BAY SÜNEPE duymak istediklerini söyleyip adamla kavga etse ve zarar görse, yaralansa, olay karakolluk olsa tatmin olacak mıydınız?
Ağzınızla kızın cahil olduğunu söylüyorsunuz ama uyarmak yerine hakaret edip onun seviyesine iniyorsunuz.
ne isterdin eşinin sağa sola küfreden saldırgan tiksinç bir adam olmasını mı...resmen kocam benim için kavga etsin derdindesiniz herkese aynı cevap 3 kere uyardım uyar arkadaşım medeni bir insan ol 4.ye de uyar..olmadı polis çağır ne diye kocanın başını yakmaya çalışma hırsın..adamlar katil diyosun çirkef diyosun..etme cahille münakaşaya.......diye devam eden bir sözümüz var onuda mı duymadın..kocan gayet olgun davranmış.
aslında adam sakin de olabilir, olgun olmayıp etliye sütlüye karışmayan bir tip de olabilir. hepimizin çevresinde vardır pasif erkek modeli demek doğru değil de sessiz erkek demek daha uygun belki.
bu tür insanların eşleri genelde çok dominant oluyor. bu bir tez değil ama çevremde gözlemlediğim bir kaç örnekten sonra edindiğim bir izlenim.
Şimdi bu erkekler mi böyle yoksa dominant kadınlar mı bu hale getirmiş bu adamları acaba?
Cahille cahil olmuşsunuz...
polıse sıkayet edın ,
polıse sıkayet edın ,
peki 3 kez uyardım diyorsun
uyardığında ne söyledi inkar mı etti
öyle baktı mı sadece?
imkanın varsa taşın onları şikayet edip uzaklaştırmak istersen çamurlaşabilirler..babası katil annesi sorumsuz bir kızdan bahsediyorsun armut dibine düşer kocası da belki kendisi gibi..ne kadar karısını dövsede bu huyları yüzünden illaki körü körüne uğraşır bunlar..en iyisimi siz taşının ev sizinse satın daha iyi bir yerden alın ama gittiğiniz her yerde bu tiplerden mevcut çıkıyor illaki..Haklısınız. Ama 4 senedir sabrediyorum sabrım taştı.
iş çevresinde falan nasıl? arkadaş ilişkileri falan..Sindirilmiş olsaydı evde de aynısı olması gerekmezmi?
Evde gayet esip gürleyen bir adam.
cidden kocanız sünepe biriymiş ne olursa olsun benim annem böyle bir olay yaşasaydı elin adamı gelip benım annemi tehdid etseydi kapı önünde bagırıp çagırsaydı babamı biliyorum o adamı tek yumrukla bayardı , yapmadıgı şey de değil zaten babamı tanıyorum, tam bir sünepe kocanız var gerçekten kimseye sataşmayın siz en iyisi arkanızı kimse kollamaz üzüldüm halinize cidden allah öyle koca vermesin..
iş çevresinde falan nasıl? arkadaş ilişkileri falan..
erkeklerin geneli evde rahat edip okulda sesi çıkmayan çocuklar gibi esip gürleyebilirler.
yani olgun olmak başka bir şey sindirilmiş olmak başka bir şey.
Millete öküz kocanıza da sünepe diyerek laf yetiştireceğinize önce evliliğinizdeki şiddeti gözden geçirin.
Beni anladıgınız için teşekkür ederm.
Ben zaten kavga etsin istemem. Ama haddini bil dogru konus diyebilmeliydi.[/QUOT]
bizim erkeklerimiz huyudur o , asla karısını sevgilisini ezdirmez her daim korur kollar suçlu sucsuz farketmez o nasıl iş ki agzını açıp iki kelam laf etmemiş , bu adamla ömür boyu ezilmeye mahkumsunuz allah sabır versin size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?