Kasıklarım çok ağrıdı , acaba gebe miyim topiklerini açan anne ve anne adayları: sorum size bir bakar mısınız?

Ben adet öncesi ne yasiyorsam aynisi oldu. Nerdeyse 10 gün önce basladi. Hatta adet oldum sanip kontrol ediyordum☺

Diyorsun ki bende pek gebelik belirtisi değil .
Ben de oğluma gebeliğimde hiç böyle hissetmedim. Ama burda o kadar çok okudum ki şu kasık ağrısı olayını. Bende sdce yumjrtlama dönemi olur öyle ağrı. Ama hem ateşim zaten yükseleli bi hafta oldu, hem ovu testiinde piki cuma gördümc yine de dün ovu testi yaptım çok çok silik. Bana pek böyle olmaz kasık masık.. o sebeple sormak istedim.
Teşekkürler cevap için

Ben kasık acıması ve ağrısından uyuyyamadıgımı bilirim 1 hafta aşırı derece zorlanmıstım. Hamile kalmışım

Düzeltemeyeceksin arkadaşım, mune aplam gelecek banı yapıştıracak, hiç affettmiyor parmaklarını yediğimmmm
Ay ciddi misin kız?
Neyse o zaman aynı anda derdim var Müne abla . Ama aynı anda bu dert gebelikle ilgili...
Konuyu açtığım yer benim kararım oluyor kem küm

Ay ciddi misin kız?
Neyse o zaman aynı anda derdim var Müne abla . Ama aynı anda bu dert gebelikle ilgili...
Konuyu açtığım yer benim kararım oluyor kem küm
Hebele hübele valla beni hiç affetmiyor o yüzden bu aralar gözüne hiç görünmüyorum bayadır banlamıyor beni eminim çoh özlemiştir

Ben kasık acıması ve ağrısından uyuyyamadıgımı bilirim 1 hafta aşırı derece zorlanmıstım. Hamile kalmışım
Bu nasıl bir ağrıydı hatırlıyorsanız eğer? Dün akşamdan beri sol kasigim ağrıyor ama öyle sancı gibi gelip giden bir şey değil, sürekli var ve beni zorluyor. Sanki orada bir şey varmış ve sürekli batıyormuş gibi. Kist olabileceğinden supheleniyorum.

Yani benim bazı aylar yine böyle olurdu adet olurdum.Yine adet olcam sanıyordum.Yani adette olabilir gebelikte bence.

Degisik degisik agrılardı. Bazen senin tarif ettigin gibi oldu, bazen sanki yumurtalıgımda bi yırtılma hissi oldu. Bide bianda otururken yumurtalıklarıma acayip bi baskı oldu sanki kilolarca agırlık çökmüs gibi hatta oturdugum yerde aglamıstım :) bianda gelip gecmisti. Ben de kist vardir kesin diyodum cunku her ay kist olusuyodu bende

Anladım teşekkür ederim. Benim adetime daha iki hafta var. Erken yumurtluyorum ama bu kadar erken bir belirti olmaz diye düşünüyorum. Muhtemelen kistim tekrar büyüdü.

İlkinde kasıklarımda şimşekler çakıyordu. İlk belirti olarak.
İkincide de daha az sancı vardi.
Şuan da regl günüm gecikti, yine sancılarım var, yarın test yapicam, hayırlısı çok stresliyim

İlkinde kasıklarımda şimşekler çakıyordu. İlk belirti olarak.
İkincide de daha az sancı vardi.
Şuan da regl günüm gecikti, yine sancılarım var, yarın test yapicam, hayırlısı çok stresliyim
Olursa 3. Mü olacak yani ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…