Karşı apartmandaki sapık

Hanfendi karanlıkta adama doğru neden yürüyeyim ben adamin evle benim ev yanyana ben kendi evime yürüyorum . Ayrıca parketmeye yer yoktu eşim de biraz uzağa parketti bende beklemedim eve girdim ne var yani bu hareketimden de adam ona karşı meylim olduğunu mu anliyacak . Ayrıca ben elin adamını kesmiyorum üstelik babam yaşında bir insan . sadece insan göz göze geliyor ya öyle oluyor saniyelik bir şey ben adama gözümü dikip devamlı bakmiyorum .
Adam yolda yürürken yoluna bakmayıp bana bakıp bakıp gidiyor kafasını çevirip . ben markete girecektim dikildi kapının önünde beni gorunce ben kafamı çevirdim bir sürü örnek var .
Biz insanlar olaylari anlatirken kendi acimizdan anlatiriz, o adamda ya boyle dusunduyse diyorum.
O adamla goz goze gelmek sizi rahatsiz ettiginden yola cikarak esiniz park ederken onunla donebilirdiniz, demek istedim.
Saniyelik bir goz goze gelmeden peki o adamin size gozlerini diktigi cikarimini nasil yapiyorsunuz peki.
Eger diyorum siz tamamen korumaci sekilde bakiyor mu diye baktikca adamin dikkatini cekmis olamaz misiniz?

Biz insanlar olaylari anlatirken kendi acimizdan anlatiriz, o adamda ya boyle dusunduyse diyorum.
O adamla goz goze gelmek sizi rahatsiz ettiginden yola cikarak esiniz park ederken onunla donebilirdiniz, demek istedim.
Saniyelik bir goz goze gelmeden peki o adamin size gozlerini diktigi cikarimini nasil yapiyorsunuz peki.
Eger diyorum siz tamamen korumaci sekilde bakiyor mu diye baktikca adamin dikkatini cekmis olamaz misiniz?
Cok fazla iyi niyetli bakiyorsunuz olaya,bir kadin hisseder.kadinda hissetmis niyetini ki rahatsiz

Cok fazla iyi niyetli bakiyorsunuz olaya,bir kadin hisseder.kadinda hissetmis niyetini ki rahatsiz
Ama art niyetli bakarsak hayatimizi daha cekilmez hale getiririz.
O zaman kimse cama, balkona cikmaz. Sokaga adim atmaz.

Diken ustunde yasayacagima esime derim, boyle hissediyorum aklinda bulunsun, sende bir takip et ben mi yanlis anliyorum diye.

sert bir şekilde kaşlarınızı çatıp bir kere bak adama
bunu karşılaştığınız her seferinde tekrarla
bak bakalım bir daha sana bakabiliyor mu?
bana bakıyor mu diye sen o tarafa baktıkça adam üstüne alınacak
belli bir yaşın üstünde böyle manyaklar çok var maalesef

Bunu zaten yapıyorum sinirli bir şekilde belli ediyorum tavrımı . fakat adamin umrumda değil . ben onun evine bakmıyorum cama balkona çıktığımda bakmıyorum bile ne bakayim sadece öyle bazen insanın anlık olarak gözü kayıyor o da istemsiz zaten evimin tam karşısı . kafamı döndürüp döndürüp bakmıyorum onun gibi . yada balkondan bakıyorum yola mesela adam gözümün önünden geçip kafasını çevirip bakıyor öyle yürüyor ben markete gittim mesela bir keresinde beni gorunce kapının orda dikildi yani gözümün önünde kasıtlı olarak bakmıyorum .

Ben adamı Arabada yken görmedim ki eve yürürken gördüm . şimdi hanfendi sanırım yazdıklarımı okumadınız ben orda bir örnek vermiştim bu konuyla alakalı ben balkon dan bakarken adam yoldan geçiyordu kafasıni çevirip bana bakarak yürüyordu . neredeyse geri geri yürüyordu yani .. bana baktığı o kadar bariz belli ki. her seferinde ben bu adamı gördüğümde bana bakıyor oluyor . yolda yürürken önümde bir kere baka baka yürüyor arkasinı done done . markete gireceksen gördü beni market kapısında dikildi daha çok örnek var.

