Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bacaklarım sızlıyor suanda kasiklarimda ağrı var dokununca ağrıyor senin durum ne özlem..

yok hayatım bacak ağrısı yok kasıklarımdada bişi yok :) anlayacağın tık yok :)sadce gögüs şiş oda zaten yumurtlamam olduğu zaman hep olur bende.. birde 23 ü benim adet günümde o yüzden söyledim :) ama dayanamam 16 sı gibi falan yaparım bende bi test adet görmezsem tabi.. bu arada bende azda olsa hiç ümit yok hazalcım ya..yani hep negatif düşünüorum mesela aşılamada eşimin spermlerini elime verdiler cok az bişidi mürekkepli bi su gibi..acık maviydi .. onu aldı doktor hemen aşıladı yarım saat yat dedi gitti.. ne bilim herşey suni geldi bana.. hala aşılamaya inancım yok gibi bakalım hayırlısı

benim de olmuyacak gibi geliyor aynı hislerdeyiz birde ben yarımsaat dahi yatmadım toplasan 10 dakika kadar sonra eve geldik öyle uzandım anlıcan yalnız değilsin

Benim adet tarihi de 18i canım ama önemli olan aşılama yapıldığı gün o günden hesaplaniyor yani en geç 15de adet olmamız lazım bende 18e kadar beklerim adet olmazsam iki tane gebelik testi var 17 sinde yaparım çıkmazsa 18i kan veririm

allahım işallah pozitif çıkar sonuclarımızzz..bu arada hazalcığım belirtilere çok takılmayalım çünkü bizi psklojimizi yerle bir edio.. biliorum zor en ufak bi ümit arıoruz belirtilerde yani ben kendi adıma öyleyim ama gerçekten cok zor.. rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün işallah aminnn

amin inşallah canım rabbim sesimizi duysun ben yatıyorum canım Allaha emanet ol

kızlar nedir aşılama yaptıranların durumlar?
lordleydi nasıl geçti senin aşılaman?

benim hala kasıklarimda ağrımı yoksa batma mı ne olduğunu anlayamadığım şeyler var. bir de bol bol akıntım var :/ bir de sivilcelerim var=)
regl olucam die bağırıo vucut ben hala acaba die dolanıom.
hayırlısı bakalım =)

Canım aşılama olduğun günden beri olmadı diyorsun biz kendimizi neye inandırırsak hayat bize onu verir. Lütfen iyi düşün ve bol bol dua et hem daha aşılama olalı 4 gün oldu hamilelik belirtisi bu kadar kısa sürede ortaya çıkmaz ayrıca hadi adet olacaksın diyelim adet belirtisi 11 gün önceden ortaya çıkar mı. Lütfen kendini üzme bekleyelim ve dua edelim. İnşaallah iyi olur güzel haberler alırız.

canlarım eve şimdi geldim. hemen bilgisayara koştum. merak ettiğinizi biliyorum. eşim diyor ki gelir gelmez bilgisayara oturdun hayırdır. dedim ki kader arkadaşlarım beni bekliyorlar onlara hemen yazmalıyım. saat 11.30da aşılama için odaya aldılar. çatala çıktım.doktor ördek ağızlı bir aleti vajinama koydu. ince boru gibi birşeyi içeri doğru ilerletirken canım orda biraz acıdı.bundan 2 aşılamama göre canım bu kadar acımamıştı. o sıra bildiğim bütün duaları okudum.aklıma sizler geldi sizlere de dua ettim. daha sonra laboratuvardaki görevli elinde bir enjektörün içinde spermleri getirdi. doktor o borunun içine onu enjekte etti. ve o an bunu hissettim. sanki yumurtalıklarıma bişey yapışmış gibi bir his. 15 dk çatalda bekledim. eşimde o sıra yanımdaydı. görevli hemşire geldi. progestan sabah 1 akşam 2 tane kullanacaksınız dedi. bu akşam hariç yarından itibaren gün aşırı ilişki önerdi. herhengi bir gribal hastalık geçirdiğinde bize sormadan ilaç kullanma dedi. ağır bişey kaldırma. bugün git dinlen dedi. daha sonra kayınvalideme gittim. orda uzandım. saat 16.30 gibi kasıklarımda ağrı başladı. sanki gaz sancısı gibi bir şey. şuanda kasıklarımda bişeyler oluyor ama ne bilmiyorum. hiç rahat değil kasıklarım. birde çok hafif kahverengi bir lekelenme olmuş. şimdi koltukta kucağımda bilgisayar size yazıyorum işte. benim aşılamam bugün böyle geçti. rabbim inşallah bu defa izin verir. rabbim herkese nasip etsin. rabbim kucaklarımızı yavrularımızla doldursun......

Haklisin canim telefondan yaziorum o yuzden goremiorum ismim gozukuomu ama deniz ben (delideni). Morlimi yuksek tutucam ve olumsuz dusunmicem soz :)

Canim hayirli olsun asilaman insallah guzel sonuclari ve haberleri birlikte alicaz!

hadi hayırlısı olsun canım inşallah olur.
ben hiç bir şey hissetmemiştim.
kahverengi leke bende de olmuştu ama sadece bir damlacık.
bana spermleri enjekte edince içim şişmişti sanki.
sonrasında da 5 gün boyunca kasıklarım da ağrı oldu sonra geçmişti.

evet canım ağır iş yok, karnını germe fazla, spor falan da yok.
günlük işlere devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…