- Konu Sahibi merveeaydin
-
çok sevindim canım rabbim kucağına aldığın günleri de gösterecek inşallah
pozitifi işallah tekrar görüceksin canım...az kaldı :)inşallah canım burda herkese tek tek sevinecez inşallah yarın değil diğer gün sabah yapacam 2 gün geçsin en azından diyorum
Cok cok cooook sewindim.allahim bizede gosterir o gunleri insallah.cok tebrikler
Hazalim hadi artik kan testi zamani geldi. Beraber yuruduk bu yolda kutlama zamani da beraber olmali. Bi cesaret yap testini. Icini de ferah tut. Basima gelenleri gordun seninkinden hic farki yok. Hic uzulmemeye calis! Ben uzuldum bak bosu bosuna simdi de panik halindeyim ay stres yaptik cok bebee bisi olmasin die:)) hadi moralini yuksek tut
çok sağol canım bilmiyorum ne düşüneceğimi şaştım inşallah benim de yüzüm güler ve burdaki bütün kızlarinHazalim hadi artik kan testi zamani geldi. Beraber yuruduk bu yolda kutlama zamani da beraber olmali. Bi cesaret yap testini. Icini de ferah tut. Basima gelenleri gordun seninkinden hic farki yok. Hic uzulmemeye calis! Ben uzuldum bak bosu bosuna simdi de panik halindeyim ay stres yaptik cok bebee bisi olmasin die:)) hadi moralini yuksek tut
pozitifi işallah tekrar görüceksin canım...az kaldı :)
hazalcım içimden bir ses evet oldu bu bebiş artık seninle diyor :) olumlu düşünceler gönderiyoruz değil mi? :)inşallah canım inşallah sen ne zaman kan verecen
KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.
KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.
çok sağol canım bilmiyorum ne düşüneceğimi şaştım inşallah benim de yüzüm güler ve burdaki bütün kızlarin
inşallah canım inşallah sen ne zaman kan verecen
bugün sabah bendede idrar tahlilinde pozitif cıkınca gidip kan vericektim yarın ama sizler öyle olunca cesaretim kırıldı ve sonra delideniyle tekrar cesaretlendim.. cumayı beklemek en iyisi gibi ama sabredebilirsek tabi :)
sanki adet olacakmis hiç bacaklarım sızlıyor kasiklarim ağrımaya başladı galiba adet olacam kızlar
Teşekkür ederim lordleydi amin dualarımız müşterek.hayırlı olsun canım. inşallah hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza rabbimin izniyle alacağız. çok dua edelim çooookk!
sanki adet olacakmis hiç bacaklarım sızlıyor kasiklarim ağrımaya başladı galiba adet olacam kızlar
Tebrik ederim delideni. Senin mutluluğun bizlere ümit, cesaret oldu. Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin evladını..
Teşekkür ederim lordleydi amin dualarımız müşterek.
Stresten de kaynaklanıyor olabilir içini ferah tut. İnşallah hayırlı haberlerini alırız hazalegemenim..
zaman herşey'in ilacı canım sadece sabırla herşey belli olacak
Hayırlı haberler olucak inşallah :) bu arada benim karnım ağrıyorolucaksam olayım olmayacaksam da çok ağrımasın:)
28 Ekim aşılama oldu ama muhtemelen 13-14 gibi adet olurum. Yani aşılamA olmasaydım bu tarihlerden birinde olucaktı.adet günün ne zaman canım hangi gün aşılaman oldu canım senin
28 Ekim aşılama oldu ama muhtemelen 13-14 gibi adet olurum. Yani aşılamA olmasaydım bu tarihlerden birinde olucaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?