- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.255
- 133
Birde konu sahibinin bebegi yok diye.. ordan vurmaya calisiyolar. Yani anne olmasam gercekten hakli mi bu kadinlar diye dusunurum. Cocuk bu ilk bi kac ay aglayacak yani kacari yok. Birde balkonda susmuyoki:) sussa zaten sorun yok.. balkonda aglatmanin mantigini biri aciklasin o vakit beni ikna etsin:))Iki cocuk annesiyim
Bazi yorumlari dehset icinde okudum
Ne demek millet anlayis gostersin?
Empati kurmak bu kadar mi zor?
Benim bebegim aglayacak diye neden tum sokak uykusundan olsun yahu?
Benim de bebegim bazen geceleri cok agliyor , ertesi gun ust komsumdan ozur diliyorum , sagolsun hicbir zaman laf etmediler hatta o aglayinca uzuluyoruz hasta mi diye endiseleniyoruz diyorlar
Ama bu demek degil ki her agladiginda bende rahat bir sekilde aman millet uyumazsa uyumasin bebek bu canim diye dusuniyim
Ne kadar anlayissiz bir toplumuz ya
Gurultuyu kim yapiyorsa onun utanmasi , cozum aramasi gerekirken konu sahibi yerden yere vurulmus
Evet bebekler agliyor ama bu tum mahalleyi her gece ayakta tutmak icin gecerli bir sebep degil
40 yilda bir olsa zaten konu sahibi de sesini cikarmazdi diye dusunuyorum ama hergece balkonda bebek aglatilmaz
Bebegin annesi klima alip bebegini evde tutacak , bebek agliyor diye tum sokak klima almayacak
Bana mı süper zeka dediniz? Keşke alıntılamaya da cesaret etseydiniz. Böyle gözümden kaçabilir. O zaman polis çağırsın, çünkü yasal olarak yapcek bir şey yokBazı süper-zeka arkadaşlar yazmışlar."Siz de camlarınızı kapatın odanıza klima taktırın!"Ya konu sahibi mecbur mu her gece sabaha kadar bebeğin ağlamasını çekmeye,bebek sıcaktan bunalıyosa ailesi klima taktırsalar ya!Yani burada bence bebeğin ailesinin şu mantığı var ,biz uyumuyosak mahalleli de uyumasın.Bebeğin babası o çocuğu arabayla iki tur attırsa belki bebek sızıp uyuyacak ama yokk illa balkona o bebek çıkartılıp tüm insanlar uyandırılacak!
Birde konu sahibinin bebegi yok diye.. ordan vurmaya calisiyolar. Yani anne olmasam gercekten hakli mi bu kadinlar diye dusunurum. Cocuk bu ilk bi kac ay aglayacak yani kacari yok. Birde balkonda susmuyoki:) sussa zaten sorun yok.. balkonda aglatmanin mantigini biri aciklasin o vakit beni ikna etsin:))
Yazık miniğin bir derdi mi var acabaİyi geceler kızlar, öncelikle kafayı yemek üzere olduğumu ve sinirlerimin çok bozuk olduğunu belirteyim. Saçmalarsam kusuruma bakmayın.
Karşı apartmanımızda bir bebek var, çocuk gece 2'den sabah 6'ya kadar aralıksız ağlıyor ve ailesi ne yazık ki çocuğu balkonda tutuyor. Balkonda annesinin, anneannesinin vb. kucağında ve biz hiçbir şekilde UYUYAMIYORUZ.
Yan odada bebek ağlıyor gibi şu an, hatta baş ucumuzda. Benim annem hasta, ilaçlarla uyuyan bir insan, kendimi boşverdim artık. Benim de yeğenim geldi geçenlerde, hatta konu açtım, kolik diye. Sabahlara kadar ağlıyordu biz bu sıcaklarda kapıyı pencereyi kapatıp bakıyorduk ses gitmesin diye.
Bu nasıl bir düşüncesizlik ya? İşimiz var gücümüz var hadi işi gücü geçtim bu sokakta nice hasta insan vardır okulu olan küçük çocuk vardır. Minik masumun günahı yok, diyeceğim de yok, elbet ağlar çocuktur ama bu ailenin yüzünden uykusuz kalan çocuklar, yaşlılar ne olacak?
Bu konuda ne yapayım sizce? Yüzlerini bile bilmiyorum bu insanların, sadece geceleri balkonda gölgelerini görüyorum. Tanımam etmem. Siz olsanız ne yaparsınız? Uykusuzluktan beynim kulaklarımdan akıyor artık.
