hadi bakalım hayırlısı
ama ben olsam yine resmini çekerim sonra kocasının facebookuna atarım
hatta kocasının akrabalarınada atarım
yok canım yanlış anlamam çok haklısın Allahım bu kadınlardan hepimizi hepimizin yuvasını korusun..
o kadının boşta kalması daha tehlikeli hemde cinayete neden olur belki adam namus sonuçta ani çıkış yapar ayyy insanın aklına neler geliyor Allah korusun böylelerinden hepimizi.
Kızlarrr desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorummm eşim ev sahibiyle görüşmüş ve ev sahibi kadına evden çıkması için talimat vermiş en geç 1 ay içerisinde kurtuluyorum bu kadından.. :))
Kızlarrr desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorummm eşim ev sahibiyle görüşmüş ve ev sahibi kadına evden çıkması için talimat vermiş en geç 1 ay içerisinde kurtuluyorum bu kadından.. :))
amiiin inşallah canım ya. Sende olurda bir olumsuzluk olur gitmezse eşine kadının yanında hafiften dolaylı çıtlat dediğim gibi inşallah gider ama hani olaki öyle bir durum olursa.herşeye hazırlıklı ol, ama öyle edepsizi durdurmazlar sanmam.neyse gelmiş geçmiş olsun :)
hiç bi pok olmaz.kocası azıcık delikanlı olsaydı karı o kadar rahat davranmazdı
sanmıyorum
olsun.ben yine yapardım yukarda dediğimi.
en azından aklını başına toplasın gittiği yerde aynı şeyleri yapmasın
bu kadına bir ders vermek lazım
yok canım ya valla ne kadınlar var belki eşi saftır parmağında oynatıyordur da adamın haberi olmuyordur, belkide dediğin gibidir ama.
ders vermek lazım haklısında ne ben ona bulaşayım ne o bana bulaşsın Allahından bulsun elbet dersini veren birileri çıkar karşısına Allahım beni kurtarıyor ya çok mutluyum şuanda :)
ben öyle yada böyle kocasına duyurdum
dövsede onu kocası zerre kadar üzülmem.kılım kıpırdamaz.
imkanımız var ama daha yeni evliyiz ve bu ev yeni alındı bizim için yani kayınpederim ne der hiç bilmiyorum ama bu kadın davranışlarını kesmesse mecbur başka çarem kalmayacak.. üstelik kadın benim kocam gelince kapısını gecelikle açıyor ancak kendi kocası gelince pijamayla .. of of
Canım zaten ev sahibi eşini aramış kadının evimi boşaltın size söylemiştim bir şikayet daha gelirse evden çıkarırım diye karınız kapının önünede gecelikle falan çıkıyormuş bu ne rahatlık ne terbiyeszlk lütfen boşaltın evi karınıza sahip olun demiş kadının kocasıda ben zaten boşancam bu kadından tamam 1 ay içerisinde boşaltıyoruz evi demiş.. asıl bomba meğer kadını daha öncede ev sahibine şikayet eden olmuş kadın evin içinde gecelikle bazen gecelik bile olmadan dolaşıp cama o şekilde çıkıyormuş kadının karşı camına düşen kişi yani karşı binamızdan birisi şikayet etmiş kiracınız eşimin evde olduğu saatlerde içeride çıplak dolaşıyor gecelikle dılaşıyor o bizi ilgilendirmez dolaşsın ama camada o şekilde çıkıp sigara içiyor diye.. Allah ıslah etsin bu kadını
Canım zaten ev sahibi eşini aramış kadının evimi boşaltın size söylemiştim bir şikayet daha gelirse evden çıkarırım diye karınız kapının önünede gecelikle falan çıkıyormuş bu ne rahatlık ne terbiyeszlk lütfen boşaltın evi karınıza sahip olun demiş kadının kocasıda ben zaten boşancam bu kadından tamam 1 ay içerisinde boşaltıyoruz evi demiş.. asıl bomba meğer kadını daha öncede ev sahibine şikayet eden olmuş kadın evin içinde gecelikle bazen gecelik bile olmadan dolaşıp cama o şekilde çıkıyormuş kadının karşı camına düşen kişi yani karşı binamızdan birisi şikayet etmiş kiracınız eşimin evde olduğu saatlerde içeride çıplak dolaşıyor gecelikle dılaşıyor o bizi ilgilendirmez dolaşsın ama camada o şekilde çıkıp sigara içiyor diye.. Allah ıslah etsin bu kadını
inanamıyorum ya bu kadın gerçekten sapık
karşı binaya kadar gösteriyo demek yuh diyorum
demek herkese karşı böyle kendini gösterme isteği var
bi de özellikle erkeklerin evde olduğu saatlerde nası böyle davranıyo kendi eşi evde olmuyo mu çok tuhaf gerçekten
kocasının öğrenmesi iyi olmuş boşansın kurtulsun bu pislikten
Allah karşılaştırmasın böyle insanlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?