Kasıklarım çok ağrıdı , acaba gebe miyim topiklerini açan anne ve anne adayları: sorum size bir bakar mısınız?

Benim sonucu aldıktan yani adet günüm gectikten sonra başladı o kasık ağrıları. Ama tam adet ağrısı gibi değil iğnelenme gibiydi. Adete 1 gün kala bhcg değeri 222 1 gün gecince 618 idi. Yani yeni ya da gec döllenme de değildi ama günüm gecince basladı kasık ağrım. Sonucu aldıgımda hicbir belirtim yoktu

normalde benim göğüsler adetten önce ağrırdı şimdi hiç ağrı yok sadece bel agrisi kasıkta batma akıntı var beyaz hafif sarımsı ilk defa böyle oluyor 10 gündür bel a grisi hafif batma uykuyu severim uyku hali piskolojimi desem bu ay baya sabırlı şekilde kafama takmadım ama ağrılar ben burdayım diyor bata 3 gün kaldı test yapmaya korkuyorum . böyle şeyler yaşayan oldumu ha bide ayaklarımı ısıtamıyorum oda kafami karıştırdı garip ama napacagimi şaşırdım adet olacakmışım gibide ağrılar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…