Karşı Komşum cahillikleri ve eşim

3 defa ben 3 defada annem uyardı.

Haklısınız. Ama 4 senedir sabrediyorum sabrım taştı.

Esin sunepe degil mantikli ve olgun davranmis, anormal olan sensin

Kapi carpmak nedir ilk kez senden duydum, bunun icin karsi tarafa okuz dersen bedelini de boyle hakaret yiyerek odersin. Esin senin bu davranislarin yuzunden milletle muhatap olmak zorunda kaliyor bir ugrasiyor bi de adami tehdit edip iyice mi ugrassin. Kaldi ki dikkatini cekerim kizin babasi katil. O aileden korkmaman garip zaten. Dogrusunu kocan yapmis. Kadina cahil cahil diyorsun da kendi hal ve harekatina bir bak bakalim

Sindirilmiş olsaydı evde de aynısı olması gerekmezmi?
Evde gayet esip gürleyen bir adam.

polıse sıkayet edın ,

peki 3 kez uyardım diyorsun
uyardığında ne söyledi inkar mı etti
öyle baktı mı sadece?

Haklısınız. Ama 4 senedir sabrediyorum sabrım taştı.
imkanın varsa taşın onları şikayet edip uzaklaştırmak istersen çamurlaşabilirler..babası katil annesi sorumsuz bir kızdan bahsediyorsun armut dibine düşer kocası da belki kendisi gibi..ne kadar karısını dövsede bu huyları yüzünden illaki körü körüne uğraşır bunlar..en iyisimi siz taşının ev sizinse satın daha iyi bir yerden alın ama gittiğiniz her yerde bu tiplerden mevcut çıkıyor illaki..

cidden kocanız sünepe biriymiş ne olursa olsun benim annem böyle bir olay yaşasaydı elin adamı gelip benım annemi tehdid etseydi kapı önünde bagırıp çagırsaydı babamı biliyorum o adamı tek yumrukla bayardı , yapmadıgı şey de değil zaten babamı tanıyorum, tam bir sünepe kocanız var gerçekten kimseye sataşmayın siz en iyisi arkanızı kimse kollamaz üzüldüm halinize cidden allah öyle koca vermesin..

Sindirilmiş olsaydı evde de aynısı olması gerekmezmi?
Evde gayet esip gürleyen bir adam.
iş çevresinde falan nasıl? arkadaş ilişkileri falan..
erkeklerin geneli evde rahat edip okulda sesi çıkmayan çocuklar gibi esip gürleyebilirler.
yani olgun olmak başka bir şey sindirilmiş olmak başka bir şey.

Zaten kavga veya ses yükselmesiyle bir şekilde çözüldü yapmayacak mış artık.
Ben de durup dururken neden hakaret edeyim. O benm sabrımı zorladı bende patladım ama dogru ama değil.
Eşini gayet güzel doldurup gönderdi bize...
Zaten olayda benim eşimin tavrında dogru konus sen benim eşimi tehdit edemezsin diyemedi.
Asla kavga çıksın kan çıksın istemem ama sahiplenemedi. Yanlız oldugumu anladım.
Eşim gücünün yettiğiyle kavga eder gövde gösterisi yapar mesela bana çocuguna.

Beni anladıgınız için teşekkür ederm.
Ben zaten kavga etsin istemem. Ama haddini bil dogru konus diyebilmeliydi.

Millete öküz kocanıza da sünepe diyerek laf yetiştireceğinize önce evliliğinizdeki şiddeti gözden geçirin.

iş çevresinde falan nasıl? arkadaş ilişkileri falan..
erkeklerin geneli evde rahat edip okulda sesi çıkmayan çocuklar gibi esip gürleyebilirler.
yani olgun olmak başka bir şey sindirilmiş olmak başka bir şey.

Arkadaş çevresinde de sevilir çok çevresi yok zaten.

1- En büyük hatanız, ne olursa olsun birine hakaret edemezsiniz, hakkınız yok buna. Ama bunu kabul ediyorsunuz kızgınlıkla oldu diyorsunuz. Neyse bunu geçelim o halde.
2- Kadın kavgasına eşini karıştırması, ne kadar özgüvensiz biri olduğunu zaten açıklıyor kadının. Kocasını değil, tüm sülalesini toplayıp da gelebilir böyleleri. Tek başına bir şey yapamayacağını bildiği için yani.
3- Gündüz kavga etti diye, karısının peşine düşüp, baskına gelen kocaya zaten bir şey demem. İşi gücü yok, kadın kavgasına hakemlik ediyor, al işte sana seviye.
4- Sizin eşiniz de hatalı. İnsan biraz karısına destek olur, sahip çıkar. Tekme tokat dalsın demiyorum, kimisi bela aramıyor falan demiş, fakat adamlar kapıya dayanmış, daha ne belası olacak? Olay başlı başına bela, ben kadın halimle, müdahale ederdim, bir ne diyorsun diyebilirdi, adam dümdüz öldürürüm demiş yani. İnsan azıcık utandığından bile olsa bir dur derdi olaya. Kocanız besbelli adamdan korkmuş, üzgünüm ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…