- 6 Nisan 2013
- 227
- 16
- 118
- Konu Sahibi merveeaydin
-
aşılaması biten arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi alıcaz.ben çalışıyorum ve gideceğim hastane başka şehirde 1,5 saatlik yol sizler aşılamada toplam kaç defa doktora gittiniz?birde 2 gün yatınca yetermiymiş 1,5 saat yol gitmenin zararı olur mu acaba?
tatlım klomen 10 ytl.. cok ucuz bi ilaç allah yardımcın olsun denizciğim a.sselam canım.Bende tıp fakültesinde yaptıracağım aşılamamı.Benim yumurtalarım klomen ile gelişiyor.Doktor büyük ihtimalle ilaçla büyütecek yumurtaları.Tahminen ne kadar öderim acaba.
mrb kızlar.. nasılsınız? :) bende oldum aşılama, bugün saat 15 30 gibi.. ağrısına sızısına gelincede kesinlikle ne ağrı ne sızı hiç bişi olmuo..zaten ağrı sızı neden olsunki cok ince bi tüp içinde veriolar 1 dakkalık bi işlem oda.. sonrasında yarım saat kaldırmıolar yatıosun sonra kalk eve git oldu bitti işte:) bana ilaç yazıldı bebek olursa rahim duvarına daha kolay tutunsun die vajina jel yazıldı.. birde aşılamadan sonra yani yatma sürecinden sonra hafif adet sancıları oldu tabiki.. buda normal zaten artı birde kızlar benim kasıklarım ağrıdığı zaman hiç yakınmam aksine coook sevinirim :) neden biliomusunuz ?, çünkü yumurtlama döneminde kasıkların ağrıması cok cok iyiye işarettir bu ağrılar yumurtanın büyüdüğüne veya çatladığına veyada döllendiğine işarettir.. ben bizzat yaşadım bunları .. sakın ağrım falan die üzülmeyinhatta sevinin.. birde cinsel ilişki önerdiler yarın pazartesi çarsamba ve cuma arkadan gelen yumurtalarda tutabilir dierekten.. bugün aşılama olucak arkadaslar hep aklımdaydınız şu an ezan okunuo bu okunan ezanları hatrına rabbim 15 20 gün sonra hamile haberlerimizi almayı nasip etsin ( aminnn) )
inşallah canım amin rabbim gönlüne göre versin evet aynen öyle ağrı hiç olmadı o anda eve gelince sancım oldu şimdi yatıyorum solda daha çok ağrım var ama ağrı derken öyle çok değil
amin canım amin.
canım ne güzel gelen gidenin olmaması inşallah hamilesindir.
Test yapmayı düşünüyor musun?[/QUOyarında gelmezse yaparım..ama akşama olurum gibi geliyor..
ay inşallah adet gelmez bebek gelir:)hadi iyi haberlerini bekliyorum:)
mrb kızlar.. nasılsınız? :) bende oldum aşılama, bugün saat 15 30 gibi.. ağrısına sızısına gelincede kesinlikle ne ağrı ne sızı hiç bişi olmuo..zaten ağrı sızı neden olsunki cok ince bi tüp içinde veriolar 1 dakkalık bi işlem oda.. sonrasında yarım saat kaldırmıolar yatıosun sonra kalk eve git oldu bitti işte:) bana ilaç yazıldı bebek olursa rahim duvarına daha kolay tutunsun die vajina jel yazıldı.. birde aşılamadan sonra yani yatma sürecinden sonra hafif adet sancıları oldu tabiki.. buda normal zaten artı birde kızlar benim kasıklarım ağrıdığı zaman hiç yakınmam aksine coook sevinirim :) neden biliomusunuz ?, çünkü yumurtlama döneminde kasıkların ağrıması cok cok iyiye işarettir bu ağrılar yumurtanın büyüdüğüne veya çatladığına veyada döllendiğine işarettir.. ben bizzat yaşadım bunları .. sakın ağrım falan die üzülmeyinhatta sevinin.. birde cinsel ilişki önerdiler yarın pazartesi çarsamba ve cuma arkadan gelen yumurtalarda tutabilir dierekten.. bugün aşılama olucak arkadaslar hep aklımdaydınız şu an ezan okunuo bu okunan ezanları hatrına rabbim 15 20 gün sonra hamile haberlerimizi almayı nasip etsin ( aminnn) )
tatlım klomen 10 ytl.. cok ucuz bi ilaç allah yardımcın olsun denizciğim a.s
canımmm hayırlı olsun bebeğin seninle olsun:)Çalışmaları ihmal etme bu ay hepimize uğurlu gelecek inşallah.
Sen kasık ağrısı dedin de bu hafta yumurtlama haftam benim dün hele bugün sağ kasığımda acayip bir ağrı var.İnşallah dediğin gibi iyiye işarettir.Bu hafta baya iyi çalışma oldu sanırım yumurtlamayı tutturduk ama sorun döllenme.bakalım hayırlısı.
dualarına da tüm içtenliğimle AMİN diyorum.
canım klomen kullandım zaten o pek birşey tutmuyor zaten reçeteyle alıyorum da aşılamada klomene ilaven iğne de oluyor sanıyordum.ama klomenle büyüyorsa sadece çatlatma iğnesi kalıyor geriye yanılmıyorsam.
allah razı olsun canım.. işallah sende hamile kalmıssındır.. birde denizciğim aşılama olucak olan bu topiği açan sen değilmiydin canım? yumurtlama dönemim demişsinya tedavimi aldın yoksa kendiliğindenmi yumurtlaman oldu ?
aynen öyle çatlatma iğneside cok az bişi tutuo 20 ytl filan sanırım canım
Benim raporum olmadığı için 70 liraya alıyorum çatlatma iğnesini. Yani geçen aylarda Klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum ordan biliyorum. Adı oviterella idi. Ama başka çatlatma iğneleri de varmış herhalde.
Benim ovitrelleydi 12buçuk tuttu bu ay ama raporlu olduğum için öyle herhalde
Evet canım rapor olmayınca çok tutuyor. Rapor nasıl alınır hiç araştırmadım zor mu almak . Sadece çatlatma iğnesi olsa sorun değil ama doktor diğer iğnelerden de isterse iyi olurdu rapor ama geç kaldım herhalde .
ben rahim filmi çekildim zaten çok acıttı anestesi almadım şimdi aşılama yaptırcam ama açıkçası öyle acır mı diye korkuyorummm
benim için çok kolaydı canım vukuatlı ikametgah kağıtı götürdüm birtek hastaneye bütün şartlar uyduğu için anında çıkarıldı rapor[/. Eğer öyleyse bende şansımı deneyeyim o zaman giderken aşılama için götürürüm bende. Sağol canım.
benim için çok kolaydı canım vukuatlı ikametgah kağıtı götürdüm birtek hastaneye bütün şartlar uyduğu için anında çıkarıldı rapor[/. Eğer öyleyse bende şansımı deneyeyim o zaman giderken aşılama için götürürüm bende. Sağol canım.
canım aşılamada en az 3 yıllık evli olman lazım herhalde rapor için ama polikistık over varsada çıkarıyorlar herhalde
Özlem delideni nasılsıniz ne durumdasiniz ağrı sizi kaldımi dinleniyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?