- Konu Sahibi merveeaydin
-
ne oluyor bize ya niye doya doya sevinemiyoruz biz bende şimdi test yaptım ikinci çizgi çıktı 1 dakika içinde kayboldu geri eşim de olmasa yanımda kafayı yediğimi düşünecem yani varya ben test felan yapmıcam kesin karar verdim cuma günü adet günüm olursam olurum olmazsam bekliyecem 3-4 gün olmayı olmazsam daha gider kan veririmpsikolojim bozuldu iyice
Hazalcığım lütfen piskolojini bozma, diğer arkadaşlara da dediğim gibi aşılamadan bu yana 10 gün geçmişse kan testinde çıkar idrar testinde çıkması için adete çok yakın veya geçmesi lazım... Hatta bazı durumlarda sonuçta hamilelik testleri beta hCG hormonunun miktarını ölçüyor bazı kişilerde (çok nadir de olsa) ne kanda ne de idrarda hamile değil çıkmasına rağmen hamile oluyorlar. Sonra bazı kişilerde de hamile olmasına rağmen 3 ay regl olanlar var halk arasında buna üstüne görme diyorlar sanırım.... bu kadar şeyi nereden biliyorsun diyeceksen ben biyoloji bölümünde araş. Gör. üm çalışma konumda erkek üreme sistemi dişi üreme sistemi ve gelişim biyolojisi yada diğer adıyla embriyoloji yani her canlı türünde saat saat embriyolarda nelerin geliştiğini çalışıyorum. gerçi bu kadar şey bilmek insanı rahatlatmıyor. bende aşılamamdan sonraki 9. gündeyim 10 günün geçmesini bekliyorum inan zor geçiyor. Bu duruma herhalde kelin merhemi olsa kendine sürerdi denir sanırım:)))))
Ama gerçekten içini ferah tut burada hamile kalmaya çalışan hamile kalan ve kalmak için çaba sarfeden herkese iyi enerjilerimi gönderiyorum. bence herşey pozitif düşünce ve enerji meselesii... Hadi hepbirlikte pozitif düşünelim:)))))
Bende atamadım ovu testi hariç ilk defa silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm . Ne harika bir duygu değil mi benimki kısa sürdü şüphe ve karın ağrımdan dolayı.
Ay deniz inanamiorummm insallah yaaaaa bole guZel bisi olursa nasi mutis olur cok heycanlandmm!
Hazalcim ben 10 tane idrar testi aldim sabah yaptim pozitif aksam negatif. Ama neyse bu sefer kan tahliline gitmedim:) cok erken olduu icin sanirim gun icindeki sivi alimiyla bile etkilenio degerlee. Lutfen morali yuksek tut. Benim de bu aksamki test negatif. Ama daha sabahki pozitif. Hic dusunme artk kan testi yaptir cnm
canımm dur bi belki yerleşme kanamasıdır.Devamı gelecek mi?gelirse kaç gün sürecek?Üstüne görme diye bişey var.Lütfen önce bekle.Hemen kötüye yorma...kızlar şuan ağlamaktan içim çıktı çok kötüyüm bugün rahmim batıyor ara ara sanki şimşek çakıyor bir anda geçiyor sonra belim ağrıyor adet sancısı çekiyordum az önce wc ye gittim peçeteye bir damla kan çok az da pembe kele değdi adet olacam galiba çok kötüyüm
kızlar şuan ağlamaktan içim çıktı çok kötüyüm bugün rahmim batıyor ara ara sanki şimşek çakıyor bir anda geçiyor sonra belim ağrıyor adet sancısı çekiyordum az önce wc ye gittim peçeteye bir damla kan çok az da pembe kele değdi adet olacam galiba çok kötüyüm
Deniz cok heyecanlandim yaaa hadi insalaaaaah!!
Adet olacakmışim gibi belim ağrıyor inanın ne düşüneceğimi şaştım bakalım yarına kadar ne olacak
kızlar şuan ağlamaktan içim çıktı çok kötüyüm bugün rahmim batıyor ara ara sanki şimşek çakıyor bir anda geçiyor sonra belim ağrıyor adet sancısı çekiyordum az önce wc ye gittim peçeteye bir damla kan çok az da pembe kele değdi adet olacam galiba çok kötüyüm
Hazalcim benim de hep belim agrio , ve yerlesme kanamasi olmasi icin en uygun zaman 12 13 . Gunlermis. Nolur bozma hmen morali yarin da regl olucak die bisi yok.
beklemekten başka çarem yok adet olacaksamda cumaya kadar söker zaten sabır olursam yeni bir aşılama temposu beni bekler
Bitanem sakin ol lütfen ağlama. Biliyorum çok zor çok üzücü bir durum içinde olduğumuz durum ama güçlü olmamız lazım. Şakır şakır kan akana kadar umut hep var. Hem adet oldun diyelim yeni umutlarla önümüZe bakacağız . Lütfen sil o güzel gözyaşlarını. Onlar mutluluk gözyaşları olacak çok yakında.
evet canım ilk aşılama ilk testi 9. Gün yaptım çıkmadı ikinci testi 12. Gün yaptım gece 4 de pozitif çıktı sonra dün ve bugün yaptım negatif çıktı canımhazalım olumlu düşünüyoruz...ilk aşılama mıydı? bu arada ilk gebelik testi pozitif çıktı değil mi?
Hazalcığım lütfen ağlama, adet olsan bile kan testi yaptır belki üstüne görüyorsundur, belki yerleşme kanamasıdır... Hadi nolursun ağlama sakin ol ve bekle...
kızlar aranıza yenı katıldım 16 aylık evlıyım ve doktor tedavıye basladı asılama dedı ama klomen basladı klomenle asılama yapılabılıyormu ?hıcbır bılgı vermedı
neden hemen aşılama dendi ki bir sorun mu var
evet canım ilk aşılama ilk testi 9. Gün yaptım çıkmadı ikinci testi 12. Gün yaptım gece 4 de pozitif çıktı sonra dün ve bugün yaptım negatif çıktı canım
Eşimde varikosel var ve spermigromda düsük bu yüzden birde biz hic korunmadıgımız halde 16 ay gecti tüp bebek tedavisi baslanacaktı ama prosedür geregi klomene basladı asılama hıc aklımda yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?