Aynen o asosyal tipler nerden turuyo saniyosun? Ahanda bole ana babalardanBen gercekten anlayamiyorum insanlari
Herkesin cocugu tum toolumdan onemli
Ondan sonra zaten kendini herkesten ustun sayan , toplum kurallarina uymayan , ariza tipler yetisiyor bu ulkede
Cocuk tabi ki aglar ama her gece insanlar bu sekilde rahatsiz edilmez
Hasta oluyorum cidden
Havanin kac derece oldugunun farkindaysaniz o bebek cami pencereyi kapatirsa ne olur dusundunuzmu sizdeki can evet ama sizde bi zamanlar bebektiniz klima vantilator acabilirsiniz o bebek bunlardanda yararlanamaz kusura bakmayin cok buyuk konusuyorsunuz iki gun sonra sizide gorurruz diormBütün sokak ışıklar açık şekilde camdan bakıyor, hiçbirimiz de bir şey söylemiyoruz bebektir diye. Anlamaları lazımdı ama mecburen konuşacağım bu gidişle. Bizdeki de can.
Evli değilim. Anne de değilim. Aynı zamanda, anne olmak nasip olursa hiçbir zaman çocuğumun sesiyle koca bir sokağın uykusuz kalmasına izin vermeyeceğim. Büyük konuştum, bu da burada dursun.
Havanın kaç derece olduğunun farkındasınızdır umarım. Kapatamam camı maalesef.
Çocuk balkona çıktığı zaman sussa sorun yok ki, keşke sussa. "Biraz anlayışşşşşşş" diyorsunuz da bizim hayatlarımız ne olacak? Erken kalkıp işe güce koşturuyoruz, bütün gün sarhoş gibi geziyoruz. Bize yok mu "anlayışşşşşş?" 4 saat çocuk balkonda aralıksız ağlıyor, demek ki balkonda sakinleşmiyor bu çocuk. "Ne yapabilir???" bir doktora gidebilir mesela, ya da balkonda sakinleşmediğini anlayıp en azından uyumamıza izin verebilir
Bence rahatsız olan. Çünkü konu sahibinin üslubu berbat. Bebekle zerre empati yapmıyor. Gidip konuşmayı denemek yerine buraya bebeğin doğmasını ben mi istedim yazan biri uzlaşamaz. Çocuğu sapanla vurmaya çalışacak hali yok ya katlanacak ya da kendi çözüm bulacak çünkü üslupAğlayan bir bebeğe sahip olan mı klima taktırıp camı pencereyi kapatıp içeri girmeli sizce yoksa sabaha kadar uyuyamayan tüm sokak mı? Bence ilki!
Arkadaşım balkonda da susmuyor diyor çocuk. sussa kimse çıkarmasına bir şey demiyor zaten. susmuyor diyor.Havanin kac derece oldugunun farkindaysaniz o bebek cami pencereyi kapatirsa ne olur dusundunuzmu sizdeki can evet ama sizde bi zamanlar bebektiniz klima vantilator acabilirsiniz o bebek bunlardanda yararlanamaz kusura bakmayin cok buyuk konusuyorsunuz iki gun sonra sizide gorurruz diorm
Pardon kim saygisiz dusuncesiz?Arkadaşım balkonda da susmuyor diyor çocuk. sussa kimse çıkarmasına bir şey demiyor zaten. susmuyor diyor.
hayretle okudum yorumları yahu, ne saygısız ne düşüncesiz toplum olup çıktık.
Sen yapma bari yahu. Kadın neden ailenin ne hissettiğini düşünsün ki şahsen ben düşünmem. Benim de bebeğim kolikti evet kafayı yedim de evin içinde. Ama burda anlatmak istediği çocuğu sakinleşmediği haşde balkonda ağlatması. Millet olarak anlayışsızsınız türk olarak evet ama bu anlayışsız taraf konu sahibi değil sizin gibi yorum yapan ve o balkonda bebeğini tutup mahalleyi ayağa kaldıran anne anlayışsız.Bebeğe bakanlara laf saydırılmayınca üyeler anlayışsız oluveriyor..
Daha kaç sene önce çocuk sahibi değilken üst kattan gelen bebeğin aşırı ağlamasına bir kaç defa uyanıp üzülmüştüm acaba ne derdi var diye. Malum duvarlar da kağıt gibi..
Empati duygusu herkeste olmuyor malesef..
Siz bebek o kadar ağlarken annenin nasıl canının burnuna geldiğini bilseniz konu açmaktan vazgeçerdiniz.
Oğlum gece çok ağlayan bir bebek değildi. Ama anlatıldığı gibi olsaydı uzun süre çevreye anlayış gösteremezdim sanırım kim ne derse desin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?