Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah hakkınızda hayırlısı olurekim ayında aşılama yaptırdım malesef tutmadıbu ay ara verdim aralık gibi düşünüyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.....buarada aşılama acılı bir işlem değil hatta doktor benim rahime ulaşamadı makasla biyerlerimi açtıazcık acıdı okadar stres yapmayın

Son düzenleme:
En az sizin kadar heyecanlıyım 8.30 da aşılama olacaklar girmiştir bile içeri. Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde. Iti haberlere inşallah.

yok hiç kanama olmadı bende sadece o ilaç geldi azıcık o kadar.

Kişiden kişiye değişiyor sanırım ama çoğunun kanaması oluyor. Hatta randevu için gittiğinde gelirken ped getir diyorlar. Herkesin ağrı eşiği farklı. Sen hissetmemiş olabilirsin ama bazıları acıdan kaskatı kesiliyor. Anestezi çok ağır değil alınsa da birşey olmuyor ama alınmazsa ve kişi kendimi kadarsa her şey boşa gider. Bence sen azınlık kısımdasın ağrı hissetmeyen kanaması olmayan. Bence insanları yanlış yönlendirme .

Aşılama yaptıran arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısı ile gelir bebeğiniz.bende aralık ayında aşılamaya başlayacağım

benim ki de tek tek iğne canım merinal 5 tanesi 143 tl ama raporla 36 tl tutuyor 5 tanesi ben öyle aldım

raporu nasıl aldın ve devlet hastanedinde mi yaptırıyorsun sen,ne zsman başladın canım sen ve sorununuz neydi,çok soru sordum farkındayım ama cevaplarsan çok sevinirim

hazal geçmişi okudum da bugün aşılaman varmış şimdi olmuştur herhalde inş 15 gün sınra güzel haberlerle gelirsin Rabb'im kimsenin kucağını boş bırskmasın

En az sizin kadar heyecanlıyım 8.30 da aşılama olacaklar girmiştir bile içeri. Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde. Iti haberlere inşallah.

Aşılama yaptıran arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısı ile gelir bebeğiniz.bende aralık ayında aşılamaya başlayacağım

sağolun canlar saat 12buçukta yapıldı aşılama şimdi evdeyim uzandım yatıyorum

raporu nasıl aldın ve devlet hastanedinde mi yaptırıyorsun sen,ne zsman başladın canım sen ve sorununuz neydi,çok soru sordum farkındayım ama cevaplarsan çok sevinirim

canım ben özel hastanede yaptırdım ama devletle anlaşmalı olduğu için raporlu oldu raporum gittiğim gün çıktı bir tek evrak olarak vukuatlı ikametgah kağıtini götürdüm canım ben geçen ay bir başladım 4 tane yumurta oluştu ama 11 mm de kaldı hepsi bu ay da adetin 5. Günü gittim yani geçen hafta çarşamba iğne verdi 7 gün vuruldum bu çarşamba gittim 4 tane yumurta vardı yumurtamin birini boşalttılar çarşamba gece 12de çatlatma iğnemi vurdum bu sabah da saat 8buçukta eşimden sperm alıp saat 12buçukta aşılama yapıldı canım

anladım canım benim yumurtaların büyümesinde sorun olmuyor..bende özel hastaneye gidiyorum eşimde devlet memuru olunca anlaşmaları oluyor..tüp bebek için araştırma hastanelerinde çok sıra varmış..aşılamada aynımıdır bilmiyorum..gittiğim özel hastanenin anlaşması varsa orada mı yaptırsam diye düşünüyorum çok kararsızım..

slm ben yeni üye oldumda aşılamayla ilgili bilgi almak istiyorumda kasım 2013 de doktora gidecem aşılama yapılıp yapılmayacağını belli olacakda büyük ihtimal yapılır gibi aşılama bana bilği verirmisiniz.

