Karşımdaki insanın amacı ne yoksa sadece cinsellik mi :(

ipek333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
34
0
36
İçel Mersin
Bir insan benimle konuşmaya yanaştığı zaman korkuyorum acaba amacı ne diye ? Bu yüzden uzak kalıyorum uzaklaşıyorum. Biri bana iyi amaçla yaklaşsa da aklımda her zaman soru işareti oluyor.. Siz karşınızdaki insanı nasıl yargılıyor nasıl anlıyorsunuz ? Merak ediyorumm :S

konuşmadan bilemezsinki..
zaten ilk anda niyeti pek belli olmaz...
sen kendini hemen çektiğin için iyi niyetli olanlarıda kaybediyo olabilirsin...
mesafeni koruduğun sürece sorun olmaz....

Bir insan benimle konuşmaya yanaştığı zaman korkuyorum acaba amacı ne diye ? Bu yüzden uzak kalıyorum uzaklaşıyorum. Biri bana iyi amaçla yaklaşsa da aklımda her zaman soru işareti oluyor.. Siz karşınızdaki insanı nasıl yargılıyor nasıl anlıyorsunuz ? Merak ediyorumm :S
kimseyi yargılamıyorum
herkesle aramda belli bir mesafe tutuyorum
o mesafenin sınırları ancak kişiyi uzun süre tanıdıkça kısalıyor veyahut uzuyor

iş yerinde herkese xbey/x hanım diyorum böylece onlar da aynı tarzda yaklaşıyorlar

sosyal hayatımda da sadece güvendiğim insanlarla görüşüyorum

kafam rahat, içim rahat

Fikirleriniz için teşekkür ederim bu siteyi iyi ki açmışlar sizlerin tecrübelerinden yararlanmak çok güzel. Aileme anlatamadığım şeyleri burada sizlere söyleyebiliyorum tekrar teşekkür ederim

tanıdıgınız herkesın sızın cınsel yonden ıstısmar edecegını mı dusunuyorsunuz?daha once basınızdan ya da sevdıgınız bırının basından boyle bır olay mı gectı.ya kendınıze fazla guvenıyorsunuz kendınızı cok seksı buluyorsunuz ya da herkesın sapık olacagını dusunup psıkolojık sorun yasıyorsunuz karar veremedım.sızce hangısı

Son düzenleme:
bunu bende yaşıyorum maalesef acaba derdi sadece bu mu vs bu şekilde mi yaklaşmak istiyor bana diye ama tanıdıkça anlarsın zaten yakınlaşmasına izin vermezsin evine gitmezsin dışarda görüşürsün dışarda da birşey yapıcak değil ya adam .sonra zaten ciddiyete binerse biner yok en böyle yapamıyorum sıkılıyorum derse bilki kötü niyetlidir .yani anlarsın zamanla ama mesafeni koruman lazım .

tanıdıgınız herkesın sızın cınsel yonden ıstısmar edecegını mı dusunuyorsunuz?daha once basınızdan ya da sevdıgınız bırının basından boyle bır olay mı gectı.ya kendınıze fazla guvenıyorsunuz kendınızı cok seksı buluyorsunuz ya da herkesın sapık olacagını dusunup psıkolojık sorun yasıyorsunuz karar veremedım.sızce hangısı

Evet cok cok cok sevdiğim birinden böyle bir yaklaşım gördüm bu yüzden korkuyorum. ayrıca ne kendimi cok seksi buluyorum nede herkezin sapık olabileceğini düşünüyorum sadece bu konuda biraz ön yargılı davranıyorum sanırım o kadar.

fazlasıyla onyargılı davranıyorsun.cok cok cok sevdıgın bırınden bu sekılde bır yaklasım gormen senın sansslızlıgın.dolayısıyla herkesın bu sekılde olacagını dusunme.

tanidikca kendini beli eder
bazilari ise ilk günden belli eder
tamamiyle kisiye göre bence

Bunu insanları tanımadann anlayamazsın.Herkes kötü niyetli değildir.Ama herkes iyi niyetli de değildir.Zaten amacı cinsellik olan insan sabredemez illa sana bunu belli eder konuşmalarıyla istekleriyle vs.

kimse, yalan dünya'daki Orçun gibi direkt "öpüşelim miiii" diye girmez canım mevzuya.

herkes benle yatmak istiyor psikolojisyle de yaşanmaz.

konuşursun, tanırsın, bu konuşmalar umuma açık korunaklı yerlerde olur. o sürede de tanırsın.

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

kötü insan görmeden de ayırt edemezsin. zamanla, kötülük göre göre, kazık yiye yiye deneyim kazanıyorsun. her zaman temkinli ol ama paranoya haline de getirip kendini kasma.

arkadaşım seni gerçekten seven biri zaten senden bunu istemez sevdiğine hangi aşık zarar verirki.günümüzde aşk deyince neden cinsellik ön plana çıkıyor.biz kadınlar obje değiliz.KADINIZZZ

ön yargılı olmamak gerek.bir insanı biraz tanımadan hemen niyetini bilemezsin.önce tanımaya çalış.sana art niyetli geldiyse ilişkini kesersin konuşmazsın:31:

Karşındaki insanın niyeti cinselik olsa da sen taviz vermedikten sonra onun hevesi neye yarar ?
Canım konuşmadan insanları anlayamazsın,tanıyamazsın önyargılı olma. Niyetini anladıktan sonra iyi-kötü karar vermek sana kalmış.

Back
X