Babam yaşında olduğuna göre emeklidir.Adamda sizin gibi ev hanımı galiba?
Benim de eşim çok kıskanç ama benimki balkona çıkarmamaktan ziyade gider adama laf eder. eşim kavgacı bir insan değil her tanıyan çok sever çok sevilen biri ama sinirlendi mi de sinirlenir yani. eşimden yana bir korkum yok ama adamı bir kez biriyle kavga ederken gördüm baya kötü bağırıp laflar söylüyordu sorunlu bir tip . bu yüzden eşimin bulaşmasını istemiyorum yoksa söylerim de...Canım bence ilk önce eşine yansıtmamaya çalış benim sevgilim mesela çok kıskanç senin nasıldır bilmem ama ben böyle bir durum olsa sevgilime desem hayatta beni bir daha balkona çıkarmaz o derce bir kıskanc ama eşin anlayışlı ise şöyle derim başka kur yöntem de bir hafta kadar balkona çıkma veya balkonuna perde çek ki seni görmesin
Adam çalışmıyor sanırım babam yaşlarında hatta babamdan büyüktür de o yüzden emeklidir . benim 3. kat onun da 2. kat ama bizim ev bayırda kalıyor yani hemen hemen balkonlarımız eşit hizada , adamla ben aynı apartmanda oturmuyorum yanlış anlamışsınız o yan apartmanda oturuyor, ben evime yürürken o kendi evinin kapısında durdu beni görünce kapıyı açmadı . zaten arabadayken adamı görmedim ki inince eve yürürken gördüm . eşi balkondayken bana baktı demedim eşini de balkonda gördüm diye belirttim. bende kendi apartmanımdakileri hiç görmüyorum yandaki komşumu en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum bile ama aynı şey değil . benim oturduğum oda adamın evine bakıyor bende arada balkondan falan bakınıyorum adam da devamlı balkonda oturduğu için sık görüyorum .İyi de bu adamın işi gücü yok mu gündüz vakti cam bile silemeyecek kadar hep sizi mi gözlüyor. Balkondayken de yukarımı bakıyor ki eşi de balkondaymış o da fark ederdi. Hiç bakmayın göz teması kurmayın. Bütün gün sizi gözleyecek hali yok karşılaşınca girin içeri. Ya da o adam varken eşinizle yürüyün tek değil. Eşiniz açsın kapıyı size öyle bakan adamdan kapıyı açmasını neden bekliyorsunuz? illa vazgeçecek. Sürekli karşılaşmanız da enteresan. Ben üst katımdaki beyle krık yılda bir karşılaşırım zaten çalışıyor yani sabah gidiyor akşam geliyor mesela.
Emekli,bebeği var,genç kadın.. kafam karıştı.Babam yaşında olduğuna göre emeklidir.
Ne kadar bekliyceksin canim tacizeBir süre daha beklemede kalmayı düşünüyorum. eşime söylemek hiç istemiyorum ya. adamı bir kez bir adamla kavga ederken gördüm ağzına geleni söylüyordu . her gün neredeyse haberlerde görüyoruz manyak tipleri eşim bulaşsın istemiyorum bu yüzden .
Sıze baktı dıye bagırdınıız mı kadına çok ayıp etmıssınız.ınsan dalıp bakabılıyor ne varkı bunda
bazıları böyle manyak , gerizakalı mısın vs denmesinden hoşlanıyor biliyor musun?
Ben bakmıyorum zaten ama insan hani ister istemez göz göze gelir ya bazen öyle oluyor . sözlü taciz hic olmadı eğer olsa o zaman zaten cok sert tepki veririm .
Manyak işte kim bilir kafasinda neler dönüyor.insallah sorun yazamazsiniz şimdilik esinize birşey demeyin benceBu dediğinizi zaten yapıyorum adam ona sinir olduğumu biliyor anlaması lazım, bazen de bana bakarken gülüyor falan bir tuhaf görünce zaten perdeyi hızlıca çekiyorum kaşlarımı çatıyorum ama adam arsız.
Ben olsam ki daha önce yapmışlığı var ateş saçan gözler imi adama kitlerim. Arada bakış kaçırır ama ben gözden kaybolana kadar iğrenircesine bakarım hiç bakışımı ayırmam üzerinden. Deli deli yi görünce değneğini saklarmış:)Kızlar iyi akşamlar .
Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .
Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .
Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .
Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .
Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .
Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.
Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .
Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .
Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .
Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .
Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .
Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.
Ben olsam ki daha önce yapmışlığı var ateş saçan gözler imi adama kitlerim. Arada bakış kaçırır ama ben gözden kaybolana kadar iğrenircesine bakarım hiç bakışımı ayırmam üzerinden. Deli deli yi görünce değneğini saklarmış:)
yıne baktıgı zaman esın perdenın arkasına saklansın bırden cıkıp küfürü bassın :)Kızlar iyi akşamlar .
Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .
Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .
Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .
Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .
Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .
Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.
Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .
Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .
Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .
Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .
Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .
Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.
Canım sende o zaman anneni eve çağır annene bahset bu konudan annen desin eşinin yanında adam bana bugün acayip baktı diye eşin çözüm bilir o zaman yada en yakın zamanda oradan taşınmaya bak yada hiç takma bırak baksın dursun yüz bulamayınca bırakır bizim de öyle birisi vardı adam gelen geçene bakıyordu tüm apartman şikayetçi idi kimi görse bütün kadınlara bakıyordu bir gün komşumuz hatice teyze arkadaşları ile eve geliyordu elli yaşında felanBenim de eşim çok kıskanç ama benimki balkona çıkarmamaktan ziyade gider adama laf eder. eşim kavgacı bir insan değil her tanıyan çok sever çok sevilen biri ama sinirlendi mi de sinirlenir yani. eşimden yana bir korkum yok ama adamı bir kez biriyle kavga ederken gördüm baya kötü bağırıp laflar söylüyordu sorunlu bir tip . bu yüzden eşimin bulaşmasını istemiyorum yoksa söylerim de...
Canım bizimde öyle bir komşumuz vardı adam gelen diyene herkese böyle dik dik bakıyordu tüm apartman şikayetçiidi bir gün hatice teyze komşumuz kadın elli yaşında felan iş arkadaşları ile eve geliyor on onbeş kişi felan hepsi kadın adam yine cama çıktı dik dik bakıyor kadınların hepsi adama el salladı el uzattı ne bakıyorsun diye adam bir daha cama çıkmadıBenim de eşim çok kıskanç ama benimki balkona çıkarmamaktan ziyade gider adama laf eder. eşim kavgacı bir insan değil her tanıyan çok sever çok sevilen biri ama sinirlendi mi de sinirlenir yani. eşimden yana bir korkum yok ama adamı bir kez biriyle kavga ederken gördüm baya kötü bağırıp laflar söylüyordu sorunlu bir tip . bu yüzden eşimin bulaşmasını istemiyorum yoksa söylerim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?