- Konu Sahibi selinyildirim
-
merhaba;
bende 2 gün önce dr atilla beye kaş ekimi yaptırdım.şuan pıhtılarla iyileşmeyi bekliyorum.yoğun bir ödemim var.bugün gözkapaklarım kapanacak kadar şişti diyebilirim.elimde ayna bende sürekli incekiyorum.nasıl bir süreç devam ediyor.önce sonra fotolarınızı mail atabilirmisiniz.
yada tel.verirseniz sizi ararım
minimum 300 kök ektirdim. atilla kayaya medicalartta. uygulama dayanılmayacak agrılı değildi. korkulacak bi şey yok. kıl kökleri saç dıbımden alındı acıkcası saç diplerim daha bı acıdı agrıdı hala saçımı tarayamıyorum bastırarark o bölgeyı. saç dıplerımde bır parmak kadarlık yer kazındı ama arada görünmüyo rahatça toplaya da bılıyorum. 1500 lira verdım. ilk gun ektırır ektırmez bı sey surulmesıne gerek yok dese de doktor hemen bı morarma onleyıcı kremı ya da buz vs. göz kapaklarına kaş eltından ıtıbaren surmelı kaşa değdırmeden. ılk gun kımseye gorunmemek lazım. ben ıkıncı gun yolculuk yaptım hafıf kasları nemlı bezle temızleyıp. bı sey olmadı. ıkı gun hafıf şişlik vardı kı buz koymadım ben. goz kapaklarıma kadar morarmalar vardı. çok anormal değildi ama kapatıcıyla bıraz hallettım. dış gorunusunuze onem verıyosanız ve kımse anlamasın dıyosanız bı hafta işe gıtmeyın derım: ) şimdi memnunum. bıraz daha gur olabılırmiş ama sorun yok. nasıl ıstersenız öyle ekıyorlar. iyi ki ektirmişim. bıkmıştım kaş sorunsalından. artık yüzümü yıkarken elıme kaş gelıyo ve acayıp bı hıs: ) bakalım nasıl olucak. neymiş bunlar dökülecekmiş de yenı çıkacakmış. hadı bakalım. kaşlar uzayacakmiş arada kısaltılmalıymış. e onu da öğrenırız. gozu kapalı kaş çizmeyı öğrenmiştik eskıden: )
her gün kesmiyorum. bazen on gunde bazen haftada bır duzeltıyorum. kafaya takıcak bı sey degıl. her sabah kaş çizmek yok kaşın boya mı dövme mı dıye sorucaklar dıye dusunmek çıktı mı dıye aynaya bakmak yok. bunların yanında bınde bırlık bır dert. herkes kaşların ne guzel dıyo su sıralar. ben de yıllar sonra kaşlarımın havasını atıyorum: ) bekledıgımden guzel oldu attılla bey çok super olucak dıye umma gıbılerınden bı seyler demıstı. buyuk hayallerle gıtmedım elıme. orda bıraz kıl olsundu yeterdı. ama bekledıgımden çok daha ıyı oldu. yıllarca çekmişim bosuna çileyı. ben duşlardan sonra yuzumu köpüklerdıgımde kaşlarımın ustune hafıf de kaş kalemı cekıyorum azıcık. tabı kalem oldugu anlaşılmaz hafıfçe. kaşı olanların koyulttugu gıbı. benım kaşlarım ekımden sonra hıç dokulmedı. dokulur dedı doktor ama dokulmedı. uzadı kestım hep. bol bol duzelttım parmaklarımla çıkış yonunde taradım. yonlerı bır ıkı harıç gayet ıyı. kesım zamanını yarın yazarım. şimdi çıkmamm gerekıyor. bı kaç şey daha anlatacagım.
Merhaba kizlar ben yeni üye oldum sırf bu konuda yardimci olabilmek icin sizlere 2 gun once kas wktirdim dr atilla kaya'ya bugun 3.gunum daha cok yeni 2 hafta gecince resimlerimi atarim cunku o zamana kadar ancak iglesiyormus ilgilenen varsa yapilan islemi anlatabilirim :)
harika ! umarım memnun kalmışsındır :). sonuç güzelse ben de yaptırcam atilla beye.
Merhaba kizlar ben yeni üye oldum sırf bu konuda yardimci olabilmek icin sizlere 2 gun once kas wktirdim dr atilla kaya'ya bugun 3.gunum daha cok yeni 2 hafta gecince resimlerimi atarim cunku o zamana kadar ancak iglesiyormus ilgilenen varsa yapilan islemi anlatabilirim :)
Sinirleri ilgilendiren bir şey yok canım,iğne batırılıyor sadece,öyle bir risk yok ama iyi olmazsa zor olur sonra düzeltmek.bence kas konturu yaptırın cunku kas goz cevresındekı sınırlerden bırı yanlıslıkla kesılır mesıır bence bıraz tehlıkelı bı duruma benzıyor
Canım bir kere almakla çıkmaz diye bişey yok,saçmalamış dr,saçın dökülünce nasıl tekrar çıkyorsa o da çıkar mantıken,ama 10-15 defa alırsan çıkmayabilir evet kai küsmesi dedikleri şey bu zaten.valla kızlar benımde kasımla ılgılı sorunum var kuzenım sac ektırdı onun dr fıyat aldım 2mılyar ıstedı eskı parayla hemde gecen kıs cok pahalı geldı bana!ıyı bır dr bulursanız yazın lutfen!he bırde dr sordum ekılen kas yanlıslıkla alınısa ne olur dedım bır daha cıkmaz dedı.e dıyelım yanlıslıkla bır tel gıttı yapıcak bısey yok anlıycagınız bende kaş konturu dusunmeye basladım bakalım!
merhaba kaş ekimini 2010 yılında yaptırmışsınız şu anda nasıl kaşlarınız tevsiye ediyormusun?merhaba kızlar. ben kaş ekimini geçen yılın şubat ayında yaptırdım. merak ettikleriinz varsa cevaplayabilirm
merhaba su anda nasıl kaşlarınız memnunmusunuzKızlar dün akşam itibariyle kaş ekimi yaptırdım..Dr. ali mezdeği'nin ekibine..benim küçüklükten beri kaşlarım seyrekti son 3-4 yılda daha da kötü bir hal aldı..öncelikle şunu söyliyim benim gibi kaşsız değilseniz bu işe bence hiç girmeyin çünkü çok zor bi işlem..ben tam kaş ekimi yaptırdım baya bi kalın oldu (tabi eski haline göre) rahatça şekil verebilmek istedim artık...o yüzden yaptırmışken kalın yaptırdım..şu anda kaşlarımda minik minik kırmızılıklar var ve lokal anestesiden dolayı baya bi şiş durumda..15 gün sonra bu ektiği kaşlar dökülücekmiş ve 2 ay sonra esas kaşlar çıkmaya başlıycakmış..merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplarım..
merhaba hala pişmanlık duyuyormusunz ? ayrıca ebru şallı nerede yapmış adres verebilir misinizarkdaşim bnde yaptrdım ebru şallının yaptrdığı yer çok kaliteli bi yerdi yalnz şu anki durum olan kaşlarımda döküldü ekilenlerde öncekinden daha rezil bi durumdayım ne zamn çıkcak nası olcak bilmiyiorum ama çok pişman oldum 1 ay olmadı henz ama çıkmazsa eskisi gbi olmazsa mahvoldummm(((sizde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?