- Konu Sahibi merveeaydin
-
aaa çok ilginç ultrasondan nasıl gösterdi ki?
spermleri nasıl gördün ki çok küçükler, belki spermlerin olduğu sıvıyı görmüşsündür.
göbeğine mi koydu ultrasonun başlığını ordan mı baktın?
ay ben de görmek isterdim. ben olsam ben de gülerdim valla
rabbim bu sefer nasip eder inşallah canım stres yapma..[/QUOT
bana sorsan stres yapmıyorum ama 3.aşılamam be hazalegemenim.(((( buda tutmazsa doktor tüp bebek dedi.:)))
evett göbeimden koydu ultrasonu=) bir de çok zayıf oldugum için cok rahat gozuktugunu soyledi dr. boyle bir gurup hareketli sperm pıtı pıtı gidiolardı kadın bana eliyle kendi gosterdi bak burdalar die=)) çok komıklerdi. ama evet çok kucuklerdi =) onlardan cocuk olması gerçekten bir mucızee
peki canım gün aşırı ilişki önerdi mi doktor?
aşılamanın olduğu gün değil sonrasında gün aşırı ilişki diyorlar genelde.
senin doktor ne dedi?
benimki 3 gün yasak demişti.
biz de yapmadık o yüzden bence tabii ilk aşılmam tutmadı.
bu sefer gün aşırı deneyeceğiz biz.
kızlar biraz geç oldu ama ben de soyliim istedim.
benim solda ki yumurta olmustu 11 mm ve 13 mm
sagda iki tane vardı 18mm ve 19mm. sagdakiler işe yarar dediler aşılamayıda rahmin sag tarafına dogru yaptı. ultrasonla da bana gosterdi. spermler hızlı hızlı yukarı dogru kosuolardı. ben cok guldum . dr biraz sasırdı. kahkahalara boguldum cunku=)))
benim yumurtalar femara ile oluştu ilaçtan çok memnunum tekrar soolemek isterim. klomende yan etki gorenlere mutlaka dr larına sormalarını tavsiye ederim.
ben 26 yasındayım, 18 aralıkta 27 olucam. dogru soluosunuz kendini suclamamk lazım pcoluyum benim yuzumden bebek olmuo fln dıe ama işte ne bilim..
ben arada kendımı hiç hamile gibi hissetmiorum hala=)
karnım çok şiş sadece. sizin karıncıklar indi mi? pantalonlar zor kapanıo=))
bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız
bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız
rabbim bu sefer nasip eder inşallah canım stres yapma..[/QUOT
bana sorsan stres yapmıyorum ama 3.aşılamam be hazalegemenim.(((( buda tutmazsa doktor tüp bebek dedi.:)))
canım inşallah gerek kalmıcak tüp bebeğe iyi düşün
canım catlatma iğnem çarsamba aksam, aşılamam cuma sabah oldupeki canım gün aşırı ilişki önerdi mi doktor?
aşılamanın olduğu gün değil sonrasında gün aşırı ilişki diyorlar genelde.
senin doktor ne dedi?
benimki 3 gün yasak demişti.
biz de yapmadık o yüzden bence tabii ilk aşılmam tutmadı.
bu sefer gün aşırı deneyeceğiz biz.
sorma çok komıkler.aynı canım bende hamile hissetmiyorum senin gibi alt karnım şiş yüz üstü yatarken yana felan dönerken hafif bir sizlama oluyor o kadar :) kız spermleri nasıl gördünüz haha ben hayal ettim güldüm seni hiç düşünemiyorum :)
canım catlatma iğnem çarsamba aksam, aşılamam cuma sabah oldu
dr dediki bu aksam veya cmtesi istiosan ilişkiye girebilirsin, ama zorunlu da değilsin. ama pazar itibaryle o yumurtalar artık yaşamaz dedi.
yani işe yaricaksa aşılama akşamı veya cumartesi gunku ilişkiler işe yarayabilir. ama benim ağrım wardı. o yuzden yapamadım
=(
lordleydi ve denizcik
sizi de heyecanla beklıorum. umarım hep beraber sırayla mutlu mutlu haberler vericez birbirimize..
sorma çok komıkler.
Allah gostermesin inşallah gerek kalmicak ama bir aşılama daha yaptırırsan mutlaka iste ultrasonda spermleri gostermelerini=)
baya moral veriolar.
o kadar şapsallar ki, zaten bunlardan hiç bişi olmaz benım yumuşta sorun yok spermler çok şapşal diyip devam ediosun =))
sorma çok komıkler.
Allah gostermesin inşallah gerek kalmicak ama bir aşılama daha yaptırırsan mutlaka iste ultrasonda spermleri gostermelerini=)
baya moral veriolar.
o kadar şapsallar ki, zaten bunlardan hiç bişi olmaz benım yumuşta sorun yok spermler çok şapşal diyip devam ediosun =))
işallah tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama ile ulaşıcaz emelimize.
aşılamadan bir gun once bile aşılamaya pek inancım yoktu deniz ama sen o kdr guzel anlattın bu aşılamayı öyle guzl bi mantıkla açıkladınkı wallahı ben de ısındım inancım arttı=))
hadi hayırlısı.
benim aşılamadan sonraki 2 gunum çok cabuk geçti. bence aşılama oncesi daha stresli. olduktan sonra, eh napalım 14 gun sonra bakıcaz gorucez zaten diosun oyle mi boyle mi die çok daha dusunmuosun bence=)
ben aşılama oncesi daha takıktım. ay olucakmı olmıcakmı vıdıvıdı die. sımdı rahatım. eh olmadımı ikinciyi ne zmaan yaptırırm onu falan hesaplıorum =))
ben ilk defa duydum spermlerin ultrasonda göründüğünü:) ama zevkli bişi olsa gerek izlemesi ya :) spermlerin şapşal olduğunu eşinede söyleme bozulmasın canım :) bu arada sperm dedinizde bişi aklıma geldi :) benim eşimin sperm sayısı 123 milyon hızlı ileri hareketli sayısıda yüzde doksanlarda.. doktorum bakar bakmaz sonuca direk aynen şöyle söyledi ( bu sonuçlarla bırak bir kadını 3 kadını hamile bırakır bu ne ya maşallah dedi :)) eşime söyledim duramadım aman bir görseniz havasını bi gerildi bi gerildi sormayın :)
Yazdıklarımın inancını artırdığına çok sevindim canım. Ama doğru değil mi söylediklerim:) ben aşılamaya çok inanıyorum eşim benden çok inanıyor. Riskleri de bilerek inancımızı koruyoruz sen bir sonraki aşılamayı planlamışsın ben 2.ve 3. Aşılamayı ve tüp bebeği bile hesapladım. Bu süreçte Allah güç verdin bize. Uzun yollara girdirmesin bizi.
gerçektende maşallah canım :) benimki de ilk sperm testinde çok iyi çıkmıştı doktor olması gerekenden de iyi demişti ikinci de morfoloji düşük çıktı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?