Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

lordleydi bende silik çizgi bile görmedim

hayırlı olsun canım. inşallah hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza rabbimin izniyle alacağız. çok dua edelim çooookk!

canım bende 5buçuk senedir hiç görmedim pozitifi ışte dün görünce inanamadim o anki duygular çok farklı benim hep aklımda şimdiye kadar olmadı bundan sonrada olmucak gibi geliyordu inan onu görmek yetiyor insana

lordleydi bende silik çizgi bile görmedim

allahın izniyle göreceğiz. ben rabbime sığındım.onun takdiridir herşey. her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. ben rabbimden hayırsızsa hayırlı et rabbim diye dua ediyorum. allah evimizi çocuklarımızın sesleriyle şenlendirir.amin amin aminnn

yetmezmi be gülüm. ah ah şu evin duvarları bir ses getirse!. ben sizi çoook iyi anlıyorum. umutsuz olma be gülüm kan tahlilinde çıkar herşey. üzülme saakın!

canım pozitif çıkan testlerde yanılma olmuo genelde..eğer cesaretin varsa yarın sabah idrarınla bi daha yap olmazmı.. için rahat eder beklemek daha zor geldi artık bizlere allahım işallah hamilesindir sende, ve burdan senide tebrik ederiz

lordleydi sende durumlar ne ? tahlil günün ne zaman ?

inşallah canım burda herkese tek tek sevinecez inşallah yarın değil diğer gün sabah yapacam 2 gün geçsin en azından diyorum

lordleydi sende durumlar ne ? tahlil günün ne zaman ?

canım ayın 17 side tahlil yaptırmam gerekiyor. dün kasıklarımda bir kasılma oldu özellikle sağ yumurtalığımda( çikolata kistim o tarafta) onun dışaında bir belirtim yok. hatta diye bilirim yüzümde bir adet sivilcem var. bu demek oluyor ki adet günüm yaklaştı. ben tahlil yaptırmayacağım. ben olmadığını biliyorum çünki. ama günümü geçersem eğer (ki bu imkansız) o zaman kan tahlili yaptırırım. rabbim hayrlısını versin canım hepimiz için......

Aa cok tebrikler canim.dilerim mucizen karnindadir.inan yrinde olmayi cok isterdim.ilk asilamandi dimi.benim ilk we besinci gunum ama hic bir belirti yok

Aa cok tebrikler canim.dilerim mucizen karnindadir.inan yrinde olmayi cok isterdim.ilk asilamandi dimi.benim ilk we besinci gunum ama hic bir belirti yok

canım bugün tekrar test yaptım bu sefer çıkmadı bilmiyorum hangisi doğru evet canım ilk aşılamamdi canım zaten bir belirti olmuyor inan bende de pek olmadı olan belirtilerde zaten aşılamadan kaynaklanıyor

canım bugün tekrar test yaptım bu sefer çıkmadı bilmiyorum hangisi doğru evet canım ilk aşılamamdi canım zaten bir belirti olmuyor inan bende de pek olmadı olan belirtilerde zaten aşılamadan kaynaklanıyor

Bu arada canım akintin oldumu yada oluyor mu? Benim iki gundur beyaz bi akintim oluyor.iyiyemi yoruyum kotuyemi bilemedim:)

Son düzenleme:
ben sana demedimmi kuuzum içime doğuo diye :)) seni tanımam bilmem ama garip bi histi içimdeki hamileydin..canım cooook sevindim allah devamını getirsin işallah tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) bizlerede dua et olurmu
Dedin dedin gercekten dedinn:)) amin amin amin allah devamini insallah getiricek. Hep ediorum hep de edecegim hepiniz tek tek bebeklerinizi kucaklariniza alana kdr, sonra da ikinci ucunculer icin edicem:)

Sevgikelebeim cok tatlisin ya inanamiorum sana!! Butun hayatim bole kendi kendime yarattigim panik ve streslerle gecio sorma :)) cok ama cok tesekkur ederim ilgin ve guzel dileklerin icin. Darisi basina canim benim

hayırlı olsun canım Allah ım sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah bizlere de dua et lütfen senin adına çoook sevindim

Allah nazarlardan korusun sizi
Amin amin amin! Hep dua ediorum daha da edicem hic merak etme insallah hepimizi hepimizi duyucak bir tane Rabbim.

nedemek imkansız.. asla böyle düşünme rabbim tez zamanda senide bebeğine kavustursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…