- Konu Sahibi merveeaydin
-
canım hemen üzülme dur bakalım. bak delideniye oda aynı şeyleri yaşadı ve kan tahlilinde pozitif çıktı. sizler bize umutsunuz. umutsuz olma. ben o teste silik çizgi hiç görmedim. onu bile görsem o bana yeter! rabbim kimsenin kollarını çocuksuz bırakmasın!
Merhaba arkadaşlar.
Ben de 2. aşılamamı olmak üzere dün gonal-f vurunmaya başladım.
10 gün içersinde de aşılamam gerçekleşecek inşallah.
Güzel Allah'ım inşallah şu an güzel haber bekleyen arkadaşlarımın da bizim de yüzümüzü güldürür.
canım hemen üzülme dur bakalım. bak delideniye oda aynı şeyleri yaşadı ve kan tahlilinde pozitif çıktı. sizler bize umutsunuz. umutsuz olma. ben o teste silik çizgi hiç görmedim. onu bile görsem o bana yeter! rabbim kimsenin kollarını çocuksuz bırakmasın!
lordleydi bende silik çizgi bile görmedim
canım bende 5buçuk senedir hiç görmedim pozitifi ışte dün görünce inanamadim o anki duygular çok farklı benim hep aklımda şimdiye kadar olmadı bundan sonrada olmucak gibi geliyordu inan onu görmek yetiyor insana
canım pozitif çıkan testlerde yanılma olmuo genelde..eğer cesaretin varsa yarın sabah idrarınla bi daha yap olmazmı.. için rahat eder beklemek daha zor geldi artık bizlerecanım bende 5buçuk senedir hiç görmedim pozitifi ışte dün görünce inanamadim o anki duygular çok farklı benim hep aklımda şimdiye kadar olmadı bundan sonrada olmucak gibi geliyordu inan onu görmek yetiyor insana
allahın izniyle göreceğiz. ben rabbime sığındım.onun takdiridir herşey. her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. ben rabbimden hayırsızsa hayırlı et rabbim diye dua ediyorum. allah evimizi çocuklarımızın sesleriyle şenlendirir.amin amin aminnn
canım pozitif çıkan testlerde yanılma olmuo genelde..eğer cesaretin varsa yarın sabah idrarınla bi daha yap olmazmı.. için rahat eder beklemek daha zor geldi artık bizlereallahım işallah hamilesindir sende, ve burdan senide tebrik ederiz
lordleydi sende durumlar ne ? tahlil günün ne zaman ?
Kızlar gecenin şu saatinde test yapanları okumaktan içim çıktı bir umut geldi içime ben de yapayım dedim şu saatte test yaptım ve ikinci çizgi çıktı ve ağlamaktan içim çıktı inşallah test bozuk değildir perşembe günü kan verecem inşallah hamileyimdir inşallah ne olur dua edin ilk defa gebelik testinde ikinci çizgiyi görüyorum bir yanim seviniyor bir yanım korkuyor
Aa cok tebrikler canim.dilerim mucizen karnindadir.inan yrinde olmayi cok isterdim.ilk asilamandi dimi.benim ilk we besinci gunum ama hic bir belirti yok
canım bugün tekrar test yaptım bu sefer çıkmadı bilmiyorum hangisi doğru evet canım ilk aşılamamdi canım zaten bir belirti olmuyor inan bende de pek olmadı olan belirtilerde zaten aşılamadan kaynaklanıyor
Yanlis hatirlamiyosam bir kasimda olmuştu asilaman.bence hemen git kan testi wer.beklemek cok daha zor
Dedin dedin gercekten dedinn:)) amin amin amin allah devamini insallah getiricek. Hep ediorum hep de edecegim hepiniz tek tek bebeklerinizi kucaklariniza alana kdr, sonra da ikinci ucunculer icin edicem:)ben sana demedimmi kuuzum içime doğuo diye :)) seni tanımam bilmem ama garip bi histi içimdeki hamileydin..canım cooook sevindim allah devamını getirsin işallah tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) bizlerede dua et olurmu
aminnnnnn darısı bizlere olsun inşallah
hay allah iyiliğini versin deli kızzz, valla yüreğimizi ağzımıza getirdin, çıkıcam ofisten çıkamadım meraktan!!! Çok çok çok sevindim ohh beee allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsiiiiiiiiiiiiinnnnn :)))
Dedik ama olmadı :) tebrikler artık bizim içinde dua edersin :)
Amin amin amin! Hep dua ediorum daha da edicem hic merak etme insallah hepimizi hepimizi duyucak bir tane Rabbim.hayırlı olsun canım Allah ım sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah bizlere de dua et lütfen senin adına çoook sevindim
Allah nazarlardan korusun sizi
KizlAr 32,74! Hamileyim! Simdi eve geldm sarjm bitmisti. Ilk is abdest alip 20 rekat nafile namaz kilicam ve hem kendi bebeimin saglikla dogabilmesi hem de sizin hepiniz icin Allah ima aglayarak dua edicem.
nedemek imkansız.. asla böyle düşünme rabbim tez zamanda senide bebeğine kavustursun canımcanım ayın 17 side tahlil yaptırmam gerekiyor. dün kasıklarımda bir kasılma oldu özellikle sağ yumurtalığımda( çikolata kistim o tarafta) onun dışaında bir belirtim yok. hatta diye bilirim yüzümde bir adet sivilcem var. bu demek oluyor ki adet günüm yaklaştı. ben tahlil yaptırmayacağım. ben olmadığını biliyorum çünki. ama günümü geçersem eğer (ki bu imkansız) o zaman kan tahlili yaptırırım. rabbim hayrlısını versin canım hepimiz için......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?