Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk önce bekleyelim artıcak mı gelen kanama.Sonra artış olmazsa test günün gelince kan testi yaptır.Söylediğim gibi bir kez de olsun pozitif görmen kıymetli....

evet canım 5buçuk senedir ilk defa gördüm ve o mutluluğu hiç birşeye değişemem bir kere de olsa gördüm yetti bana ama eğer adet olursam bu bana bir ders oldu adet günüm gelene kadar test yapmıcam ve direk kan verecem

sağolasın cnm inşallah hepimiz hamiş kalırızz ama benim umudum yok

ah canım ah kimin umudu var ki şu seneye kadar ne acılar çektim o yüzden şimdiden umudunu kesme benim gibi hayatı zindan etme kendine daha yenisin biraz evliligin tadını çıkar tedavini de gör yanisira kafanı takma

Canım olmuyor işte düğüne bi hafta kala bebeğimizin olmayacagını sölediler doktorlar erkek infertilisi ve yapı gereği bebeklere cok düşkünüm dısarı cıkamaz oldum bebek gormeye dayanamıyorum ve aklıma geldıkce aglıyorum benim icin sanki dünya sadece bu konudan ibaret gibi geliyo düsünemiyorum baska bısey ((

ecrincim bu işlere minimum stresle girmen gerekiyor desem de ben de başta böyleydim ama zamanla alışıyorsun.Ne zaman artık normal hayatına dönersen bebişin kapını çalacak.Bana arkadaşlarım şunu söylemişti: bebeğimiz bize gelmeden önce bizi izliyor ve ne zaman bizi huzurlu mutlu görürse o zaman geliyor.Yani ne kadar stresli,huzursuz olursan bebişin gelmekten o kadar çekiniyor. Evrene pozitif sinyal gönderiyoruz her zaman :)

Ama işte insan kendine söz geciremiyor bazı konularda buda öle (bende biraz bu yüzden burdayım kafamı dagıtmaya calısıyorum ama sankı cok uzun bir kabusun icinde gibi hissediyorum rüyalarımda bana eslik ediyo hep kötü yönde (

hazalcım kuzucum bak ben ilk aşılamada çok umutluydum.Kesin olur diye düşünüyordum ama olmadı. 13 ay boyunca her adet döneminde oldu olmadı diye üzülmekten normal hayattan uzaklaşmıştım.Bu süreçte tüm arkadaşlarım,akrabalarım.... hamile kalıp doğum yaptılar.Hatta çocuk özlemini bizimkilerde gider diyecek kadar densizler bile vardı içlerinde ama ben yavaş yavaş bu hayatıma alışmaya başladım.Takmamamam lazımdı.Çünkü taktıkça daha strese giriyor kısır döngü şeklinde herşey olumsuzlaşıyordu.Ama bu aşılamada nedense çok rahattım çünkü kendimi tüp bebeğe hazırladım.Rahattım çünkü kafamda erşey netti.Sırf prosedür gereği yaptırdım.Henüz sonucumu bilmiyorum ama hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Bebişlerimiz bize gelmek için doğru zamanı bekliyor.Sadece biraz nazlı bebişlerimiz o kadar.İnan hepimizin Allah'ın izniyle sağlıklı bebişleri olucak ama ne zaman olduğunu biz bilmiyoruz.Düşünsenize bazı çiftlerimiz 4-5 tüp deniyor olmuyor sonra patkendiliğinden arkaarkaya bebişleri oluyor.Aşılamalar desen öyle bunlar sadece Allah'ın bize nasip ettiği zaman dilimine kadar kendimizi oyalama tekniklerimiz.Sadece kaderimizde yazan şeyleri oynuyoruz.uMARIM HEPİMİZ EN KISA ZAMANLI SAĞLIKLI BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ.şimdi sakinleş ve dua edip güzelce uyu yeni gün yeni umutlar.Ama senin adına hala umutluyum bekle biraz :)

Hazal içini rahatlatacaksa forumlarda geziyordum evren2 isimli bir kullanıcının yazdığı yazıyı aynen aktarıyorum...

Saol canım allah isteyen herkese nasip eder inşallah :))
benim yaşım 33 dört yıldan fazla bekledik başlarda sorun yok falan dedi doktor ,bekleyin olur dendi
sonra pko olduğumu öğrendim, öyleydi böyleydi derken dört sene geçti .aşılamayı yapan doktorda aşırı ilgisizdi normalde progesteron veriyormuş doktorlar hiç bişey vermedi sperm yıkama sonrası raporuna bile bakmadı
belirtilere gelince burda senelerce baktım belirtilere hiç biri olmadı dayanamadım 11. gün kan testi yaptırdım oda düşük çıktı sonra adetim bir hafta geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı inanmadım kan testi yaptırdım
en büyük belirti adet gecikmesi
beklemek zor biliyorum ama adetini bekle derim

