- Konu Sahibi merveeaydin
-
Arkadaşlar birşey sorucam ben şimdi 6 kasımda aşılamamı oldumya aşılamamın 10. Günü 15 kasımmı 16 kasımmı olur aşılama olduğum günüde sayarsam 15 kasım saymazsam 16 kasım (sineğin yağını çıkarmaca 10 güne daha erken nasıl varılır hesabı ):)))))))))))))
kızlar..
biliorum, daha hiç biriniz kan testi yaptırmadınz hepiniz az çok belirtiler ve o lanet idrar testleryle idare ediosunuz veya daha testi için zamanınız gelmedi.
ben de en deli olarak koşa koşa ilk kan testimi 10. gunde yaptım ve sonra pozitif çıktı.
yani aslında su an bu msjı yazarken benim için ne şımarık ne rahatsız vs diye dusunebilir siniz.
ama sızden baska kimsem yok o yuzden solemek zorundayım.
ben hala sapık gibi her gun idrar testi yapıorum. dun aksam ki ve bu sabahki diger gunlere gore de daha da silik çıktı. hatta bi tanesi nerdeyse hiç çıkmadı.
akıntım devam edio. ve yine bu sitede b hcg degerleri ile ilgili bir forumda 10. gun 9.9, 12. gun 32,74 olan değerim i yazdıgım zaman bir arkadas bana sunu soyledi :
günün ne kadar geçti sanırım daha günün geçmeden yaptırdın çünkü biraz düşük bir değer ama yükselmesi iyidir doktorun düşük için tedaviye başlamalıydı canım aşılamada düşür riski yüksek oluyor daha doğrusu tedavilerde benimde öyle çünkü dr erken müdahale ettiği halde lekelenmelerim oldu şükür iyiyim şimdi gözün aydın bu arada çok stres yapma ama dikkatli ol dr muhakkak git
delirmek uzereyeim. ben yine birazdan kan tahliline gidicem sanırım.. içimde kotu bir his var ama. ne zaman garantiye alıncak bu dusuk riski fln ortadan kalkıcak acaba?
boguluorum.
ayrıca hazal sana cok kafam takıldı. nolur rica ediorum git kan tahlili yaptır.
mrb. kızlar aranıza katılmak isterim, bende aşılama tedavisi görüyorum rahim filmim çekildi hormon testleri vs, şimdi tekrar adetin 3. günü gel dediler yani yarın gitmem gerekiyor yarınki işlemler hakında bilgi almak istiyorum
aşılama yaptıranlardan :26:
115,7 kizlar :) allah ima bin sukur
arkadaşım lütfeeeen kan testi yaptırrrr lütfeeeen :)
canım yarın saat 1 de doktor randevum var yarın yaptıracağım kan testini bakalım hayırlısı artık inşallah hamileyimdir.
Şu karın ağrım olmasa adet ağrım gibi kesin hamileyim diyeceğim ama ah şu ağrılar.
canım yarın saat 1 de doktor randevum var yarın yaptıracağım kan testini bakalım hayırlısı artık inşallah hamileyimdir.
Şu karın ağrım olmasa adet ağrım gibi kesin hamileyim diyeceğim ama ah şu ağrılar.
Kızlar ben dün akşam test yapmıştım sonradan ikinci çizgi çıkmış bugün ilk idrarla yaptım ondada sonradan ikinci çizgi oluştu ve şu an kahverengi leke baya reçeteyi dolduracak şekilde geliyor hiç birşey yapmıcam yoruldum artık iki 3 güne belli olur gerçek adet mi leke mi düşük oluyorsa da yapacak birşey yok elimi kapatıp engelleyemem nasip ama şunu söylüyorum o ben kan yaparım kendini yıpratıyorsun diyen arkadaşlar evet yıpratıyordum ama artık canımi sıkmıyorum bende sizin gibi adetim geçsin 1-2 gün sonra kan yaparım hiç uğraşmam testle diyordum o pozitifı görün bakalım kaç tane idrar testi alacağını şaşıyor insan hele ki 5buçuk senede ilk defa görünce tutamiyor kendini o yüzden büyük konuşmayin kan felan da vermeyi düşünmüyorum o bebek benimle olacaksa zaten olur olmucaksa elimden birşey gelmez yeni aşılama yeni umutlar başlar benim için ama kimseye demicem aşılamami ne burasi ne başka yer insan psikolojikmen daha da stres yapıyor..
Kızlar ben dün akşam test yapmıştım sonradan ikinci çizgi çıkmış bugün ilk idrarla yaptım ondada sonradan ikinci çizgi oluştu ve şu an kahverengi leke baya reçeteyi dolduracak şekilde geliyor hiç birşey yapmıcam yoruldum artık iki 3 güne belli olur gerçek adet mi leke mi düşük oluyorsa da yapacak birşey yok elimi kapatıp engelleyemem nasip ama şunu söylüyorum o ben kan yaparım kendini yıpratıyorsun diyen arkadaşlar evet yıpratıyordum ama artık canımi sıkmıyorum bende sizin gibi adetim geçsin 1-2 gün sonra kan yaparım hiç uğraşmam testle diyordum o pozitifı görün bakalım kaç tane idrar testi alacağını şaşıyor insan hele ki 5buçuk senede ilk defa görünce tutamiyor kendini o yüzden büyük konuşmayin kan felan da vermeyi düşünmüyorum o bebek benimle olacaksa zaten olur olmucaksa elimden birşey gelmez yeni aşılama yeni umutlar başlar benim için ama kimseye demicem aşılamami ne burasi ne başka yer insan psikolojikmen daha da stres yapıyor..
Canim insallah hamilesindiir.ama degilsen sakin uzulme olurmu.cunku bu ay olmaZsa birdahaki ay olucak insallah
Canım inşallah yarınki randevuda herşey aklındaki gibi istediğin gibi gider ve hamile olduğunu öğrenirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?