Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk aşılamada tutması çok mu zormuş =// ben zaten hiç hissetmiyorum kendimi hamile kalabilirmiş gibi. şimdiden negatifim. hep negatifim galiba zaten. uyku muyku da tutmuo artık çok stres yaptım =(

mesajı yazdığın saatten belli uyku tutmadığı:)Kafana takma demeyeceğim çünkü yaşayan biri olarak bu mümkün değil.adetime 13 gün var aşılamaya bir ay ama beni şimdiden heyecan sardı.
Canım neden 1.aşılamada şans çok azmış bir sebebi var mı.İkinci aşılamada değişen neki şans artıyor?

canım hikayeni içim cız ederek gözlerim dolarak okudum.Çok şey yaşamışsın çook uzun yıllar bebeğinin yolunu gözlemişsin Allah sabır versin.Ben 8 ay oldu bu bile beni üzdü.Üstelik hamile kalıp kaybetmek daha zor.İçinde bebeğini hissedip kaybetmek çok acı.Hemde doğurmuşsun bebeğini suni sancıyla.Çok güçlüsün ve hiç vazgeçmemişsin tebrik ederim takdir ettim seni.Umarım bu sefer bebeğin gelir sana aşılaman tutar inşallah.
Gelişmeleri yaz buraya merak ederim seni.
Sana da dua edeceğim Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün.

hoşgeldin canım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir ve Rabbim bebeklerimizi gönderiri bize.Sende sorun olmaması da çok iyi inşallah olacak bu ay.

canım şimdiden kendini kötü yönde koşullama.İyi olacağına inan lütfen.İnşallah olacak bu ay.

canım şimdiden kendini kötü yönde koşullama.İyi olacağına inan lütfen.İnşallah olacak bu ay.

Cok teşekkür ederm canım.sen aşılama yaptrdn mı.önceki yazışmaları okumadm.ben pkoluyum.altı ay çatlatma ignesi klomen yada serephone we matofin kullandm.ama olmadı.bu ayda aşılama yaptrcm

gülüm bnde seni düşündüm ne yaptın ?

Cok teşekkür ederm canım.sen aşılama yaptrdn mı.önceki yazışmaları okumadm.ben pkoluyum.altı ay çatlatma ignesi klomen yada serephone we matofin kullandm.ama olmadı.bu ayda aşılama yaptrcm

canım biz mart ayında karar verdik bebeğe bir kaç ay olmayınca doktora gittim 3 ay serephone son ay çatlatma iğnesi oldum ama olmadı.Sonra rahim filmi çektim temiz çıktı.Şimdi 12 kasımda adet olacağım ondan sonra aşılama olacak inşallah tutar:)

gülüm bnde seni düşündüm ne yaptın ?

ay napim canım ya 2.aşılama için bu akşam iğneye başlayacağım ama kalçadanmış sevmedim bu fikri her akşam hastane yolları

yani merional verdi bu sefer. Sen ne yaptın canım? Eşime dna hasar testi yaptırdık %27si hasarlı çıktı. Kaan aydos proxeed plus

ve klomen kullanmasını istedi 3 ay. bu sürede doğal yolla olmasını bekleyecekmişiz. zaten biliyosun tüp raporu için ekim2014 e kadar

bekleyeceğim ssk nın koyduğu saçma sapan bir şart. hakkımızda hayırlısı

bu nasıl bi iş yaaaaaaaaaaa oyala dur ne biçim sistem bu..inş gerek kalmazda 3 ay içinde olur ya

canım bence sen doktorunla görüş hemen hsg çektir..çünkü normal ultrasonlarla tıkanıklık olsada doktorlar göremiyor..boşa zaman kaybı olmuş olur..

bu nasıl bi iş yaaaaaaaaaaa oyala dur ne biçim sistem bu..inş gerek kalmazda 3 ay içinde olur ya

inşallah canım hayırlısı ya bazen diyorum uğraşma daha Allah ın bi bildiği var olmuyorsa olmuyor zorlama diyorum. sonra da önüme bu fırsatları çıkarıyor ki denemeliyim diyorum bakalım haftaya aşılama yapılır sonra beklerim adetimi olursam zaten şuanlık tedavi bitti seneye eylülde gider tekrar tahlilleri toplamaya çalışırım kan idrar smear sperm testleri felan 1 ayda anca toplanır sonra da tüp raporu 15 günde felan çıkıyor 3 yılı doldurmuş olurum raporu alıp doğru özele ssk da tedaviye devam etmem yani

sen neler yaptın ne durumdasın?

ya gerçekten allahım isyan ettirmesinde kafayı yedirtiyo bazı doktorlar.hayır yani olmuyorsa ne zorluyorsun yap tüpü gitsin.neyse sen canını sıkma lütfen sakin olmaya çalış olumsuz düşünme aşılama olmazsa dünyanın sonu değil ya eşinle mutlu ol huzurlu ol rabbim evlatlarını verecek inşallah sabret...bende değişiklik yok ya.kasımda adet olunca tüp bebeğe başlayalım dicem doktoruma.aşılama diye inat etmez inş.bu ay kendimiz denedik.aynı yani :)

özlemcim hikayen gerçekten çok üzdü beni.
okurken en az kendim kdr senin de hamile kalmanı isterken buldum kendimi..
moralini yüksek tut. umarım en kısa zamanda alırsın bebeklerini kucagına.

delideni iyi dileklerin çok çok tşk ederim canım allah razı olsun..umarım en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim aminnnnn

deniz cok tşk ederim canım.. allah razı olsun duaların ve iyi dileklerin için.. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün işallah.. bugn kontrole gittim yumurta 18 m olmus diğeride 15.. bugnde iğne yap yarın gel yine dedi doktor bakalım yarın gidicem ve allah nasip ederse sanırım çatlatma iğnesi yapılcak vede cuma günü aşılama olur büyük bi ihtimalle.. gelişmeleri tabki yazarım sizlere.. allaha emanet ol canım

bu arada bugün iğneye başlıyorum 2.aşılama için.ama malesef kalçadan vurulacakmış her akşam hastane yolları göründü bana

hakkımızda hayırlısı kızlar

bende kalçadan iğne yaptırdım bu ay kızlar illaki hastanede yapılması gerekmiyor iğne yapan birini tanıyorsaniz yaptırabilirsiniz ben anneme yaptırdım hafta sonları kötü düşünmeyin inşallah herşey güzel olacak ben bugün gece 12de çatlatma iğnemi vuracam bakalım nasip çıktık bir yola rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün

benim aşılama yapılmadan çekildi rahim filmi bence çekilmeli kızlar bi sorun isterseniz

canım bence sen doktorunla görüş hemen hsg çektir..çünkü normal ultrasonlarla tıkanıklık olsada doktorlar göremiyor..boşa zaman kaybı olmuş olur..

kızlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
bu sefer soracağım doktora.
gerçi bilmiyorum daha gitmedim belki gidince kendisi de isteyebilir rahim filmi.
ama ben soracağım bu durumu.
tekrar teşekkür ederimm

evet canım sen söyle yine de inşallah bir sorun yoktur..

evet canım sen söyle yine de inşallah bir sorun yoktur..

aşılama olurken de çok garip hissettim ben.
spermleri içeri yollarken karnımın üst kısımlarına doğru sanki sıvı pompalar gibi oldu.
sanırım tüplere doğru gitti spermler,şişme hissi,hafif de ağrı hissettim.
rahim filmi de öyle birşey mi? canım çok yanar mı?

yok canım o kadar kötü ağrılı birşey değil farzetki adet sancısı çekiyorsun öyle düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…