- Konu Sahibi merveeaydin
-
yok hiç kanama olmadı bende sadece o ilaç geldi azıcık o kadar.
benim ki de tek tek iğne canım merinal 5 tanesi 143 tl ama raporla 36 tl tutuyor 5 tanesi ben öyle aldım
En az sizin kadar heyecanlıyım 8.30 da aşılama olacaklar girmiştir bile içeri. Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde. Iti haberlere inşallah.
Aşılama yaptıran arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısı ile gelir bebeğiniz.bende aralık ayında aşılamaya başlayacağım
raporu nasıl aldın ve devlet hastanedinde mi yaptırıyorsun sen,ne zsman başladın canım sen ve sorununuz neydi,çok soru sordum farkındayım ama cevaplarsan çok sevinirim
hazal geçmişi okudum da bugün aşılaman varmış şimdi olmuştur herhalde inş 15 gün sınra güzel haberlerle gelirsin Rabb'im kimsenin kucağını boş bırskmasın
mevanurr mrb.. aşılamayı sormussun canım.. ben devlette yaptırıyorum.. devlet hastanesi aşılama için ücret falan almıo sadce aşılamadan önce kullandığın iğnelerin yüzdesini ödedim ben.. artı iğneler doz hesabı satılıo.. mesela bana 900 lük iğne yeterli oldu hatta arttı bile.. yani şöyle söleyim 450 lik kutu fiyatı para ile 350 ytl ama ben 120 ytl ödedim devlette olduğu için..ama dediğim gibi 450 lik kutu yetmio.. bunu sana ultrasonda yumurta duruma bakaraktan dozunu arttırabilirler.. yani yumurtanda cok büyük sıkıntı varsa ilacın dozunu arttırdıkları için fiyatta artıo canım.. senin yumurtaların nasıl büyümesinde sıkıntı varmıydı?
sağolun canlar saat 12buçukta yapıldı aşılama şimdi evdeyim uzandım yatıyorum
slm ben yeni üye oldumda aşılamayla ilgili bilgi almak istiyorumda kasım 2013 de doktora gidecem aşılama yapılıp yapılmayacağını belli olacakda büyük ihtimal yapılır gibi aşılama bana bilği verirmisiniz.
anladım canım benim yumurtaların büyümesinde sorun olmuyor..bende özel hastaneye gidiyorum eşimde devlet memuru olunca anlaşmaları oluyor..tüp bebek için araştırma hastanelerinde çok sıra varmış..aşılamada aynımıdır bilmiyorum..gittiğim özel hastanenin anlaşması varsa orada mı yaptırsam diye düşünüyorum çok kararsızım..
canım hayırlı olsun 14 gün sonra sevinçle hamileyim yazarsın buraya inşallah.
Nasıl hissediyorsun,aşılama sırasında ağrı oldu mu,şimdi ağrı var mı?doktor ilaç verdi mi?Dinlenmen gerekiyor mu?
Ben öğretmenim aşılama yapınca derslere girmek bir zarar verir mi acaba ?Rapor falan verdi mi?
Ne çok soru sordum ama kusuruma bakma:)
kızlar benide 11 gibi aldılar aşılamaya, katater midir o takılırken minnacık acı hissettim, spermler içeri konarken hiç bi acı hissetmedim. kanama olmadı. fakat şimdi yemek yedim ve eve döndüm. kasıklarımda nasıl bir ağrı özellikle yumurtaların oluşmuş olduğu tarafta! yatakta kıvranıyorum, agrıdan uyku bile uyayamadım kalktım sizlerle durumu paylaşiim dedim.
yani cidden çok ağrıo.adet sancısı fln halt etmiş yanında =)
şimdide bekleme seanslarımız başladı.
hayırlısıı=)
hazal sen nasısın canım?
özlemden haber cıktı mı?
canım hayırlı olsun 14 gün sonra sevinçle hamileyim yazarsın buraya inşallah.
Nasıl hissediyorsun,aşılama sırasında ağrı oldu mu,şimdi ağrı var mı?doktor ilaç verdi mi?Dinlenmen gerekiyor mu?
Ben öğretmenim aşılama yapınca derslere girmek bir zarar verir mi acaba ?Rapor falan verdi mi?
Ne çok soru sordum ama kusuruma bakma:)
denizcim benim çok ağrım var, bence aşılamanın yapıldığı gün rapor alabiliyorsan alırsan çok iyi olur..
ben de tecrübelerimi paylaşim istedim konuşmanıza daldım ama=)
kendimi şu an açıkçası baya sıkkın hissediorum. karnımda kocaman bir şişlik kasıklarımda da çılgın bir ağrı var.bana ilaç vermedi. bugun yarın dinlen sonra herseyi yapmaya geri dön dedi. sporunu yap gez et ne istiosan onu yap sadece kendini kasma ve olaya kitleme dedi dr..
işallah tutar, ama tutmazsa ben bi daha kesin denerim aşılamayı, adet ve benzeri sancılarına alışığız zaten bira cok biraz az farketmez, işlem sırasında ağrı olmaması yeterince iyi bence=))
hadı sımdı sıra sendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?