Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kuzu merak etme gabelik testlerinin pozitif olması özgüldür yani hamile olma şansın %99 civarıdır.Ama negatif olması hamile olmadığını göstermez.Yani sen 1 testi pozitif görmen olumlu demek oluyor. merak etme :)

Bende atamadım ovu testi hariç ilk defa silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm . Ne harika bir duygu değil mi benimki kısa sürdü şüphe ve karın ağrımdan dolayı.

kızlar şuan ağlamaktan içim çıktı çok kötüyüm bugün rahmim batıyor ara ara sanki şimşek çakıyor bir anda geçiyor sonra belim ağrıyor adet sancısı çekiyordum az önce wc ye gittim peçeteye bir damla kan çok az da pembe kele değdi adet olacam galiba çok kötüyüm

canımm dur bi belki yerleşme kanamasıdır.Devamı gelecek mi?gelirse kaç gün sürecek?Üstüne görme diye bişey var.Lütfen önce bekle.Hemen kötüye yorma...

canım yaa sakin ol, neden bu kadar ağlıyorsun sil gözlerini hemen
ilk aşılamam negatif olunca bir damla göz yaşı dökmedim.
nasibim buymuş demek dedim bak şimdi 2. olucam.
dur bakalım belki yerleşiyordur o yüzden leke olmuştur.
hem olmasa da dünyanın sonu mu?
vakti gelince gelecek bebeklerimiz, bizim yaptıklarımız sadece vesile...

Bitanem sakin ol lütfen ağlama. Biliyorum çok zor çok üzücü bir durum içinde olduğumuz durum ama güçlü olmamız lazım. Şakır şakır kan akana kadar umut hep var. Hem adet oldun diyelim yeni umutlarla önümüZe bakacağız . Lütfen sil o güzel gözyaşlarını. Onlar mutluluk gözyaşları olacak çok yakında.

Hazalcim benim de hep belim agrio , ve yerlesme kanamasi olmasi icin en uygun zaman 12 13 . Gunlermis. Nolur bozma hmen morali yarin da regl olucak die bisi yok.

beklemekten başka çarem yok adet olacaksamda cumaya kadar söker zaten sabır olursam yeni bir aşılama temposu beni bekler

inşallah canım inşallah çok sağol canım

Hazalcığım lütfen ağlama, adet olsan bile kan testi yaptır belki üstüne görüyorsundur, belki yerleşme kanamasıdır... Hadi nolursun ağlama sakin ol ve bekle...

kızlar aranıza yenı katıldım 16 aylık evlıyım ve doktor tedavıye basladı asılama dedı ama klomen basladı klomenle asılama yapılabılıyormu ?hıcbır bılgı vermedı

hazalım olumlu düşünüyoruz...ilk aşılama mıydı? bu arada ilk gebelik testi pozitif çıktı değil mi?
evet canım ilk aşılama ilk testi 9. Gün yaptım çıkmadı ikinci testi 12. Gün yaptım gece 4 de pozitif çıktı sonra dün ve bugün yaptım negatif çıktı canım

evet canım ilk aşılama ilk testi 9. Gün yaptım çıkmadı ikinci testi 12. Gün yaptım gece 4 de pozitif çıktı sonra dün ve bugün yaptım negatif çıktı canım

ilk önce bekleyelim artıcak mı gelen kanama.Sonra artış olmazsa test günün gelince kan testi yaptır.Söylediğim gibi bir kez de olsun pozitif görmen kıymetli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…