Ama art niyetli bakarsak hayatimizi daha cekilmez hale getiririz.
O zaman kimse cama, balkona cikmaz. Sokaga adim atmaz.

Diken ustunde yasayacagima esime derim, boyle hissediyorum aklinda bulunsun, sende bir takip et ben mi yanlis anliyorum diye.
Artniyetli olarak bakmıyorum niyet gayet belli .

Ben adamı Arabada yken görmedim ki eve yürürken gördüm . şimdi hanfendi sanırım yazdıklarımı okumadınız ben orda bir örnek vermiştim bu konuyla alakalı ben balkon dan bakarken adam yoldan geçiyordu kafasıni çevirip bana bakarak yürüyordu . neredeyse geri geri yürüyordu yani .. bana baktığı o kadar bariz belli ki. her seferinde ben bu adamı gördüğümde bana bakıyor oluyor . yolda yürürken önümde bir kere baka baka yürüyor arkasinı done done . markete gireceksen gördü beni market kapısında dikildi daha çok örnek var.
Yok tamamini net bir sekilde okudum. Cok uzun tutmak istemedigim icin kisaca yazmak istemistim.
Adamla karsilasmak ihtimal dahilinde oldugu icin esinizle donerdiniz. Hadi donmediniz, tabii ki bir kadin aydinlikta da karanlikta da ayni rahatlik ve guvenle yuruyebilir, yurumelidir.

Bazi hamleler kisilere gore farklilik gosterir. Size bakan bir adama ne bakiyorsaniz derseniz de o bundan haz alabilir, muhattap aldiginiz icin. Seslenmez, gormezden gelirseniz de bu sefer gonlu var, hosuna gidiyor anlamini cikarabilir.

Hazir marketin orda gormusken soyle bir yol izleyebilirdiniz. Merhaba komsu bey! bizde bu mahallede yeniyiz, esimle iste ne bileyim orayla ilgili bir konusma, tepki olcmek icin denenebilirdi.
Esinize soylemeyi dusunuyor musunuz? Yoksa kendi kendinize bir cozum bulacaksiniz?

İnsan direk bakmasa da, birinin ona baktığını anlıyor yaa. Konu sahibinin anlatmak istediğini anlıyorum ben. Pis sapıklar... Hayır bahanesi de olamaz, evliymişde genç bir kadınla... Yani hiç bir şekilde bir bahanesi olamaz tabiki ama kadın açlığı da çekmiyor yani, daha neyin ahlaksızlığı bu...

Yok tamamini net bir sekilde okudum. Cok uzun tutmak istemedigim icin kisaca yazmak istemistim.
Adamla karsilasmak ihtimal dahilinde oldugu icin esinizle donerdiniz. Hadi donmediniz, tabii ki bir kadin aydinlikta da karanlikta da ayni rahatlik ve guvenle yuruyebilir, yurumelidir.

Bazi hamleler kisilere gore farklilik gosterir. Size bakan bir adama ne bakiyorsaniz derseniz de o bundan haz alabilir, muhattap aldiginiz icin. Seslenmez, gormezden gelirseniz de bu sefer gonlu var, hosuna gidiyor anlamini cikarabilir.

