- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi guzelgunler2019
-
Ben adet öncesi ne yasiyorsam aynisi oldu. Nerdeyse 10 gün önce basladi. Hatta adet oldum sanip kontrol ediyordum☺Bende bi oğlan var, ona gebeliğim tam aksine sıfır adet belirtisiyle oldu. Ne gögüs ne karın ağrısı sıfırdı. Ben adetim yine gecikti klasik olay daha yumurtlamadım bile heral derken gebeymişim
Ama bu kasık ağrısı yeni. Merakım o
iki deneyimim var
1- Kalca kasik agrisi -> Hamilelik -> Tahmini adet gununden 2 gun sonra dusuk
2- Kalca kasik agrisi -> Tam zamaninda regl
ya bir alakasi yok, ya da ikisinde de dusuk oldu bilemiyorum.
2 dogumla sonuclanan hamileligimde bu belirtiler olmamisti ama.
Düzeltemeyeceksin arkadaşım, mune aplam gelecek banı yapıştıracak, hiç affettmiyor parmaklarını yediğimmmm@Mune konumu yanlış yere açmışım gebelik hamileliğe açacağımanası düzeltebilirim?
Ay ciddi misin kız?Düzeltemeyeceksin arkadaşım, mune aplam gelecek banı yapıştıracak, hiç affettmiyor parmaklarını yediğimmmm
Ben kasık acıması ve ağrısından uyuyyamadıgımı bilirim 1 hafta aşırı derece zorlanmıstım. Hamile kalmışım
Daha 5 haftalık gebeyim. Dollenme gerceklesen haftada olmustuNe zamandı? Doğdu mu yavrunuz hala gebe misiniz!
Hebele hübeleAy ciddi misin kız?
Neyse o zaman aynı anda derdim var Müne abla . Ama aynı anda bu dert gebelikle ilgili...
Konuyu açtığım yer benim kararım oluyor kem küm
Bu nasıl bir ağrıydı hatırlıyorsanız eğer? Dün akşamdan beri sol kasigim ağrıyor ama öyle sancı gibi gelip giden bir şey değil, sürekli var ve beni zorluyor. Sanki orada bir şey varmış ve sürekli batıyormuş gibi. Kist olabileceğinden supheleniyorum.Ben kasık acıması ve ağrısından uyuyyamadıgımı bilirim 1 hafta aşırı derece zorlanmıstım. Hamile kalmışım
Yani benim bazı aylar yine böyle olurdu adet olurdum.Yine adet olcam sanıyordum.Yani adette olabilir gebelikte bence.Yani kasıktan giren sancı sanırım gebeliği düşündürüyor hımm
Benim bi oğlum var hiiiç sıfır belirtiydi yani.
Şimdi bu kasık sancıları başladı bugün. Çoğunluk soldan ama. Şuan bile kramp gibi...
ovunun üzerinden 6 gün geçti. Adete tahminim bi hafta var bakalım
Degisik degisik agrılardı. Bazen senin tarif ettigin gibi oldu, bazen sanki yumurtalıgımda bi yırtılma hissi oldu. Bide bianda otururken yumurtalıklarıma acayip bi baskı oldu sanki kilolarca agırlık çökmüs gibi hatta oturdugum yerde aglamıstım :) bianda gelip gecmisti. Ben de kist vardir kesin diyodum cunku her ay kist olusuyodu bendeBu nasıl bir ağrıydı hatırlıyorsanız eğer? Dün akşamdan beri sol kasigim ağrıyor ama öyle sancı gibi gelip giden bir şey değil, sürekli var ve beni zorluyor. Sanki orada bir şey varmış ve sürekli batıyormuş gibi. Kist olabileceğinden supheleniyorum.
Adetinize kaç gün var ya da geçti miNormalde de iki üç kere kalkarım ben ama tuvalete zor yetişiyorum iki haftadır. Enfeksiyon belirtisi de yok
Anladım teşekkür ederim. Benim adetime daha iki hafta var. Erken yumurtluyorum ama bu kadar erken bir belirti olmaz diye düşünüyorum. Muhtemelen kistim tekrar büyüdü.Degisik degisik agrılardı. Bazen senin tarif ettigin gibi oldu, bazen sanki yumurtalıgımda bi yırtılma hissi oldu. Bide bianda otururken yumurtalıklarıma acayip bi baskı oldu sanki kilolarca agırlık çökmüs gibi hatta oturdugum yerde aglamıstım :) bianda gelip gecmisti. Ben de kist vardir kesin diyodum cunku her ay kist olusuyodu bende
Insallah gonlunden gecen olurAnladım teşekkür ederim. Benim adetime daha iki hafta var. Erken yumurtluyorum ama bu kadar erken bir belirti olmaz diye düşünüyorum. Muhtemelen kistim tekrar büyüdü.
Olursa 3. Mü olacak yaniİlkinde kasıklarımda şimşekler çakıyordu. İlk belirti olarak.
İkincide de daha az sancı vardi.
Şuan da regl günüm gecikti, yine sancılarım var, yarın test yapicam, hayırlısı çok stresliyim
Olursa 3. Mü olacak yani??
Ben dr pko var. Düzensiz,Adetinize kaç gün var ya da geçti mi
YaaaKız bosver beraber büyürler. Hem daha başarılı oluyorlar her konuda. Sosyalleşiyorlar. Benim kızım da yaşını 1 ay geçti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?