Kasıklarım çok ağrıdı , acaba gebe miyim topiklerini açan anne ve anne adayları: sorum size bir bakar mısınız?

Canım ben 1 hafta oldu oğreneli hamileliğimi bat tan beri karnım surekli agrıyo kasıklar bi sag bi sol bi rahim. Sanki adet olursun 2. Gunu falan boyle agrır ya yatmak istersin aynen oyle. Dinlenince geciyor ayakta durunca fazlalaşıyor. İnşallah hamilesindir

canım benim adet haftamda sürekli batma vardı ve göğüslerim fena şişmişti sutyen olmuyordu yani o derece. Sonra eşim senin göğsünün kahverengisi büyümüş sanki dedi hadi ya dedim baktım gercekten genişlemişti. Bir de göğsüme kese suremiyordum fena acıyordu. Sürekli negatifleri görmekten gidip test de yapmamiştim. Taaa ki eşim hadi gidip test yapalım diyene dek. Bir de baktikki hamileyim darısı bebiş bekleyen hanımların başına. Allah isteyen herkesin kaçaklarını doldursun inşallah.

Canım benim oğlan 2 seneye yakın emdi, o yüzden gögüs uçlarım emzirmeden kalma öyle büyük kahverengi . Ama diğer bilgiler için teşekkürler. Zaman ayırıp yazdığın için

Benim yumurtlama günümden sonra sağ tarafa sancı giriyodu ve sürekli uyuyordum öyle tatlı uykuyu bir yıldır uyumadım

Benim yumurtlama günümden sonra sağ tarafa sancı giriyodu ve sürekli uyuyordum öyle tatlı uykuyu bir yıldır uyumadım
Gebe olduğunuz ay mı bu oldu hep mi oluyo ?
Benim normalde yumurta çatlayacağı vakit oluyo bi kımıl kımıltılar. Ama adet öncesi yumurtalıklar değil, rahim mide bağırsaklar fln rahatsız eder genelde. Bugün çok çikolataya gömüldüm belki de ondandır

Benim ilk belirttim göğüslerimin çok acıması ve felaket bir baş dönmesiydi.

Benim ilk belirttim göğüslerimin çok acıması ve felaket bir baş dönmesiydi.
İyi valla hatırlıyorsun. Ben gebeliğimin ilk haftalarından hiçbişi anımsamıyıorum ya
Bi de kanda negatif çıkınca zaten hiçbi belirtiyi de izlememiştim. Tek hatırladığım, uçaktaydım,önümde oturan erkeğin erkeksi kokusu midemi kaldırmıştı. Ayy adet geliyo demek demiştim ama onun dışında anılarım özellikle ilk on haftaya dail sıfır ya. Bende ne gögüs büyümesi ne ağrı ne acı ne uyku ne bulantı hiçbi belirti olmamıştı ilk on hafta..

Valla 10yıl sonra olunca her haftasını her anını hatırlıyorum. Çok şükür çogu gitti azı kaldı inşallah.. 3.minnoş tekne kazıntısı olacak. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Valla 10yıl sonra olunca her haftasını her anını hatırlıyorum. Çok şükür çogu gitti azı kaldı inşallah.. 3.minnoş tekne kazıntısı olacak. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
On yıl öncekini mi hatırlıyorsun yani yoka bu son numarayı mı?
Kazayla mı oldu kız??

Ay bu arada3 numaranın beklenen doğum günğ benimkiyle aynı

canm meraba benimde adet bitiminden buyana kasik agrilarim var bel agrilarim seninde öyle oldumu

Cnm benim benimde sadece gebelik belirtimde kasık ağrım oldu böyle hapşırınca falan çok kötü ağrı giriyodu olabilirsin hamile

Evet gebe olduğum ayda. Değişik bi sancıydı ve doğana kadar da hep aynı taraftan oldu sancılar myom kist falanda yoktu. İnşallah kalbinize göre olur sizinde

Tüp bebekle hamile kaldim ama adetten önce çok fazla kaşık ağrısı migde ağrısı cektim sonrada kan testinde pozitif olduğunu öğrendim yani hamilr.kaldiginiz ay kaşık ağrısı adet sanciaiyla aynı oluyor ve adet oldum diye wcye gidiyorsun birşey yok 3 5 defa böyle olunca bide kasıkta dolgunluk hissediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…