- Konu Sahibi merveeaydin
-
yok kuzucum benimki daha önceki aşılamadan 16 gün sonra mens olmuştum.Muhtemelen yarın kırmızılar geliraşılama gününü saymazsak kız senin 15. Günün sen hamilesin ya niye tahlil yapmıyorsun canım ya
kızlar aşılama öncesi son muayeneden yumurtanız kaç mm idi?
ben perşembe olucam aşılama pazartesi baktı doktor 14 mm dedi iyi dedi ama bence küçük.
16-18 mm yeterli oluyormuş. zaten perşembeye kadar 17-18 mm olur seninki de.merak etme ocean herşey güzel olucak yumoşlarını çok sev ki bebişler gelsin :)
Iyi geceler kızlar ben uyuyorum yarın 6 da kalkmam lazım yine. Yeni gün hepimize hayırlı ve güzel haberler , müjdeler ve bebeklerimizi getirir inşallah.
ben perşembe olucam aşılama pazartesi baktı doktor 14 mm dedi iyi dedi ama bence küçük.
Sevgikelebeim cok tatlisin ya inanamiorum sana!! Butun hayatim bole kendi kendime yarattigim panik ve streslerle gecio sorma :)) cok ama cok tesekkur ederim ilgin ve guzel dileklerin icin. Darisi basina canim benim
Arkadaşlar bahsetmiştim bende yeni regl dönemimde tedaviye yani ilk aşılamama başlıcam.
Ama bu ay rahim filmi çektirmiştim klinikteki doktorum bu ay yumurta takibi yapalım demişti. 10. gün için çağırmıştı o zaman bakıldığında yumurta yolunda ilerleyen adaylar var ama henüz erken 14. gün gel demişlerdi. Dün de 14. günümdü gttiğimde muayenede hiçbir şekilde yumurta göremediğini ama öncesinde adayları gördüğü için yumurtanın çok büyük olasılıkla atıldığını (yani çatladığını) söyledi. Kaldı ki ben aylardırovülasyon testi yapan biri olarak 13. günde kopkoyu 2. çizgiyi görmüştüm ve 14. günde ise çizgi hakikaten silikleşmişti (böylece ovülasyon testinin doğruluğu da ispatlanmış oldu)
benim bu noktada merak ettiğim ise -aslında meraktan çok endişe- aşılamaya geçtiğim zaman da benim yumurtam beklendiğinden önce çatlarsa ve ben aşılamayı kaçırırsam ne olacak. Böyle bir ihtimal var mı? Dün geceden beri ben de bunu düşünüp stres oluyorum
sanki adet olacakmis hiç bacaklarım sızlıyor kasiklarim ağrımaya başladı galiba adet olacam kızlar
arkadaşım daha pek tanımıyorum hiç birinizi ama takip ediyorum hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ve rabbim nazarlardan korusun sizi tüm isteyenlerede rabbim nasip etsin inşallah çoook sevindim olumsuz sonuç alan olmayacak inşallah bu mübarek günler herkese uğurlu gelecek inşallah benimde cumartesi belli olacak inşallah senin kaçıncı günündü aşılamanın cnm
Cok cok cooook sewindim.allahim bizede gosterir o gunleri insallah.cok tebrikler
ben perşembe olucam aşılama pazartesi baktı doktor 14 mm dedi iyi dedi ama bence küçük.[/QUOTcanım ben sabah gittiğimde sağda 18mm 17mm 17mm 16mm soldada 17mm vardı o günün gecesindede çatlatma iğnesini vurmamı istedi.ben hızlı büyüsünler diye biraz polen yedim o gün geceye 17 olanlar yetişsin diye.ama aynı şeyleri bende düşündüm bazıları20-21 ken yaptırıyorlar.arada bi fark oluyormu bilmiyorum ama merak ediyorum
Oley Oley okey. Allah'ım şükürler olsun arkadaşım hamile. Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Darısı başımıza inşallah. Allah bu sevinci bize de yaşatsın . Âmin.
çok tesekkur ederim çınarkaya bende öyle umuyorum herkes herkes olumlu sonuc alacak bu ayki aşılamalarından=) ben ilk 10. guınunde kan testi yaptrdım 9.9 çıktı. sonra 12. gun yaptırdım 32.74 cıktı. bıraksalar gunde iki defa fln yaptırıcam ya neyse=))
Ne yazıkki benim kasık ağrım yok :)benımde bacaklar sızlıo kasıklar agrıo merak etme hazalımmm
benımde bacaklar sızlıo kasıklar agrıo merak etme hazalımmm
Idrar testi için adetine ya 1-2 gün olması yada adeti geçmesi lazım.Bende adet öncesi yaşadığım ağrıları yaşıyorum ama farklı olarak çok fazla kasıklarımda kasılmalar var... Beklemek çookkk zooorr, adet olacaksam 19 u gibi olacağım. Cuma günüde kan testi yaptıracağım. Ama bir cuma günü gelmedi gitti....Offff.... Offfff....
İdrar testide yapmaya korkuyorum çünkü zaten negatif çıkacağını biliyorum 10 gün geçmeden pozitif çıkmıyor. Daha on gün olmadı bugün 9. gündeyim......
bu durumu aşılama için gittiğin doktora belirtirsen sık sık kontrole çağırır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?