmuyor diyor.

hayretle okudum yorumları yahu, ne saygısız ne düşüncesiz toplum olup çıktık.

Yerden goge kadar haklisiniz konu sahibi. Bir insanin ozgurluk siniri, karsisindakinin ozgurlugune kadardir. Benim de cocuklarim var ve kimseyi rahatsiz etmemeye calisirim her zaman. Disarda cok aglarlarsa alip eve getiririm vs. Kimse kimsenin cocugunun sesini cekmek zorunda degil, hele de butun mahalle hic degil. Susturamiyorlarsa icerde baksinlar. Hatta birisi size klima taktirmanizi soylemis, ne munasebet? Rahatsizlik veren taktirsin klimasi i, otursun icerde aglayan bebesiyle

Herkes masallah cok duyarlida 3gun ust uste maruz kalsalar el belde yeter be icerde bakin diye balkona cama dokulurler

Susmadigi halde 4saat balkonda aglamaya devam ediyor ve inatla orada tutuluyorsa fosur fosur uyuyan digerlerinin rahati icindir koca ise gidecek veya kardes varsa okula gidecek diye evin uzak noktasi balkonu tercih etmis olabilirler
Ha biri benim bebegim balkonda susardi yazmis oyle birsey olsa can fedada cocuk susmuyormus demekki olayi balkon degil

Munasip bir dille konusun sizin balkon tarafi bizim yatakodalarimiz diye bir cozum bulurlar belki diger cephedede balkon vardir onlarada sizede kolayliklar

Arkadaşım balkonda da susmuyor diyor çocuk. sussa kimse çıkarmasına bir şey demiyor zaten. susmuyor diyor.

hayretle okudum yorumları yahu, ne saygısız ne düşüncesiz toplum olup çıktık.
Pardon kim saygisiz dusuncesiz?

Bu konu sahibinin anlattiklarj bide o aileyi dinleme sansimiz olsaydi keske balkona millet rahatsiz olsun amaciyla cikiyor deil ya kim ister bunu cocuk icerde catlasinmi gazi vardir belki baska sorunlari vardir el kadar bebek

Balkona cikarmasa evin icine soksa bile bu sıcakta pencereleri kapatamaz, ses yine duyulur, rahatsiz eder. Hem bu bebek karsi binanizda degil, ust katinizda da yaşıyor olabilirdi. Iyi öyleyse, kimse cocuk dogurmasin! Bence konu sahibi eczaneden kulak tikaci alsin, cok ucuz ve kolay bi yöntem...

Sen yapma bari yahu. Kadın neden ailenin ne hissettiğini düşünsün ki şahsen ben düşünmem. Benim de bebeğim kolikti evet kafayı yedim de evin içinde. Ama burda anlatmak istediği çocuğu sakinleşmediği haşde balkonda ağlatması. Millet olarak anlayışsızsınız türk olarak evet ama bu anlayışsız taraf konu sahibi değil sizin gibi yorum yapan ve o balkonda bebeğini tutup mahalleyi ayağa kaldıran anne anlayışsız.

Gece vakti aglayan cocugu 4 saat balkonda tutmalari akla iceride cocugun aglamasindan rahatsiz olan birinin (cok buyuk ihtimalle koca) oldugunu getiriyor. Yoksa cocugu rahatlatmayi denemek icin, yatirirsiniz, emzirirsiniz, masaj yaparsiniz, uyuyabilmesi icin karanlik bir odaya gecersiniz. Susmadigi ve uyumadigi halde 4 saat niye balkonda kucakta beklersiniz ki? Cocuk sicaktan aglasa zaten balkona cikinca susardi, demek ki baska bir derdi var.
Konu sahibi de buna dikkat cekmek istiyor, bebegin bir sikintisi var ki agliyor. Belliki balkona cikarmak bu sikintiyi gidermiyor, ama cevreye rahatsizlik veriyor. Peki o zaman neden israrla balkonda tutuluyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…