- Konu Sahibi merveeaydin
-
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve sabah test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ve tabiki çok sevindik hemde çok. Testi sabah namazına kalktığımda yapmıştım namazdan sonra sevincimizden gözümüze uyku girmedi iş saati gelene kadar yatağın içinde sevinçten öylece yattık. Sonra dayanamadık öğleden sonrası için randevu aldık doktordan. Hastaneye gidince lavaboya gittim peçeteye akıntının içinde kıl kadar kırmızılık gördüm ve doktorun yanına girmekten vazgeçtim. Tüm öğleden sonra dışarıdaydık yeni eve geldik ve hiçbir şey yok daha. Ama karnım ağrıyor kızlar adet olacakmışım gibi . Ne yapacağımı şaşırdımbenim durumumda olan kimse var mı şimdi ben neyim anlamadım. Karnım şuam da ağrıyor adet ağrısı gibi.
denizcik çooooooooooooook tesekkür ederim. aşılamanın tutucaına yonelik en buyuk inancı sen sagladın bana. iyiki iyiki varsın..
denizcik çooooooooooooook tesekkür ederim. aşılamanın tutucaına yonelik en buyuk inancı sen sagladın bana. iyiki iyiki varsın..
ne oluyor bize ya niye doya doya sevinemiyoruz biz bende şimdi test yaptım ikinci çizgi çıktı 1 dakika içinde kayboldu geri eşim de olmasa yanımda kafayı yediğimi düşünecem yani varya ben test felan yapmıcam kesin karar verdim cuma günü adet günüm olursam olurum olmazsam bekliyecem 3-4 gün olmayı olmazsam daha gider kan veririmpsikolojim bozuldu iyice
beklemek cok zor gerçekten oyle. benım en buyuk belırtılerımden bırı normalden farklı olan kasık kasılamalarıydı. umarım senın ıcın de oyle olur. ılk once kesın kan testı yaptır derım ben canım. idrar testıyle moral bozmanın hıc anlamı yok.
Canım benim ikinci çizgim hala duruyor ama karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Ben de cumaya kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptıracağım.
silik pozitif ama kan testini cuma yada cumartesi yaptırmayı düşünüyorum :)
Dur daha :) İnşallah ama eşim de ben de kan testini görünceye kadar bekleyeceğiz :)İnşallah burdan hepimiz hamile olarak çıkacağız :)Heyoooo:)))) Birtane daha hamileeee:)))) Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ve sabah test yaptım silik çıktı ikinci çizgi ve tabiki çok sevindik hemde çok. Testi sabah namazına kalktığımda yapmıştım namazdan sonra sevincimizden gözümüze uyku girmedi iş saati gelene kadar yatağın içinde sevinçten öylece yattık. Sonra dayanamadık öğleden sonrası için randevu aldık doktordan. Hastaneye gidince lavaboya gittim peçeteye akıntının içinde kıl kadar kırmızılık gördüm ve doktorun yanına girmekten vazgeçtim. Tüm öğleden sonra dışarıdaydık yeni eve geldik ve hiçbir şey yok daha. Ama karnım ağrıyor kızlar adet olacakmışım gibi . Ne yapacağımı şaşırdımbenim durumumda olan kimse var mı şimdi ben neyim anlamadım. Karnım şuam da ağrıyor adet ağrısı gibi.
Üzülme canım bence adet olmayacaksın bence hamilesin zamanı geldiyse kan testi yaptır yani aşılamadan sonra 10 gün geçtiyse, Kesin diğer arkadaşlar gibi hamile çıkacaksın....:)))))
ne oluyor bize ya niye doya doya sevinemiyoruz biz bende şimdi test yaptım ikinci çizgi çıktı 1 dakika içinde kayboldu geri eşim de olmasa yanımda kafayı yediğimi düşünecem yani varya ben test felan yapmıcam kesin karar verdim cuma günü adet günüm olursam olurum olmazsam bekliyecem 3-4 gün olmayı olmazsam daha gider kan veririmpsikolojim bozuldu iyice
Canım ben daha aşılama olmadım işte bugün adet bekliyordum sonra aşılama işlemlerine başlatacaktık. Ama olmadım silik çizgi çıktı ve karnım adet olacak gibi ağrıyor ne düşüneceğimi şaşırdım. Sevinsem mi bilemedim.
kuzu acsana skaypi oldum heyacandan kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzCanım ben daha aşılama olmadım işte bugün adet bekliyordum sonra aşılama işlemlerine başlatacaktık. Ama olmadım silik çizgi çıktı ve karnım adet olacak gibi ağrıyor ne düşüneceğimi şaşırdım. Sevinsem mi bilemedim.
benim de önceki yaptığım duruyor atabilsem atacam buraya ama uğraştım atamadım
testi silik çıkar arkadaşlar hepiniz hamilesiniz.
o testlerden çoook yaptım hiçç silik çıkmadı.
inşallah kanda da süper değerler görürsünüz
yarın benim de aşılamam var bu sefer olacak inşallah
Canım benim ikinci çizgim hala duruyor ama karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi. Ben de cumaya kadar bekleyeceğim adet olmazsam kan testi yaptıracağım.
kuzu acsana skaypi oldum heyacandan kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?