Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim aşılama olalı 4 gün oldu hala kasıklarım çok ağrıyor.ilk aşılamada hiç ağrım olmamıştı ya devamlı kasık ağrısıyla durmak zor oluyor

delideni canım hayırlı olsun.hamileyim diye yazınca çok sevindim valla. sağlıkla kucağına alırsın inşallah .bizede dua et....

ee artık gebelik belirtilerine geçelim :) aşılamadan sonra ne gibi değişiklikler hissettin :)neler ne zaman oldu?

haklısınız walla artık anlatabilirim.. ayın 1 inde aşılama oldum, ayın 2-3 ü gibi karnım inanılmaz şişti kasıklarım mutiş agrıdı akıntım çok oldu pantalonlarım kapanmadı ve çok ama çok yorgundum. dr u aradım yumurtalar çatladıı içindir dedi. tamam dedim.
sona 4-5-6 sı gibi sinirlerim bi bozuldu huysuzlaştım. ya aslında her gün bir belirti olup kayboldu gibiydi. bi gun surekli ağladım ve bağrındım. bir gun deliler gibi uyudum aslında bu 2 gün de olabilir. bu arada akıntım devam etti çook yalandan bir gogus agrısı oldu ama çok az. ben regl oncesi gogus agrısı hissetmediim için bana acaba mı dedirtti.kasıklarım ağrımaya devam etti. ama ağrı gibi diemem kasılma diebilirim. böle arada bir vurup kaçar gibi bi sızı olarak tarif edebilirim. akıntı devam etti. sanırım en çok akıntım bu ara oldu. bir de bir gece sofrayı hazırlarken durduk yere cok yoruldum dedim yapamıcam su an azıcık oturiim. mide bulantım hep hafif hafif oldu ama daha once dediim gibi regl olmadan once de benim mide bulantılarım olduu için bu sefer tamam hamileyim işte dedirten bir şey değildi.
gece terlemelerim oldu ama regl oncesi de olurdu, yatak çarsaf ıslanıncaya kadar terliorum hala da devam =)
7-8-9 da akıntı devam etti. bir leyla olma durumu başladı, gozlerim sarhoş bakıo, surekli unutkan ve şuursuz gibiyim. spor yapamadım, iki lokma yuruyunce nefes nefese kaldım. kasıklarımın kasılması azalarak devam etti. goguslerim biraz daha çok şişti ve acımaya basladı. maksimum yorgun bir 3 gün olarak degerlendirebilirim o üç günü. sabah akşam uykulu yorgun ve bitap bir hal. aa bide çok susadım. bilmem alakası var mı..
10 u sabahı tekrar inanılmaz leyla ve yorgun kalkınca acaba dedım, bir de goguslerimin acısının tadı kaçmaya baslamıstı. işte ilk 9.9 hcg o zman gozuktu.
11.-12 gun kasık agrılarım git gide azalmaya basladı, eskisi gibi durmadan kasılma olmuo, çok çok daha seyrek ve az şiddetli oluo. su an inanılmaz bir uyku ve yorgunlukla devam ediorum. bir de çılgınca limon ve tuz yeme isteğim var. akıntı devam edio genelde kıvam hep aynı, beyaz-sarı bazen daha sulu bazen daha normal.

butun bu surecte, normal hamilelik belirtilerinin aksine, burnum tıkanmadı, kirpiklerim topak topak fln olmadı, çok sık idrara çımadım her zaman çıktıgım kadar cıkıorum ama zaten hep çok çıkardım.. içime hamileymişim gibi bir his dogmadı.

fakat vucudumda hiç olmayan sivilceler çıktı, ergenlie geri donus yaşıorum, ozellikle alnımda ve sırtımda, gogus ucları evet az da olsa koyulaşıo ve çok az da olsa bi damarlanma soz konusu. çok susuyorum, çok uykum var ve halsizim ve mutiş cabuk yoruluorum. surekli sarhoş gibiyim.

sevinemiyorum yeteri kadar cunku korkuorum ilk 3 ayı bir an once atlatmak istiyorum. inanamıorum da pek açıkçası bunun başıma gelebilmiş olduğuna..

baska dusunuorum size belirti ne soyleyebilirim aklıma gelenler bunlar. ama bir daha bir gun hamile kalırsam biliorum ki eger; gogus agrım, yorgunlugum ve leyla halim olursa bunlar ilk belirtilerim olabilir..

