Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pişşşt kızlar nerelerdesiniz?: deniz nerelerde 2 gündür yok .. deniz ordaysan ses ver canım :) hazal sen ne yaptın tatlım durumlar nasıl ? bende gögüsler dısında hiç ağrı filan yok bakalım hayırlısı :)

benim de aynı canım göğüslerim göğüs uçlarim ağrıyor onun haricinde bir değişiklik yok 2 gün geçti bile ne kaldı şunun şurasında :)

tabi canım ya ne kaldıki dimi:))
kızlar ozur dilerim iki gündür kayıptım=)

benim goguslerim fln hiiç acımıo.
ilk gun çok agrım oldu ertesi gun gecti diebilirim. ara ara kasıklarımda ağrılar oluo. bir de çok yorgunum. her gun kopeklerimi gezdirdiğim alanda bugun yarısında durdum kaldım oturdum. bir de iki gundur hayatımın en guzel ve derin uykularını uyuyorum. =)) karnım şiş ve hassas regl olmadan önceki gibi yani..
ben bu ay tutmadığını düşünüyorum. hiç bir istediğim ilk seferde olmadığı için belki de =) ama hayırlısı bakalım.

delideni nihayet burdasın :) gögüslerin şişmedi die hamile olmayacağın anlamına gelmez..yada bizim şişti die hamile olucaz anlamına hiç gelmez.. kasık ağrılarıda adete yakın dönemlerde cıkıo ortaya.. dedideni bu arada sende sorun neydi aşılama oldun canım ?

özlemcim ben de pco hastasıyım. 1 senedir korunmuyoruz fakat hamile kalamıyorum. 8 sene yasmin doğum kontrol hapı kullandım. bıraktıktan sonra 3 ay regl olmadım. daha sonra dr bana klomen verdi. Klomen içince "OHSS" oldum. Yani yumurtalarım 2-3 tane olmak yerine 8 tane ve gereğinden büyük oldular. "Yumurtalık hipersitimulasyon sendromu" denen şey yani. Arkasından klomene ve ilaçlara küstüm, 7 ay kdr hiç bir ilaç kullanmadım. Klomenden sonraki ilk 4 ay reglerim düzenlenmişti, 28 gunde bir hayatımda ilk defa düzenli regl oldum =) fakat yine bebiş olmadı. son 3 ayda 45 günde bir e çıktı regl döngüm. Yumurta takibi yapıldı falan filan yine olmadı. Bu ay "Femara" denen bir ilaç ile yumurtlalarım buyutuldu ve çok daha az yan etki gordum klomene gore. en ufak bir sans artması olursa aşılama ile dierekten aşılama yaptırmak istedm. ilişki sonrası ne kdr yatsamda hep dışarı akıor spermler ve tedirgin oluyorum acaba bu yuzden mi dierekten=) 3 kere aşılamayı yaptırmaya kararlıyım. eşim benden 10 yas buyuk ve butun arkadasları baba oldu. onu daha fazla bekletmek hiç istemiyorum. bu nedenle aşılama tup bebek vs ne gerekiyorsa yapmak istiyorum.. eşimin spermlerinde de hiç sorun yok, butun sorun benim yumurtlamamda olduğu için de kendimi inanılmazz kotu hissediyorum bu sebeple elimden geleni ardıma koymamaya çalışıyorum.
fakat biliyorumki hepsi boş. Rabbim ol demedikten sonra istediğimizi yapalım olmaz.. o yuzden bir de bolbol dua ediyorum=)

tedavini sonuna kadar olmak isteyişin senin için cok büyük bi artı canım.. enazından isteksiz kararsız değilsin.. ben çok araştırdım aşılamadan en cok pco hastaları güzel sonuçlar alıo.. işallah sende alırsın sevinçli haberlerinşde, burdan yazarsın bizlere.. birde aslında bu bekleme sürecinde belirtilere cok takılmamak lazım ama elimizde olmuo işte.. bol bol dua etmemiz gerekli en önemli en etkili tedavi bu bence :)

