Karşılıksız. Bu sefer son siz ne derseniz o olucak.. :(

Bilmiyorum bir değişik cevap verdi sanki yeter artık gibi..
Ama gerisini düşünüyorum ya yeminle yan yana sevgili gibi davranıyor cilve naz ilgi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.. Neyin baskısı bu ama karar verdim yok artık ilgilenmiycem söz..

Bana hic oyle gelmedi :) sanki Asli diyerek bak ben de kardes yazmadım demek istemiştim oyle algiladim ilk okuduğumda..
Zaten sen onun üstüne cok düşmüyorsun gibi işteyken anlattığın kadariyla. Sadece içinde yaşayip anlamlar yükleyip bize anlatiyorsun. Dolayısıyla adamın haberi yok. Ona karsi normalsin dimi? Eger öyleyse kendini çekmene bile gerek yok. Normal herzamanki gibi davran bence. Ama o msj atmadan sende atma sira onda :) o atarsa bidahakine sen atarsin. Yoksa kiz bana aşık diye havaya girer belki. Sıradaki adım ondan gelsin ve normal bi karşılık ver, soğuk falan da davranma . Bu sefer de ne dengesiz davranıyor diye düşünür. Zamana bırak. Bi de farkli konular açmak yerine icerik benzer ise eski konunu guncellersen, konuna yorum yapanlar daha iyi anlar ve konunu takibe almış olanlar daha iyi yardimci olabilir canım.

Ya sağ kulağım acaip yanıyor benim ya ne oluyo bu birisi mi konuşuyor ? Valla onun için sormadım ama yanıyo yani

Tamam canım ama kabuğuma çekilicem artık aynen ondan hoşlandığım bariz belli yani..

Tamam canım ama kabuğuma çekilicem artık aynen ondan hoşlandığım bariz belli yani..

Iyi yaparsın madem bariz belli düşünsün bu kız niye kendini çekti diye. O zaman daha çok yer edersin aklında. Arkadaş gibi davran ama hislerini fazla çaktırmadan

Belki bize yazdığın için biz biliyoruz ama o suan bu durumdan emin değil ama son attığın msj biraz fazla olmuş bence normal davranmaya devam olursa olur olmazsa kısmet der gecersin

Son attığın mesaj gerçekten fazla sen söyle o duymasın en azından ben söyledim dersin . Günaydın iyi akşamlar dememek biraz fazla olur . Çünkü herhangi bir kırgınlık bir tartışma yok . Konuşarak muhabbet ederken de kendine bir sınır oluşturursun .

Canım kötü mü olmuş mesaj anlamadım
Ya valla o anlamda yazmadım yani herkese dedim iyi akşamlar diye oda alınmasın diye öyle dedim..

Ya rezil oldum o Zaman ne yapıcam ben ya bak aynen şöyle cevap verdi
ben : iyi akşamlar dedim size telefon vardı elinizde duymadınız neyse artık dedim Gülücük koydum
O : Sana da iyi aksamlar o zaman Aslı dedi
Bende teşekkür ettim

Kesinlikle gidip duygularını söyleme. Duygularının karşılıksız olduğunu öğrendiğinde ne yapıcaksın ? pişman olucaksın. Varsa sana ilgisi gelsin paşalar gibi açılsın. Üzgünüm ama ilgisinin olduğunuda düşünmüyorum siz hoşlandığınız için her hareketinden anlam çıkarıyorsunuz.

çok abartıyorsun..ilk konundan beri takip ediyorum fazla fazla fazla acele,üsteleme,merak etme herşeyin fazlası mevcut niye ki? karşılıklı olup olmadığını zamanla göreceksin zaten sakin ol biraz bak dünya hala dönmekte..ne bileyim bende aşık oldum filan ama böyle odaklanmadım hiçbirşeye..3 günde ne yıprattın kendini yav yapma gözün sevem yani sırf bu konu için söylemiyorum bu yaklaşımların hayat boyu sana sıkıntı yaratır daha sakin olmalısın

Tmmzz zaten vazgeçtim ben kendi bilir.

daha öncekiyle yorumum aynı.
aşık olsanız da sabredeceksiniz, o adam henüz sizi tanımıyor, davranışlarınıza mana vermesi zor onun için.
o yüzden zamana bırakın ve sizi tanıması için fırsat verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…