Hazir marketin orda gormusken soyle bir yol izleyebilirdiniz. Merhaba komsu bey! bizde bu mahallede yeniyiz, esimle iste ne bileyim orayla ilgili bir konusma, tepki olcmek icin denenebilirdi.
Esinize soylemeyi dusunuyor musunuz? Yoksa kendi kendinize bir cozum bulacaksiniz?
Adam hiç aklımda değildi zaten hemen iki üç dk da eve girdim o an o ihtimali düşünmedim . adamla da muhatap olsam o şekilde değil farklı şekilde konuşurum çünkü adamın bakışları öyle belli ki yani yerimde olsanız gerçekten ne demek istediğimi anlarsınız . bende tam nr yapcagimaa karar veremediğim için açtım konuyu . ama daha bir süre beklemede kalkmayı düşünüyorum .

ben böyle durumlarda şaklatarak hareket çekiyorum :)

bir kez tül perdenin arkasında hazırlanıyorum karşı apartmanda balkonda bi adam evin içine bakıyor direkt

dedim görüyor olamaz ışık kapalıydı çünkü gündüz vakti de. ama o kadar odaklanmış ki kıllandım.

perdenin arkasında durdum şaklatarak hareket çektim. adam pırrr içeri kaçtı anında.

böylece baktığını kanıtlamış oldum. sonra perdeleri değiştik taşındık bi süre sonra da.

evin perdesinin ardını görmeye çalışan adama hareket de çekerim valla kimse kusura bakmasın ayıp denen bişey var.

Şimdi benim anlamadigim adam ya çok ağır işsiz her zaman camda balkonda , ya da sen fena kafayi taktin camda balkondasin.
Bunu geçtim kimsenin cami balkonuna karışmaya gelmez.
Ama sen diyorsun ki tepki veremem eşim duyarsa vs.vs.
Ee be güzel kardeşim tepki veremiceksen nasıl derdini anlatcan adama. Dumanla mi guvercinle mi duyurcan sesini.
Olmadi adamla anlaşın el işareti öğrenin karşılıklı geçin balkonlara öyle atışın.
Eşin de duyunca sana guvenmiyorsa zaten boşa bence şimdiden söyliyim de.

Şimdi benim anlamadigim adam ya çok ağır işsiz her zaman camda balkonda , ya da sen fena kafayi taktin camda balkondasin.
Bunu geçtim kimsenin cami balkonuna karışmaya gelmez.
Ama sen diyorsun ki tepki veremem eşim duyarsa vs.vs.
Ee be güzel kardeşim tepki veremiceksen nasıl derdini anlatcan adama. Dumanla mi guvercinle mi duyurcan sesini.
Olmadi adamla anlaşın el işareti öğrenin karşılıklı geçin balkonlara öyle atışın.
Eşin de duyunca sana guvenmiyorsa zaten boşa bence şimdiden söyliyim de.
Eşime söylememe amacım bu değil bu benim aklımın ucundan bile geçmedi . tv gazetelerde görüyoruz ne psikopatlar var adamı da bir gün biriyle kavga ederken gördüm kötü bir şekilde ağzına geleni söyleyip bağırıyor du ne olduğu belli değil kavgacı sapığın teki eşim in bulaşmasını istemiyorum bu yüzden . adam gerçekten devamlı balkonda .yoksa ben sık çıkmıyorum her gördüğümde balkonda oluyor neredeyse.

Adam hiç aklımda değildi zaten hemen iki üç dk da eve girdim o an o ihtimali düşünmedim . adamla da muhatap olsam o şekilde değil farklı şekilde konuşurum çünkü adamın bakışları öyle belli ki yani yerimde olsanız gerçekten ne demek istediğimi anlarsınız . bende tam nr yapcagimaa karar veremediğim için açtım konuyu . ama daha bir süre beklemede kalkmayı düşünüyorum .

Ben ısrarla bakanlara, daha doğrusu bakışlarıyla taciz edenlere karşı tepkisiz davranırım. Bir süre sonra vazgeçiyorlar ama o aşamaya gelene kadar sinirleri bozuluyor insanın tabi. Mesela şu anda da sokağımızdaki bir iki esnafın bakışlarından acaip rahatsız oluyorum, yiyecek gibi bakmıyorlar ama ne biliyim yani ta karşıdan gördüklerinde bile neredeyse binaya girene kadar gözlerini üzerimde hissediyorum ve çok geriliyorum. Bazen şöyle nefretle gözlerinin içine içine bakayım şunların sert sert diyorum onu da yapamıyorum, hiç farketmiyormuşum gibi ve normalde de sert bir ifade vardır yüzümde zaten, o şekilde geçip gidiyorum önlerinden. Ama hiç böyle eni konu sapık sapık bakana denk gelmedim ALLAH korusun, bu durumda ne yapmak lazım, sağlıklı bir fikrim yok açıkçası.

