kaş ekimi

çok geçmiş olsun cnm.burun amlyt nedeniylemi döküldü. diğer doktorlarla görüşmeden sonra serdar öztürke nasıl karar kıldın.

zannetmiyorum burunla alkası yok zaten ekilen kaşlar çok hassas elini değmen yeterli döklmesi için..bnde çok kaşinti oldu ondan olabilir ama ekilen kaşların döklmesi normalmiş kendi kaşlarımda bilmıorum niye dökldü ama hiç kalkışma derım
serdar öztürk ise aslna bakarsan burdan yorumlar çok iyiyidi öncesnde zühtü demire gttım çok yüzeysel ilgilendi 3 buçuk tlyede yapcanı söledi sonra birde serdar beye gidim dedm daha detaylı incelemsi ilgimi çekti birde gttimde o kadar burun ameliyatndan gelen giden vardıki onları görunce etkilendim sanırsam ama bilmıorum sanki acele ettm biraz birde şöle bi ayrıntıyı kaçrdım bu dr gatada öğretim üyesi belli saatlerde muayenehanesnde ve herkes aynı saatlerde gelio bu yoğnluğun olması gayet normal bunu ozamn fark edemedm çok iyi dr olmasından kaynaklanmıo bnce ist daki dr daha iyiye benzio özllkle barış çakır

geçmiş olsun. cnm kaşlar önce dökülüp sonra geri yerine çıkıyor sanırsam. bence yaptırdığın doktoru ara sor.
off varya kaşalrımı aldığım güne tüküreyim.
şimdi hiç böyle kaşlarla uğraşmicaktım. valla deride tutan kaş boyası bulsam (geçici dövme hariç) ekim yaptırmayı düşünmezdim bile. şöyle doğal duran suda felan, ben silene kadar çıkmayan bi kaş kalemi felan olsa keşke. çünki bir sürü para veriyorsun yine kaşının olup olmayacağı garanti değil. acı çekiyorsun üstüne birde. ünlülere bakmayın maddi sıkıntıları olmadığı için kaşlarını beğenmedikleri anda gidip biraz daha ekletebilirler.
neyse uamrım kaşların geri yerine gelir. bu arada ebru şallı transmedemi ekim yaptırmış?
atilla bey bana gerek olmadğiını söyledi ve yapmadı keşke onu dinleyip yaptrmasaydım 1200 fiyatıda
trasmede yaptrdım 2000 ama hiç memnun diilim

evet transmede yaptrmış orda fotoları vardı ekimden öncesi ve sonrası... önceki halini görsenız hiç kaşi yok kadının bnde zaten şimdiki haline aldanarak hemen ok ledım ekimi.. ebru şallıdaki sonuç harıka ama benm şu an için berbat gerci bir yılda tam olarak normale dönuomş ama çok uzun süreç birde çıkmayanlar için 1yıl sonra ücretsz ekim yaptıklarını söledi...bir aya kadar toparlansaydı işe başlıcam bu halde çok rezil olcammm

kaş ekimini saç tellerini kullanarak yapıyorlar, ancak saç çabuk ve sınırsız uzar, kaş ile yeni ekilen saç telleri arasında uyumsuzluk olabilir, yani kaşlarınızı sürekli düzeltmeniz gerekebilir.

merhaba. ben de attıla beye kaş ektırmeyı düşünüyorum. sizin nasıl oldu. memnun kaldınız mı. ödem ne kadar sürede geçti. yenı kaşlar ne zaman çıktı. bilgi verirsenız çok mutlu olucam

atilla bey bana gerek olmadğiını söyledi ve yapmadı keşke onu dinleyip yaptrmasaydım 1200 fiyatıda
trasmede yaptrdım 2000 ama hiç memnun diilim

Canım daha detaylı bilgi verebilir misin? Ekimini hangi doktor yaptı, son durumun ne? Bende Transmed'de yaptırmayı düşünüyorum şu anda araştırma içindeyim...

