karşı komşumm :(

yok canım yanlış anlamam çok haklısın Allahım bu kadınlardan hepimizi hepimizin yuvasını korusun..

amiiin inşallah canım ya. sende olurda bir olumsuzluk olur gitmezse eşine kadının yanında hafiften dolaylı çıtlat dediğim gibi inşallah gider ama hani olaki öyle bir durum olursa.herşeye hazırlıklı ol, ama öyle edepsizi durdurmazlar sanmam.neyse gelmiş geçmiş olsun :)

o kadının boşta kalması daha tehlikeli hemde cinayete neden olur belki adam namus sonuçta ani çıkış yapar ayyy insanın aklına neler geliyor Allah korusun böylelerinden hepimizi.

hiç bi pok olmaz.kocası azıcık delikanlı olsaydı karı o kadar rahat davranmazdı
sanmıyorum

Kızlarrr desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorummm eşim ev sahibiyle görüşmüş ve ev sahibi kadına evden çıkması için talimat vermiş en geç 1 ay içerisinde kurtuluyorum bu kadından.. :))

Ne biçim kadın o öyle. Iy midem bulani. Pislik...
Bence açık açık uyarın.
Ne diyeceğimi bilemedim. Bizimde (ablamla yaşıyorum) karşı komşumuzun her yaptığı benim odamda duyulur ve bu yüzden bazen salonda yatıyorum. İnsanlarla karşılaştığımda ben utanıyorum ama insanlar rahat..

Şimdi okudum. Çok sevindim sizin adınıza :)

olsun.ben yine yapardım yukarda dediğimi.
en azından aklını başına toplasın gittiği yerde aynı şeyleri yapmasın
bu kadına bir ders vermek lazım

aynen aynen canım gitmezse o dediğini yaparım ama gidecek :) allahtan ki ev sahibi eşimin arkadaşı yoksa daha zor bir süreç olabilirdi bu..

hiç bi pok olmaz.kocası azıcık delikanlı olsaydı karı o kadar rahat davranmazdı
sanmıyorum

yok canım ya valla ne kadınlar var belki eşi saftır parmağında oynatıyordur da adamın haberi olmuyordur, belkide dediğin gibidir ama.

ayyy yazdıklarını okudum deli oldum burda yaa o kadını evire çevire dövmek isterdim neyse ki bulaşmadan kurtuluyomuşsun gözün aydın :)

olsun.ben yine yapardım yukarda dediğimi.
en azından aklını başına toplasın gittiği yerde aynı şeyleri yapmasın
bu kadına bir ders vermek lazım

ders vermek lazım haklısında ne ben ona bulaşayım ne o bana bulaşsın Allahından bulsun elbet dersini veren birileri çıkar karşısına Allahım beni kurtarıyor ya çok mutluyum şuanda :)

yok canım ya valla ne kadınlar var belki eşi saftır parmağında oynatıyordur da adamın haberi olmuyordur, belkide dediğin gibidir ama.

ben öyle yada böyle kocasına duyurdum
dövsede onu kocası zerre kadar üzülmem.kılım kıpırdamaz.

ders vermek lazım haklısında ne ben ona bulaşayım ne o bana bulaşsın Allahından bulsun elbet dersini veren birileri çıkar karşısına Allahım beni kurtarıyor ya çok mutluyum şuanda :)

ben böyle dövüşmeyi pek sevmem.
bu minik ve narin ellerimi onun pis kanına bulaştırmam
ama arkasından ne entrikalar çeviririm...

Son düzenleme:
ben öyle yada böyle kocasına duyurdum
dövsede onu kocası zerre kadar üzülmem.kılım kıpırdamaz.

Canım zaten ev sahibi eşini aramış kadının evimi boşaltın size söylemiştim bir şikayet daha gelirse evden çıkarırım diye karınız kapının önünede gecelikle falan çıkıyormuş bu ne rahatlık ne terbiyeszlk lütfen boşaltın evi karınıza sahip olun demiş kadının kocasıda ben zaten boşancam bu kadından tamam 1 ay içerisinde boşaltıyoruz evi demiş.. asıl bomba meğer kadını daha öncede ev sahibine şikayet eden olmuş kadın evin içinde gecelikle bazen gecelik bile olmadan dolaşıp cama o şekilde çıkıyormuş kadının karşı camına düşen kişi yani karşı binamızdan birisi şikayet etmiş kiracınız eşimin evde olduğu saatlerde içeride çıplak dolaşıyor gecelikle dılaşıyor o bizi ilgilendirmez dolaşsın ama camada o şekilde çıkıp sigara içiyor diye.. Allah ıslah etsin bu kadını

yerinizde olsam bi yolunu bulup tam o sirada resmini cekerdim ve kocasina gostermekle tehdit ederdim...

inanamıyorum ya bu kadın gerçekten sapık
karşı binaya kadar gösteriyo demek yuh diyorum
demek herkese karşı böyle kendini gösterme isteği var

bi de özellikle erkeklerin evde olduğu saatlerde nası böyle davranıyo kendi eşi evde olmuyo mu çok tuhaf gerçekten
kocasının öğrenmesi iyi olmuş boşansın kurtulsun bu pislikten
Allah karşılaştırmasın böyle insanlarla

Son düzenleme:

vay karıya bak yaa
isterik galiba

bende sapık olduğundan emin oldum artıık.. evli erkekler kadının ilgisini çekiyor resmen . aynen aynen adam boşancam demiş zaten inşallah kurtarır kendini bu adamdan.. eşimde istersen onlar taşınana kadar annemlerde kalalım sen canını sıkma dedi bakalım belki kayınvalidemlere giderim bir süreliğine bu kadın taşınana kadar

simdi bunu okudumda...kocasinin gozden cikardigi bir kadina tehdit falanda sokmez...esiniz mumkun oldugunca uzak dursun ondan...insallah defolur giderde kurtulurdunuz...burda okuduklarimdan sonra bu kadinin her turlu pisligi yapma ihtimali yuksek diye dusundum...hic ustune gitmeyin,Allah muhafaza gider ayak huzur bozacak daha kotu seylerde yapabilir...Allah yardimciniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…