Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Demek ilişki verdi ha bunu bilmiyordum.
Aşılama zamanı duruma göre işe gidip gitmemeye karar veririm artık.
Zaten aşılama olduktan sonra iki hafta ben ev işi bile yapmam herhalde çok pimpirikliyimdir de:)

canım za önce fakülteyi aradım martta tekrar ara nisana randevu verecez dediler..o zamana kadar hamile kalırım inşallah..

canım za önce fakülteyi aradım martta tekrar ara nisana randevu verecez dediler..o zamana kadar hamile kalırım inşallah..

ooo bu ne ya ne kadar ileriye atmışlar öyle.O zamana kadar beklenmez zaten canım ben benim gibi hemen alırlar sanmıştım.
İnşallah o zamana kadar çoktaaaan hamile kalırsın:)

ooo bu ne ya ne kadar ileriye atmışlar öyle.O zamana kadar beklenmez zaten canım ben benim gibi hemen alırlar sanmıştım.
İnşallah o zamana kadar çoktaaaan hamile kalırsın:)

bende bugün bat ama gelen giden yok..adet olursan rutin gittiğim özel hastanenin anlaşması varsa şansımı denicem artık..

hepimizin yüzü güler inşallah canım yaa..

Demek ilişki verdi ha bunu bilmiyordum.
Aşılama zamanı duruma göre işe gidip gitmemeye karar veririm artık.
Zaten aşılama olduktan sonra iki hafta ben ev işi bile yapmam herhalde çok pimpirikliyimdir de:)

haha olsun da canım yapma iş felan :) bende yapmayı düşünmüyorum arkadaşlarım görünceler biz yaparız sen kalkma diyorlar :)

ya da beraber adet olucaz =)))
olsun beraberiz de bu yolda, sabah o kdr rahattımkı aşılamaya giderken, benim gibi beni dusunen ve benim gibi hisseden arkadaslarım da su an aynı seyleri yaşıolar yanlız deilim diodum..
çok guzel bi histi.. sanki hem kendim hem de sizin için guclu durdum gibi.işallah bu cabalarımız sonucsuz kalmasın. kalsa bile birbirimze desteğimiz hep devam etsin=)

hayırlı olsun canım ben iyiyim çok şükür :) sen nasılsın yumurtan çatlamistir canım ağrı ondandir inşallah 15 gün sonra mutlu haberi alırız

ben de aynıydim canım hep aklımdaydiniz her ani beraber yaşadık inşallah sevinçler de beraber olur

ilk aşılama olupta iyi sonuç alan oldumu.gerçekten çok acıyormu?

ben ilk defa yaptırıyorum canım ama tanıdığım 3 kişi var ilk aşılamada hamile kaldı 3ü de benim gittiğim hastanede yaptırdı iki si doğurdu kocaman oldu bebişler biri de eylül de yaptırdı hamile suanda :) darısı bizlerin başına

haha olsun da canım yapma iş felan :) bende yapmayı düşünmüyorum arkadaşlarım görünceler biz yaparız sen kalkma diyorlar :)

oh oh ne güzel Allah onlardan razı olsun arkadaşım.Sende keyfine bak güzel şeyler düşün:)
3 idiot diye bir hint filmi var bilmem izledin mi?İzlemediysen tavsiye ederim çok güzel bir film.Ordaki bir replik çok hoşuma gitmişti.
KALBİMİZ ÇOK HASSASTIR ONA GÜZEL ŞEYLER SÖYLEYİN HEMEN İNANIR.
güzel şeyler söyleyecez ve güzel olacak inşallah.

bende bugün bat ama gelen giden yok..adet olursan rutin gittiğim özel hastanenin anlaşması varsa şansımı denicem artık..

hepimizin yüzü güler inşallah canım yaa..

amin canım amin.
canım ne güzel gelen gidenin olmaması inşallah hamilesindir.
Test yapmayı düşünüyor musun?

amin inşallah canım yok canım izlemedim bilgisayar varda internet yok telden giriyorum internete tv ye kaldık yani :)

dualar seni güçlü kıldı canım.Ne güzel darısı bizim başımıza inşallah.
Öyle adet olmayı falan çıkar aklından güzel şeyler düşün güzel olsun.
Adet olursan da bıkmak yok umutsuzluk yok sonuna kadar devam edeceğiz bebeğimizi kucağımıza alana kadar:)

aşılaması biten arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi alıcaz.ben çalışıyorum ve gideceğim hastane başka şehirde 1,5 saatlik yol sizler aşılamada toplam kaç defa doktora gittiniz?birde 2 gün yatınca yetermiymiş 1,5 saat yol gitmenin zararı olur mu acaba?

mrb kızlar.. nasılsınız? :) bende oldum aşılama, bugün saat 15 30 gibi.. ağrısına sızısına gelincede kesinlikle ne ağrı ne sızı hiç bişi olmuo..zaten ağrı sızı neden olsunki cok ince bi tüp içinde veriolar 1 dakkalık bi işlem oda.. sonrasında yarım saat kaldırmıolar yatıosun sonra kalk eve git oldu bitti işte:) bana ilaç yazıldı bebek olursa rahim duvarına daha kolay tutunsun die vajina jel yazıldı.. birde aşılamadan sonra yani yatma sürecinden sonra hafif adet sancıları oldu tabiki.. buda normal zaten artı birde kızlar benim kasıklarım ağrıdığı zaman hiç yakınmam aksine coook sevinirim :) neden biliomusunuz ?, çünkü yumurtlama döneminde kasıkların ağrıması cok cok iyiye işarettir bu ağrılar yumurtanın büyüdüğüne veya çatladığına veyada döllendiğine işarettir.. ben bizzat yaşadım bunları .. sakın ağrım falan die üzülmeyinhatta sevinin.. birde cinsel ilişki önerdiler yarın pazartesi çarsamba ve cuma arkadan gelen yumurtalarda tutabilir dierekten.. bugün aşılama olucak arkadaslar hep aklımdaydınız şu an ezan okunuo bu okunan ezanları hatrına rabbim 15 20 gün sonra hamile haberlerimizi almayı nasip etsin ( aminnn) )

iğnenin ismi ne ?

keria mrb.. benim bugün ilk aşılamam.. aşılamadan sonra öyle yatma kalkma yok sadce ağır kaldırma ve kendini cok yorma okadar.. 1.5 saatlik yolada gelince doktoruna sorarsın onu ama ben zararı olacağını hiç sanmıorum çünkü öyle olsa aşılama olan herkeze der doktorlar arabada uzun yolda gitme şöyle yapma böyle yapma die.. yani bunları takma sen kafana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…