Aşılama Kasım 2013 Aşılama Yaptıracaklar Buraya !

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar..
biliorum, daha hiç biriniz kan testi yaptırmadınz hepiniz az çok belirtiler ve o lanet idrar testleryle idare ediosunuz veya daha testi için zamanınız gelmedi.
ben de en deli olarak koşa koşa ilk kan testimi 10. gunde yaptım ve sonra pozitif çıktı.
yani aslında su an bu msjı yazarken benim için ne şımarık ne rahatsız vs diye dusunebilir siniz.
ama sızden baska kimsem yok o yuzden solemek zorundayım.

ben hala sapık gibi her gun idrar testi yapıorum. dun aksam ki ve bu sabahki diger gunlere gore de daha da silik çıktı. hatta bi tanesi nerdeyse hiç çıkmadı.
akıntım devam edio. ve yine bu sitede b hcg degerleri ile ilgili bir forumda 10. gun 9.9, 12. gun 32,74 olan değerim i yazdıgım zaman bir arkadas bana sunu soyledi :

günün ne kadar geçti sanırım daha günün geçmeden yaptırdın çünkü biraz düşük bir değer ama yükselmesi iyidir doktorun düşük için tedaviye başlamalıydı canım aşılamada düşür riski yüksek oluyor daha doğrusu tedavilerde benimde öyle çünkü dr erken müdahale ettiği halde lekelenmelerim oldu şükür iyiyim şimdi gözün aydın bu arada çok stres yapma ama dikkatli ol dr muhakkak git

delirmek uzereyeim. ben yine birazdan kan tahliline gidicem sanırım.. içimde kotu bir his var ama. ne zaman garantiye alıncak bu dusuk riski fln ortadan kalkıcak acaba?
boguluorum.

ayrıca hazal sana cok kafam takıldı. nolur rica ediorum git kan tahlili yaptır.

aşılama yaptırdığın günü saymayacaksın o halde 16 Kasım canım:))))

Delideniciğim benim çok yakın bir arkadaşım kadın doğum uzmanı kendisi hatta bu işlere başlarkenki doktorum, benden bir yaş ufak çocuk düşünmüyordu. Benim ne kadar uğraşıpta hamile kalamadığımı görünce korunmayı bıraktı ve valaaa hamile kaldı şuan 14 haftalık hamile şuan rotasyonda olduğu için bana onun yakın bir arkadaşı bakıyor. ama burada söyleyeceğim şuydu... Kendisi kadın doğum uzmanı olmasına rağmen diyor ki ilk çocuklarda düşük riski çok yüksektir hatta o da atlattı. Düşerse sakın üzülme bir kere hamile kaldıysan yine kalma olasılığın var. Sakın stress yapma diyor her zaman... O düşük tehlikesi yaşarken, dinlendi, stress yapmadı ve alttan progesteron hapı koydu tehlike geçene kadar. çünkü çoğu zaman düşüğe progesteron hormonunun azlığı sebep oluyor. sanıyorsam bu sebepten doktorum bana aşılama sonrası regl olana ve hamile olduğun netleşene kadar alttan progesteron hapı koyacaksın dedi. O hapları koyduğum için hep hapların sıvılaşmış hali akıntı olarak beyaz beyaz toz halinde geldiği için akıntım var mı yok mu? varsa ne renk bilemiyorum(((( Ama bildiğim hamilelikte bitmeyen akıntı iyi birşey....

mrb. kızlar aranıza katılmak isterim, bende aşılama tedavisi görüyorum rahim filmim çekildi hormon testleri vs, şimdi tekrar adetin 3. günü gel dediler yani yarın gitmem gerekiyor yarınki işlemler hakında bilgi almak istiyorum
aşılama yaptıranlardan :26:

öncelikle aramıza hoş geldin yarın eğer üçüncü gününse muayene edip duruma göre muhtemelen iğneye başlayacak göbekten veya kalçadan daha sonra seni iki üç günde bir muayeneye çağırıp yumurtalarına bakacak 18_20 mm olduğu zaman çatlatma iğnesi vurup aşılama yapacaktır cnm umarım hakkında hayırlısı olur probleminiz nedir buarada biliniyormu

Canim insallah hamilesindiir.ama degilsen sakin uzulme olurmu.cunku bu ay olmaZsa birdahaki ay olucak insallah

Canım inşallah yarınki randevuda herşey aklındaki gibi istediğin gibi gider ve hamile olduğunu öğrenirsin...

Yarın sabah 8:30 gibi doktor randevum var 9:00 gibi kan vermiş olacağım, hadi hakkımızda hayırlısı, kasık ağrılarım sızı olarak sürekli devam ediyor, belime de vuruyor ağrısı... Ya adet olucam (önümüzdeki Salı bekliyordum) yada hamileyim... Bir 5'in üstünü göreyim... Hadi hayırlısı bakalım bu gece nasıl geçer bilemiyorum...

