Karşı Komşum cahillikleri ve eşim

çocuğunuz kaç yaşında,ne güzel şeyler söylüyorsunuz öyle

kocanı takdir ettim,doğrusunu yapmış,ayrıca sünepe demeniz hiç hoş değil.sünepe diye düşündüğüm biriyle evlilik devamı zor gelir bana

Komsundan her bahsedisinde, başına cahil sifati koyman hic hos degil. Onun disinda allah sabir versin

Bu kadar sey yazdım aynı seyi söylemiş durmussunuz. Tabiki eşim kavga etsin istemem.
En azından sen nasıl konusuyorsun diyebilmeliydi.

haklı olabilirsiniz defalarca uyarmışsınız ve komşunun eşinin o lafı haliyle zorunuza gitmiş bir kardeş terbiyeni takın lafını duymak istmemişsiniz.. ama konuyu anlatırken komşunuz için cahil görgüsüz, eşiniz için sünepe yakıştırması hiç hoş olmamış .. karşıdaki insan belki piskopattır terbiyeni takın lafına takılır saplantı yapar belli mi olur eşiniz doğru olanı yapmış .ayrıca acaba eşiniz ve komşunuz sizin için ne düşünüyor bir de onları dinlemek lazım..ben bana cahil görgüsüz diyen insanı benden daha görgüsüz olarak düşünürüm ..ayrıca şuç kişiyi bağlar abisi bilmem neymiş kendi bilmem neymiş size ne ki bunu dillendirmeniz bile görgü kurallarına aykırıdır ,haklıyken haksız duruma düştünüz benim için..

Komşunuz çirkefin tekiymiş ki kocasının da ondan kalır yanı yokmuş. Eşiniz tatsızlık çıkmasın diye sakinleştirmeye çalışmış.Aslında bakınca doğru olan da bu amaa benim erkek arkadaşım,eşim birine karşı böyle birşey yapsa soğurdum ondan.Yani koruyamaması hoşuma gitmezdi. Sizde bundan sonra o komşu yokmuş gibi dvranın. En iyi cevap kayıtsız kalmaktr.

Süreklibu uslupla konuşuyorsanız işiniz çok zor. sünepe falan olmaz yani her şeyin bir adabı vardır
Sorunlu insanlarla dalaşmak kolay değildir. sonra alırsınız başınıza belayı

Ya tamam eşin aslında doğru olanı yapmış ama. Evladının annesine biri seni öldürürüm derken de...... Bilemedim şimdi??? Ama yine de iyi olmuş arkadaşım boşver. Ben sen de haksızlık filan görmüyorum. İnsanın da bir sabrı var. 3 kere güzellikle uyarmışsınız daha ne yapacaksınız. Ama bundan sonrası için kadına bilenme sakın, senin huzurun kalmaz. Görmezden geldikçe bu davranışı sönecektir. Yani umarım...

eğer eşiniz adama ters cevap verseydi iş çook kötü haller alırdı eminim haberlik olurdunuz Allah korusun..
ama tabi evde size şiddet göstermesi hiç hoş değil o ayrı bi tartışma konusu..
bence bu kadar fevri olmayın tatlı dilden anlayan kişiler anladığım kadarıyla.. öküz demeseydiniz de sözlü olarak tatlı dille uyarsaydınız belki daha iyi olurdu..

Konu Sahibi haksız değil . Kapı çarpmak var ilk defa duymaniz böyle bir durum olmadığı anlamına gelmez . Kadın 3 kere uyarmis. Bir insan kapı çarpıyorsa cahildir. Ortak yaşam alaninda yaşamayı bilecek .kocasına gelince adam evde kadına şiddet uyguluyor o kadar sinir kontrolü yoksa dışarıya da aynı tutumu sergilesin. Ahırda yaşıyor gibi davranan komşu masum karısına hayvanlik yapıp dışarıya beyefendi olan es masum .konu sahibi hatalı .insanları azarlamaya yer ariyorsuniz

Eşini takdir ettim, diğer türlü şu bıçaklanmalar adam öldürmeler oluyor ya haberlerde izliyoruz aynen o şekilde olurdu. Kadına yönelttiğin eleştiriler için bir de kendini gözden geçirmelisin. Çok hırçın buldum seni, sonuçta ilk hakareti de sen etmişsin.

