Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım hayırlı olsun aşılaman umarım bu sefer bebeğin gelir, inşallah Allah kucağını boş bırakmaz bu sefer. Topiğimizin 4. Aşılama olanı olacaksın . İnşallah da 4. Hamilesi :) dua edeceğim sana yarın hep aklımda olacaksın güze haberlere inşallah.

:)) sen ne alemdesin adet oldunmu canım? işallah olmamıssındır hamilesindirde :)

Yok canım adetim 13 Kasım'da yani daha çok var ama hamile değilim birşey hissetmiyorum ve zaman geçmek bilmiyor. Benim adet olduğum gün sizin sonuçlar belli olacak. Bakalım bu hafta çabuk geçer inşallah

canım teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. inşallah bu defa rabbim izin verir. ve 4. hamile olan olurum. rabbim burdaki bütün kader arkadaşlarıma nasip eder. yarın saat 11olurda, 14gün nasıl geçer onu bilmiyorum:))))))))

Yok canım adetim 13 Kasım'da yani daha çok var ama hamile değilim birşey hissetmiyorum ve zaman geçmek bilmiyor. Benim adet olduğum gün sizin sonuçlar belli olacak. Bakalım bu hafta çabuk geçer inşallah

işallah canım.. aşılamayla bu sitede cokmuki hamile olan hiç denk geldinmi denizciğim

tüm kalbimle amiiiiiin diyorum canım.. diğer aşılamalarının tutmamasında bir sebep varmıydı? yani yumrtlamadam ı sorun vardı?

canım bende sağ yumurtalığımda endometriozis (çikolata kisti) denilen bir kist var. bu kist normal yolla hamile kalmayı zorlaştırdığı gibi aşılamada da hamile kalmamı zorlaştırıyor. ama normal yolla hamile kalmam örneğin; %5 ise aşılamayla bu oran %10 oluyor. doktoruma göre sağlıklı bir çift 1ayda gebe kalma oranı %25ise ,aşılama yapıldığında aynı orana sahip oluyormuşuz.bu yüzden denedim bu kadar!

işallah canım.. aşılamayla bu sitede cokmuki hamile olan hiç denk geldinmi denizciğim

Evet canım ben aşılama ilgili diğer torpiklere yazmıyorum ama okuyorum çok hamile kalan var. Hatta 2007 de açılmış olan bir topik var çoğu şimdi ikinciye hamile:) onları görünce öyle umutlandım ki . Tabi ilk aşılama tutmayan da var ama % 60 tutuyor. Aslında en önemli şey iyi düşünmek, kendini iyiye inandırmak ve ne olursa olsun bunun bizim için hayırlı olduğuna inanmak.

Sonunda güzel haberler olsun da geçer bir şekilde. Kitap okuruz, dizi izleriz, siz bol bol gezersiniz ben hafta sonları gezebilirim sadece çünkü köydeyim:) ay inşallah herşey güzel olur.

aşılama başından buyana bana saçma gelirdi hep. hangi doktora gitsem sana aşılama yapıldımı bilmem ne..diodum ne bu ya aşılamada aşılama ne faydası var nedir yani diodum hep.. ama böyle aşılamayla hamile kalanları duyunca azda olsa ümidim oluo..tabki 1. de kesin tutacak die bişi yok zaten, sonuna kadar devam edicezrabbim birindede ol diecek olacak işallah..

allah emeklerini boşa çıkarmaz işallah canım benim

Canım bence aşılama da şans çok artıyor ya düşünsene spermin 3 günde gittiği yoldan kurtuluyorsun ayrıca sperm yıkanarak en güçlüler seçiliyor ve tüplerin hemen yanına bırakılıyor. Sperm aktı derdi yok silkeleme
Yastık koyma derdi yok. Bence çok güzel bir yöntem. Dediğin gibi ilkinde olmazsa ümidimizi kaybetmeyeceğiz. Sonuna kadar devam. Çok şükür ki tıp çok gelişmiş eskiden olsaydı düşünsene halimizi.