Böyle şeyleri ben de düşünürdüm belki eğer karşıdaki Türk erkeği olmasaydı....
Türkiye cinsel saldırılar anlamında diğer ülkelere göre daha iyi... istatislikleri inceleye bilirsiniz. yabancı ülkede kaldığım kısa süreli seyahatlerde kadına karşı çok fazla fiziksel tacize şahit oldum. ülkemde şahit olduğum taciz yöntemi sadece sözlü ve gözle yapılıyor ki artık bunu kızların daha fazla yaptığını düşünüyorum. (İşi sapıklık boyutuna götürenlerden bahsetmiyorum)

Konu sahibi böyle birşeyi kesinlikle eşine söylemelisin. Yrn öbür gün olay ortaya çıkar eşiniz adamın size baktığına şahit olursa nüye söylemedin diye size kızabilir illa eylememi geçmesi gerekiyor.

Türkiye cinsel saldırılar anlamında diğer ülkelere göre daha iyi... istatislikleri inceleye bilirsiniz. yabancı ülkede kaldığım kısa süreli seyahatlerde kadına karşı çok fazla fiziksel tacize şahit oldum. ülkemde şahit olduğum taciz yöntemi sadece sözlü ve gözle yapılıyor ki artık bunu kızların daha fazla yaptığını düşünüyorum. (İşi sapıklık boyutuna götürenlerden bahsetmiyorum)

Konu sahibi böyle birşeyi kesinlikle eşine söylemelisin. Yrn öbür gün olay ortaya çıkar eşiniz adamın size baktığına şahit olursa nüye söylemedin diye size kızabilir illa eylememi geçmesi gerekiyor.
Sizin kısa süreli gittiğiniz ülkeyi merak ettim söyleyebilir misiniz?

hayrola amca ne bakıyosun derdim esimede soylerim boyle bir durumu

birç çok ülkeyi gördüm siz neye dayanarak dünya nüfusunda ki diğer erkeklerden türk erkeklerini ayırıp tacizci kategorisine koydunuz merak ettim.
Valla demek hiç tacize uğramamışsınız Türk erkekleri tarafından pek rahat konuşuyorsunuz hayır yani bu kadar rahatsız ettiyse söylerim ki noldu Türk erkeği misin? Bu kadar karşı çıkılabilir yani çok iyiydiler de ben b.k attım çok ülkeye gittiysen buyur bir iki tane söyle diyorum geçiştiriyorsun fark ettiysen...

Pislik adam.
Evliymis bide,iyi niyetli dusunemiyorum cunku baska amaci olamaz.
Siz dikkat edin en azindan bi sure cikmayin o tarafa adamda gormedikce vazgecer zaten.esinize de hemen anlatmayin durumu.

Bir şeyleri yok etme yeteneğim olsaydı şu toplumdaki "Elalem ne der?", "Aman laf gelmesin" minvalindeki zihniyeti bir hışımla yok ederdim .

Anlattiklariniza bakilirsa adam iğrenç bir sapik. Onun utanmasi çekinmesi gerekiyorken siz nasil çekiniyorsunuz anlamiyorum?

Bizim de vardi boyle bir tane. Baya baya ileri seviyedeydi hem de bizimki. Bagirdik cagirdik, mahalleye rezil oldu. Sonra babam mahvetti adami tabii. Tasindi gitti mahalleden.

Korkmayin. Kendi evinizde tutsak olmussunuz. Gerekirse bas bas bağırın. Sikayette de bulunun. Esinize de kesinlikle durumu anlatin. Bu tur seyler hemen anlatilmali eşlere.
Sevdiğim zihniyet

Back
X