benim eşimde benden 10 yaş büyük kaç yaşındasin canım birde bütün sorun bende diye kendine zindan etme hayatı evlendiğimde bende öyle diyordum pco bende de var ama büyük sorun değil yani daha nice hastalıklar var imkansız çocuğun olmaz diyor doktorlar pes etmek yok bende bu ay adet olursam aşılamaya devam edecem kötü düşünme ne olacağını anca Allah bilir kızlar birde ben size kaç tane yumurtayla aşılama yapıldığını soracaktim kaç mm di birde

canım benim 1 tanesi 15 d,ğeri 18m di.. aslında en az 18 olması lazım ama, doktor bana 2 yumurtan gelişmiş dedi bende anlamadım..hazalcım bende bişi sorcam aşılama yaparken sanada sıkışık olmanı söyledilermi ve birde aşılama yaparken aynı anda ultrasondada baktılarmı ?

canım benim 1 tanesi 15 d,ğeri 18m di.. aslında en az 18 olması lazım ama, doktor bana 2 yumurtan gelişmiş dedi bende anlamadım..hazalcım bende bişi sorcam aşılama yaparken sanada sıkışık olmanı söyledilermi ve birde aşılama yaparken aynı anda ultrasondada baktılarmı ? birde son bişi iğne ilemi yumurtaların gelişti? iğneyi kaç dozla vurdun :)

him anladım canım yok canım demediler ultrasonlada bakmadilar hiç direk aşılama yapıldı benim doktorum 17 olması yeterli aşılama olması için demişti sen bu aralar da dene canım esinle belki 15 mm lik sonra çatlıyabilir

canım benim 4 tane yumurta vardı 14 mm 16.5 mm 18 mm 21 mm 3tanesini aşılamaya uygun gördüler 16.5 lik olanı boşalttılar rapor olması için 2 tane olması gerekiyormuş evet canım özel doktordu

hmm anladım canım... maşalah iyi büyümüş yumurtaların.. ikiz olma şansıda var hem :) uymurta boşaltılmasıda yeni bi işlem sanırım çünkü ilk defa duydum.. işallah müjdeli haberler vermeni beklioruz..

nasip canım geçen ay da 4 yumurta vardı ama 11den yukarı çıkaramamistık bu ay da böyle oldu ama nasip canım belli olmaz bu işler belkide olmucak rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah sevincimizi beraber yaşıyacaz canım yumurta boşaltılmasaydi aşılama iptal olacakti geçen ay iptal oldu bu ay da olmasın dedim

işallah tutat aşılaman.. şuan 3 kişiyiz seninle 4 olduk bakalım güzel haberler kimden gelicek :) hepimizden gelir işallah dua edelim

inşallah canım . ben herkese dua ediyorum.duanın gücüne inanıyorum. yarın saat 11'de aşılamam yapılacak ve bu benim 3.aşılamam. buda olmazsa tüp bebek düşünüyoruz. inşallah rabbim daha fazla aratmadan hayırlısıyla bu sefer yüzümü güldürür; evimi,yuvamı çocuk sesiyle şenlendirir. kasım 13 evlilik yıldönümümüz. yavrum bana sürpriz olur inşallah!

tüm kalbimle amiiiiiin diyorum canım.. diğer aşılamalarının tutmamasında bir sebep varmıydı? yani yumrtlamadam ı sorun vardı?

Buradayım canımhafta sonu telaşı işte dün temizlik vardı bugün de yemeğe misafirim vardı bir türlü müsait olamadım. Ama hep aklımdadınız girip okuyordum aceleyle ve hemen çıkıyordum. Kendinizi çok yormayın
Olur mu. 12 gün kaldı bende sayıyorum ve heyecanlıyım.

:)) sen ne alemdesin adet oldunmu canım? işallah olmamıssındır hamilesindirde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…