Sonunda güzel haberler olsun da geçer bir şekilde. Kitap okuruz, dizi izleriz, siz bol bol gezersiniz ben hafta sonları gezebilirim sadece çünkü köydeyim:) ay inşallah herşey güzel olur.

bundan önceki aşılamalarımda ilk 3gün evden dışarı çıkmadım. sürekli yattım. kendimi hep hamileymiş gibi hissettim. midem bulanıyor sanki, kasıklarım ağrıyor, gögüslerim şişti acıyor ağrıyor, gibi neler neler eşimin başını yedim. Sağ olsun hiç sesini çıkarmadan o süreçte bana yardımcı oldu. birde nazlı oluyorsun o zaman ki sorma gitsin:)))). eşim o zaman bana dediki şuanda bir ihtimal hamileysen böyle davranıyorsun ya gerçekten hamile olduğunu öğrendiğinde nasıl olacaksın tahmin edemiyorum:))))) sen yeter ki hamile kal ama ben seni başımda da gezdiririm demişti.:)))) dışarı atıyorum kendimi geziyorum ama aklım hep karnımda. elimi sürekli karnımda tutuyorum. bebeğim geldin mi diye seviyorum karnımı. bu duyguları yalnızca burda olan kader arkadaşlarım yaşar ve beni anlar... o yüzden rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın. bu çok ağır bir sınavdır....

Öncelikle âmin. Ben daha önce aşılama olmadım ama adetime 10 gün kala bende senin gibi oluyorum elim karnımda . Yeşil çayı bırakıyorum sporu bırakıyorum ve heyecanla geçmiyor günler . Ben normalde böyleyken aşılama yapınca nasıl olacak, hele hamile kalınca nasıl olacak tahmin edemiyorum .

şükürler olsun tabkide rabbime dert veriosa dermanınıda yaratıo bizlere

kızlar biraz geç oldu ama ben de soyliim istedim.
benim solda ki yumurta olmustu 11 mm ve 13 mm
sagda iki tane vardı 18mm ve 19mm. sagdakiler işe yarar dediler aşılamayıda rahmin sag tarafına dogru yaptı. ultrasonla da bana gosterdi. spermler hızlı hızlı yukarı dogru kosuolardı. ben cok guldum . dr biraz sasırdı. kahkahalara boguldum cunku=)))
benim yumurtalar femara ile oluştu ilaçtan çok memnunum tekrar soolemek isterim. klomende yan etki gorenlere mutlaka dr larına sormalarını tavsiye ederim.
ben 26 yasındayım, 18 aralıkta 27 olucam. dogru soluosunuz kendini suclamamk lazım pcoluyum benim yuzumden bebek olmuo fln dıe ama işte ne bilim..
ben arada kendımı hiç hamile gibi hissetmiorum hala=)
karnım çok şiş sadece. sizin karıncıklar indi mi? pantalonlar zor kapanıo=))

lordleydi ve denizcik
sizi de heyecanla beklıorum. umarım hep beraber sırayla mutlu mutlu haberler vericez birbirimize..

aaa çok ilginç ultrasondan nasıl gösterdi ki?
spermleri nasıl gördün ki çok küçükler, belki spermlerin olduğu sıvıyı görmüşsündür.
göbeğine mi koydu ultrasonun başlığını ordan mı baktın?
ay ben de görmek isterdim. ben olsam ben de gülerdim valla

işallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile ulaşıcaz emelimize.
aşılamadan bir gun once bile aşılamaya pek inancım yoktu deniz ama sen o kdr guzel anlattın bu aşılamayı öyle guzl bi mantıkla açıkladınkı wallahı ben de ısındım inancım arttı=))
hadi hayırlısı.
benim aşılamadan sonraki 2 gunum çok cabuk geçti. bence aşılama oncesi daha stresli. olduktan sonra, eh napalım 14 gun sonra bakıcaz gorucez zaten diosun oyle mi boyle mi die çok daha dusunmuosun bence=)
ben aşılama oncesi daha takıktım. ay olucakmı olmıcakmı vıdıvıdı die. sımdı rahatım. eh olmadımı ikinciyi ne zmaan yaptırırm onu falan hesaplıorum =))

amin canım. ...

rabbim bu sefer nasip eder inşallah canım stres yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…