Karşıma çıkan herkes beni aldattı

Bir arkadaşımın 4 yıllık sevgilisi pandemi ilk başladığında aldatmıştı. Çok seviyorum geberiyorum onsuz olamam diyerek affetti ve evlendiler 3 ay önce. Geçen hafta adam Azeri bir kadınla sevgili olmuş ve kadına ev tutmuş. Yanı 1 kez aldatan bin kez aldatır. Karar sizin...

Öyle yalnızım öyle acı çekiyorum ki . Biraz daha kendimi hazırlayıp ayrılacağım sanırım
Ne kendini hazırlaması Allahaskina? Bu kadar da olmaz pes! Adam seni resmen aldatmış ötesi yok bunun. Âciz misin kardeşim sen? Hiç mi hayatın yok herşey bir erkek mi? Arabesk moduna girmek yerine böyle bir serefsizfen kurtuldum diyerek mutlu ol! Sen asla ayrılamazsın. Kendini kandırma.

Haklısınız ama olmuyor işte yapayalnızım. İçimdeki korku dinmiyor

senin gözünün bu kadar önündeyken göz göre göre aldatan bir insan, gözünün görmediği yerlerde neler yapmıştır ve ya yapar.. bunu bilerek devam edip etmemek sana kalmış

Mesajda ne yazıyordu

Ahahaha mükemmel yorum. Sizinle kanka olup sizle bir kahve içesim geldi şu an bu yorumdan dolayı

İyi insanlar sadik erkekler var, guven problemini ne guzel yenmissiniz tekrar kirilmasina izin vermeyin. Bu adamdan ne koy olur ne kasaba yine aldatir hatta bu sefer aldattım affetti piskinligiyle aldatir. Kendinize bunu yapmayin cok zor biliyorum ama kesip atin bu adami

Yalnız olmak böyle bir ilişki de olmaktan iyidir bana göre yaşınıza ne olmuş anlamadım bende 34 yaşında evlendim sıkıntı yok yani

Yorum yapan herkese teşekkür ederim. Ayrılma kararı aldım. Çok zor günler geçireceğim ama devamı iyi olacak inşallah

33 ün üstüne sürekli bastirmissiniz ya 35ten sesleniyorum erkeksiz evli olmadan da yadaniyor ve 40 yasima da gelsin sizin hayatinizda ki adam gibisini hayatimda tutmam. Kendinize sayginiz olsun en azindan sizi degerli hatirlasin.

33 ün üstüne sürekli bastirmissiniz ya 35ten sesleniyorum erkeksiz evli olmadan da yadaniyor ve 40 yasima da gelsin sizin hayatinizda ki adam gibisini hayatimda tutmam. Kendinize sayginiz olsun en azindan sizi degerli hatirlasin.
İnanın derdim sevgili eş vs bile değil artık . O kadar çocuk isteğiyle yanıp tutuşuyorum ki arkadaşlarımın çocuklarını severken bile içim titriyor. Ne zaman bir bebek görsem ağlama krizleri geçiriyorum

Hayatini yasa daha yaşın 33 en güzel zamanlar , boş insanlarla kalan yaşamını harcama vakit kaybı bu insanlar tertemiz aldatmış afedersiniz ruhunuz duymamış ben anlamıştım zaten bir şey olduğunu demeniz yeterli değil gerçekle yuzlesin kendinize saygınız olsun şeref yoksunu pislik adam nefret ediyorum böyle y...klardan

Merhaba bende 32 yaşındayım bekarım, aldatıldım zamanında o hayatımdan gittiğinden beri çok mutluyum
İlişkim çok güzel sanıyordum ama sonradan anladım değilmiş
Ben hep taviz vermişim hep alttan almışım beni kullanmış sömürmüş
Böyle bir insan olcaksa yanlız olmak o kadar güzel ki
Umarım karşınıza düzgün bir adam çıkar

Şaka misin sen. 33 olmuş istersen 43 ol. Bu karaktersiz adamla bitir ilişkinin. Azıcık gurur yahu
Edit: bu er kişisinin o kızla ilgili dedikleri klasik bahane. Hiç şaşmaz böyle diyen bir erkek kesin onlarla ilişki yaşıyordur

Aynen öyle . O an inanmıştım şimdi inandığım için kafamı duvarlara vuruyorım

bi yaştan sonra değil bir yaştan önce değil mi ? 18 23 25 yaşlarında mantıklı düşünemiyor insan bence bu yaştan sonra daha mantıklı oluyor.

Bence açık açık konuş ve kendini üzme.. Ben bunu hak edecek ne yaptım de açık açık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…