- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
- Konu Sahibi guzelgunler2019
-
canım benim adet haftamda sürekli batma vardı ve göğüslerim fena şişmişti sutyen olmuyordu yani o derece. Sonra eşim senin göğsünün kahverengisi büyümüş sanki dedi hadi ya dedim baktım gercekten genişlemişti. Bir de göğsüme kese suremiyordum fena acıyordu. Sürekli negatifleri görmekten gidip test de yapmamiştim. Taaa ki eşim hadi gidip test yapalım diyene dek. Bir de baktikki hamileyimSelam kızlar. Açık ve net bir soru sormak istiyprum. Buralarda çok fazla böyle kasıklarım bu ay çok ağrıyo, kramplar giriyo acaba hamile miyim yazan bayan gördüm ama hiç takip etmedim, yani o ay gebe olduğunu öğrenen var mı bu belirtiler üzerine? Öğrenen varsa bana bi yorum yazabilir mi?
Canım benim oğlan 2 seneye yakın emdi, o yüzden gögüs uçlarım emzirmeden kalma öyle büyük kahverengi . Ama diğer bilgiler için teşekkürler. Zaman ayırıp yazdığın içincanım benim adet haftamda sürekli batma vardı ve göğüslerim fena şişmişti sutyen olmuyordu yani o derece. Sonra eşim senin göğsünün kahverengisi büyümüş sanki dedi hadi ya dedim baktım gercekten genişlemişti. Bir de göğsüme kese suremiyordum fena acıyordu. Sürekli negatifleri görmekten gidip test de yapmamiştim. Taaa ki eşim hadi gidip test yapalım diyene dek. Bir de baktikki hamileyimdarısı bebiş bekleyen hanımların başına. Allah isteyen herkesin kaçaklarını doldursun inşallah.
Gebe olduğunuz ay mı bu oldu hep mi oluyo ?Benim yumurtlama günümden sonra sağ tarafa sancı giriyodu ve sürekli uyuyordum öyle tatlı uykuyu bir yıldır uyumadım
Benim ilk belirttim göğüslerimin çok acıması ve felaket bir baş dönmesiydi.Selam kızlar. Açık ve net bir soru sormak istiyprum. Buralarda çok fazla böyle kasıklarım bu ay çok ağrıyo, kramplar giriyo acaba hamile miyim yazan bayan gördüm ama hiç takip etmedim, yani o ay gebe olduğunu öğrenen var mı bu belirtiler üzerine? Öğrenen varsa bana bi yorum yazabilir mi?
İyi valla hatırlıyorsun. Ben gebeliğimin ilk haftalarından hiçbişi anımsamıyıorum yaBenim ilk belirttim göğüslerimin çok acıması ve felaket bir baş dönmesiydi.
Valla 10yıl sonra olunca her haftasını her anını hatırlıyorum. Çok şükür çogu gitti azı kaldı inşallah.. 3.minnoş tekne kazıntısı olacak. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahİyi valla hatırlıyorsun. Ben gebeliğimin ilk haftalarından hiçbişi anımsamıyıorum ya
Bi de kanda negatif çıkınca zaten hiçbi belirtiyi de izlememiştim. Tek hatırladığım, uçaktaydım,önümde oturan erkeğin erkeksi kokusu midemi kaldırmıştı. Ayy adet geliyo demek demiştimama onun dışında anılarım özellikle ilk on haftaya dail sıfır ya. Bende ne gögüs büyümesi ne ağrı ne acı ne uyku ne bulantı hiçbi belirti olmamıştı ilk on hafta..
On yıl öncekini mi hatırlıyorsun yaniValla 10yıl sonra olunca her haftasını her anını hatırlıyorum. Çok şükür çogu gitti azı kaldı inşallah.. 3.minnoş tekne kazıntısı olacak. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Valla 10yıl sonra olunca her haftasını her anını hatırlıyorum. Çok şükür çogu gitti azı kaldı inşallah.. 3.minnoş tekne kazıntısı olacak. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Yok bu sondaki bebekteki belirtiler. Çokk isteyerek olduOn yıl öncekini mi hatırlıyorsun yaniyoka bu son numarayı mı?
Kazayla mı oldu kız??
Ay bu arada3 numaranın beklenen doğum günğ benimkiyle aynı
Ne güzel yaYok bu sondaki bebekteki belirtiler. Çokk isteyerek oldukızım 15 oğlum 10yasında.bu minnoşuda çok istedim. Rabbim de nasip etti
İnşaAllahh canım Rabbım hayırlısını nasip etsin en kısa zamandaNe güzel ya
Darısı gani gani başıma
canm meraba benimde adet bitiminden buyana kasik agrilarim var bel agrilarim seninde öyle oldumuCanım ben 1 hafta oldu oğreneli hamileliğimi bat tan beri karnım surekli agrıyo kasıklar bi sag bi sol bi rahim. Sanki adet olursun 2. Gunu falan boyle agrır ya yatmak istersin aynen oyle. Dinlenince geciyor ayakta durunca fazlalaşıyor. İnşallah hamilesindir
Adet bitimi değilde beklenen adet tarihinden itibaren agrım varcanm meraba benimde adet bitiminden buyana kasik agrilarim var bel agrilarim seninde öyle oldumu
Cnm benim benimde sadece gebelik belirtimde kasık ağrım oldu böyle hapşırınca falan çok kötü ağrı giriyodu olabilirsin hamileSelam kızlar. Açık ve net bir soru sormak istiyprum. Buralarda çok fazla böyle kasıklarım bu ay çok ağrıyo, kramplar giriyo acaba hamile miyim yazan bayan gördüm ama hiç takip etmedim, yani o ay gebe olduğunu öğrenen var mı bu belirtiler üzerine? Öğrenen varsa bana bi yorum yazabilir mi?
Evet gebe olduğum ayda. Değişik bi sancıydı ve doğana kadar da hep aynı taraftan oldu sancılar myom kist falanda yoktu. İnşallah kalbinize göre olur sizindeGebe olduğunuz ay mı bu oldu hep mi oluyo ?
Benim normalde yumurta çatlayacağı vakit oluyo bi kımıl kımıltılar. Ama adet öncesi yumurtalıklar değil, rahim mide bağırsaklar fln rahatsız eder genelde. Bugün çok çikolataya gömüldüm belki de ondandır
Tüp bebekle hamile kaldim ama adetten önce çok fazla kaşık ağrısı migde ağrısı cektim sonrada kan testinde pozitif olduğunu öğrendim yani hamilr.kaldiginiz ay kaşık ağrısı adet sanciaiyla aynı oluyor ve adet oldum diye wcye gidiyorsun birşey yok 3 5 defa böyle olunca bide kasıkta dolgunluk hissediyosunSelam kızlar. Açık ve net bir soru sormak istiyprum. Buralarda çok fazla böyle kasıklarım bu ay çok ağrıyo, kramplar giriyo acaba hamile miyim yazan bayan gördüm ama hiç takip etmedim, yani o ay gebe olduğunu öğrenen var mı bu belirtiler üzerine? Öğrenen varsa bana bi yorum yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?