Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindim canım rabbim kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah

Hazalim hadi artik kan testi zamani geldi. Beraber yuruduk bu yolda kutlama zamani da beraber olmali. Bi cesaret yap testini. Icini de ferah tut. Basima gelenleri gordun seninkinden hic farki yok. Hic uzulmemeye calis! Ben uzuldum bak bosu bosuna simdi de panik halindeyim ay stres yaptik cok bebee bisi olmasin die:)) hadi moralini yuksek tut

ee artık gebelik belirtilerine geçelim :) aşılamadan sonra ne gibi değişiklikler hissettin :)neler ne zaman oldu?

çok sağol canım bilmiyorum ne düşüneceğimi şaştım inşallah benim de yüzüm güler ve burdaki bütün kızlarin
pozitifi işallah tekrar görüceksin canım...az kaldı :)

inşallah canım inşallah sen ne zaman kan verecen

KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.

Oley Oley okey. Allah'ım şükürler olsun arkadaşım hamile. Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Darısı başımıza inşallah. Allah bu sevinci bize de yaşatsın . Âmin.

KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.

canım acayip sevindim.... İçini ferah tut hissediyorum böyle devam edecek.... Herşey güzel olacak:)))) Darısı başımıza diyelim:)))

çok sağol canım bilmiyorum ne düşüneceğimi şaştım inşallah benim de yüzüm güler ve burdaki bütün kızlarin

inşallah canım inşallah sen ne zaman kan verecen

bugün sabah bendede idrar tahlilinde pozitif cıkınca gidip kan vericektim yarın ama sizler öyle olunca cesaretim kırıldı ve sonra delideniyle tekrar cesaretlendim.. cumayı beklemek en iyisi gibi ama sabredebilirsek tabi :)

bugün sabah bendede idrar tahlilinde pozitif cıkınca gidip kan vericektim yarın ama sizler öyle olunca cesaretim kırıldı ve sonra delideniyle tekrar cesaretlendim.. cumayı beklemek en iyisi gibi ama sabredebilirsek tabi :)

sanki adet olacakmis hiç bacaklarım sızlıyor kasiklarim ağrımaya başladı galiba adet olacam kızlar

arkadaşım daha pek tanımıyorum hiç birinizi ama takip ediyorum hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin ve rabbim nazarlardan korusun sizi tüm isteyenlerede rabbim nasip etsin inşallah çoook sevindim olumsuz sonuç alan olmayacak inşallah bu mübarek günler herkese uğurlu gelecek inşallah benimde cumartesi belli olacak inşallah senin kaçıncı günündü aşılamanın cnm

Tebrik ederim delideni. Senin mutluluğun bizlere ümit, cesaret oldu. Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin evladını..

hayırlı olsun canım. inşallah hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza rabbimin izniyle alacağız. çok dua edelim çooookk!
Teşekkür ederim lordleydi amin dualarımız müşterek.

sanki adet olacakmis hiç bacaklarım sızlıyor kasiklarim ağrımaya başladı galiba adet olacam kızlar

Stresten de kaynaklanıyor olabilir içini ferah tut. İnşallah hayırlı haberlerini alırız hazalegemenim..

Son düzenleme:

zaman herşey'in ilacı canım sadece sabırla herşey belli olacak

kızlar aşılama öncesi son muayeneden yumurtanız kaç mm idi?
ben perşembe olucam aşılama pazartesi baktı doktor 14 mm dedi iyi dedi ama bence küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…