Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canım o kadar kötü ağrılı birşey değil farzetki adet sancısı çekiyorsun öyle düşün..

hey yavrum ne sancılara dayandım ben pko olunca kist sancıları, aşırı sancılı adetler vs.. vs...
demek ki hiç hissetmem hsg yi

kızlar aşılama da rahim filmi kadar acıtıyor mu ?

canım rahim filmini çektirmedim ama aşılama oldum hiiiç acımıyor.
ben de rahim filmini merak ediyordum bazıları acılı bazıları acısız diyor.
senin acılı geçmiş filmin galiba:18:

hey yavrum ne sancılara dayandım ben pko olunca kist sancıları, aşırı sancılı adetler vs.. vs...
demek ki hiç hissetmem hsg yi

haha aynen canım bende aynı ne sancılar çektim o yüzden etki yapmadı bana birde bugün yumurta fazla geldi bir tane yumurta boşalttılar ağrıdı rahim filmden hiç bir farkı yoktu

haha aynen canım bende aynı ne sancılar çektim o yüzden etki yapmadı bana birde bugün yumurta fazla geldi bir tane yumurta boşalttılar ağrıdı rahim filmden hiç bir farkı yoktu

benim doktorum da fazla yumurta oluşma riski var ama bakarız çaresine demişti demek ki sana yapılan işlemden bahsediyormuş.
benim ilk aşılamada 2 tane yumurta oluşmuştu.
hadi hayırlısı canım inşallah tutar.
doktorun siz kendiniz de deneyin diyecek mi bakalım.
demezse bile siz kendiniz de deneyin canım.
biz yapmadık ama pişman oldum ben. kaçırdık gibi geldi bana yumurtayı sanırım geç çatladı.

evet canım 4 tane yumurta varmış 14 mm 17 mm 18 mm 21 mm 3tanesi aşılamaya uygun dedi ama bir tanesini boşaltacaz devlet 2 yumurta şartı veriyormuş bende tamam boşaltın dedim birini boşalttılar bakalım ağrılar yeni yeni geçti saat 12 yi bekliyorum çatlatma iğnesini vuracam bakalım

kızlar aşılama da rahim filmi kadar acıtıyor mu ?

canım rahim filmi aslına bakarsan; işini gerçekten iyi yapan bir doktorsa acı, ağrı hissetmiyorsun. ben anestezi alarak rahim filmi çektirdim. 10dk yapılan işlemin süresi. bu 10dk içinde de uyanıyorsun zaten. korkmanıza gerek yok. anestezili rahim filmi çektirmek istiyorum demeniz yeterli. rabbim kimseyi dermansız bırakmasın....

hiç bilmiorum ki bir internet sitesinde öyle denk geldi okudum aklımda kaldı..
ben femara sonucu olarak 2 tane 19 ve 20 mm yumyumlar oluşturmuşum.
az önce hayatımda ilk defa çatlatma iğnesi yaptım. çok kolaymış yahu =) yapmadıkta demeyiz artık
cuma sabah 9 da aşılamam yapılacak.
dr dediki aşılama yapmasak da olur, ilişkiye girsen de aynı oranda hamile kalma olasılığın çünkü eşinin spermerde sorun yok.
ben illa da tutturdum aşılama die.. ne bilim ilişkide spermler içeri tam gitmez dışarı kaçar o olur bu olur =)) hey Allah'ım..
cuma sabah ilk aşılamamı oluyor ve sizlere deneyimlerimi anlatıyorum.. dua edin..

aynı gün oluyoruz aşılamayi benim de ilk aşılama inşallah rabbim yüzünü güldürür..

O zaman eşinin sperminde sorun olmayan herkes çatlatma iğnesiyle hamile kalırdı . Iyi yapmışsın canım aşılamanın mutlaka bir artısı vardır. Bende senin gibi düşünüyorum aşılama yapacağız tabiki de ve inşallah hAmile kalacağız

ben rahim filmi çekildim zaten çok acıttı anestesi almadım şimdi aşılama yaptırcam ama açıkçası öyle acır mı diye korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…