Karşılıksız. Bu sefer son siz ne derseniz o olucak.. :(

cevap biraz atarlı giderli geldi keşke yazmasaydın soğukkanlı ol olmamış gibi davran geri çek kendini zor biliyorum ama artık yapabileceğin bişey yok sen net ve açık şekilde hoşlandığını belirttin ki saf değildir anlamıştır gerisi onda ama kendini tut

Gerçekten öyle mi olmuş ya ya ben kötü niyetle yazmadım ama .. Offf rezil oldum kesin Nasıl bakıcam yüzüne

Gerçekten öyle mi olmuş ya ya ben kötü niyetle yazmadım ama .. Offf rezil oldum kesin Nasıl bakıcam yüzüne
bilmiyorum canım ama cevap biraz sert belki başka birine sinirlenmiştir var sayım tabi bu üzülme niye rezil olasın ki sevmek rezillik mi bence en güzel duygu günaydın de iyi akşamlar de demezsen daha kötü olur canım zor ama normal davranmaya çalış

Dün akşam sana iyi akşamlar de diyorduk sen demicem diye ısrar ediyordun bide gidip üstüne mesaj atmışsın be tatlım..
Senin yapman gereken şey sadece normal davranmak.. Tavır da almamalısın çok ta ilgilenmemelisin iş arkadaşı gibi davran..

Şimdi yine yazmışsın günaydın iyi akşamlar demeyeceğim öyle şey olmaz...
Normal davran ya normal, herhangi biri gibi..

Daha 2 haftalık elemanmışsın adam belki senin hareketlerini tartıyor..

Lütfen ağır ol hanım ol..

Sizinki kendine eziyet etmenin başka yolu.
Adam öksürse benimle konuşabilmek için boğazını temizliyor; gözüne toz kaçsa, göz kırptı diyeceksiniz.
Kimse değil kendiniz kendinize ediyorsunuz, bilesiniz.
Bakın abartmıyorum yemin ederim.. Sonuçta bir genç kızım ve benden 2 yaş büyük o Zaman hareketlerine baksaydı umutlandırıcı hareketleri vardı abartmıyorum..
Dünkü mesajına kırıldım zaten artık ne günaydın ne iyi akşamlar demiycem..

sen iyi akşamlar dedim duymadınız diye mesaj atarak yeşil ışığı göndermişsin , ilgini belli etmişsin bence.
yani adamın anlaması gerekir ilgini normal şartlarda
şimdi kendini geri çek bakalım, günaydın iyi akşamlar de ama normal bir iş arkadaşına davranır gibi, bakalım ne yapacak. sana ilgisi varsa üstüne düşer, yoksa da unut gitsin boşver

Vallahi hanımım zaten öyle gevşek biri diilim ki

Size öyle gelebilir cevap yazmayın o Zaman Hanfendi. Benim konum benim sorunum. Bir çözüm arıyorum ki buldum burada. Çoluk çocuk muhabbeti olması beni bağlar.

burada açtığın her konu için yapılacak olan eleştirilere açık olmak gerekiyor. bir insanın ilişki için kendi fikri olmaması ve ne yapması gerektiğini başkalarına sorması biraz saçma geliyor sadece. çocukça olan kısmı içimde bulunduğunuz durum. ve bu benim fikrim. saygı duyup duymamakta siz konu sahibesine aittir.

yok ben artık çekildim köşeme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…