valla babam surekli yurtdısına cıkıyor her zaman bahseder hepde soyler adamların donup baktıgı yok hicbir kadına burdaki gibi degil diye annemle belgrada gittiler annem anlattı gece yarıları kızlar dısarda bir erkegin donup baktıgını laf attıgını gormedik dediler uzunda sure kaldılar yani gozlemleme fırsatları oldu..turkiyede gayet kapalı giyinip cıktıgında bile laf atmalar bakmalar ustelik fiziksel olarakda taciz cok fazla diger ulkelerde daha fazlaysa bu kızlar nasıl oyle giyiniyorValla demek hiç tacize uğramamışsınız Türk erkekleri tarafından pek rahat konuşuyorsunuz hayır yani bu kadar rahatsız ettiyse söylerim ki noldu Türk erkeği misin? Bu kadar karşı çıkılabilir yani çok iyiydiler de ben b.k attım çok ülkeye gittiysen buyur bir iki tane söyle diyorum geçiştiriyorsun fark ettiysen...
Ama art niyetli bakarsak hayatimizi daha cekilmez hale getiririz.
O zaman kimse cama, balkona cikmaz. Sokaga adim atmaz.
Diken ustunde yasayacagima esime derim, boyle hissediyorum aklinda bulunsun, sende bir takip et ben mi yanlis anliyorum diye.
Türkiye cinsel saldırılar anlamında diğer ülkelere göre daha iyi... istatislikleri inceleye bilirsiniz. yabancı ülkede kaldığım kısa süreli seyahatlerde kadına karşı çok fazla fiziksel tacize şahit oldum. ülkemde şahit olduğum taciz yöntemi sadece sözlü ve gözle yapılıyor ki artık bunu kızların daha fazla yaptığını düşünüyorum. (İşi sapıklık boyutuna götürenlerden bahsetmiyorum)
Konu sahibi böyle birşeyi kesinlikle eşine söylemelisin. Yrn öbür gün olay ortaya çıkar eşiniz adamın size baktığına şahit olursa nüye söylemedin diye size kızabilir illa eylememi geçmesi gerekiyor.
Türkiye cinsel saldırılar anlamında diğer ülkelere göre daha iyi... istatislikleri inceleye bilirsiniz. yabancı ülkede kaldığım kısa süreli seyahatlerde kadına karşı çok fazla fiziksel tacize şahit oldum. ülkemde şahit olduğum taciz yöntemi sadece sözlü ve gözle yapılıyor ki artık bunu kızların daha fazla yaptığını düşünüyorum. (İşi sapıklık boyutuna götürenlerden bahsetmiyorum)
Konu sahibi böyle birşeyi kesinlikle eşine söylemelisin. Yrn öbür gün olay ortaya çıkar eşiniz adamın size baktığına şahit olursa nüye söylemedin diye size kızabilir illa eylememi geçmesi gerekiyor.
Eşine söylemelisin bence başina başkaKızlar iyi akşamlar .
Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .
Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .
Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .
Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .
Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .
Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.
Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .
Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .
Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .
Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .
Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .
Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.
Balkonunuza perde cekin bir kornije bakar. Ben öyle yapıyorum rahat rahat oturuyorum. Hem anlar hanzo belki rahatsız olduğunuzu...Ben bakmıyorum zaten ama insan hani ister istemez göz göze gelir ya bazen öyle oluyor . sözlü taciz hic olmadı eğer olsa o zaman zaten cok sert tepki veririm .
Bence kaçma be bakıyon l.n de küfür etKızlar iyi akşamlar .
Yan apartmanımızdaki şahıs babam kadar vardır devamlı gözü üzerimde .
Balkona ne zaman çıksam camdan baksam adamı bana bakar görüyorum . balkonlarimiz birbirine bakıyor .
Ağustos da evlenip taşındım buraya o zamandan beri durum böyle . bana taktı kafayı .
Geçenlerde balkondan bakıyorum o da yoldan geçiyor, ben ona bakmıyorum yanlış anlaşılmasın sen bakıyor musun da sana baktığını görüyorsun diyebilirsiniz gerçekten bakmıyorum ama yoldan geçiyor mesela gözümün önünden geçiyor adam geri geri bana baka baka yürüyor kafamı çeviriyorum .bir kere daha aynısı oldu .
Ayrıca adam evli ve küçücük bebeği var eşini görüyorum balkonda .
Eşini de ilk kızı sanmıştım bu arada ona göre genç ve güzel bir kadın.
Çok bunaldım bana kalsa ne bakıyorsun diye bağırırim ama etraftan laf falan olursa ayrıca eşim duysun istemem .
Geçen akşam da eşimle dolaşmaya çıkmıştık arabayı parkediyordu ben önden gittim adam apartman kapısının önündeydi o karanlikta ben evime yürüyene kadar baktı kapıyı açmadı çok sıkıldım artık .
Cam silmek bile dert oldu bana . balkon kapısının camından bakınca direkt adamın ev gözüküyor ben camdan bakınca direkt onu görüyorum yani görünce hemen giriyorum içeri .
Eşimi de görüyor biliyor evliyim utanma yok bu kadın evli deyip ki kendisi de evli ve baba utansa karısıyla çocuğundan utanır .
Bir şey yapmalı miyim sizce bulaşmak da istemiyorum .
Eşim gelecek kızlar işten cevap veremeyebilirim fırsat olunca yazcam size.
Gece saat 00.50 heriflen sıpacim uyuyor sesli güldüm ya ecayipDuyan olur diye birşey söyleyemiyorsanız, etrafı kolaçan ettikten sonra el hareketi çekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?