- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi merveeaydin
-
yok canım o kadar kötü ağrılı birşey değil farzetki adet sancısı çekiyorsun öyle düşün..
hoşgeldin canım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir ve Rabbim bebeklerimizi gönderiri bize.Sende sorun olmaması da çok iyi inşallah olacak bu ay.
kızlar aşılama da rahim filmi kadar acıtıyor mu ?
hey yavrum ne sancılara dayandım ben pko olunca kist sancıları, aşırı sancılı adetler vs.. vs...
demek ki hiç hissetmem hsg yi
haha aynen canım bende aynı ne sancılar çektim o yüzden etki yapmadı bana birde bugün yumurta fazla geldi bir tane yumurta boşalttılar ağrıdı rahim filmden hiç bir farkı yoktu
benim doktorum da fazla yumurta oluşma riski var ama bakarız çaresine demişti demek ki sana yapılan işlemden bahsediyormuş.
benim ilk aşılamada 2 tane yumurta oluşmuştu.
hadi hayırlısı canım inşallah tutar.
doktorun siz kendiniz de deneyin diyecek mi bakalım.
demezse bile siz kendiniz de deneyin canım.
biz yapmadık ama pişman oldum ben. kaçırdık gibi geldi bana yumurtayı sanırım geç çatladı.
mesajı yazdığın saatten belli uyku tutmadığı:)Kafana takma demeyeceğim çünkü yaşayan biri olarak bu mümkün değil.adetime 13 gün var aşılamaya bir ay ama beni şimdiden heyecan sardı.
Canım neden 1.aşılamada şans çok azmış bir sebebi var mı.İkinci aşılamada değişen neki şans artıyor?
canım cuma günü sabah 8buçukta aşılamam var ilk defa olacak yazarım buraya sancı ağrı oluyor mu
hiç bilmiorum ki bir internet sitesinde öyle denk geldi okudum aklımda kaldı..
ben femara sonucu olarak 2 tane 19 ve 20 mm yumyumlar oluşturmuşum.
az önce hayatımda ilk defa çatlatma iğnesi yaptım. çok kolaymış yahu =) yapmadıkta demeyiz artık
cuma sabah 9 da aşılamam yapılacak.
dr dediki aşılama yapmasak da olur, ilişkiye girsen de aynı oranda hamile kalma olasılığın çünkü eşinin spermerde sorun yok.
ben illa da tutturdum aşılama die.. ne bilim ilişkide spermler içeri tam gitmez dışarı kaçar o olur bu olur =)) hey Allah'ım..
cuma sabah ilk aşılamamı oluyor ve sizlere deneyimlerimi anlatıyorum.. dua edin..
canım benim de cuma saba 9 da=))
hadi hayırlı olsun ikimize de inşallaahhhh!!
inşallah canım yazısıriz burda bende sabah 8:30 da randevu aynı gün aynı anda aynı heyecani yaşayacaz hangi şehirdesin
istanbuldayım,
ya senn??
hiç bilmiorum ki bir internet sitesinde öyle denk geldi okudum aklımda kaldı..
ben femara sonucu olarak 2 tane 19 ve 20 mm yumyumlar oluşturmuşum.
az önce hayatımda ilk defa çatlatma iğnesi yaptım. çok kolaymış yahu =) yapmadıkta demeyiz artık
cuma sabah 9 da aşılamam yapılacak.
dr dediki aşılama yapmasak da olur, ilişkiye girsen de aynı oranda hamile kalma olasılığın çünkü eşinin spermerde sorun yok.
ben illa da tutturdum aşılama die.. ne bilim ilişkide spermler içeri tam gitmez dışarı kaçar o olur bu olur =)) hey Allah'ım..
cuma sabah ilk aşılamamı oluyor ve sizlere deneyimlerimi anlatıyorum.. dua edin..
allah nasip ederse banada cuma aşılama yapılcak:)) 3 kişi olduk şuan yokmu başka:))
canım rahim filmi aslına bakarsan; işini gerçekten iyi yapan bir doktorsa acı, ağrı hissetmiyorsun. ben anestezi alarak rahim filmi çektirdim. 10dk yapılan işlemin süresi. bu 10dk içinde de uyanıyorsun zaten. korkmanıza gerek yok. anestezili rahim filmi çektirmek istiyorum demeniz yeterli. rabbim kimseyi dermansız bırakmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?