- Konu Sahibi merveeaydin
-
Oley Oley okey. Allah'ım şükürler olsun arkadaşım hamile. Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Darısı başımıza inşallah. Allah bu sevinci bize de yaşatsın . Âmin.
ee artık gebelik belirtilerine geçelim :) aşılamadan sonra ne gibi değişiklikler hissettin :)neler ne zaman oldu?
delideni canım hayırlı olsun.hamileyim diye yazınca çok sevindim valla. sağlıkla kucağına alırsın inşallah .bizede dua et....
benim aşılama olalı 4 gün oldu hala kasıklarım çok ağrıyor.ilk aşılamada hiç ağrım olmamıştı ya devamlı kasık ağrısıyla durmak zor oluyor
Bende adet öncesi yaşadığım ağrıları yaşıyorum ama farklı olarak çok fazla kasıklarımda kasılmalar var... Beklemek çookkk zooorr, adet olacaksam 19 u gibi olacağım. Cuma günüde kan testi yaptıracağım. Ama bir cuma günü gelmedi gitti....Offff.... Offfff....
İdrar testide yapmaya korkuyorum çünkü zaten negatif çıkacağını biliyorum 10 gün geçmeden pozitif çıkmıyor. Daha on gün olmadı bugün 9. gündeyim......
hazal ve ozlem hadi kan testi zamanı gelmedimii???
slm kızlar aşılamam için bugün doktor kontrolüm vardı az önce geldim gonal f kullanmama rağmen sol da bir 10.5 mm sağda da 7 mm lik yumurtalarım olmuş topu topu iki yumurta yani normal mi bu durum sizce ya bana çok az gibi geldi cuma günü tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak
canım, benim test günüm cuma.. cuma günü gidicem allah nasip ederse..hazalcım sende durumlar nasıl?
hazal ve ozlem hadi kan testi zamanı gelmedimii???
Hazalcim ikametgah falan dedin pek anlamadim, su rapor alma isini detaylica anlatabilirmisin canim.cikartiliyosa bende cikarttirym
hepimize geçmiş olsun ...
aşura gününüz mubarek olsun..
bben bu gün dr gittim aşılama için önümüzdeki ay dedi delirecem..tam 4 aydır
yok hsg filmi yok tatil yok sperm tahlili tam 4 ay..
acaba normalmi ..yoksa benimi oyalıyolar
merhaba arkadaşım ben henüz aşılama yaptırmadım ama doktorumla bundan sonraki ay aşılama yaptırmak adına kararımızı verdik. Doktorum aşılamada hedefimizin 2 yada en fazla 3 yumurta oluşması oldugunu daha fazla olmasının aşılama için istenmeyen bir durum oldugunu belirtti bana zaten. O nedenle rahat ol.
BU arada kaçıncı gündesin.
ayy gerçekten mi çok sevindim ozaman zaten önemli olan yumurtanın kalitesi değil mi inşallah o iki yumurta gelişirde hayal kırıklığına uğramam çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :)
canım 4 ay uzun bir süre bende devlet hastanesinde yaptırdım adetin 2.3. günü hormon tahlili eşim sperm tahlili verdi smear ve hsg hepsi 1 ay içinde yapıldı.seninkini uzatmışlar biraz.bir sonraki ayda aşılamaya geçildi.ama tatil olayı kötü bayram tatiline girmeden 2 hafta önce falan aşılamaya başlamıolar tatile denk gelme olasılığı yüzünden
kızlar bugün 2.evlilik yıldönümümüz. inşallah yavrum sürpriz yapar bana annesine babasına hediye gelir! çok istiyorum çook. sürpriz gelse yavrummmmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?