sağolun canlar saat 12buçukta yapıldı aşılama şimdi evdeyim uzandım yatıyorum

canım hayırlı olsun 14 gün sonra sevinçle hamileyim yazarsın buraya inşallah.
Nasıl hissediyorsun,aşılama sırasında ağrı oldu mu,şimdi ağrı var mı?doktor ilaç verdi mi?Dinlenmen gerekiyor mu?
Ben öğretmenim aşılama yapınca derslere girmek bir zarar verir mi acaba ?Rapor falan verdi mi?
Ne çok soru sordum ama kusuruma bakma:)

canım aşılama yapılması için önce 3 ay klomen+çatlatma iğnesi olman lazım.Doktor hemen aşılamaya geçmez sanırsam.
Aşılama bende daha olmadım kasım sonu olacağım ama aşılama için adetin 2.günü doktora gideceksin.Yumurtalarının durumuna göre iğne veya hapla yumurta geliştirecek doktor.yumurtaların olgunlaşınca çatlatma iğnesi,iğneden 36 saat sonra da aşılama.

kızlar benide 11 gibi aldılar aşılamaya, katater midir o takılırken minnacık acı hissettim, spermler içeri konarken hiç bi acı hissetmedim. kanama olmadı. fakat şimdi yemek yedim ve eve döndüm. kasıklarımda nasıl bir ağrı özellikle yumurtaların oluşmuş olduğu tarafta! yatakta kıvranıyorum, agrıdan uyku bile uyayamadım kalktım sizlerle durumu paylaşiim dedim.
yani cidden çok ağrıo.adet sancısı fln halt etmiş yanında =)
şimdide bekleme seanslarımız başladı.
hayırlısıı=)
hazal sen nasısın canım?
özlemden haber cıktı mı?

canım o şahirden şehire değişiyor.Ben tıp fakültesine gittim raporlarıma baktı direkt adetin 2.günü gel aşılamaya başlayalım dedi.İki kez aşılama başarısız olursa tüp bebek hakkın doğuyor dedi.Bi git istersen şansını bir dene.

denizcim benim çok ağrım var, bence aşılamanın yapıldığı gün rapor alabiliyorsan alırsan çok iyi olur..
ben de tecrübelerimi paylaşim istedim konuşmanıza daldım ama=)
kendimi şu an açıkçası baya sıkkın hissediorum. karnımda kocaman bir şişlik kasıklarımda da çılgın bir ağrı var.bana ilaç vermedi. bugun yarın dinlen sonra herseyi yapmaya geri dön dedi. sporunu yap gez et ne istiosan onu yap sadece kendini kasma ve olaya kitleme dedi dr..
işallah tutar, ama tutmazsa ben bi daha kesin denerim aşılamayı, adet ve benzeri sancılarına alışığız zaten bira cok biraz az farketmez, işlem sırasında ağrı olmaması yeterince iyi bence=))
hadı sımdı sıra sendee

canım hayırlı olsun 14 gün sonra güzel haberi verirsin inşallah.
ağrıların da en kısa zamanda geçer inşallah.Doktor ağrı kesici vermedi mi?
Hamile olduğunun müjdesini alınca bu çektiğin acıların mükafatını alırsın:)

yok canım sorun değil :) inşallah canım ilk olarak aşılama ağrılı birşey değil hatta sıfır hiç ağrı yok ben eve geldikten sonra sancım oldu oda yumurta çatlıyor galiba o yüzden oluyor ilaç vermedi sadece bugün ve yarın ilişki olacak mutlaka dedi normal hayatına dönebilirsin sonra dedi su anda ağrı çok az oda hafif bir sancı normal hayatı engelleyecek birşey değil yani rapor derken iş açısından diyorsun galiba yok canım rapor verilecek bir durum yok sadece dikkat edilecek ağırlık kaldırmamak yeterli

ne demek canım ben hepinize sordum zaten:)
Aşılama yapıldığı gün ve ertesi gün dinlen dediyse iki gün rapor almam lazım.Alırım olsun yeter ki sonu iyi olsun.
Tabi hayatım tutmazsa deneyeceksin tabi bende 3 kere denemeyi düşünüyorum.Umarım gerek olmaz ama.
İçimde öyle bir heyecan var ki hem kendi heyecanımın yanına sizinkiler de eknenince içim içime sığmaz oldu.
Ben 13 kasımda adet olacağım.Benim adet olduğum zaman sizin haberlerinizi alacağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…