Karşı Komşum cahillikleri ve eşim

Arkadaş çevresinde de sevilir çok çevresi yok zaten.
bilemeyeceğim tabi de bir olayla kişilik analizi yapmak da yanlış.
eşini en iyi sen tanırsın. sessiz biri dahi olsa bence asla eşine "sünepe" deme. Hele de çocuğunun yanında asla deme. çocuğunun yanında eşini yükselten sözler söyle ki babası onun gözünde sünepe de değil kahraman olsun.

Gayet açıklayıcı yazmışsınız elinize sağlık.

Eşin angutla angutla mu olsaydı?
Ayrıca devamlı cahil komşum vs deyip durmuşsunuz tamam kesinlikle yaptıkları normal değil ama annesi yardımların geçiniyor babası cezaevindeyse kızın suçu ne? Cahillikle ilşkikuramadım.

Ben hep överim eşimi. Hep ltifat ederim.
Ama evde tipik maço.

Böyle bir ailede büyümüş anlamında.

Eşinizin tavrını kutluyorum.İnsanlar o kadar gergin ki haberlerde görüyoruz sudan sebeplerden birbirini yaralama,öldürme,olağanüstü tartışmalar ne gerek var.Medenice çözümlenecek bir konu abartmaya gerek yok.Eşiniz sizi tabi ki savunsun ama karşısındaki kaba bir insan olduktan sonra bağırmayla nereye varabilir ki ?

Eşinizle ilgili konuda bir yorum yapamam ama annemin kapı komşusuda kapı çarpma konusunda aynı anlattığınız gibi bir insan bize olsun misafirimize olsun aynı davranışı gösterirdi ama bunu hiç küfür olarak algılamadık gidip uyarmakta hiç aklımıza gelmedi belli bir yaşa gelmiş bir insana bazı şeyleri bizim uyarımızla öğretecek değiliz güldük geçtik sadece bu davranışı görende onu ayıpladı..ama biz ona karşı hep olması gerektiği gibi davrandık selamımızı verdik ve onun bize yaptığını yapmadık şimdi şimdi bizi gördükçe selam verir oldu kırk yaşından sonra biraz daha normalleşti yani komşum yüzüme kapı çarpıyor diye kafaya takmanız mesele haline getirmeniz saçma boşverin ne yaparsa yapsın

küfretmenin diğer şekli..
kocanızın yaptıgıda ayrı bı konu tmm kavga etsın dovsun fılan demıyorum ama esım rhatsız oluyor dıyebılırdı adamı sakınlestrmek ne demekkı

İletişim kurma konusunda çok kötü haldeyiz.
Kapıyı her çarpışında sinir oluyorsunuz madem uyarırsınız düzgünce.
Bu ne cahil cahil deyip içten içe sinirlenmeler falan...
Sadece güler yüzle konuşup anlaşmak varken kendi kendine söylenmenin faydası olmuyor.
Yaptığınız çok yanlış. Olay o raddeye gelmeyebilirdi.
Bundan sonra sizi rahatsız eden davranışlar varsa konuşarak halletmeye çalışın.

ben sizi soyle anladim
siz esiniz evde kaplan kesilip disarida siniyor diye gicik oluyorsnuz.
ne yapsin gucu anca size yetiyor demekki

Konunda ne yazıyorsa ona yorum yapıyorum.Sen bize en başta gidip uyardım bana şunu dedi demedin.Bilmem kaç sayfa yazılan yorumları okuyup ya da daha ne açıklama yazacak deyipte mi yorum yapacağız.Ne kadar nazikçe uyardığın halde değişmiyorsa bunu yöneticiye bildirirsin.Öküz diye hitap edince sorun sence çözüldü mü,daha da mı büyüdü.Bence kocanın tepki vermemesi çok yerinde.Karşındaki insan karısının lafıyla kapına dayanıp sana tehditler savuruyorsa,kocan tepki verdiğinde neler neler olabileceğini düşünemiyorum.

Komşuyu, ailesini, eşini ezmeye çalışırken siz altında kaldınız. Başkalarına kültürsüz, cahil diyorsunuzda siz kendi seviyenizi ne şekilde gösterdiniz farkındamısınız? Karşı komşunuz haksız elbette ama sizin şu tavırlarınıza ben daha çok takıldım. Eşinize sünepe demek nedir ya, madem sevmiyorsunuz aşağılayacağınıza boşanın.

Eşini dövüp Elin adamı Karşısında korkan Zaten adam Değildir..! Sende Şiddet Uygulayınca Abilerine Söyle bi Güzel Sopa Çeksinler Senden de Korkar...

Sizde cahille cahil edepsizle edepsiz olmasaydınız kime öküz dense tepkisi sert olurdu.

eşinizin kavga sırasındaki tavrı çok doğru olmuş oda karşılık verseydi de kanlı pıçaklı mı olsaydınız.

evde erkek kesiliyor şiddet uyguluyor demişsiniz bu konuda tabi ki haklısınız fakat bu anlattığınız olayın bununla bir ilgisi yok

komşunuzun cahilliğine karşılık cahilce bir laf ediyorsunuz komşunuzda yemiyor içmiyor kocasına anlatıyor oda sizin kapıya dayanıyor eşiniz sünepeliğiyle!!! olayı tatlıya bağlıyor ve sizde niye olayı tatlıya bağladın da büyütmedin hadiseyi diye eşinizin üzerine gidiyorsunuz .siz şükredin eşinizin sakinliğine yoksa size asla katlanamazdı aksi karakterde olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…