- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi guzelgunler2019
-
Cevabın için çok teşekkür ederimYazayım.
Ilk kızımda 0 belirti.
Bunda ise, adetten 9 gün önce, balık kokusuna olan hassasiyetim başladı. Memelerde hafif batma hissi oluştu. Sağ kasıkta ara ara yoklayan sancım vardı. Bıçak saplanır gibi. Uykumu aldığım halde, uykuyu aradı vücudum. Culluk gibi 2 dakika sonra bir bakmışsın Ming Shu dalmış. Bulantı sadece şimdiye kadar 2 kez oldu. 1 sefer kustum, adetime 2 hafta kala. Onun haricinde döllenme esnasında vücudum 1 hafta boyunca yandı. Ateş değil de, sıcaklık vardı. Buz gibi havada şort tişörtle, yalın ayak geziyordum. Yemekte pek değişiklik olmadı, aş erme yok. Ve şuan hatta hiçbir belirti yok.
Ağlamak istiyorumYazayım.
Ilk kızımda 0 belirti.
Bunda ise, adetten 9 gün önce, balık kokusuna olan hassasiyetim başladı. Memelerde hafif batma hissi oluştu. Sağ kasıkta ara ara yoklayan sancım vardı. Bıçak saplanır gibi. Uykumu aldığım halde, uykuyu aradı vücudum. Culluk gibi 2 dakika sonra bir bakmışsın Ming Shu dalmış. Bulantı sadece şimdiye kadar 2 kez oldu. 1 sefer kustum, adetime 2 hafta kala. Onun haricinde döllenme esnasında vücudum 1 hafta boyunca yandı. Ateş değil de, sıcaklık vardı. Buz gibi havada şort tişörtle, yalın ayak geziyordum. Yemekte pek değişiklik olmadı, aş erme yok. Ve şuan hatta hiçbir belirti yok.
Çok sık mı idrara çıkıyordun?Adet günümden bir hafta kadar önce kasık ağrılarım başladı.Sürekli adet olucam diye düşünüyordum.En son 3 gün geçince test yaptım ve çift çizgi çıktı.Bi kaç gün daha bu kasık ağrısı devam etti.Benim en büyük belirtim buydu ve idrarım çok koyulaştı,hala daha da koyu şuan.
Ne oldu ki?Ağlamak istiyorum
Evet bayağı sıklaşmıştı,gece 2-3 kere kesin kalkıyordum.Çok sık mı idrara çıkıyordun?
Adet olacakmissin gibi oluyor. Belirtiler nerdeyse ayni.Selam kızlar. Açık ve net bir soru sormak istiyprum. Buralarda çok fazla böyle kasıklarım bu ay çok ağrıyo, kramplar giriyo acaba hamile miyim yazan bayan gördüm ama hiç takip etmedim, yani o ay gebe olduğunu öğrenen var mı bu belirtiler üzerine? Öğrenen varsa bana bi yorum yazabilir mi?
Yani kasıktan giren sancı sanırım gebeliği düşündürüyor hımmAdet günümden bir hafta kadar önce kasık ağrılarım başladı.Sürekli adet olucam diye düşünüyordum.En son 3 gün geçince test yaptım ve çift çizgi çıktı.Bi kaç gün daha bu kasık ağrısı devam etti.Benim en büyük belirtim buydu ve idrarım çok koyulaştı,hala daha da koyu şuan.
Şu an aynı belirtiler bende de var, hatta idrarimi zor tutuyorum.Ne oldu ki?
Adet olacakmissin gibi oluyor. Belirtiler nerdeyse ayni.
Normalde de iki üç kere kalkarım ben ama tuvalete zor yetişiyorum iki haftadır. Enfeksiyon belirtisi de yokEvet bayağı sıklaşmıştı,gece 2-3 kere kesin kalkıyordum.
Kız bosver beraber büyürler. Hem daha başarılı oluyorlar her konuda. Sosyalleşiyorlar. Benim kızım da yaşını 1 ay geçti :)Şu an aynı belirtiler bende de var, hatta idrarimi zor tutuyorum.
Kızım daha yaşını doldurmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?