Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ben bu ay 3. Gittiğim de aşılamam yapıldı ama yumurtalarının tedaviye cevap vermesine bağlı geçen ay 4 kere gittim yumurta büyümedi daha da gidecektim kanama oldu iptal oldu

inşallah canım amin rabbim gönlüne göre versin evet aynen öyle ağrı hiç olmadı o anda eve gelince sancım oldu şimdi yatıyorum solda daha çok ağrım var ama ağrı derken öyle çok değil

canımmm hayırlı olsun bebeğin seninle olsun:)Çalışmaları ihmal etme bu ay hepimize uğurlu gelecek inşallah.
Sen kasık ağrısı dedin de bu hafta yumurtlama haftam benim dün hele bugün sağ kasığımda acayip bir ağrı var.İnşallah dediğin gibi iyiye işarettir.Bu hafta baya iyi çalışma oldu sanırım yumurtlamayı tutturduk ama sorun döllenme.bakalım hayırlısı.
dualarına da tüm içtenliğimle AMİN diyorum.

tatlım klomen 10 ytl.. cok ucuz bi ilaç allah yardımcın olsun denizciğim a.s

canım klomen kullandım zaten o pek birşey tutmuyor zaten reçeteyle alıyorum da aşılamada klomene ilaven iğne de oluyor sanıyordum.ama klomenle büyüyorsa sadece çatlatma iğnesi kalıyor geriye yanılmıyorsam.

allah razı olsun canım.. işallah sende hamile kalmıssındır.. birde denizciğim aşılama olucak olan bu topiği açan sen değilmiydin canım? yumurtlama dönemim demişsinya tedavimi aldın yoksa kendiliğindenmi yumurtlaman oldu ?

aynen öyle çatlatma iğneside cok az bişi tutuo 20 ytl filan sanırım canım

Yok canım ben açmadım topiği evet 13 Kasım'da adet olmam gerek adetten sonra aşılamaya başlayacağım. Canım ben her ay kendiliğinden de yumurtluyorum ama bir türlü döllenme olmuyor. Daha tedaviye başlamadım yani . Umut dünyası işte kendiliğimden hamile kalırım umudu.

aynen öyle çatlatma iğneside cok az bişi tutuo 20 ytl filan sanırım canım

Benim raporum olmadığı için 70 liraya alıyorum çatlatma iğnesini. Yani geçen aylarda Klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum ordan biliyorum. Adı oviterella idi. Ama başka çatlatma iğneleri de varmış herhalde.

Benim ovitrelleydi 12buçuk tuttu bu ay ama raporlu olduğum için öyle herhalde

Evet canım rapor olmayınca çok tutuyor. Rapor nasıl alınır hiç araştırmadım zor mu almak . Sadece çatlatma iğnesi olsa sorun değil ama doktor diğer iğnelerden de isterse iyi olurdu rapor ama geç kaldım herhalde .

benim için çok kolaydı canım vukuatlı ikametgah kağıtı götürdüm birtek hastaneye bütün şartlar uyduğu için anında çıkarıldı rapor

Özlem delideni nasılsıniz ne durumdasiniz ağrı sizi kaldımi dinleniyormusunuz

canım ben iyiyim.. dün aşılamadan sonra lekelenmeler olmustu bende.. kanamanın sebebi aşılama yaparken rahim ağzına bi alet takıyorlarya sağa sola çeviriyorlar, kanama bu yüzden oluo.. zaten adet kanaması falan değil leke sadce.. onun dışında cok hafif sancılarım oluo tabki.. dinlenmeye gelincede, sadce ağır kaldırmamaya çalısıorum okadar.. sen naptın hazal ağrı sızı varmı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…