Benim babam da biraz öyledir,dışarıya karşı annemi pek savunmaz,özellikle akrabalara karşı,biz kendimizi koruyup,laf söyleriz.Yani çok haklısınız,eşiniz haksız bile olsanız o an sizi korumak zorunda,bir hatanız varsa eğer sonra evde size söyleyebilir.Nefret ediyorum böyle erkeklerden ,ne olursa olsun,karını koru .Allah sabır versin..

Kadını uyardın ve hala devam ediyorsa kusura bakma kalkıp şikayet edeceksin, yada buna göz yumacaksın.. ama küfürle olmaz bu işler. ilk küfreden ilk şiddete başvuran yasalarda da suçludur, ha tahrik unsuru suçu bir nebze daha hafifletir ama gidermez.

aa eşiniz gerçekten dedıgınız gıbıymıss bakın benım karsımda bı komsum varr 50 yasında fılann kadın ben buraya tasındım ondan sonra koyduğum copu karıstırıyodu ıcındenn ıyı bısey varsa alıyoduu dısarda bıkac sefer dedıkodumu yapıyomuss duydum vızzat vee her allahın gunu evımın kapıyı calıp ıstıyodu bıseyler ama hergunn gecen gun de benım duran bebek arabamı alıp ıstedıgı yeree atmış catı tarafına ve benım eşyamın bulunduğu yeree kendı esyasınınkoymus çıktım bı baktım oyle eşyasını fırlatıp attım ve kendı eşyamı koydum eve geldım azımaaa gelenı saydımm beyın ozurlu falan dıye bağırdım kadın duymuss dısardada görünce kızdım baya bıseyler soledım o gun bugundur gelmez kapı calmayaa balkonda gorsemde konusmuyom haa esımdee knusmuyoo sadece slm verıp gecıyoo yanı bıkac seferde yıne eve cok ses oluyo dıyee bı saygısız kız geldı altımızda oturuyomus annemee neler dedı sız ınsanmısınız bı çıktım bana bak sen kıme dıyon dedımm saygısız getırtme benı yanınaa falan kız ondan sonra gelemedı yanı dengesız dolu kendınızı ezdırtmeyın yoksa tepenize cıkarlarr

teşekkür ederim.

Apartman kültürüne uzak, cahil, kaba biri olabilir.
Ama ne olursa olsun tatlı bir dille uyarmak, hatta doğruyu bir büyük olarak öğretmek varken ''Öküz'' demeniz çok çirkin.
Komşuya edilen çirkin bir kelime geçtim, çocuğunuza çirkin bir model olduğunuzun farkında mısınız?

Eşinizin evdeki gibi şiddet yanlısı davranarak olayı tekme, yumruk çözmesi apartman kültürüne çok uygun olur muydu acaba?

ayyyy ne kadar sinirlendim ben olsam kıyameti koparırdım. kadın olarak benim yanımda biri kocama öyle dese kıyameti koparırım ev basmaya mı gelmişler.

Bence eşiniz en doğru olani yapmış cahille yobazla uğraşmaya değmez

sünepe kısmına bittim
eşin demekki dışardaki insanlarla ugraşmayı sevmiyor
sana karşı davranışı ayrı bir konu
binada zaten güllük gülistanlık olan kimse yok valla
bizim binada çogumuz bir kadınla konuşmuyoruz
ama kadın manyak millete agzına geleni sayar özellikle kiracılara
sonra aaa yaglı ballı olur
takmamak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…