Merhaba Kızlar,

Benim kaşlarımın uç kısımları yok gibiydi.Diğer kısımları da oldukça sık ve siyah olduğundan tuhaf duruyordu.2 sene önce Atilla Bey'e sadece uç kısımlarına ekim yaptırdım. Bana min. uygulama olan 300 kök yeterli dedi doktor ama söylediğinden daha az ekildi gibi geldi. Yaklaşık 1 saat filan sürdü,anesteziden veya ekimden dolayı pek bir şişmem olmadı. Ekilen yerler nokta nokta kan pıhtısı gibiydi. 3-4 gün sonra kabuklar dökülmeye başladı, rahatlıkla dışarı çıktım hatta iş görüşmesine bile gittim :) 2-3 ay sonra da herşey normale dönüyor zaten. Uzama konusu bende sıkıntı yaratmadı çünkü kendi kaşlarım da fazlasıyla uzuyor ve kesmek zorunda kalıyordum :)

Yanlız ben de 1 sene sonra ekilen kaşların bir kısmı döküldü. Belki doktora gidip sorabilirdim niye böyle oldu diye ama çok umursamadım.Şimdi o dökülen kısımlara tekrar ekim yaptırmayı düşünüyorum. Transmed konusunda fiyat öğrenen varsa paylaşabilir mi? :)

cnm geçmiş olsun. kime kaça yaptırdın? uygulama nasıldı? şimdi durumun nasıl? önce sonra foto eklermisin? ara ara yazarmısın lütfen kaşlarının durumunu?
kendini çapraz sorguda gibi hissetmedin dimi? birsürü soru sordumda.
bugun ektirdim ben de. puff. bir an önce şu acayıp görüntüden kurtulmak istiyorum. kabuk kabuk

minimum 300 kök ektirdim. atilla kayaya medicalartta. uygulama dayanılmayacak agrılı değildi. korkulacak bi şey yok. kıl kökleri saç dıbımden alındı acıkcası saç diplerim daha bı acıdı agrıdı hala saçımı tarayamıyorum bastırarark o bölgeyı. saç dıplerımde bır parmak kadarlık yer kazındı ama arada görünmüyo rahatça toplaya da bılıyorum. 1500 lira verdım. ilk gun ektırır ektırmez bı sey surulmesıne gerek yok dese de doktor hemen bı morarma onleyıcı kremı ya da buz vs. göz kapaklarına kaş eltından ıtıbaren surmelı kaşa değdırmeden. ılk gun kımseye gorunmemek lazım. ben ıkıncı gun yolculuk yaptım hafıf kasları nemlı bezle temızleyıp. bı sey olmadı. ıkı gun hafıf şişlik vardı kı buz koymadım ben. goz kapaklarıma kadar morarmalar vardı. çok anormal değildi ama kapatıcıyla bıraz hallettım. dış gorunusunuze onem verıyosanız ve kımse anlamasın dıyosanız bı hafta işe gıtmeyın derım: ) şimdi memnunum. bıraz daha gur olabılırmiş ama sorun yok. nasıl ıstersenız öyle ekıyorlar. iyi ki ektirmişim. bıkmıştım kaş sorunsalından. artık yüzümü yıkarken elıme kaş gelıyo ve acayıp bı hıs: ) bakalım nasıl olucak. neymiş bunlar dökülecekmiş de yenı çıkacakmış. hadı bakalım. kaşlar uzayacakmiş arada kısaltılmalıymış. e onu da öğrenırız. gozu kapalı kaş çizmeyı öğrenmiştik eskıden: )

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. inşallah kaşların istediğin gibi olur yani dökülüp uzadıktan sonra ve umarım bir daha dökülmez.
haklısın yüzünü yıka ve çık hiç kaş çizmeyle felan uğraşma ohh ne güzel . darısı isteyenlerin başına.
clock cum yine bir süre sonra durumunu yazarsan sevinirim.bb

canım ınşallahhh mutlu olursunuz gercekten darısı ısteyenlerın başına bana ankarada ıyı bır hekım önerır mısınız bu kaş ekimi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…