Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve sabah test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ve tabiki çok sevindik hemde çok. Testi sabah namazına kalktığımda yapmıştım namazdan sonra sevincimizden gözümüze uyku girmedi iş saati gelene kadar yatağın içinde sevinçten öylece yattık. Sonra dayanamadık öğleden sonrası için randevu aldık doktordan. Hastaneye gidince lavaboya gittim peçeteye akıntının içinde kıl kadar kırmızılık gördüm ve doktorun yanına girmekten vazgeçtim. Tüm öğleden sonra dışarıdaydık yeni eve geldik ve hiçbir şey yok daha. Ama karnım ağrıyor kızlar adet olacakmışım gibi . Ne yapacağımı şaşırdım benim durumumda olan kimse var mı şimdi ben neyim anlamadım. Karnım şuam da ağrıyor adet ağrısı gibi.

ne oluyor bize ya niye doya doya sevinemiyoruz biz bende şimdi test yaptım ikinci çizgi çıktı 1 dakika içinde kayboldu geri eşim de olmasa yanımda kafayı yediğimi düşünecem yani varya ben test felan yapmıcam kesin karar verdim cuma günü adet günüm olursam olurum olmazsam bekliyecem 3-4 gün olmayı olmazsam daha gider kan veririm psikolojim bozuldu iyice

denizcik çooooooooooooook tesekkür ederim. aşılamanın tutucaına yonelik en buyuk inancı sen sagladın bana. iyiki iyiki varsın..

Canım benim ikinci çizgim hala duruyor ama karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Ben de cumaya kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptıracağım.

çookkk haklısın canım sağol bende cuma sabahı vereceğim kan testini bekleyeceğim... Vallahi günler geçmiyor, ne yapacağım bilemiyorum....

Üzülme canım bence adet olmayacaksın bence hamilesin zamanı geldiyse kan testi yaptır yani aşılamadan sonra 10 gün geçtiyse, Kesin diğer arkadaşlar gibi hamile çıkacaksın....:)))))

Üzülme canım bence adet olmayacaksın bence hamilesin zamanı geldiyse kan testi yaptır yani aşılamadan sonra 10 gün geçtiyse, Kesin diğer arkadaşlar gibi hamile çıkacaksın....:)))))

Canım ben daha aşılama olmadım işte bugün adet bekliyordum sonra aşılama işlemlerine başlatacaktık. Ama olmadım silik çizgi çıktı ve karnım adet olacak gibi ağrıyor ne düşüneceğimi şaşırdım. Sevinsem mi bilemedim.

Hazalcığım lütfen piskolojini bozma, diğer arkadaşlara da dediğim gibi aşılamadan bu yana 10 gün geçmişse kan testinde çıkar idrar testinde çıkması için adete çok yakın veya geçmesi lazım... Hatta bazı durumlarda sonuçta hamilelik testleri beta hCG hormonunun miktarını ölçüyor bazı kişilerde (çok nadir de olsa) ne kanda ne de idrarda hamile değil çıkmasına rağmen hamile oluyorlar. Sonra bazı kişilerde de hamile olmasına rağmen 3 ay regl olanlar var halk arasında buna üstüne görme diyorlar sanırım.... bu kadar şeyi nereden biliyorsun diyeceksen ben biyoloji bölümünde araş. Gör. üm çalışma konumda erkek üreme sistemi dişi üreme sistemi ve gelişim biyolojisi yada diğer adıyla embriyoloji yani her canlı türünde saat saat embriyolarda nelerin geliştiğini çalışıyorum. gerçi bu kadar şey bilmek insanı rahatlatmıyor. bende aşılamamdan sonraki 9. gündeyim 10 günün geçmesini bekliyorum inan zor geçiyor. Bu duruma herhalde kelin merhemi olsa kendine sürerdi denir sanırım:)))))

Ama gerçekten içini ferah tut burada hamile kalmaya çalışan hamile kalan ve kalmak için çaba sarfeden herkese iyi enerjilerimi gönderiyorum. bence herşey pozitif düşünce ve enerji meselesii... Hadi hepbirlikte pozitif düşünelim:)))))

testi silik çıkar arkadaşlar hepiniz hamilesiniz.
o testlerden çoook yaptım hiçç silik çıkmadı.
inşallah kanda da süper değerler görürsünüz

yarın benim de aşılamam var bu sefer olacak inşallah

Allah hayırlısını versin 1-2 gün bekle o halde...

kuzu acsana skaypi oldum heyacandan kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ağzın dert görmesin canım benim inşallah inşallah . Bu Arada aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar bu sefer. Dualarımız seninle.

Canım benim ikinci çizgim hala duruyor ama karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Ben de cumaya kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptıracağım.

Ay deniz inanamiorummm insallah yaaaaa bole guZel bisi olursa nasi mutis olur cok heycanlandmm!
Hazalcim ben 10 tane idrar testi aldim sabah yaptim pozitif aksam negatif. Ama neyse bu sefer kan tahliline gitmedim:) cok erken olduu icin sanirim gun icindeki sivi alimiyla bile etkilenio degerlee. Lutfen morali yuksek tut. Benim de bu aksamki test negatif. Ama daha sabahki pozitif. Hic dusunme artk kan testi yaptir cnm

Deniz cok heyecanlandim yaaa hadi insalaaaaah!!

nasıl dayanıyorsunuz kızlar kan tahili için.
ben çatlarım meraktan olumlu ya da olumsuz ne olursa olsun razı olup hemen gidip test yaptırırım.
dirençli çıktınız vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…