Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evett göbeimden koydu ultrasonu=) bir de çok zayıf oldugum için cok rahat gozuktugunu soyledi dr. boyle bir gurup hareketli sperm pıtı pıtı gidiolardı kadın bana eliyle kendi gosterdi bak burdalar die=)) çok komıklerdi. ama evet çok kucuklerdi =) onlardan cocuk olması gerçekten bir mucızee

sizler gibi bende cok uzun zaman forumdan gebelik belirtilerini araştırıp durdum.o zamanlar kendime bir söz verdim eğer bir gün hamile kalırsam belirtilerimi gün gün paylaşacaktım.cok şükür ki rabbim nasip etti ilk aşılamamda hamile kaldım...buyrun gün gün gebelik belirtilerim.
aşılama günü:herhangi bir kanamam olmadı cok hafif belli belirsiz ağrım vardı.aşılamadan sonra dr kaldırmadı 2 saate yakın dinlendim.
1.gün: belli belirsiz ağrı devam etti
2.gün:ağrı ara ara oldu
3.gün:hiç bir şikayetim yoktu
4.gün:kasıklarımda batmalar başladı.bunu kıl çekilmesi gibi tarif edebilirim
5.gün:batmalar devam etti,iştahım açıldı ancak kullandığım progestanın etkisimi bilmiyorum
6.gün:batmalar devam etti,kabızlık basladı,iştahım açıktı,akıntı başladı
7.gün:eğilip kalktığımda kasığımda bilye gibi birşey vardı sanki ani hareketlerde acıyordu.
8.gün:batmalar,kabızlık,oburluk devam etti.akıntı arttı
9.gün:yürürken falan yorulmaya başladım,diğer belrtiler devam ediyordu
10.gün:idrar testi yaptım tabiki de cıkmadı :))
idrar testinde cıkmadı ama tuhaf bir şekilde biliyordum hamile olduğumu
11.gün:akıntı ve iştah haricinde fazla belirti gözlemlemedim
12.gün.akıntının rengi şeffaftan beyaza döndü(ancak bu bir şeffaf bir beyaz olarak hala devam ediyor).kimsenin yemek yaptığını sanmadığım gec bir vakitte biber dolması koktu ve cok şiddetle yemek istedim.
13.gün:akıntı ve iştah haricinde herşey normaldi.
14.gün:kan testi +

umarım sizlere faydası olur...

peki canım gün aşırı ilişki önerdi mi doktor?
aşılamanın olduğu gün değil sonrasında gün aşırı ilişki diyorlar genelde.
senin doktor ne dedi?
benimki 3 gün yasak demişti.
biz de yapmadık o yüzden bence tabii ilk aşılmam tutmadı.
bu sefer gün aşırı deneyeceğiz biz.

bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız

aynı canım bende hamile hissetmiyorum senin gibi alt karnım şiş yüz üstü yatarken yana felan dönerken hafif bir sizlama oluyor o kadar :) kız spermleri nasıl gördünüz haha ben hayal ettim güldüm seni hiç düşünemiyorum :)

0,01 demek negatif demek canım.
10 ve üzeri çıkması lazım.
için rahat etsin diyorsan başka bir yerde bir daha kan testi yaptır.

merak etme gec döllenme ve üstüne görme ihtimalin olmaz. oranın 0.01 çünki.

canım catlatma iğnem çarsamba aksam, aşılamam cuma sabah oldu
dr dediki bu aksam veya cmtesi istiosan ilişkiye girebilirsin, ama zorunlu da değilsin. ama pazar itibaryle o yumurtalar artık yaşamaz dedi.
yani işe yaricaksa aşılama akşamı veya cumartesi gunku ilişkiler işe yarayabilir. ama benim ağrım wardı. o yuzden yapamadım
=(

sorma çok komıkler.
Allah gostermesin inşallah gerek kalmicak ama bir aşılama daha yaptırırsan mutlaka iste ultrasonda spermleri gostermelerini=)
baya moral veriolar.
o kadar şapsallar ki, zaten bunlardan hiç bişi olmaz benım yumuşta sorun yok spermler çok şapşal diyip devam ediosun =))

hım anladım canım.
ben de pzt akşam iğnemi yapmıştım, çarşamba aşılamam olmuştu.
ben ateş ölçme ile yumurtamın çatlayıp çatlamadığını takip ettim.
sanki çatlatma iğnesinden 5gün sonra çatladı yumurtam.
e biz de ilişki olmadığı için kaçırdık gibi geldi.
bu 2. aşılamam olacak o yüzden riske atmıcam gün aşırı deneyeceğiz.

canım ümidini kırmak istemem ama bu sonuca göre kesinlikle hamile değilsin.. ama tabi rabbim verdikten sonra ne mucizeler duyyoruz

ben ilk defa duydum spermlerin ultrasonda göründüğünü:) ama zevkli bişi olsa gerek izlemesi ya :) spermlerin şapşal olduğunu eşinede söyleme bozulmasın canım :) bu arada sperm dedinizde bişi aklıma geldi :) benim eşimin sperm sayısı 123 milyon hızlı ileri hareketli sayısıda yüzde doksanlarda.. doktorum bakar bakmaz sonuca direk aynen şöyle söyledi ( bu sonuçlarla bırak bir kadını 3 kadını hamile bırakır bu ne ya maşallah dedi :)) eşime söyledim duramadım aman bir görseniz havasını bi gerildi bi gerildi sormayın :)

haha sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım benim ki ultrasonla hiç bakmadı canım aşılamayi yaptı kalktı bugün ve yarın mutlaka ilişki dedi gitti :)

Yazdıklarımın inancını artırdığına çok sevindim canım. Ama doğru değil mi söylediklerim:) ben aşılamaya çok inanıyorum eşim benden çok inanıyor. Riskleri de bilerek inancımızı koruyoruz sen bir sonraki aşılamayı planlamışsın ben 2.ve 3. Aşılamayı ve tüp bebeği bile hesapladım. Bu süreçte Allah güç verdin bize. Uzun yollara girdirmesin bizi.

gerçektende maşallah canım :) benimki de ilk sperm testinde çok iyi çıkmıştı doktor olması gerekenden de iyi demişti ikinci de morfoloji düşük çıktı o kadar

amin canım bende öyle canım en az iki kere daha denemeyi düşünüyorum aşılamayi bende inanıyorum bu tutmazsa direk gelecek ay tekrar aşılama düşünüyorum

gerçektende maşallah canım :) benimki de ilk sperm testinde çok iyi çıkmıştı doktor olması gerekenden de iyi demişti ikinci de morfoloji düşük çıktı o kadar

morfoloji ne oluo canım? ileri hareketlimi yada şekli falanmı ? çünkü hastanedede bi çok bayan konusuodu morfoloji sorununu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…