canım şu kalbimin şu duvarların sesi olsa da konuşsa yaşadıklarımi anlatsam beraber ağlariz neler gördüm neler yaşadım benden sonra evlenenler 3. Yü bile doğurdu hayat böyle ışte bizim de yazgımiz kaderimiz böyleymis ne yapalım nasip rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin hayırlı evlatlar versin rabbim bize çok zor ama dayanacaz hayata sıkı sıkı bakalım adet olursam 15 gün sonra aşılamam var inşallah o benim için hayırlı olur

olacam canım belli herzaman ki adet sancısını çekiyorum şu hamileyken rahim yumuşak oluyormuş ya onu da denedim tas gibi olacam adeti yani neyse önümüze bakıcaz artık sakinleştim çok şükür kendime geldim Allah razı olsun kızlar

inşallah canım inşallah çok sağol canım

arkadaşlar allah aşkına neden kendinize işkence çektiriyosunuz, hergün hamileyim akşama değilim galiba diye sürekli kalp çarpıntısıyla yaşanır mı. Allah rızası için gidin kan testinizi yaptırın artık 1 gün öne 1 gün sonra hiç farketmez varsa kesinlikle bugun kanda çıkacaktır. Poziitf çıkarsa doya doya sevin, negatif çıkarsa da yüzleşip hemen gelecek tedaviyi programlayın. Lütfen heyecanınza yazık, stresinize yazık. bize en büyük düşman üzüntü falan değil stres arkadaşlar. Ve siz de stres içinde günler geceler geçiriyosunuz bakın delideniye şimdi nasıl rahat nasıl mutlu. Siz neden öyle olmayasınızzzzzz

Sevgi kelebeğine sonuna kadar katılıyorum niye bukadar eziyet ettiniz kendinize bilmem hamile değilseniz zaten 10. Günden sonrada tahlil versen negatif çıkcak 15. Günden sonrada tahlil versen negatif çıkcak e hamileysenizde 10. Günde pozitif çıkcakkk 15. Günde zorlamayın bukadar kendinizi lütfen lütfen lütfennnnn

günaydın kızlar.aşılamadan sonra günler zor geçiyor.ben 10 kasımda yaptırdım aşılamamı bugün 5. gün haftaya perşembe 12. gün olcak o gün kan testi yaptırırım çünkü beklemek daha zor geliyor bana.daha önce çıkacağını bilsem daha önce yaptırırım.benim kasık ağrım devam ediyo hala bel ağrımda başladı.umarım kist falan oluşmamıştır

Kesinlikle katiliyorum canim.benimde bugun7.Gunum asilamadan sonraki..ama boswerdim artik ne olursa olsun dusunmuyorum

Arkadaşlar birşey sorucam ben şimdi 6 kasımda aşılamamı oldumya aşılamamın 10. Günü 15 kasımmı 16 kasımmı olur aşılama olduğum günüde sayarsam 15 kasım saymazsam 16 kasım (sineğin yağını çıkarmaca 10 güne daha erken nasıl varılır hesabı ):)))))))))))))

kesinlikle öyle. Hani özellikle aşılama olan arkadaşlar için bu geçerli ne zaman yumurtladığın ve bu yumurtanın ne zaman çatladığı belli. hANİ DOĞAL YOLLA GEBELİK OLSA belki geç yumurtlama olacak vs gibi sebeplerle 10. günde 11. günde falan kanda çıkmayabilir o duurmda erkenden kan vermenin anlamı yok. Ama aşılama olduktan sonra bence 10. gün hadi bilemedim 12. gün hamilelik varsa kanda kesinlikle çıkar. Hadi güzel arkadaşlarım benimm hadi sancı çekmeyin ve gidin bir an önce kan verin.

Kesinlikle katiliyorum canim.benimde bugun7.Gunum asilamadan sonraki..ama boswerdim artik ne olursa olsun dusunmuyorum

Canım benim öncelikle senin de aşılaman hayırlı uğurlu olsun. Sen henüz daha çok yenisin. Umarım haftaya perşembeye o mutlu haberi alır ve burda bizimle paylaşırsın. herşey gönlüne göre olsun.

:))))) benim bildiğim aşılamanın ilk günü 1 olarak sayılıyor. Ama istersen sen garanti olsun diye 16 kasımı bekle arkadaşım. Ve idrarla uğraşma kan testine doğruuu :)

:))))) benim bildiğim aşılamanın ilk günü 1 olarak sayılıyor. Ama istersen sen garanti olsun diye 16 kasımı bekle arkadaşım. Ve idrarla uğraşma kan testine doğruuu :)

aynen aynen idrarla hiç uğraşmıycam direk kan bugün veririm çıkmadımı yarın birdaha veririm nolcakkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…