Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemin ediyorum ben de ufacik cocugun kapiyi acmasina, verilen seyi almasina vs takildim ve elbette babanin rahatliginaYazılması gereken her şeyi yazmışlar size komşu konusunda. Ben başka bir noktaya dikkat ettim. 3 yaşındaki çocuk kapıyı açıyor eline birisi bir şey verecek kadar duruyor ve kapıyı kapatıyor. Eşiniz içeride duruyor öyle mi? Siz geldiniz zannetmiş.Çocuk büyütmek zanlara bırakılacak şeyler değil bence, tüm tehlikeler anlık. Korona olmasa hırsız olur, istismarcı olur olur da olur. Mesela o fatura alışverişi sonrası o çocuğun ellerini yıkadınız mı hiç sanmıyorum. Bu arada evet karşı komşunuz bal gibi pozitif ve üst komşunuz sizinle çay kahve içmek dışında yerden göğe kadar haklı. Ona göre tedbir alsanız iyi edersiniz izole olun acilen.
Kapıya gelen polisi gordugunuz halde negatıfız demelerıne inandınız hemencik, ve yalan olma olasılığını dusunup cocugunu korumak isteyen komsuya kızdınız yanı.Evet..
Annemin evine girmiyorum, kocam dışında kimseyi öpmedim 5 aydır değil konu komşuyla çay kahve içmek. Bizler böyle tedbirli oldukça vızır vızır gezenler tarafından "canım abartıyorsun" duymaya başlamıştım ki şuan bunu diyenlerin bir kısmı korkuyoruz demeye başladı çok şükür.Kesinlikle bakın kaç ay oldu kaaac ay diyorum kendi ailelerimizle tedbirli bı şekilde ve gerçekten izole olduğunu dikkat ettiklerini bildiğimiz bı kaç insanla daha yeni görüştük. Kaldı ki komsuymus oymuş buymus çocuğumu niye oynatayim ki nerden belli taşıyıcı olmadığı.
Ama konuda mevzu edilen tek sey ust komsunun Cocugunu korumak istemesi.Yemin ediyorum ben de ufacik cocugun kapiyi acmasina, verilen seyi almasina vs takildim ve elbette babanin rahatligina![]()
Yazılması gereken her şeyi yazmışlar size komşu konusunda. Ben başka bir noktaya dikkat ettim. 3 yaşındaki çocuk kapıyı açıyor eline birisi bir şey verecek kadar duruyor ve kapıyı kapatıyor. Eşiniz içeride duruyor öyle mi? Siz geldiniz zannetmiş.Çocuk büyütmek zanlara bırakılacak şeyler değil bence, tüm tehlikeler anlık. Korona olmasa hırsız olur, istismarcı olur olur da olur. Mesela o fatura alışverişi sonrası o çocuğun ellerini yıkadınız mı hiç sanmıyorum. Bu arada evet karşı komşunuz bal gibi pozitif ve üst komşunuz sizinle çay kahve içmek dışında yerden göğe kadar haklı. Ona göre tedbir alsanız iyi edersiniz izole olun acilen.
Ama konuda mevzu edilen tek sey ust komsunun Cocugunu korumak istemesi.
Ne anirmal bi tavir halbukiAma konuda mevzu edilen tek sey ust komsunun Cocugunu korumak istemesi.
Akşama kadar çocuklarını parka yollayan bi kadın ama.. Bugüne kadar tedbir aldığını görmedim.
Eksik var ama memlekete gidip gelme kısmında neler oldu kim bilir? Kaç kişiyle çaylar, kahveler, ziyaretler, öpüşmeler Allah bilir.3 yaşındaki çocuk kapıyı açıyor, faturayı alıyor ve kimin verdiği belli değil. Sizler o arada ne yapıyorsunuz? Bu devirde iki kat dikkatli olmak gerekirken hem de. Corona meselesi daha da acayip. Karşı komşu corona, üst komşuyla bunu bilmenize rağmen komşuculuk oynuyorsunuz. Polis geliyor ceza yazıyor, komşunuz hata var diyor ve siz de ona inanıyorsunuz bir de çocuğu ev dışına çıkarıyorsunuz. Konuda mantıklı tek hareket yok, tüm apartman acayipsiniz.