- 6 Nisan 2013
- 227
- 16
- 118
- Konu Sahibi merveeaydin
-
canım ben iyiyim.. dün aşılamadan sonra lekelenmeler olmustu bende.. kanamanın sebebi aşılama yaparken rahim ağzına bi alet takıyorlarya sağa sola çeviriyorlar, kanama bu yüzden oluo.. zaten adet kanaması falan değil leke sadce.. onun dışında cok hafif sancılarım oluo tabki.. dinlenmeye gelincede, sadce ağır kaldırmamaya çalısıorum okadar.. sen naptın hazal ağrı sızı varmı sende
him benim yumurta boşaltma işleminde kahverengi leke gelmişti bunda hiç birşey olmadı öyle hafif sizi oluyor da iyiyim canım zaten tek olduğum için bol bol uzanmaya vaktim oluyor
nasıl geçicek bakalım şu 15 gün bilemiyorum.. tek bildiğim kendimizi cok fazla ümitlendirmemek.. ne kadar zor bi imtehan.. allahım bizlere sabır versin aminn
aynen canım amin inşallah çok zor ümitli değilim ama olumsuz da düşünmek istemiyorum sadece rahatim iyi düşenilim iyi olur inşallah[/QUO
işallah canım..bu arada hazal sen ankaradamıydın?
[/QUO
işallah canım..bu arada hazal sen ankaradamıydın?
11gündür gonal f iğnesi vuruldum.iki yumurtam büyümüş.bu akşam ovitrelle iğnesi yapılıyorum. pazartesi aşılamam allahın izniyle gerçekleşecek. bana dua edin. rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...hakkımızda hayırsız ne varsa hayırlı eylesin.....
ha kızlar bu arada tüplerimi sordum doktora.
herhangi bir ameliyat operasyon vs.. gibi bir durum geçirmediysen sorun yoktur.
sorun olsaydı kendini belli ediyor muayenelerde ufak da olsa dedi.
senin tertemiz bir sıkıntın yok dedi.
ocean allah gönlüne göre versin..tüplerin açık olup olmadığı bir muayne ile anlaşılsaydı, rahim filmi die bişi olmazdı hiç.. sen bu konuyu cok iyi düşün derim ben..vede araştır istersen asla böyle bişi yok canım
yok canım adanadayim.. sen..
11gündür gonal f iğnesi vuruldum.iki yumurtam büyümüş.bu akşam ovitrelle iğnesi yapılıyorum. pazartesi aşılamam allahın izniyle gerçekleşecek. bana dua edin. rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...hakkımızda hayırsız ne varsa hayırlı eylesin.....
ha kızlar bu arada tüplerimi sordum doktora.
herhangi bir ameliyat operasyon vs.. gibi bir durum geçirmediysen sorun yoktur.
sorun olsaydı kendini belli ediyor muayenelerde ufak da olsa dedi.
senin tertemiz bir sıkıntın yok dedi.
ankara bende :) mesafelerin bi anlamı yok gönüllerimiz, kaderlerimiz bir zaten :)
canım doktora güveniyorum.
gerek duyarsa bakacaktır tüplerime.
bana cevap verecek kimse yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?