- 30 Ağustos 2013
- 2.106
- 7.347
- 358
Biz insanlar olaylari anlatirken kendi acimizdan anlatiriz, o adamda ya boyle dusunduyse diyorum.Hanfendi karanlıkta adama doğru neden yürüyeyim ben adamin evle benim ev yanyana ben kendi evime yürüyorum . Ayrıca parketmeye yer yoktu eşim de biraz uzağa parketti bende beklemedim eve girdim ne var yani bu hareketimden de adam ona karşı meylim olduğunu mu anliyacak . Ayrıca ben elin adamını kesmiyorum üstelik babam yaşında bir insan . sadece insan göz göze geliyor ya öyle oluyor saniyelik bir şey ben adama gözümü dikip devamlı bakmiyorum .
Adam yolda yürürken yoluna bakmayıp bana bakıp bakıp gidiyor kafasını çevirip . ben markete girecektim dikildi kapının önünde beni gorunce ben kafamı çevirdim bir sürü örnek var .
O adamla goz goze gelmek sizi rahatsiz ettiginden yola cikarak esiniz park ederken onunla donebilirdiniz, demek istedim.
Saniyelik bir goz goze gelmeden peki o adamin size gozlerini diktigi cikarimini nasil yapiyorsunuz peki.
Eger diyorum siz tamamen korumaci sekilde bakiyor mu diye baktikca adamin dikkatini cekmis olamaz misiniz?