- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Farkında olmadan mesleğinizi ve zekanızı küçümsüyorsunuz, farkında mısınız?Tebrik ederim. Ne güzel kasiyere kızmışsınız iyi olmuş rahatlamışsınızdır.
Bu sıradaki kadın konusunda birşey diyemeyeceğim binbir türlü insan var hakkınızı aramak en güzeli...
Amma velakin kasiyere kızınca başınız göğe ermesin aman kasiyere kızdım diye. ( öğrencilik yıllarımda kasada çalıştım akşama kadar ayakta 12 saat sadece 1.5 saati molaydı h.sonları (koli taşımak yerleştirmek ve müdürün ezen egosu,iş çıkışı market temizlemede dahil) kasada açık çıkmasın param kesilmesin diye sadece para üzerine odaklıydım insanları takip edemiyorsun doğal olarak,binbir türlü insan var sırada bekleyenler kasiyere kızar bişey diyemezsin çalışmak zorundasındır. Kasadakine kızınca o insanların içinde rencide olduğunu unutamıyor üzülüyor bunu iyi biliyorum yazık çalışana)
Neyseki alnımın akıyla mezun oldum iyi bir işim varda siz ve sizin gibi egoistlerin bişey diyecekmi korkusunu yaşamıyorum çok şükür Rabbime.
Bütün gün para üstünü hesaplamaya çalışmak nedir? Az matematiği olan yapar bunu zaten. Aralarda 10 saniye başını kaldırıp sıra kimde, hoşgeldiniz, güle güle demekle para üstü yanlış hesaplanıyorsa vah ki ne vah.
Ondan sebep suratsız dediğim kasiyerler merhabama, kolay gelsinime cevap vermiyorlarmış :)