Allah'ım bebeğimi kucağıma almayı nasip etsin, hepinize de en en en hayırlı haberleri almayı nasip etsin inşallah. Amin.

delideni canım hayırlı olsun.hamileyim diye yazınca çok sevindim valla. sağlıkla kucağına alırsın inşallah .bizede dua et....

benim aşılama olalı 4 gün oldu hala kasıklarım çok ağrıyor.ilk aşılamada hiç ağrım olmamıştı ya devamlı kasık ağrısıyla durmak zor oluyor

benimde oyleydi canım. cok ama cok kasık agrım oldu ilk bir kaç gun..

beklemek cok zor gerçekten oyle. benım en buyuk belırtılerımden bırı normalden farklı olan kasık kasılamalarıydı. umarım senın ıcın de oyle olur. ılk once kesın kan testı yaptır derım ben canım. idrar testıyle moral bozmanın hıc anlamı yok.

slm kızlar aşılamam için bugün doktor kontrolüm vardı az önce geldim gonal f kullanmama rağmen sol da bir 10.5 mm sağda da 7 mm lik yumurtalarım olmuş topu topu iki yumurta yani normal mi bu durum sizce ya bana çok az gibi geldi cuma günü tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak

canımm çok sevindim yaa..rabbim kucağına almayıda nasip etsin..aralıkta bende aşılama yaptıracağm umarım ben ve benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımında yüzü güler..

merhaba arkadaşım ben henüz aşılama yaptırmadım ama doktorumla bundan sonraki ay aşılama yaptırmak adına kararımızı verdik. Doktorum aşılamada hedefimizin 2 yada en fazla 3 yumurta oluşması oldugunu daha fazla olmasının aşılama için istenmeyen bir durum oldugunu belirtti bana zaten. O nedenle rahat ol.

BU arada kaçıncı gündesin.

kızlar bugün 2.evlilik yıldönümümüz. inşallah yavrum sürpriz yapar bana annesine babasına hediye gelir! çok istiyorum çook. sürpriz gelse yavrummmmm!

Hazalcim ikametgah falan dedin pek anlamadim, su rapor alma isini detaylica anlatabilirmisin canim.cikartiliyosa bende cikarttirym

canım ben özel hastane de aşılama oldum kendim hiç uğraşmadım bu rapor işiyle bana sadece vukuatlı ikametgah kağıti getir dediler nüfus müdürlüğünden alıyorsun onu da o kadar götürdüm hastaneye onun haricinde hiç birşey vermedim istemediler de

hepimize geçmiş olsun ...
aşura gününüz mubarek olsun..
bben bu gün dr gittim aşılama için önümüzdeki ay dedi delirecem..tam 4 aydır
yok hsg filmi yok tatil yok sperm tahlili tam 4 ay..
acaba normalmi ..yoksa benimi oyalıyolar

canım 4 ay uzun bir süre bende devlet hastanesinde yaptırdım adetin 2.3. günü hormon tahlili eşim sperm tahlili verdi smear ve hsg hepsi 1 ay içinde yapıldı.seninkini uzatmışlar biraz.bir sonraki ayda aşılamaya geçildi.ama tatil olayı kötü bayram tatiline girmeden 2 hafta önce falan aşılamaya başlamıolar tatile denk gelme olasılığı yüzünden

ayy gerçekten mi çok sevindim ozaman zaten önemli olan yumurtanın kalitesi değil mi inşallah o iki yumurta gelişirde hayal kırıklığına uğramam çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :)

cnm geçen ay bayram tatili dediler..ağustos adetimle gittim dediğim gibi her ay bişe çıkarttılar..
bencede iki bilemedin üç ayda aşılama olur..
bide insanı konuşturmuyolar..doktordan çok hemşireler personel deli oldum ..
vazgeçtim başka bi hastaneye gidecem olmadı özele giderim..
4 ay az değil..

Son düzenleme:
kızlar bugün 2.evlilik yıldönümümüz. inşallah yavrum sürpriz yapar bana annesine babasına hediye gelir! çok istiyorum çook. sürpriz gelse yavrummmmm!

bugün kan tahlilimi yapıcaksın sonuçmu belli olucak inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…