Kızlar ben dün akşam test yapmıştım sonradan ikinci çizgi çıkmış bugün ilk idrarla yaptım ondada sonradan ikinci çizgi oluştu ve şu an kahverengi leke baya reçeteyi dolduracak şekilde geliyor hiç birşey yapmıcam yoruldum artık iki 3 güne belli olur gerçek adet mi leke mi düşük oluyorsa da yapacak birşey yok elimi kapatıp engelleyemem nasip ama şunu söylüyorum o ben kan yaparım kendini yıpratıyorsun diyen arkadaşlar evet yıpratıyordum ama artık canımi sıkmıyorum bende sizin gibi adetim geçsin 1-2 gün sonra kan yaparım hiç uğraşmam testle diyordum o pozitifı görün bakalım kaç tane idrar testi alacağını şaşıyor insan hele ki 5buçuk senede ilk defa görünce tutamiyor kendini o yüzden büyük konuşmayin kan felan da vermeyi düşünmüyorum o bebek benimle olacaksa zaten olur olmucaksa elimden birşey gelmez yeni aşılama yeni umutlar başlar benim için ama kimseye demicem aşılamami ne burasi ne başka yer insan psikolojikmen daha da stres yapıyor..

canım tabi sen kendi psikolojine göre düşünüosun ama bide şöyle düşün doktorlar genelde düşük önleyici ilaçlar veriyor.yani en azından bunu deneyebilirsin.benim ablam ilk düşüğünü artan lekelenmeyle yaptı.2. hamileliğinde aynı lekelenmeleri başladı hemen kan sulandırıcı ilaçlar verdiler ve çok şükür kucağında çocuğu.ama tabi senin kararın canım.kendin için en iyisini sen bilirsin

güzel arkadaşım sölediklerimi bence yanlıs anlıyosun. Elbette bekara boşamak kolay derler ben henüz pozitif görmediğim için ne hissettiğini bilemem. Ama söylediğim herşey senin iyliğin için. Eminim pozitifi görürsem gider bir daha o pozitifi görmek için ben de 10 tane test alırım bu kısımda bir sorun yok. Ama aynı zamanda kan da yaptırırım. Hele hele bir kere pozitifi görürsem bunu bilimsel olarak bir an önce teyit etmem gerek derim ve sana yemin ediyorum anında ne işle uğraşıyorsam bırakırım kan testine giderim.

Aama tabiki senin ne hissettiğini ben bilemem, kafandan neler geçtiğini de en iyi sen bilirsin sen karar verirsin :) Ama şunu söyleyebilirim ki ben de nerdeyse snin kadar uzun sayılabilecek kadar evliyim. O nedenle o pozitifin değerini ben şimdiye dek hiç görmesem de iyi bilirim.

Tek dileiğim beklediğine değsin ve tam 9 ay sonra bebeğin kucağında olsun.

Canim insallah hamilesindiir.ama degilsen sakin uzulme olurmu.cunku bu ay olmaZsa birdahaki ay olucak insallah

adet günümde adet olsaydım eğer hiç üzülmezdim canım çünkü aşılama yapacaktım bu ay ama adetim gelmedi ve testte o ikinci çizğiyi gördüm ya eşimle nasıl sevindik anlatamam.
bu saatten sonra eğer hamile değilsem ikimiz de çok üzüleceğiz ama Allah'tan gelen herşeye razıyız O en hayırlısını versin bizim için.

Canım inşallah yarınki randevuda herşey aklındaki gibi istediğin gibi gider ve hamile olduğunu öğrenirsin...

amin canım çok sağol.
Bu arada yarın sen benden önce öğreneceksin sonucunu inşallah hamilesindir inşallah ikimiz de hamileyizdir.İnşallah burdaki tüm arkadaşlar hamile kalır.
Canım sen mesleğin gereği belki bilirsin adetim 1 gün geçti testte çift çizgi var ve karnım adet olacak gibi ağrıyor.Bu normal mi hamile miyim değil miyim acaba?

bitanem canım arkadaşım içinde bulunduğun durumu o kadar iyi anlıyorum ki.
İnşallah RABBİM UMUTLARINI boşa çıkarmaz inşallah hamilesindir.
canım kan ver diyen arkadaşlar daha fazla üzülme sonucu biran önce öğren diye öyle söylüyorlar
Bende senin gibi günde kaç tane test yapıyorum silik de olsa o çizgiyi görmek nasıl güzel nasıl mükemmel
Zaten yarına bir şey kalmadı inşallah hamile haberini verirsin bize inşallah canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…