Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

him benim yumurta boşaltma işleminde kahverengi leke gelmişti bunda hiç birşey olmadı öyle hafif sizi oluyor da iyiyim canım zaten tek olduğum için bol bol uzanmaya vaktim oluyor

him benim yumurta boşaltma işleminde kahverengi leke gelmişti bunda hiç birşey olmadı öyle hafif sizi oluyor da iyiyim canım zaten tek olduğum için bol bol uzanmaya vaktim oluyor

nasıl geçicek bakalım şu 15 gün bilemiyorum.. tek bildiğim kendimizi cok fazla ümitlendirmemek.. ne kadar zor bi imtehan.. allahım bizlere sabır versin aminn

nasıl geçicek bakalım şu 15 gün bilemiyorum.. tek bildiğim kendimizi cok fazla ümitlendirmemek.. ne kadar zor bi imtehan.. allahım bizlere sabır versin aminn

aynen canım amin inşallah çok zor ümitli değilim ama olumsuz da düşünmek istemiyorum sadece rahatim iyi düşenilim iyi olur inşallah

11gündür gonal f iğnesi vuruldum.iki yumurtam büyümüş.bu akşam ovitrelle iğnesi yapılıyorum. pazartesi aşılamam allahın izniyle gerçekleşecek. bana dua edin. rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...hakkımızda hayırsız ne varsa hayırlı eylesin.....

merhaba kızlar.
ben de bugün iğneme başladım 6 gün yapıcam.
cuma kontrol var. sonra da aşılama.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Bu sefer bebişimizi ya da bebişlerimizi yollasın inşallah.

ha kızlar bu arada tüplerimi sordum doktora.
herhangi bir ameliyat operasyon vs.. gibi bir durum geçirmediysen sorun yoktur.
sorun olsaydı kendini belli ediyor muayenelerde ufak da olsa dedi.
senin tertemiz bir sıkıntın yok dedi.

işallah tutat aşılaman.. şuan 3 kişiyiz seninle 4 olduk bakalım güzel haberler kimden gelicek :) hepimizden gelir işallah dua edelim

ocean allah gönlüne göre versin..tüplerin açık olup olmadığı bir muayne ile anlaşılsaydı, rahim filmi die bişi olmazdı hiç.. sen bu konuyu cok iyi düşün derim ben..vede araştır istersen asla böyle bişi yok canım

canım doktora güveniyorum.
gerek duyarsa bakacaktır tüplerime.

rabbim emeğinin karşılığını verir inşallah canım... bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah..

bence de biz o zaman boşa yaptırmışiz muayene ile anlaşılması imkansız ki doktor benim filme o kadar dikkatli baktı bir sorun görünmüyor iki tüpün de açık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…